Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Στο τέλμα οδηγεί τον Δήμο Καμένων Βούρλων ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου λόγω των οικονομικών σκανδάλων !!!!!!

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com













Εστάλη επιστολή στο Blog από αναγνώστη

Μετά την αέναη περιπλάνηση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου για το πώς θα λειτουργήσει ο Βιολογικός και με τα διάφορα ψέματά του και τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ, έχουμε την αναγκαστική προσγείωση του στην σημερινή πραγματικότητα , με την παράδοση των κλειδιών του Βιολογικού από τους εργαζόμενους στον ίδιο, αφού η εθελοντική προσφορά τους στο Βιολογικό μετά από αρκετό χρονικό διάστημα όπου εργάστηκαν χωρίς αμοιβή θεωρούν ότι τελείωσε.

Τα ερωτήματα από τους Δημότες των Καμένων Βούρλων που τίθενται καθημερινά είναι πάρα πολλά και δεν παίρνουν καμία απάντηση

Αναφέρουμε μερικά όπως :

α) Γιατί επί τρία χρόνια ο κ. Αντωνίου δεν πρόβλεψε για την αυριανή μέρα της λειτουργίας του Βιολογικού των Καμένων Βούρλων, ώστε να κάνει τις απαραίτητες εκείνες ενέργειες για την ομαλή συνέχεια της λειτουργίας του , αφού γνώριζε πότε λήγει η παράταση της σύμβασης που είχε κάνει ο ίδιος ο κ. Αντωνίου στον κ. Παπαλάμπρο.

β) Πόσα είναι τα χρήματα που έχει εισπράξει ο κ. Αντωνίου από τον Βιολογικό στα τρία αυτά χρόνια που είναι Δήμαρχος . Γνωρίζει κανείς από τους Δημοτικούς Συμβούλους να μας πει ??? Που έχουν διατεθεί αυτά τα χρήματα ??? Έχουν αλλάξει κωδικούς ??? Έχουν πάει στις τσέπες κάποιων ???. Οι εργαζόμενοι στο Βιολογικό γιατί δεν έχουν πληρωθεί ??? Ο υπεύθυνος οικονομικών του Δήμου και ο Προϊστάμενος του Δήμου θεωρούν ότι είναι ανεύθυνοι για αυτή την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο(τα βιβλιάρια ποιος τα έχει ???). Τους πληροφορούμε ότι την κύρια ευθύνη την φέρουν οι Δημοτικοί υπάλληλοι, που διαχειρίζονται τα οικονομικά , για την σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου και αυτούς θα πιάσουν οι οικονομικοί ελεγκτές αύριο. Τον κ. Αντωνίου τι θα του κάνουν σήμερα είναι αύριο δεν θα είναι (το πιθανότερο μετά από 8 μήνες)Το πολύ να τον παραπέμψει ο επόμενος Δήμαρχος (όποιος είναι αυτός) στα Δικαστήρια για να εισπράξει ο Δήμος αυτά που έχουν εξαφανιστεί από τα ταμεία του Δήμου( περίπου 500.000 ευρώ). Το ποινικό μητρώο ή τη διαγωγή θα του χαλάσουν??? έτσι και αλλιώς αυτά είναι κατάμαυρα. Η αντιπολίτευση τι κάνει !!! Εδώ έχουμε καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος του κ. Αντωνίου. Τι να κάνει !!! Κόρακας Κοράκου μάτι δεν βγάζει, αφού μαζί κάνουν τη μοιρασιά ……. Αντωνίου-Παπαλάμπρου-Κεφάλας !!! γ) Το Υγειονομικό ??? Η Νομαρχεία ??? Η Περιφέρεια ??? Τι κάνει για την υγεία των Δημοτών των Καμένων Βούρλων ??? Αν συμβεί οτιδήποτε αύριο το πρωί με την έκρυθμή κατάσταση λειτουργίας του Βιολογικού των Καμένων Βούρλων που επικρατεί, αυτοί δεν θα φέρουν καμιά ευθύνη ???

Το μόνο που μας απομένει να κάνουμε από ότι φαίνεται σαν δημότες μέχρι τις επόμενες Δημοτικές εκλογές είναι το σταυρό μας και να περιμένουμε να δούμε τι θα μας ξημερώσει !!!

