Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Την προσχώρησή του στο ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κωνσταντάρας

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com



Την προσχώρησή του στο ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κωνσταντάρας, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γ. Καρατζαφέρη.

Δ. Κωνσταντάρας: Ερχομαι σε έναν φιλικό σε εμένα χώρο
«Με όλη την καλή διάθεση, την καρδιά μου και από την ψυχή μου έρχομαι σ’ ένα φιλικό σε μένα χώρο, σ’ ένα κόμμα το οποίο σέβεται, αγαπάει και υπολογίζει τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα του ατόμου με το μυαλό μου πάντοτε στραμμένο στους αγαπημένους φίλους της Αθήνας - τους Αθηναίους και τις Αθηναίες - που χρόνια ολόκληρα υπηρετώ και δε θα σταματήσω ποτέ να το κάνω», δήλωσε ο κ. Κωνσταντάρας μετά τη συνάντηση.

Γ. Καρατζαφέρης: Nα περιμένετε και άλλες εκπλήξεις
Από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε: «Με τον κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα έχουμε μια κοινή πορεία στη δημοσιογραφία 40 ετών. Συναντιόμαστε τώρα και πολιτικά. Έχουμε κοινές σκέψεις και ιδέες για την πατρίδα. Ο Δ. Κωνσταντάρας είναι ένας Βουλευτής με περγαμηνές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έχει περάσει και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει την πληρότητα εκείνη που αναζητά ο ΛΑ.Ο.Σ».

Όπως εξάλλου έκανε γνωστό ο κ. Καρατζαφέρης, «μαζί με το Δ. Κωνσταντάρα είναι και μια άλλη ομάδα - σημαντική - βουλευτών, των οποίων εξετάζουμε κατά περίπτωση την δικά τους θέση, για να ενταχθούν στο ΛΑ.Ο.Σ.». «Να περιμένετε και άλλες εκπλήξεις, ισάξιες και δυναμικές όπως του Δ. Κωνσταντάρα. Δημήτρη καλό βόλι!...», κατέληξε με νόημα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..

Γ. Καρατζαφέρης: Δεν μας ακουμπά ούτε πανικός της Ν.Δ., ούτε ο ρεβανσισμός του ΠΑΣΟΚ
Ερωτηθείς έξω από τη Βουλή αν σκοπεύει να προσελκύσει στο κόμμα του κι άλλους ανθρώπους από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καρατζαφέρης απήντησε: «Το θέμα δεν είναι τι βολεύει εμάς, αλλά τι εξυπηρετεί τον τόπο. Άλλωστε τα δικά μας ποσοστά εμφανίζονται να είναι υψηλά. Δεν κοιτάζω μόνο βιογραφικά από το χώρο της Ν.Δ. αλλά και ανθρώπων από άλλους χώρους».

Στην ερώτηση τέλος, αν προβλέπει αυτοδυναμία για τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είχαμε μια Κυβέρνηση για κλάματα, ελπίζω μετά τις εκλογές να μην έχουμε μια Κυβέρνηση για γέλια».

Από naftemporiki.gr

Ο Γαρουφαλιάς και ο Ψινάκης με το ΛΑ.Ο.Σ.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com



Υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη θα είναι ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Γαρουφαλιάς. Πριν από λίγη ώρα ο Λαρισαίος πολιτικός συναντήθηκε στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. με τον κ. Καρατζαφέρη. Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια. Έτσι, ο Γαρουφαλιάς θα είναι υποψήφιος στην Λάρισα με το ΛΑ.Ο.Σ. μαζί με τον νυν βουλευτή Αστέριο Ροντούλη. Μετά την συνάντηση που είχε με τον Καρατζαφέρη έκανε δηλώσεις χαρακτηρίζοντας τον «ΛΑ.Ο.Σ. ως την μοναδική ελπίδα για τον τόπο». Το βράδυ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr ο Γιώργος Καρατζαφέρης συναντηθεί στο "JK" της πλατείας Κολωνακίου με τον γνωστό μάνατζερ Ηλία Ψινάκη. Ήδη, έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ψινάκη με το ΛΑ.Ο.Σ


