Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου προσπαθεί να εγκαινιάσει έργα προηγούμενων Δημάρχων !!!!!

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com


















Εστάλη επιστολή
στο Blog από αναγνώστη

Αφού ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου δεν έχει να παρουσιάσει επί 3,5 χρόνια κανένα δικό του έργο προσπαθεί 6 μήνες πριν από τις εκλογές να παρουσιάσει το έργο των προηγούμενων Δημάρχων σαν δικό του.

Συγκεκριμένα όρισε την Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 ως ημέρα εγκαινίων του κλειστού γυμναστηρίου των Καμένων Βούρλων. Όλοι οι δημότες των Καμένων Βούρλων γνωρίζουν ότι το κλειστό γυμναστήριο έγινε επί Δημαρχίας του κ. Εξάρχου πριν 13 χρόνια. Αν τώρα στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε κάποια δημοτική αρχή χρειάστηκε να αλλάξει το πάτωμα λόγω φθοράς ή έκανε οποιαδήποτε άλλη συμπληρωματική εργασία επισκευής , αυτό δεν μπορεί να της χρεωθεί ότι το κλειστό γυμναστήριο είναι και δικό της έργο. Το ότι νομιμοποίησε η σημερινή δημοτική αρχή την παράνομη παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος στο κλειστό γυμναστήριο (αφού οι προηγούμενες δημοτικές αρχές του κ. Τσιτίνη και του κ. Κεφάλα φάνηκαν ανίκανες και για αυτό) δεν την νομιμοποιεί σήμερα να προσπαθεί να παρουσιάζει και να οικειοποιηθεί το κλειστό γυμναστήριο μετά από 13 χρόνια σαν δικό της έργο , αφού δεν είναι στην πραγματικότητα δικό της έργο.


Με αυτό τον τρόπο ο κ. Αντωνίου θα παρουσιάσει με το ίδιο σκεπτικό τον άλλο μήνα ίσως σαν δικό του έργο την Μαρίνα των Καμένων Βούρλων και τον παρά άλλο μήνα την ανάπλαση της παραλίας και πάει λέγοντας ……


Βέβαια ο κ. Αντωνίου έκανε τα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας που ήταν και αυτό προσωπικό έργο του π. Δημάρχου κ. Τσιτίνη χωρίς να αναφερθεί καθόλου στην συμβολή του στο έργο. Έκανε επίσης τα εγκαίνια του Αγροτικού Ιατρείου που και αυτό ήταν προσωπικό έργο του π. Δημάρχου κ. Κεφάλα χωρίς και εδώ πάλι να αναφερθεί στην συμβολή του προηγούμενου Δημάρχου. Αυτά όμως ήταν έργα που ήθελε να τα εγκαινιάσει η προηγούμενη Κυβέρνηση λόγω εκλογών και το εκμεταλλευτικέ ο κ. Αντωνίου. Σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει !!!!


Αυτό που προσπαθεί να κάνει σήμερα ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου είναι πολιτική αλητεία του αίσχιστου είδους και προσπαθεί ενόψει των Δημοτικών εκλογών να καπηλευτεί το έργο μιας παράταξης του ΠΑΣΟΚ και του ιδίου του κ. Εξάρχου (κάνοντας τον Μαριονέτα) προς άγραν ψήφων από το ΠΑΣΟΚ.


Ελπίζω ότι θα επιληφθούν σύντομα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ και δεν θα αφήσουν τον Χούντο φασίστα κ. Αντωνίου να εκμεταλλευτεί πολιτικά 6 μήνες πριν τις εκλογές μια ολόκληρη Δημοκρατική Παράταξη όπως έγινε στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές .


Ο κ. Αντωνίου είναι ολοφάνερο ότι θέλει να οργανώσει μια προσωπική του πολιτική φιέστα ενόψει των δημοτικών εκλογών εκμεταλλευόμενος πολιτικά το ΠΑΣΟΚ.


Δεν έχει καταλάβει απ` ότι φαίνεται ο ίδιος ακόμη ότι οι Δημότες των Καμένων Βούρλων έχουν πάρει είδηση πλέον το ποιόν του ανδρός και του δείχνουν με τον τρόπο τους την ανώδυνη πόρτα της εξόδου, ή οποία όμως δεν αποκλείεται να γίνει και επώδυνη για τον κ. Αντωνίου λόγω των μεγάλων οικονομικών ατασθαλιών που έχει επιφέρει στο Δήμο Καμένων Βούρλων αφού επί 3,5 χρόνια δεν έχει κάνει κανένα οικονομικό ισολογισμό στο Δήμο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τιναχτεί οικονομικά ο Δήμος Καμένων Βούρλων στον αέρα.

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com