Υστερόγραφο : Λέγεται ότι το προσωπικό του Βιολογικού ετοιμάζει να το φέρει πακέτο από τη Λαμία ο καθηγητάκος και σύμβουλος του κ. Αντωνίου. Όσο για τη θέση του Παναγή της νύχτας ελέχθη ότι θα την πάρει ένας ξεπεσμένος Ξενοδόχος.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΄΄Ημέρα ΄΄
Στα κρύα του λουτρού έμεινε πάλι ο Δήμαρχος στα Καμένα Βούρλα

Ν/σ για μετανάστες: 266 χιλ. νέοι ψηφοφοροι στις δημοτικές

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Προσπάθεια να μειώσει τις αντιδράσεις της ΝΔ (η οποία πέτυχε κατά το ήμισυ) έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης με το νέο ν/σ για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από τους μετανάστες, που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι με το ν/σ για πρώτη φορά θεσπίζεται το δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές α΄ βαθμού σε ομογενείς και μετανάστες που διαμένουν νόμιμα στη χώρα, εφόσον έχουν οριστικές άδειες διαμονής, ενώ οι μετανάστες θα μπορούν να εκλέγονται έως το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου υπό την προϋπόθεση ότι μιλούν επαρκώς την ελληνική γλώσσα.

Από το υπουργείο Εσωτερικών υπολογίζεται ότι ο αριθμός όσων μπορούν να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους ανέρχεται σε 266.250 άτομα, που αντιστοιχεί στο 0,65% των εκλογέων. Πάντως, η ΝΔ ζητά το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι να δοθεί στους μετανάστες όχι για τις επόμενες αλλά για τις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές.

Στο νέο κείμενο του ν/σ τίθεται ως προϋπόθεση για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας η επιτυχής εξέταση στην ελληνική γλώσσα, την πολιτική αγωγή και την ιστορία για τους νόμιμους μετανάστες, ενώ τα παιδιά των νόμιμων μεταναστών θα μπορούν να παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια, αφού θα έχουν παρακολουθήσει με επιτυχία επί έξι χρόνια μαθήματα σε ελληνικό σχολείο.

Ο κ. Ραγκούσης, παρουσιάζοντας τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου, τόνισε πως αυτό αφορά μόνο τους νόμιμους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα, δηλαδή εκείνους που νομιμοποιήθηκαν τα τελευταία είκοσι χρόνια με τελευταία διαδικασία αυτή του 2005-2007, όταν νομιμοποιήθηκαν 150.000 οικονομικοί μετανάστες, όσοι δηλαδή είχαν έρθει στην Ελλάδα έως την 1/1/2005.

Οι φόβοι που εκφράστηκαν από κάποιες πλευρές, ότι με αυτό το νομοσχέδιο θα νομιμοποιούνται και παράνομοι μετανάστες, είναι αβάσιμοι, τόνισε ο υπουργός.

Το νομοσχέδιο έχει τους εξής στόχους:

1) Τα παιδιά, που γεννιούνται στην Ελλάδα από γονείς οι οποίοι και οι δύο διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα πέντε τουλάχιστον χρόνια, παίρνουν αυτόματα την ελληνική ιθαγένεια.

2) Παιδιά νόμιμων μεταναστών που δεν έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά έχουν παρακολουθήσει με επιτυχία επί έξι χρόνια μαθήματα σε ελληνικό σχολείο, μπορούν και αυτά να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια.

3) Όσον αφορά την απόκτηση ιθαγένειας με πολιτογράφηση, το νομοσχέδιο προβλέπει ότι για να μπορεί ο μετανάστης να υποβάλλει αίτηση για ιθαγένεια, θα πρέπει να έχει διαμείνει επί πέντε χρόνια στην Ελλάδα. Θα υπάρχει προθεσμία δύο ετών για την απάντηση της Πολιτείας.

Με το νομοσχέδιο θεσπίζονται ουσιαστικές προϋποθέσεις για την πολιτογράφηση, όπως να γνωρίζει ο μετανάστης επαρκώς την ελληνική γλώσσα, να έχει ενταχθεί ομαλά στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας και να έχει εξοικειωθεί πλήρως με τους θεσμούς του πολιτεύματος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Επίσης, προκειμένου να πολιτογραφηθεί, χρειάζεται τρεις συστατικές επιστολές Ελλήνων πολιτών, ενώ θα περνά και ειδικά τεστ γλώσσας, πολιτικής αγωγής και ιστορίας από επιτροπή πολιτογράφησης. Φυσικά, δεν προβλέπεται η απόδοση ιθαγένειας για όσους υπάρχουν τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις για σοβαρά εγκλήματα, όπως τρομοκρατία, ληστεία, οργανωμένα εγκλήματα, κ.λπ.

