Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ


Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com


ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ :   ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΑΝΥΑ ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,

Ως Πρώτος Πολίτης του Ελληνικού Κράτους και εγγυητής της πραγματικής εφαρμογής της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, δεδομένης της πλουσιοπάροχης αμοιβής σας από τον Ελληνικό Λαό που στενάζει οικονομικά ώστε να μην βρίσκεσθε σε κίνδυνο απιστίας στο Ιερό έργο που έχετε αναλάβει, σας καλούμε να ενεργοποιήσετε την σθεναρή και ουσιαστική δύναμη που έχετε για την υπηρεσία του Λαού και της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το άρθρο 42 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας στο οποίο ορκίζεστε Πίστη και Υπεράσπιση, μπορείτε να αναπέμψετε στην Βουλή των Ελλήνων κάθε νομοσχέδιο που η Βουλή ψήφισε αλλά είναι αντισυνταγματικό. Αυτό θα θέσει την Ολομέλεια της Βουλής πρό των Συνταγματικών ευθυνών της και για να σας υποχρεώσει να κυρώσετε το νομοσχέδιο ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 76 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Δεδομένης της τεράστιας Λαϊκής αντίταξης στα νέα μέτρα οικονομικής φύσεως που μόλις ψήφισε η κυβέρνηση Παπανδρέου και που.......

ομολογουμένως και από τον ίδιο τα μέτρα αυτά καταλύουν σωρεία Συνταγματικών εγγυήσεων και Δικαιωμάτων του Λαού, βλάπτουν καίρια Ανθρώπινα Δικαιώματα αλλά και προκαλούν την κάθετη αντίταξη και απόρριψη ικανότατου μέρους της ίδιας της Βουλής ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΠΙΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Ας είστε όχι μόνο ο Πρώτος Πολίτης λόγω του τυπικού αξιώματος αλλά για πρώτη φορά στα χρονικά και κατ’ ουσίαν αυτός που δεν αθέτησε τον Όρκο του ακόμα μία φορά.

Στο όνομα της Δημοκρατίας μας και του Συντάγματος μας που καταλύονται.

Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου

Τάνυα Μαρία Γεριτσίδου

Αθήνα, 5η Μαρτίου 2010

Aπό........ kafeneio

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛΓΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΑΤΖΕΛΗ!

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

"ΟΦΕΙΛΕΙ  Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ   ΝΑ   ΔΙΕΡΕΥΝΑ   ΠΡΙΝ...ΜΙΛΑ"!

Για ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον των εργαζομένων του ΕΛΓΑ Λαμίας κάνουν λόγοι οι ίδιοι μετά τα όσα ακούστηκαν από το υπουργείο για αποζημιώσεις που φθάνουν τα όρια του σκανδάλου στην περιοχή του Δομοκού. Εξηγούν ότι πρόκειται για αποζημίωση από χαλάζι σε Δ.Δ. του Δομοκού και δημοσιοποιούν όλα τα στοιχεία για τις αποζημιώσεις και τον τρόπο με τον οποίο δίνονται. Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την επόμενη εβδομάδα Ο πρόεδρος τους Κυριάκος Τσιτουρίδης μιλώντας στον FM-1 χαρακτήρισε άδικες τις τοποθετήσεις της υπουργού για το θέμα χωρίς να έχει προηγηθεί έρευνα και σχολίασε πως τέτοιες ενέργειες πλήττουν το κύρος της υπηρεσίας.

Από ....lamia fm 1

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com