Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστολή Π. Στασινού

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Αγαπητοί φίλοι και φίλες. Η Φθιώτιδα σήμερα αντιμετωπίζει μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση. Η ρύπανση του Σπερχειού ποταμού και της θάλασσάς μας, η διαχείριση των απορριμμάτων και η απογύμνωση του δασικού πλούτου ζητούν άμεσες λύσεις. Ανήκοντας στο μεσαίο χώρο και αγανακτισμένος από τους ιδεολογικούς φανατισμούς,τις κραυγές και τις ψεύτικες υποσχέσεις των κομμάτων, αποφάσισα να στηρίξω ενεργά με την υποψηφιότητά μου τους Οικολόγους-Πράσινους, επειδή πιστεύω στην εθελοντική-συμμετοχική δημοκρατία και ότι ο αγώνας για το περιβάλλον είναι η πρώτη πολιτική προτεραιότητα στον δοκιμαζόμενο τόπο μας.

Από paratiritisfthiotidas

Απόψε το πρώτο Debate όλων των πολιτικών αρχηγών

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Στις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας η τηλεοπτική αναμέτρηση των έξι πολιτικών αρχηγών.

Οι δημοσιογράφοι θα έχουν περισσότερο χρόνο για να διατυπώσουν τις ερωτήσεις τους καθώς και δικαίωμα να υποβάλουν διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Στο τέλος κάθε κύκλου ερωτήσεων ο κάθε πολιτικός αρχηγός θα έχει το δικαίωμα να θέσει μια ερώτηση σε έναν από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς της επιλογής του χωρίς δικαίωμα σχολιασμού.

Την Τρίτη, στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί η τηλεοπτική αντιπαράθεση Καραμανλή - Παπανδρέου.

Η μονομαχία των δύο θα έχει έναν συντονιστή και πέντε θεματικές ενότητες.

Αναρτήθηκε από kafeneio

Τον γείωσε κανονικά η Τόνια !!!!

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Από την εφημερίδα "σέντρα"

Τον "έκοψε" ο Σταϊκούρας από τη Φθιώτιδα και τον έβαλαν στο ...Επικρατείας!

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com


Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Δεν είναι μόνο η περίπτωση της Ν. Γκοτσοπούλου -για την οποία γράψαμε λίγο νωρίτερα- ενδιαφέρουσα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ. Είναι και του Γιάννη Οικονόμου, πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ και νυν γενικού γραμματέα Καταναλωτή. Ο Γ. Οικονόμου ήθελε να κατέβει και πάλι υποψήφιος στο νομό Φθιώτιδας, αλλά κόπηκε κατόπιν παρέμβασης του Κώστα Σταϊκούρα ο οποίος φοβήθηκε ότι θα κινδύνευε να μην επανεκλεγεί ο γιος του Χρήστος Σταϊκούρας.
Ετσι, ως "αποζημίωση" προσφέρθηκε στον Γ. Οικονόμου η εντέκατη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας...

Από.....press-gr

Τι θα γίνει στη Φθιώτιδα

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com



Ανατροπή του πασοκικού σκηνικού φαίνεται στη Φθιώτιδα με την κάθοδο της πρώην ευρωβουλευτίνας Κατερίνας Μπατζελή...

Η Μπατζελή που γνωρίζει καλά τα αγροτικά ζητήματα και τα έχει χειριστεί για πολλά χρόνια στις Βρυξέλλες, έχει ήδη αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα στην αναμέτρηση μεταξύ των πασόκων στο νομό.

Από....troktiko

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ: Χάλκινη η Ελλάδα, 57-56 την Σλοβενία

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Η Ελλάδα νίκησε στον μικρό τελικό την Σλοβενία με 57-56 και κατέκτησε την τρίτη θέση στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Η εθνική μας κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια σε μικρό τελικό και θ' ανέβει στο βάθρο των νικητών. Η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας χάρισε ακόμη μία επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ και αν αναλογιστεί κανείς τις σημαντικές απουσίες που είχε, η κατάκτηση της τρίτης θέσης ισοδυναμεί με κάτι παραπάνω από άθλο . Συγκλονιστικός ο Σχορτσανίτης με 23 πόντους. Η εθνική μας με την νίκη της παρέμεινε εκεί που της αξίζει, δηλαδή στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Από.... Nooz.gr

Πρωτοσέλιδο "σέντρας"

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com