ΝΔ: σωστές αλλά λίγες οι αλλαγές

«Η τεκμηριωμένη πίεση, που άσκησε η ΝΔ με αναφορές στην ευρωπαϊκή εμπειρία και νομοθεσία το προηγούμενο διάστημα, υποχρέωσε και οδήγησε την κυβέρνηση σε αλλαγές. Αλλαγές όμως, που παρά το γεγονός ότι κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, πολύ απέχουν από τις θέσεις της ΝΔ και τις ανάγκες του τόπου. Το προσεχές διάστημα και με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή, η ΝΔ θα κλιμακώσει την πίεσή της και θα προωθήσει πρωτοβουλίες για να περάσει, με ακόμα πιο εμφαντικό τρόπο, τις θέσεις της για αυτό το κορυφαίο ζήτημα», δήλωσε ο υπεύθυνος Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Ζώης.

Από ...aftodioikisi.gr

Ορίστηκε η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ



Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

 Η τελική σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε με απόφαση του Προέδρου, Αντώνη Σαμαρά.

Η σύνθεση αυτή έχει ως εξής: Δημήτρης Αβραμόπουλος, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής, Πέτρος Μολυβιάτης, πρώην Υπουργός, Λευτέρης Ζαγορίτης, Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Εκπρόσωπος Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Νάκος, Bουλευτής, Μαριέττα Γιαννάκου, Ευρωβουλευτής, επικεφαλής της Ομάδας Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, Κώστας Γκιουλέκας, Γραμματέας Προγράμματος, Βασίλης Μιχαλολιάκος, Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Μενέλαος Δασκαλάκης, Γενικός Διευθυντής του Κόμματος, Μανώλης Αγγελάκας, Γραμματέας Οργανωτικού, Γιάννης Μανώλης, Γραμματέας Συνδικαλισμού, Κατερίνα Παπακώστα, Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων, Γεώργιος Καλαντζής, Γραμματέας τέως βουλευτών – πολιτευτών, Επαμεινώνδας Λεκέας, Γραμματέας Εκλογών, Δημήτρης Σταμάτης, Σύμβουλος του Προέδρου για θέματα Πολιτικής Οργάνωσης, Δημήτρης Πανοζάχος, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, Διονύσης Σταμενίτης, Τεχνικός Σύμβουλος Συνεδρίου, Κωνσταντίνος Μπούρας, Υπεύθυνος Οικονομικών Συνεδρίου και Κωνσταντίνος Ζωντανός, Διευθυντής Οργανωτικής Επιτροπής. Στην Επιτροπή θα συμμετάσχει και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ που θα εκλεγεί με ανοιχτή διαδικασία.

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


"ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ"!


Για τον Καλλικράτη και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει ήδη επαφές και συζητήσεις αφού όπως ξεκαθάρισε ο γραμματέας της οργάνωσης Διονύσης Δολιανίτης το ΠΑΣΟΚ οφείλει να έχει θετικά αποτελέσματα και σ’ αυτές . Παράλληλα ο κος Δολιανίτης έστειλε ένα ακόμη μήνυμα με συγκεκριμμενο αποδεκτη επαναλαμβάνοντας πως δεν μπορεί κανένα πρόσωπο σε επίπεδο περιφέρειας να απαξιώνει το ΠΑΣΟΚ καθώς τα κόμματα προϋπήρχαν των προσώπων .

Από ......lamiafm1

Εξεταστικές επιτροπές ή πολύ κακό για το τίποτα

Αναρτήθηκε από...
energoipoliteskv.blogspot.com

Σήμερα πρώτη ημέρα της εξεταστικής για την Siemens , εξετάστηκε ο αντιπρόεδρος του Αρειού Πάγου Γιάννης Παπανικολάου και έχουμε τα πρώτα αντιδιαμετρικά συμπεράσματα.

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ από την εξέταση του κ. Παπανικολάου προκύπτει ότι ο κ. Ζαγοριανός συγκάλυψε και χειρίσθηκε δολίως την υπόθεση, ενώ δεν συμπεριέλαβε στο κατηγορητήριο τις αξιόποινες πράξεις που τελέσθηκαν το χρονικό διάστημα 2004 - 2007.

Αναφορικά με τον εισαγγελέα του Αρειού Πάγου κ. Τέντε, είπαν ότι από την κατάθεση του κ. Παπανικολάου προκύπτει ότι υπερέβη τα καθήκοντα του.

