Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ


Αναρτήθηκε  από..........
energoipoliteskv.blogspot.com

Σε Τράπεζα της Αταλάντης στο όνομα ατόμου με ολική αναπηρία που αγγίζει το 90% εξέδωσαν δάνειο 200.000 Ευρώ, για 30 χρόνια, ο διευθυντής και ο προϊστάμενος χορηγήσεων τον ασφά­λισαν μάλιστα στο ομαδικό ασφαλιστήριο της Τράπεζας για ΜΟΝΙΜΗ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ώστε να εξοφληθεί το δάνειο αν έμενε ανάπηρος και αν απεβίωνε !!!

Εγγυητής άνδρας 65 χρονών, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για εγγύηση φυσικά, άλλωστε τι απάτη θα ήταν, και αντίκλητος παλιός γνώριμος της Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων και πελάτης της Δικαιοσύνης, τοκογλύφος, κλπ, με 5 καταδίκες για απάτες και συναφή εγκλήμα­τα. Όλα πήγαιναν κατ' ευχήν αυτών που τα σχεδίασαν.

Όχι όμως για πολύ. Γιατί ο ανάπηρος απεβίωσε και ανακάλυψαν ότι υπήρχε αδελφός.

Ο εγγυητής πανικοβλήθηκε. Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αναπήρου έστειλε εξώδικο στην Τράπεζα . Αν και αποτυχημένος επιχειρηματίας, με πολλά χρέη και 35 χρόνια εργασίας ( έκανε αίτηση συνταξιοδότησης στον ΟΑΕΕ), ΔΗΛΩΝΕ στο εξώδικο αγράμματος , ότι δήθεν δεν γνωρίζει ανάγνωση και γραφή, λόγω απουσίας στη Βραζιλία, που δεν μπορεί να αποδεί­ξει, και δηλώνει την Τράπεζα ότι ποτέ δεν υπέγραψε σαν εγγυητής και έχει πέσει θύμα πλα­στογραφίας. Ούτε που απάντησε η Τράπεζα. Τι να πεί άλλωστε, ότι η για να γίνει η ΑΠΑΤΗ συνέργησαν και οι υπάλληλοι της Τράπεζας ???

Τα ίδια άτομα εμπλέκονται και στην απάτη της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στην Κάρπαθο και στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ.

Θα επανέλθουμε σύντομα με νέες αποκαλύψεις αφού εμπλέκονται και στο ξέπλυμα ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Τι έχουν κάνει οι αρμόδιες υπηρεσίες της Τράπεζας και Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ?

ΝΜΛ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ


Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com





Λαμία, 4 Ιανουαρίου 2010

Τα Θεοφάνεια αποτελούν μία από τις λαμπρότερες εορτές της Ορθοδοξίας. Ο εορτασμός τους έχει έναν ιδιαίτερο θρησκευτικό χαρακτήρα, καθώς εκφράζει την κάθαρση και την πνευματική αναγέννηση του ανθρώπου, υπενθυμίζοντάς μας πως το πιο πυκνό σκοτάδι είναι λίγο πριν φανεί το πρώτο φως.

Σε καιρούς δύσκολους, σαν τους σημερινούς, για την κοινωνική και οικονομική ευημερία η εορτή των Φώτων δύναται να αποτελέσει το εφαλτήριο της ελπίδας για τη νέα δεκαετία που μόλις ξεκίνησε. Δύναται να αποτελέσει τη συμβολική αφετηρία μίας «φωτισμένης» προσπάθειας όλων μας, μακρυά από παλινωδίες, υπαναχωρήσεις και δημαγωγικούς καιροσκοπισμούς, για την πραγματική ανάταξη του κοινωνικοοικονομικού συστήματος της χώρας μας. Για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων των καιρών μας με υπευθυνότητα, με αισιοδοξία, με πίστη στις δυνατότητές μας, και με ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Χρόνια πολλά και δημιουργικά σε όλους!

Περίγελο της τοπικής εφημερίδας << σέντρα >> και της τοπικής κοινωνίας των Καμένων Βούρλων έχει γίνει ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου με τα καμώματα του !!!!!

Διαβάστε !!!!!!!






Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Από  εφημερίδα  << σέντρα >>

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "σέντρα"

Αναρτήθηκε από...energoipoliteskv.blogspot.com