Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Κολιγιά του Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχο κ. Κεφάλα για να καλύψουν τις πομπές τους και ότι άλλο ήθελε προκύψει.......

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com                                                   
                                                                                                                       
  






                                                                               
Επιστολή  εστάλη απο αναγνώστη  του  Blog

  Με πρόσκληση την οποία προσυπογράφουν ο κ. Αντωνίου με τον κ. Κεφάλα καλούν σε        γεύμα εργασίας την Δευτέρα 15 Μαρτίου και ώρα 20:30 μ.μ στην Ταβέρνα “ΚΑΡΑΒΙ” στα        Καμένα Βούρλα τους Δημάρχους , Αντιδημάρχους, Προέδρους Δημοτικών Συμβουλίων και         τους επικεφαλής της μειοψηφίας, των Δήμων Αγίου Κωνσταντίνου, Δαφνουσίων, Μώλου για           να συζητήσουν (υποτίθεται) το σχέδιο “Καλλικράτης”. (πιστεύω επειδή οι άνθρωποι είναι        σοβαροί, κανένας δεν θα αποδεχτεί την πρόσκληση μπλέκοντας με λαμόγια).



                                 
                                        Από   εφημερίδα    "Ημέρα"


Άλλη πρόσκληση έχουμε την Τρίτη 16 Μαρτίου και ώρα 19:30 πάλι σε συνεννόηση μεταξύ τους ο    κ. Αντωνίου με τον κ. Κεφάλα και βάζοντας μπροστά το ανδρείκελο τους και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουρντζούνη να συγκαλέσει κλειστό Δημοτικό Συμβούλιο, αποκλείοντας τη συμμετοχή των δημοτών, με θέμα τα οικονομικά του Δήμου  (τι έχουν να κρύψουν άραγε από τους  Δημότες των   Καμένων   Βούρλων  ???).                                                                                                       

Οι Δημότες των Καμένων Βούρλων βλέπετε δεν πρέπει να γνωρίζουν τις οικονομικές ατασθαλίες πού έχει κάνει η προηγούμενη και η νυν Δημοτική Αρχή εις βάρος των  Δημοτών των Καμένων Βούρλων.

 Όλα αυτά δείχνουν ότι τα  έχουν κάνει πλακάκια μεταξύ τους και δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση  να κάνει έλεγχο για όλες τις οικονομικές ατασθαλίες που γίνονται στο Δήμο  Καμένων Βούρλων , γιατί όλοι τους είναι βουτηγμένοι στα σ………
                                                              
Έρχεται όμως η ώρα της κρίσεως από τους Δημότες των Καμένων Βούρλων για αυτούς τους κυρίους νταβαντζήδες……. 7  μήνες τους απόμειναν !!!!!!!   συν τα χρόνια στην ψειρού !!!

Γυρίζουν την πλάτη στα κόμματα οι πολίτες.......


Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

...και μόλις το 6% επιλέγει τη ΝΔ ως καλύτερη για να κυβερνήσει!

Σύμφωνα με το πολιτικό Βαρόμετρο του Μαρτίου της Public Issue, για το ΣΚΑΪ και την Καθημερινή, το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 17% της ΝΔ αλλά σχεδόν ένας στους δύο πολίτες γυρίζει την πλάτη στα δύο μεγάλα κόμματα.

Το 48% των πολιτών απαντούν ότι καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα δεν είναι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα. Το 38% απαντά πως καλύτερη κυβέρνηση είναι αυτή του ΠΑΣΟΚ και μόλις το 6% επιλέγει τη Νέα Δημοκρατία. Όσον αφορά το...

αν είναι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση, το 32% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και το 18% της ΝΔ απαντούν «ναι». Αντίστοιχα το 66% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και το 79% των ψηφοφόρων της ΝΔ δηλώνουν δυσαρεστημένοι.

Στην πρόθεση ψήφου το 47,5% απαντά ΠΑΣΟΚ, το 30,5% ΝΔ, το 7,5% ΚΚΕ, το 6% ΛΑΟΣ και το 5% ΣΥΡΙΖΑ.

Από .....press.gr

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από...energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com