Από parapolitika.gr

Αυτόνομη κάθοδος για τους Οικολόγους Πράσινους

Αναρτήθηκε από........energoipoliteskv.blogspot.com



Αποκλείουν κατηγορηματικά το ενδεχόμενο κάθε προεκλογικής συνεργασίας οι Οικολόγοι Πράσινοι εμμένοντας στη διακηρυγμένη θέση τους για αυτόνομη κάθοδο...

... Εκτιμούν ότι θα μπουν στη Βουλή με 8 έως 10 βουλευτές έχοντας στόχο να γίνουν καταλύτες των πολιτικών αλλαγών, καθώς βλέπουν ότι «η κρίση που βιώνει η χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω της ανάκαμψης του δικομματισμού αλλά μέσω πολιτικών αλλαγών που αντιμετωπίζουν τα αίτια της κρίσης».

Χθες σε συνέντευξη Τύπου μίλησαν για τις πολιτικές πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει με φόντο το προεκλογικό τοπίο.
Είναι απορίας άξιο, αν δεν μπορεί η κυβέρνηση της Ν.Δ. για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια να συντάξει προϋπολογισμό ή να προστατέψει τα δάση ή να δώσει στην Ευρωπαϊκή Ενωση αξιόπιστα στοιχεία για την κρίση, να τολμήσει να ζητήσει ξανά την ψήφο των πολιτών για να μας βγάλει από την κρίση, δήλωσε ο Μιχάλης Πετράκος, συντονιστής της γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων.

«Δεν επιδιώκουμε τη συμπάθεια»

Με αφορμή τις πυρκαγιές θέλω να πω ότι δεν επιδιώκουμε να κερδίσουμε τη συμπάθεια των πολιτών μέσα από την καταστροφή των δασών μας επειδή είμαστε Οικολόγοι Πράσινοι. Εμείς φωνάζουμε από το 2007 και αντλούμε τους ψηφοφόρους μας από τα κάστρα των δύο μεγάλων κομμάτων που έχουν υποστεί ρωγμές στα τείχη τους, από όπου γίνονται και οι μεγαλύτερες μετακινήσεις, τόνισε ο Νίκος Χρυσόγελος, μέλος της γραμματείας και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Είπε ακόμα ότι τα κόμματα θα πρέπει να κλείσουν με το παρελθόν τους και να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Siemens που δεν αφορά μόνο τη Ν.Δ. «Σε μας πάντως στράφηκε ένα μέρος ψηφοφόρων ανεξάρτητα από την πολιτική τους καταγωγή», πρόσθεσε ο Νίκος Χρυσόγελος, επικαλούμενος και έρευνες που δείχνουν ότι ένα 17% δηλώνουν πράσινοι στη σκέψη. «Δεν μένει παρά να τους πείσουμε ότι είμαστε μια αξιόπιστη πολιτική λύση», δήλωσε. (σ.σ. Δεν εννοούσε φυσικά ότι θα πιάσουν και ένα τέτοιο ποσοστό).

Για τη δυναμική των Πράσινων μίλησε η Γεωργία Κοντούλη, μέλος της γραμματείας, αναφέροντας τις πρόσφατες εκλογικές επιτυχίες των Γερμανών συναδέλφων τους σε τρία κρατίδια: Τίρινγκερ 18 βουλευτές 6,2%, Σαξονία 6,4% -το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία τους στη συγκεκριμένη περιοχή-, Ζάαρλαντ 5,9% ρεκόρ. Στη βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία αναδείχτηκαν οι Πράσινοι στις δημοτικές εκλογές σε τρίτο κόμμα με ποσοστό 12%. Στην Κολονία ξεπέρασαν το 20%.

