Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Ανατροπή σκηνικού δείχνει δημοσκόπηση της focus για την Απογευματινή

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


                                                                                                                                                                                                           
Από..... kafeneio

67 χρόνια από την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com



Το πρώτο μέρος των εκδηλώσεων για την επέτειο της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, αυτό που διοργανώνει η Νομαρχία Φθιώτιδας με το Δήμο Γοργοποτάμου, θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 22 Νοεμβρίου και με ώρα έναρξης των εκδηλώσεων στις 11:00.

Η δεύτερη φάση την άλλη Κυριακή με τις οργανώσεις που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.

Οι εκδηλώσεις
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το παρόν στην εκδήλωση αναμένεται να δώσει ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κατερίνα Μπατζελή, ενώ από την Νέα Δημοκρατία θα παραβρεθεί ως επίσημος εκπρόσωπος ο βουλευτής και πρώην Υφυπουργός κ. Λέγκας.
Παράλληλα αναμένεται να δώσουν το παρόν το σύνολο των βουλευτών του νομού, βουλευτές από γειτονικούς νομούς, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη αντιστασιακών οργανώσεων, αλλά και αρκετός ανώνυμος κόσμος.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ξεκινήσει με έπαρση της σημαίας, επιμνημόσυνη δέηση, θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί των επισήμων, ομιλία από εκπρόσωπο των αντιστασιακών οργανώσεων, εκφώνηση των ονομάτων των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στον Γοργοπόταμο, εκφώνηση των ονομάτων των Υπαταίων που εκτελέστηκαν ως αντίποινα καθώς και των ονομάτων των νεκρών από την έκρηξη της νάρκης στον εορτασμό το 1964.
Στην συνέχεια θα γίνει ανάγνωση ψηφίσματος, κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιζώντων αγωνιστών και των αντιστασιακών οργανώσεων. Θα ακολουθήσει τήρηση ενός λεπτού σιγής και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Με το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει δεξίωση σε κέντρο στο Γοργοπόταμο, προς τιμή των επίσημων των Αρχών και των Αντιστασιακών Οργανώσεων, από τον Δήμο Γοργοποτάμου.

Από...(Ημέρα)

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com