Από την πλευρά της, η ΝΔ υποστηρίζει ότι ο κ. Παπανικολάου επιβεβαίωσε ότι δεν προέκυψε καμία πολιτική παρέμβαση για όσα διέπραξε ο κ. Ζαγοριανός, καθώς ο πρόεδρος του Α.Π ανέφερε ότι αν είχε διαπιστώσει κάτι τέτοιο θα έστελνε την υπόθεση αμελλητί στη Βουλή.

Μάλλον οι εξεταστικές θα καταλήξουν σε πέντε διαφορετικά πορίσματα ποτέ δεν θα μάθουμε τι έγινε και θα είναι ένα διακομματικό κουκούλωμα

Από ........ kafeneio

Ο κ. Γιώργος "Θάτσερ" Παπανδρέου!


Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com

Γράφει ο Τυχαίος

Ιστορικές οι στιγμές ζούμε αγαπητοί μου! Η οικονομική κρίση εξακολουθεί να "ζυμώνει" άγρια το πολιτικό μας σκηνικό και να πλάθει νέες νόρμες και νέους συσχετισμούς. Συγκεκριμένα, το πρόσφατο διάγγελμα του Πρωθυπουργού σηματοδότησε την πιο θεαματική στροφή που έχει κάνει πολιτικός στη νεώτερη πολιτική μας ιστορία. Ίσως και πιο πίσω απ' αυτή.

Ο κ. Παπανδρέου καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του στην αντιπολίτευση και κατά μείζονα λόγο κατά την τελευταία προεκλογική εκστρατεία αλλά και κατά τις πρώτες - περίφημες πια - "εκατό ημέρες" της διακυβέρνησής του, φρόντισε να φιλοτεχνήσει και να προβάλλει ένα έντονο κοινωνικό και γνήσια σοσιαλιστικό προφίλ. Ποιος δεν θυμάται τα δάκρυα από τα δακρυγόνα στο λιμάνι του Πειραιά σε κινητοποιήσεις των αγροτών, το "σφυροκόπημα" κατά Καραμανλή για την τότε αποκαλούμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση και πιο μετά την εμμονή στη βασανιστική διαβούλευση για το κάθε τι, ακόμη και για ζητήματα επείγοντα και προφανή, στο όνομα της διαφάνειας, της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας. Αίφνης όμως ο κ. Παπανδρέου υπερέβη εαυτόν.

Τα μέτρα που εξήγγειλε θα τα ζήλευε και πιο ακραίος νεο-φιλελεύθερος γιάπις στην καρδιά της Γουόλ Στριτ και του Λονδρέζικου Σίτι. Επιβολή έμμεσων φόρων, άκριτη περικοπή μισθών στο Δημόσιο, πλαφόν στον προϋπολογισμό και συνταξιοδοτικό με όρια ηλικίας συνδεόμενα με το προσδόκιμο ζωής! Χωρίς διαβουλεύσεις, πέρα από κάθε λογική προεκλογικών δεσμεύσεων ακόμη και για τα ελληνικά μέτρα όπου έχουμε περίπου συμβιβασθεί με το γεγονός ότι κάθε νεοεκλεγείσα κυβέρνηση "ξεχνά" σχεδόν το σύνολο των υποσχέσεών της.

Η ειρωνεία είναι ότι ο πρόεδρος της............

Σοσιαλιστικής Διεθνούς προχωρά - στα λόγια τουλάχιστον - πολύ πιο πέρα κι από προγράμματα υποτίθεται "σκληρών" φιλελεύθερων Κυβερνήσεων, ενώ φαντάζομαι ότι ο πιο ευτυχής πολιτικός αυτή την περίοδο δεν θα πρέπει να είναι άλλος από τον κ. Καραμανλή, του οποίου το προεκλογικό πρόγραμμα όχι μόνο μας ανήγγειλε ουσιαστικά ότι θα εφαρμόσει ο κ. Παπανδρέου αλλά και μάλιστα στην πιο ακραία του έκδοση. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση από αυτή!

Ακόμη πιο θεαματικό είναι το γεγονός ότι ο κ. Παπανδρέου όχι μόνο δεν αναζήτησε συμμάχους - πως θα ήταν δυνατό άλλωστε - στον πιο συγγενή του πολιτικό χώρο, στο ΣΥΡΙΖΑ επί παραδείγματι, αλλά βρήκε υποστηρικτή στο πρόσωπο του κ. Καρατζαφέρη! Δεν γνωρίζω πολλά κεντροαριστερά κόμματα ή πολλούς σοσιαλιστές ηγέτες που να βρίσκει η οικονομική τους πολιτική ένθερμους υποστηρικτές στο χώρο της παραδοσιακής Δεξιάς.