Εχουμε συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις και όχι σκόρπιες ιδέες, είπε η Γεωργία Κοντούλη, συνεπικουρούμενη από την Κάτια Λεμπέση, επίσης μέλος της εκλογικής επιτροπής. «Πιστεύουμε ότι οι πολίτες μπορούν να δείξουν με την ψήφο τους προς τους Οικολόγους Πράσινους ότι δεν ανέχονται τη διαφθορά, τις πελατειακές σχέσεις, την καταστροφή του περιβάλλοντος».
Αποφασίσαμε στο πανελλαδικό συνέδριο να δημιουργηθεί μια ομάδα από 30 στελέχη μας για να διασφαλίσουμε ότι αυτοί που θα εκλεγούν να μπορέσουν να εκπροσωπήσουν τους ψηφοφόρους μας.
Και να προωθήσουν επάξια την πολιτική μας στη νέα Βουλή, δήλωσε Νίκος Χρυσόγελος με την επισήμανση: Η απόφασή μας αυτή αποβλέπει στο να μη γίνει με τυχαία κριτήρια η εκλογή των βουλευτών μας. «Πρώτα εκλογές», είπε, «και μετά κοιτάμε για συνεργασίες βάσει των προγραμματικών μας θέσεων».


(enet.gr)

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Μιχάλης Λιάπης

Αναρτήθηκε από .......energoipoliteskv.blogspot.com



Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης όπως ανακοίνωσε σε δημοσιογράφους την Πέμπτη. Ο βουλευτής που ανήκει στο στενό συγγενικό περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ, έχει εκφράσει την κάθετη αντίθεση του στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Ο κ. Λιάπης είχε δηλώσει ότι θα η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα ήταν επιζήμια για τον τόπο και καταστροφική για τη ΝΔ. «Θα είναι καθαρή αυτοκτονία. Και αυτό γιατί οι πιθανότητες νίκης τώρα είναι λίαν περιορισμένες. Μηδαμινές» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Δεν μπορώ να συμμετάσχω σ' αυτό τον παραλογισμό. Με τι επιχειρήματα θα ζητήσουμε και πάλι την ψήφο του λαού, όταν χθες εμφανιστήκαμε να ομολογούμε ότι αποτύχαμε τα χρόνια που κυβερνάμε; Με τι ηθικό ανάστημα θα ζητήσουμε από τους δικούς μας ψηφοφόρους να δώσουν τη μάχη, όταν δεν τιμήσαμε την εμπιστοσύνη τους, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια της 4ετίας;», δήλωσε και αποκάλυψε ότι προ μηνός, με επιστολή του στον κ. Καραμανλή, είχε επισημάνει τους κινδύνους των πρόωρων εκλογών για τον τόπο, το κόμμα και για τον ίδιο προσωπικά και εκείνος τότε είχε συμφωνήσει.

«Τώρα όμως κάποιοι με πολλαπλές διασυνδέσεις και προφανείς ιδιοτελείς λόγους, τον μετέπεισαν...», συνέχισε ενώ επίσης δήλωσε ότι παραμένει μάχιμος πολιτικός στην παράταξη και πιστός στις αυθεντικές παρακαταθήκες του ιδρυτή της.

«Είμαι δίπλα στους αγνούς αγωνιστές της ΝΔ και συμμετέχω στην σημερινή μεγάλη τους θλίψη και απογοήτευση. Και είμαι βαθύτατα συγκινημένος για την πάνδημη στήριξή τους τις τελευταίες μέρες στις απόψεις μου. Χρειάζεται υπομονή και κουράγιο στα δύσκολα χρόνια, που έρχονται...», κατέληξε ο κ. Λιάπης.

Λευτέρης Ζαγορίτης

"Ο Μιχάλης Λιάπης είναι σημαντικό στέλεχος της παράταξης, έχει προσφέρει και τον τιμούμε" δήλωσε ο Γραμματέας της Κ.Ε. της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, προσθέτοντας ότι όλα τα στελέχη δίνουν μάχη είτε συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια είτε όχι, για να επικρατήσει ο σωστός δρόμος, όπως είπε.

