Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Δήμος Μώλου-Αγ.Κων/νου, Ονομασία Περιγραφή Δήμων, Δημοτικών Ενοτήτων, Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Από .....εφημερίδα " Ημέρα "

ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΜΑΡΑ

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για την Περιφέρεια Στερεάς θα κάνει την ερχόμενη Δευτέρα ο νομάρχης Φθιωτιδας Θανάσης Χειμάρας στην Χαλκίδα. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην περιοχή ο κος Χειμάρας θα συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομο, τον δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Αρτάκης και τέλος θα επισκεφθεί τον δήμαρχο Χαλκίδας.


Από....lamiafm1

Επιταχύνεται η δημιουργία κόμματος από την Μπακογιάννη

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Μπορεί να γίνει και πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου και να κατεβάσει δικούς της υποψηφίους σε δήμους και Περιφέρειες. Η διαγραφή Μαρκογιαννάκη και η απόσυρση Κοντογιάννη από τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας επιταχύνουν τις διεργασίες στο χώρο της κεντροδεξιάς. Ήδη οι πρώτοι 10 βουλευτές είναι έτοιμοι. Πιθανές οι ανεξαρτητοποιήσεις μέσα στον Σεπτέμβριο


Αν και "επισήμως" η πλευρά Μπακογιάννη λέει ότι η δημιουργία κόμματος θα γίνει μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί και να επισπευθεί και η ανακοίνωση να γίνει μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

Σε αυτή την περίπτωση, το νέο κόμμα θα υποστηρίξει δικούς του υποψηφίους στους μεγάλους δήμους και στις περισσότερες από τις Περιφέρειες της χώρας.

Ηδη τα 10 ονόματα βουλευτών για το νέο κόμμα έχουν "συγκεντρωθεί", επειδή σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, για τον σχηματισμό και την αναγνώριση ενός κόμματος χρειάζονται τουλάχιστον 10 βουλευτές. Δηλαδή, πέραν της κ. Μπακογιάννη άλλοι 9.

Αναλυτικά, αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων για το τι και πώς πρέπει να γίνει αφορά τους εξής "γαλάζιους" βουλευτές:


Ελσα Παπαδημητρίου (Αργολίδα), Χρήστο Μαρκογιαννάκη (Χανίων), Γιώργο Κοντογιάννη (Ηλείας), Μιχάλη Μπεκίρη (Αχαΐας), Λευτέρη Αυγενάκη (Ηρακλείου), Γεράσιμο Γιακουμάτο (Β' Αθηνών), Θανάση Γιαννόπουλο (Φθιώτιδας), Κώστα Καραγκούνη (Αιτωλοακαρνανίας), Γιάννη Ιωαννίδη (Α' Θεσσαλονίκης) και τον ήδη ανεξάρτητο Κώστα Κιλτίδη (Κιλκίς) ενώ εφόσον γίνει το νέο κόμμα θεωρείται πολύ δύσκολο να μην την ακολουθήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Β' Αθηνών).

Οι πρώτες ανεξαρτητοποιήσεις μπορεί κατά τις πληροφορίες να γίνουν και μέσα στον Σεπτέμβριο.

Γιάννης Δαίδαλος


press-gr.blogspot.co

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Ημέρα "

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Λαμιακός Τύπος "

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com