Κι ενώ ζούμε στην εποχή του απόλυτου πολιτικού παράδοξου, η μοίρα του κ. Σαμαρά εξακολουθεί να τον ταλανίζει, επιφυλάσσοντας του διαρκώς την ίδια ιστορική "υποχρέωση", για διαφορετικά αίτια κάθε φορά αλλά με κοινό αποτέλεσμα: Να στηρίζει επιλογές και Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ. Από το 1993 και το 1995, που ψήφιζε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Στεφανόπουλο, ως το 2010 με την εκλογή του κ. Παπούλια ο κ. Σαμαράς υποβάλλεται από την αμείλικτη ιστορική συγκυρία στο ίδιο "μαρτύριο"! Στην παρούσα φάση όμως είναι σαφές ότι του αναγνωρίζονται πολιτικά ελαφρυντικά. Στηρίζει, όπως αποδεικνύεται, μια Κυβέρνηση που είναι έτοιμη να εφαρμόσει αυτά για τα οποία ολόκληρη η Νέα Δημοκρατία αγωνιζόταν να μας πείσει προεκλογικά πως αποτελούν συνταγή σωτηρίας από την κρίση. Αυτή όμως τη "θατσερική" συνταγή με τη θεαματική αύξηση των έμμεσων φόρων και την επιμονή στο μονεταρισμό, όπου αμφότερα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην έκρηξη της ανεργίας - για την ιστορία να θυμίσουμε ότι με την ίδια ακριβώς συνταγή η ανεργία στη Μ. Βρετανία υπερδιπλασιάστηκε επί Θάτσερ - υποτίθεται ότι ο ελληνικός λαός την αποδοκίμασε και μάλιστα με "νωπή" εντολή του.

Ο κ. Παπανδρέου φαίνεται ότι αμφιταλαντεύθηκε ισχυρά και για αρκετό καιρό, προκειμένου να αποφασίσει να προσχωρήσει σε ένα μοντέλο που ο ίδιος, η Κυβέρνησή του και το κόμμα του δεν είναι καθόλου έτοιμοι να υπηρετήσουν. Δεν είναι "φτιαγμένο" το σύστημα ΠΑΣΟΚ για να "τρέξει" νεοφιλελεύθερα προγράμματα. Δεν είναι δυνατόν ένας πολιτικός οργανισμός εξουσίας όπως το ΠΑΣΟΚ να προετοιμάζεται επί μακρόν για την ανάληψη της εξουσίας με ένα συγκεκριμένο αναπτυξιακό μοντέλο και εν μια νυκτί να καλείται να εφαρμόσει το εντελώς αντίθετο. Κάτι δεν γίνεται σωστά. Ενδεχομένως -και αυτό θα το δείξει ο χρόνος- ούτε η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ είναι πρόθυμη να ακολουθήσει τον κ. Παπανδρέου - τον "καινούριο" κ. Παπανδρέου!- σε έναν εντελώς νέο δρόμο. Ήδη η σύγκρουση με τους "πράσινους" συνδικαλιστές είναι εδώ κι αν η αντιπαράθεση με τους αγρότες "χρεώνεται" στην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης με το ιδιόρρυθμο στυλ διαχείρισης κρίσεων (!), η πρωτοφανής πρωθυπουργική μεταστροφή θα χρεωθεί στον ίδιο προσωπικά. Το ενδο-ΠΑΣΟΚικό ρήγμα είναι βαθιά θαμμένο και δεν φαίνεται κάτω από τους "τόνους τσιμέντο" που έχει "ρίξει" η άνοδος στην εξουσία. Όμως υπάρχει, είναι ενεργό και μας προειδοποιεί με "προσεισμικές" δονήσεις.

Βέβαια, υπάρχουν και εναλλακτικά σενάρια τα οποία αρνούμαι καν να διανοηθώ ότι μπορούν να έχουν επαφή με την πραγματικότητα εξαιτίας των λίαν δυσμενών αποτελεσμάτων που θα επιφέρουν εφόσον ευσταθούν: Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού να αποτελεί επικοινωνιακό πυροτέχνημα άνευ αντικρίσματος ως προσπάθεια να ριφθεί "στάχτη στα μάτια" των αγορών και της ΕΕ ή απλά να μην υπάρχει πραγματικό σχέδιο και το σύστημα να λειτουργεί "βλέποντας και κάνοντας". Αμφότερα, οδηγούν σε βέβαιη κατάρρευση οπότε και θεωρώ ως δεδομένο ότι απλά δεν υφίστανται

Από ......... kafeneio