Από Nooz.gr

Διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εκλογών στις 4 Οκτωβρίου

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com



Τη διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών στις 4 Οκτωβρίου ανακοίνωσε και επισήμως ο πρωθυπουργός από το Μέγαρο Μαξίμου, λίγη ώρα μετά την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Καραμανλής επανέλαβε ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση του, συνδέονται με την πρόκληση της διεθνούς οικονομικής κρίσης, ενώ επιτέθηκε ξανά εναντίον του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι βαρύνουσα σημασία στην απόφασή του έπαιξε η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρόεδρος της οποίας επρόκειτο μέσα σε λίγους μήνες να εκβιάσει πρόωρες εκλογές με αφορμή την προεδρική εκλογή.

«Έλαβα την απόφαση με αίσθημα ευθύνης, με ένα και μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου», δήλωσε ο κ. Καραμανλής κατά την καθιερωμένη σύντομη συνομιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες. «Ήταν μια δική σας απόφαση που νομίζω ότι κατατείνει στο συμφέρον του τόπου», απάντησε ο κ. Κάρολος Παπούλιας.

Ο πρωθυπουργός επέδωσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας επιστολή, στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία, προτείνει ως ημερομηνία εκλογών την 4η Οκτωβρίου του 2009 και σύγκληση της νέας Βουλής σε σύνοδο την 14η Οκτωβρίου του ίδιου έτους.

To Προεδρικό Διάταγμα για την διάλυση της Βουλής θα θυροκολληθεί τη Δευτέρα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η προεκλογική περίοδος ξεκινά επισήμως από τη Δευτέρα.

Στις 11:00 συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου θα συγκροτούν από σήμερα την επιτροπή εκλογικού αγώνα της ΝΔ με απόφαση του Κώστα Καραμανλή, παρακάμπτοντας έτσι το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος. Το γεγονός αυτό φανερώνει, μεταξύ άλλων, και την απόφαση του Πρωθυπουργού να παρακάμψει ορισμένα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτό το κομματικό όργανο.

"Βόμβες" Λιάπη

Αίσθηση προκαλεί η απόφαση του βουλευτή της ΝΔ και εξαδέλφου του Κ. Καραμανλή, Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές για λόγους πολιτικής δεοντολογίας, όπως είπε.

Δηλώσεις

Λευτέρης Ζαγορίτης

"Σύσσωμη η ΝΔ με ηγέτη τον Κ. Καραμανλή, έναν υπεύθυνο πολιτικό ηγέτη, θα δώσει κρίσιμη μάχη που θα είναι νικηφόρα" δήλωσε ο Γραμματέας της Κ.Ε. της ΝΔ Λ. Ζαγορίτης.

Αναφερόμενος στην πρόθεση Λιάπη να μην συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο κ. Ζαγορίτης σημείωσε ότι "όλοι οι βουλευτές είναι στις θέσεις τους, κοντά στον κόσμο και δίνουν τη μάχη, όπως και όλα τα στελέχη της ΝΔ, είτε συμμετέχουν είτε όχι". "Ο Μ. Λιάπης είναι ένα σημαντικό στέλεχος της παράταξης, με προσφορά και τον τιμούμε" δήλωσε.

Αντώνης Σαμαράς

"Την ώρα του προβληματισμού είχα άποψη και μάλιστα διαφορετική. Τώρα, την ώρα της μάχης, είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας" δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς.

ΠΑΣΟΚ

"Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες που ελπίζουμε να μας εμπιστευθεί ο πολίτης", τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σημειώνοντας ότι το Κίνημα δεν θα ακολουθήσει την ΝΔ σε τυχόν επιχείρηση "τεχνητής πόλωσης και λασπολογίας",ενώ "προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην επιχειρήσει να κλείσει διευθετήσεις και να προχωρήσει σε πελατειακές μετατάξεις, καθώς δεν έχει την νομιμοποίηση για κάτι τέτοιο".

