Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Νέα Εφημερίδα στη Στερεά Ελλάδα !!!




Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com








Μια  καινούργια  μηνιαία  Εφημερίδα με το όνομα      ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟΣ  έκανε την εμφάνισή της στο Νομό  Φθιώτιδος με έδρα τον Άγιο Χαράλαμπο (Λιαπάτα)   Μώλου Λοκρίδας.



Η  εφημερίδα   ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟΣ φαίνεται ότι φιλοδοξεί να καλύψει Δημοσιογραφικά όχι μόνο τη Φθιώτιδα αλλά όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα.

Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας ΣΤΕΡΡΟΤΥΠΟΣ περιέχει τρία θέματα που αφορούν το Δήμο Καμένων Βούρλων.

Αναφέρεται συγκεκριμένα στη διαμάχη του Δημάρχου κ. Αντωνίου με τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλία Τρίγκα, όπου ο δεύτερος χαρακτήρισε επικίνδυνο για τον τόπο τον Δήμαρχο κ. Αντωνίου. Δείτε το δημοσίευμα της Εφημερίδας




Το δεύτερο θέμα αφορά την διαχείριση των και χωροθέτηση των απορριμμάτων γενικά . Ειδικότερα διακρίνεται κάποια αιχμή ως προς τη χωροθέτηση του ΧΥΤΥ Λοκρίδας (περισσότερα στο επόμενο φύλλο).

Πως να μην αφήνει αιχμή η εφημερίδα όταν και με την υπογραφή του Δημάρχου κ. Αντωνίου απ` ότι φαίνεται οριστικοποιείται η θέση Παλ` Ηλιάς για τη χωροθέτηση του ΧΥΤΥ Λοκρίδας, στην περιοχή Ρεγκινίου του Δήμου Καμένων Βούρλων, παρά τα αντίθετα που έλεγε κατά καιρούς ο κ. Αντωνίου. Δείτε το δημοσίευμα που υπογράφει ο δημοσιογράφος κ. Παντελής Γερασίμου.



Η εφημερίδα περιλαμβάνει και συνέντευξη του Δημάρχου Μώλου κ. Τετριμίδα Βαγγέλη εν όψη της εφαρμογής του Καλλικράτη.

Διακρίνουμε στη δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας και δυο αξιόλογους δημοσιογράφους της περιοχής μας , τον κ. Παντελή Γερασίμου και τον κ. Βαγγέλη Ντάλλη. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο και φιλόδοξο σχέδιο τους.

Ο πλουραλισμός και η πολυφωνία απόψεων σε πολλές εφημερίδες είναι πλούτος για την ενημέρωση των πολιτών.

Ο Χειμάρας επικρατέστερος για Περιφερειάρχης στη Στερεά από τη ΝΔ

Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Ημερησία", ο Νομάρχης Φθιώτιδας, κ. Χειμάρας, φέρεται επικρατέστερος υποψήφιος για να υποστηριχθεί από τη Ν.Δ. για τη θέση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας [...]

Στη Στερεά Eλλάδα προβάδισμα για υποψήφιος εμφανίζεται να έχει ο νυν νομάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Xειμάρας. Tο γεγονός ότι στην εσωκομματική μάχη ανήκε στους υποστηρικτές της κ. Mπακογιάννη δεν αποτελεί πρόβλημα για τη Pηγίλλης, αφού θα απευθυνθεί σε νομούς όπως η Eυρυτανία, η Φωκίδα και η Φθιώτιδα, που η πρώην υπουργός είχε διευρυμένη επιρροή στις εσωκομματικές εκλογές. Eνδιαφέρον έχει επιδείξει και ο Θύμιος Aλεξανδρής μέλος της K.E. της N.Δ. και πολιτικός φίλος του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Από.....Lamianews

Ο Καιρός - Κυριακή 28/2/2010 (HDV)

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com



Από το .........24gr.blogspot

Τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα 28-02-10 σε βίντεο...

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com



Από......enimerwsi