Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Τελικά δεν θα χαρούμε τη Τζούλια σε νέα καλλιτεχνική βιντεοσκόπηση

Αναρτήθηκε από...
energoipoliteskv.blogspot.com
Γράφει ο Ακτιβιστής

Περιμέναμε και το αναρτήσαμε από προχθές ότι ενόψει της άφιξης του κλιμακίου του ΔΝΤ, που θα πιάσει δουλειά από την Δευτέρα, θα έπρεπε οι Νεοέλληνες να είναι σίγουροι ότι δύο τινά ενδέχετο να συμβούν: Ή θα ανακαλυφθεί η γιάφκα με τα όπλα του Επαναστατικού Αγώνα ή θα κυκλοφορήσει και δεύτερη τσόντα της Τζούλιας.

Δυστυχώς επαληθευθήκαμε στην χειρότερη από τις δύο προβλέψεις: Χάσαμε την καλλιτεχνική έμπνευση της σταρ. Τα αγκομαχητά και οι κραυγές βιασμού δεν θα προέλθουν από το νέο τσοντιάρικο dvd, αλλά δυστυχώς θα έχουν θύμα τους Έλληνες εργαζόμενους, και μάλιστα χωρίς μπουκάλι σαμπάνιας, με ή χωρίς πιστόλι (οπλισμένο ή μη) και με ακατανόητους πανηγυρισμούς από τους πολιτικούς μας ταγούς, τα δημοσιοκαφρικά συγκροτήματα τύπου, τα δημοσιοκαφρικά sites αλλά και τα συντεταγμένα συγκροτηματοκάναλα.

Και όλο αυτό το άθλιο συνοθύλευμα θα αναλώνεται σε πανηγυρισμούς για το χτύπημα της τρομοκρατίας που δίνει τάχατες περισσή αισιοδοξία και αισθήματα ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες.

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ!!!

Δεν γνωρίζω κανένα Έλληνα πολίτη (δεν συγχρωτίζομαι - ευτυχώς - με πολιτικούς, δημοσιοκάφρους,βιομήχανους,λαμόγια κλπ που μπορεί να θεωρούν τον εαυτό τους Έλληνα πολίτη) που να απειλήθηκε ποτέ από αγωνιστές της ένοπλης πάλης ή να έχει υποστεί συνέπειες από την δράση της τρομοκρατίας.

Τουναντίον όλοι οι φίλοι μου θεωρούν ότι βλάφτηκαν οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και ψυχολογικά από ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, και από διάφορα άλλα ΚΑΘΙΚΙΑ της κομπραδόρικης βρωμιάρικης μεγαλοαστικής τάξης και των "παραφυάδων" της.

Το εισόδημα των γνωστών μου επλήγη από τα ΚΑΘΙΚΙΑ που έφαγαν πάνω από 500 δισεκατομμύρια ευρώ τα τελευταία 30 χρόνια. Και που υπεύθυνοι γι' αυτό είναι κύρια το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα που το εκπροσωπούσαν. Πρώτα και κύρια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά και τα άλλα δήθεν αριστερά που όπου μπορούσαν συμμετείχαν στο πλιάτσικο παίρνοντας τα κομματάκια που τους πετούσαν οι πολιτικοί και κομματικοί επικυρίαρχοι της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

Ας έχουν υπόψη τους οι "διαχειριστές" των εντολών του διεθνούς καπιταλισμού πως κανένα δεν μπορούν να ξεγελάσουν.

Γιατί θα πρέπει να φροντίσουν να πείσουν τους αφελείς ιθαγενείς:

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ 500 ΔΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ;
 
Από  Citypress-gr

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΣΤΗΡΙΖΩ ΧΕΙΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"!

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Την αμέριστη στήριξη του παρέχει στον σημερινό Νομάρχη Φθιώτιδας Θανάση Χειμαρα ο πρώην υφυπουργός Υγείας, βουλευτής Φθιώτιδας Θανάσης Γιαννόπουλος όπως δήλωσε χτες στο κεντρικό δελτίο του FM-1.

Οσον αφορά στις φήμες που τον φέρουν να συζητά την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια και μάλιστα να έχει λάβει και τη στήριξη του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καραντζαφερη ο κ. Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε οτι πρόσφατα ειχε μια τυχαία συνάντηση με τον κ. Καραντζαφερη αλλά δεν αποκάλυψε το τι διαμείφθηκε μεταξύ τους.