"Απαντώντας αργότερα σε σχετική ερώτηση,ο κ.Παπακωνσταντίνου είπε ότι η ΝΔ αν επιχειρήσει πόλωση θα το κάνει "γιατί δεν έχει να επιδείξει έργο και θα προσπαθήσει να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών". "Εμείς θα σταθούμε με τις προτάσεις μας" πρόσθεσε.

Βάσω Παπανδρέου

"Είπε ο κ. Καραμανλής ότι κάνει εκλογές για τρεις λόγους: Ο ένας είναι το νοικοκύρεμα του κράτους, ο δεύτερος η μείωση, η πάταξη της φοροδιαφυγής και ο τρίτος οι διαρθρωτικές αλλαγές. Αυτά τα είχε πει το 2004 και το 2007. Το ερώτημα είναι, 5,5 χρόνια τι έκανε; Τώρα τα είδε; Δεν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας χθες" δήλωσε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι "χρειάζονται διαφανείς κανόνες, οι οποίοι ωστόσο να δημιουργούν αίσθημα δικαίου στην κοινωνία".

Χρήστος Παπουτσής

"Έχω την αίσθηση ότι δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα για τη χώρα πέρα από την υπεύθυνη απόφαση του Πρωθυπουργού να παραιτηθεί η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Νομίζω ότι ο λαός είναι εκείνος ο οποίος θα κρίνει τη νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θέλω και εγώ να ευχηθώ ο λαός να κρίνει όλους εξ υμών δίκαια, με βάση το έργο μας, την παρουσία μας, τη συνέπεια μας, τις αξίες, τα ιδανικά και τις πολιτικές θέσεις των κομμάτων μας" δήλωσε από τη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χ. Παπουτσής.

Από Nooz.gr

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα ο Κώστας Καραμανλής

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com



Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια για να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής θα μεταβεί ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής

Την πολιτική πλατφόρμα της εκλογικής αναμέτρησης του Οκτωβρίου αναμένεται να δώσει στα κυβερνητικά στελέχη του ο πρωθυπουργός, κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί της Πέμπτης. Εν συνεχεία, ο Κ.Καραμανλής θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του ζητήσει διάλυση της Βουλής.

Κατά το τηλεοπτικό «διάγγελμά» του το βράδυ της Τετάρτης ο πρωθυπουργός εξήγησε τους λόγους που καθιστούν αναγκαία την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και περιέγραψε το διακύβευμα των εκλογών αυτών, θέτοντας στο επίκεντρο την οικονομία.

Ο πρωθυπουργός δεν όρισε ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, όμως όπως όλα δείχνουν οι κάλπες θα στηθούν στις 4 Οκτωβρίου.

Ο κ. Καραμανλής έχει ήδη ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για τις αποφάσεις του και θα μεταβεί στις 12:00 στο Προεδρικό Μέγαρο για να του ζητήσει διάλυση της Βουλής.

Η Βουλή θα κλείσει αύριο, Παρασκευή και τη Δευτέρα θα θυροκολληθει στη Βουλή το Προεδρικό Διάταγμα, ώστε η εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου να είναι απολύτως σύννομη, αφού το Σύνταγμα προβλέπει εκλογές εντός 30 ημερών από τη διάλυση της Βουλής.

Στις 11:00 θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, στη διάρκεια του οποίου ο πρωθυπουργός θα αναλύσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και θα επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ, όπως έκανε και στο «διάγγελμα», με στόχο τη συσπείρωση της βάσης και τη συστράτευση όλων των στελεχών, πολλά από τα οποία τις προηγούμενες ημέρες προσπαθούσαν με πάθος να αποσοβήσουν τις εκλογές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, το κλίμα στις τάξεις της ΝΔ είναι ηττοπαθές, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για «αυτοχειριασμό», ενώ ο συμβολισμός της 4ης Οκτωβρίου -ημερομηνία ίδρυσης της ΝΔ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή- προκάλεσε ποικίλους συνειρμούς στις τάξεις του κόμματος.

Έτσι, από σήμερα ξεκινά -ουσιαστικά- η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων και ο Κώστας Καραμανλής θα έχει την πρώτη ευκαιρία να εξηγήσει περαιτέρω τις αποφάσεις του, καθώς και να ξεδιπλώσει τα επιχειρήματα της ΝΔ, κατά την ομιλία του στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων το Σάββατο στη ΔΕΘ.

Την Κυριακή από τη Θεσσαλονίκη ο Κ.Καραμανλής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας αναμένεται να ξεκαθαρίσει ζητήματα όπως η κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ -εάν σε αυτά θα περιλαμβάνονται πρόσωπα που έχουν προκαλέσει την κοινή γνώμη-, το ενδεχόμενο συνεργασιών, ενώ αναμένεται να ερωτηθεί για την επομένη των εκλογών στη ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Τετάρτης, η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε ότι ο Κώστας Καραμανλής θα ηγείται του κόμματος, ακόμη κι αν η ΝΔ χάσει τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Newsroom ΔΟΛ

Οι Βουλευτές τραβάνε τα μαλιά τους

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com



H αντίδραση τωνβουλευτών της ΝΔ την στιγμή που ακούν την απόφαση ευθύνης του πρωθυπουργού!

Από kafeneio-gr

Μοντέλο "φυσιολογικών" κιλών προκαλεί ενθουσιασμό

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com



Η δημοσίευση από το μεγάλης κυκλοφορίας αμερικανικό περιοδικό "Glamour" φωτογραφίες μοντέλου με μη συνηθισμένες αναλογίες, προκάλεσε ικανοποίηση αλλά και πολλά συγχαρητήρια από αναγνώστες, οι οποίοι βρίσκουν τα πρότυπα ομορφιάς των περιοδικών και της μόδας "υπερβολικά".

Η φωτογραφία συνοδεύει άρθρο με θέμα "Νιώσετε άνετα μέσα στο σώμα σας" και ανήκει στο 20χρονο παχουλό, γελαστό και λαμπερό μοντέλο Λίζι Μίλερ που έχει ύψος 1,80 και βάρος 79 κιλά. Η Μίλερ φωτογραφήθηκε γυμνή σε
στάση που καλύπτει τα επίμαχα σημεία αλλά αφήνει να φανεί καθαρά η κοιλίτσα και οι μηροί της, τα οποία είναι "στρογγυλότερα" από αυτά του μέσου μοντέλου.

Μετά τη δημοσίευση, η σύνταξη του "Glamour" έχει κατακλυστεί από χιλιάδες θετικά σχόλια, ενθουσιώδεις επιστολές και μηνύματα στην ιστοσελίδα της με "μπράβο" και "συγχαρητήρια" γιατί ξεπέρασε τα ταμπού και φωτογράφησε μια γυναίκα που μοιάζει σωματικά με τις περισσότερες γυναίκες στον κόσμο.

"Αυτή είναι η αληθινή γυναίκα", "την λατρεύω", "η φωτογραφία με έκανε να κλαίω από χαρά", "Φανταστική", "φωτογραφία της ευτυχίας" είναι ελάχιστα από τα σχόλια που δέχτηκε το περιοδικό για το άρθρο και την φωτογραφία.

Από i-reporter.gr

Η Τελευταία δημοσκόπηση πριν το διάγγελμα. Metron Analisis για το Ποντίκι

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com



Από kafeneio-gr

Πρωτοσέλιδο "σέντρας"

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο "Λαμιακού Τύπου"

Αναρτήθηκε από......energoipolites.blogspot.com