Κατηγορηματικά όμως διαβεβαίωσε οτι ούτε του έχει γίνει τέτοια πρόταση από την Ν.Δ. ούτε ο ίδιος πρόκειται να παρακαλέσει οποιονδήποτε για να πάρει το χρίσμα. "Aν μου προταθεί τότε και πάλι θα το σκεφτώ" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφιος Περιφερειάρχης ο σημερινός Νομάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Χειμαρας, ο κ. Γιαννόπουλος υπήρξε απόλυτος "ασφαλώς και στηρίζω μια τέτοια υποψηφιότητα, με τον Θανάση Χειμαρα έχει σφυρηλατηθεί μεταξύ μας μια άψογη και ανέφελη συνεργασία εδω και πολλά χρόνια και ασφαλώς θα είμαι διπλά του στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις την εκλογή του...".

lamia fm1

Νέα απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 22/4

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Νέα απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Πέμπτη 22 Απριλίου στις 12.00, στην πλατεία Πάρκου. Με σχετική του ανακοίνωση καλεί την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα αντιλαϊκά αυτά μέτρα, να μην κατατεθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και να ακυρωθούν οι προηγούμενοι αντιασφαλιστικοί νόμοι των δύο κομμάτων εξουσίας. Ακόμη να υπογραφούν άμεσα η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και οι κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις με ουσιαστικές αυξήσεις (1400 ευρώ βασικός μισθός), όπως επίσης και να απαγορευτούν άμεσα οι απολύσεις και να παρθούν ουσιαστικά μέτρα προστασίας των ανέργων (επίδομα ανεργίας 1150 ευρώ σε όλους, χωρίς όρους και πλήρη ιατροφαρμακευτική φροντίδα).

H κατάληξη ενός δράματος...

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

...λίγο πριν από την προσφυγή της χώρας


στο μηχανισμό στήριξης


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι νέα μορφή κατακτητή στον 21ο αιώνα. Είναι η βιτρίνα των Παγκόσμιων Τραπεζιτών που θέλησαν και πέτυχαν να γίνουν Παγκόσμιοι Κυβερνήτες.

Οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα δεν ήταν πειραματόζωο ούτε πεδίο παραδείγματος. Ήταν εξαρχής στόχος και προορισμός της εκστρατείας των σύγχρονων κατακτητών. Η Αγγλία, η Ιταλία, η Ισπανία και άλλοι θα έπρεπε να έχουν παραδώσει τα κλειδιά και τη σημαία τους νωρίτερα. Όμως, στέκουν ανεξάρτητες γιατί έχουν από πολύ καιρό συνθηκολογήσει ιδεολογικά με τον κατακτητή.

Η Ελλάδα άργησε έξι μήνες να αντιληφθεί την αλήθεια. Ότι κάθε αντίσταση με...

τα δικά τους μέσα και στο δικό τους πεδίο ήταν μάταιη. Η μόνη λύση ήταν, από την αρχή, η απειλή ανυπακοής και εξόδου από το σύστημα. Μόνο ο φόβος να χάσουν τα άνομα και τοκογλυφικά κεφάλαιά τους θα τους εμπόδιζε. Μόνο μια αναπτυξιακή αντεπίθεση θα τους εμπόδιζε, ακόμα κι αν αυτή απαιτούσε την έξοδο από την ευροζώνη.

Επί έξι μήνες, ξένοι και ντόπιοι υπηρέτες του Διεθνούς Νομισματικού Κεφαλαίου χτίζουν έναν εφιάλτη για όσα, δήθεν, θα παθαίναμε εάν φεύγαμε απ' τα δεσμά τους.

Μα, η Ελλάδα μεγάλωσε και στάθηκε μονάχα όταν έσπαγε τα δεσμά της.

Με πρόσχημα τις επιταγές των δανειστών μας, βαδίζουμε για τριάντα χρόνια αναξιοπρέπειας, φτώχειας και εκχώρησης της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Είναι προτιμότερο η Εθνική Συμφωνία να γινόταν στη βάση συνειδητής φτώχειας για ένα – δύο χρόνια λόγω απελευθέρωσης, παρά στη βάση της τριακονταετούς υποταγής στους νέους κατακτητές.

Σήμερα διακυβεύεται αν θα είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ αυτό που θα παραδώσει τα κλειδιά και τη σημαία.

Σήμερα διακυβεύεται αν οι Παγκόσμιοι Τραπεζίτες θα πετύχουν να οδηγήσουν σε υποταγή τη χώρα που κυβερνά ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και γιος του πιο ενοχλητικού-γι' αυτούς-Πρωθυπουργού που αντιμετώπισαν ποτέ. Του Ανδρέα Παπανδρέου.

Το ζητούμενο είναι το νέο ΟΧΙ.
Απαιτείται ανάστημα. Απαιτείται εθνική συνείδηση.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι εδώ.


Από ......press.gr

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com