Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΝΔ: Αβραμόπουλος καλεί Μπέλλο για το Δήμο Μώλου - Αγ.Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Πολλές οι παρασκηνιακές κινήσεις στη ΝΔ για ανάδειξη και στήριξη της υποψηφιότητας του πρώην νομάρχη κ. Τριαντάφυλλου Μπέλλου στο Δήμο Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου.





Ο κ. Μπέλλος στηρίζεται από τον Νο2  της ΝΔ κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο ο οποίος έχει δώσει "γραμμή" στο κομματικό μηχανισμό και σε τέως και νυν βουλευτές της Φθιώτιδας.

Ο κ. Μπέλλος ήταν ιδρυτικό μέλος της αποτυχημένης πολιτικής κίνησης "ΚΕΠ" του κ. Αβραμόπουλου.

Η διαχρονική φιλία του όμως με τον κ. Αβραμόπουλο φαίνεται να αρχίζει να αποδίδει καρπούς για τον κ. Μπέλλο ο οποίος είχε απομονωθεί για πολλά χρόνια από τη ΝΔ ''πληρώνοντας" για την προσωπική υποστήριξη που πρόσφερε στο ΚΕΠ και στον κ. Αβραμόπουλο.

Aπό το ...... LOKRIS NEWS

ΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ:ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΣΙΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ!

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Για πρωτη φορα ο Δημαρχος Καμενων Βουρλων και υποψηφιος Δημαρχος του νεου διευρυμενου Δημου ανοιγει τα χαρτια του μεσα απο το κεντρικο δελτιο του αναφορικα με τη φημολογουμενη μεγαλη επενδυση επιχειρησεων ασιατικων συμφεροντων στα Καμενα.

Οπως ανεφερε "οι συζητησεις με την ελληνικη κυβερνηση κατα μειζονα λογο αλλα και τον Δημο Καμενων Βουρλων εχουν προχωρησει αρκετα και η υλοποιηση μιας πρωτοφανους σε εκταση επενδυσης βρισκεται σε πολυ καλο δρομο,μια επενδυση που θα αλλαξει την εικονα οχι μονο της λουτροπολης αλλα και του Αγιου Κωνσταντινου και του Μωλου και συνολικα της Φθιωτιδας".

Συμφωνα με τον κ.Αντωνιου και για τον ιδιο η επενδυση αυτη ειναι εδω και δυο χρονια στοχο ζωης αφου θα φερει οικονομικη αναπτυξη και παρα πολλες θεσεις εργασιας στην περιοχη του νεου Δημου.

Από....lamiafm1

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ ΣΤΟΝ FM-1:"ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ."

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


"Δεν κατεβαινω υποψηφιος Δημαρχος Αγ.Κωνσταντινου-Μωλου με το χρισμα της Νεας Δημοκρατιας..
" δηλωνει στη πρωτη και αποκλειστικη συνεντευξη του στο κεντρικο δελτιο του FM-1 ο πρωην Νομαρχης Φθιωτιδας Τριανταφυλλος Μπελλος.

"Δεν εχω απαντησει ουτε θετικα ουτε αρνητικα,προσωπικα εκτιμω οτι εχω κλεισει τον κυκλο της αμεσης εμπλοκης μου με την πολιτικη και την Αυτοδιοικηση αλλα ο Καλλικρατης αποτελει μια προκληση και για μενα...δυστυχως η ΝΔ εκανε πολλα λαθη και μεταξυ αυτων δεν τολμησε να σγαρμοσει τον Καπποδιστρια 2"

.Τελος ο κ.Μπελλος επισημανε οτι αν τελικα αποδεχτει δεν θα ηθελε σε καμμια περιπτωση να κατεβει με κομματικη σημαια γιατι οπως εξηγησε "τα κομματα εχουν αλλα πεδια αντιπαραθεσης,ας αφησουν τις τοπικες κοινωνιες να επιλεξουν τους   αθρωπους τους".


Από.....lamiafm1

Παράπλευρο δρόμο ζητά το ΤΕΕ Αν. Στερεάς για τα διόδια. Λειτουργούν από αύριο Τετάρτη τα νέα διόδια στην Αγία Τριάδα (Μώλος)

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Το πάγιο αίτημα για την ολοκλήρωση του παράπλευρου οδικού δικτύου ανέδειξε εκ νέου το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς στη συνεδρίαση της Δευτέρας (30/8), με αφορμή την έναρξη του νέου σταθμού διοδίων μέσα στο νομό Φθιώτιδας, στο ύψος της Αγίας Τριάδας (Μώλος)


Η λειτουργία του νέου σταθμού ξεκινά από αύριο Τετάρτη (1/9), ενώ όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αν. Στερεάς, κ. Αποστόλης Καραναστάσης, βάσει του σχεδίου που ψηφίστηκε το 2007, αναμένεται η δημιουργία κι' άλλων σταθμών μέσα στο νομό Φθιώτιδας και το μόνο που απομένει είναι να εξασφαλιστεί η μετακίνηση των πολιτών της Φθιώτιδας, εντός του νομού χωρίς την καταβολή διοδίων, κάτι που θα γίνει μέσω της κατασκευής, ενός ολόκληρου και ασφαλούς παράπλευρου οδικού δικτύου.

LamiaNews: τι να το κάνουμε το παράπλευρο δίκτυο κ. Καραναστάση, όταν όπως εσείς ο ίδιος παραδεχτήκατε στη χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση της διοικούσας του ΤΕΕ, ότι όλα τα έργα στον ΠΑΘΕ έχουν σταματήσει;

Έφτιαξαν τα διόδια στην Αγία Τριάδα για να πληρώνουν όσοι μπαίνουν στο "θανατηφόρο πέταλο του Μαλιακού" με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, για να διακινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα και τις περιουσίες τους;

Θα πληρώνουν οι οδηγοί για να "σκοτώνονται";

Αντί να μπείτε μπροστάρηδες στον αγώνα των πολιτών που αρνούνται να πληρώσουν διόδια, ζητάτε να γίνει το παράπλευρο οδικό δίκτυο, σαν λύση;

Ωραία. Και μέχρι να γίνει, τι θα κάνουμε; Θα πληρώνουμε διόδια μέσα στο νομό μας, μέσα στη χώρα μας, για δρόμους που τους έχουμε πληρώσει χρόνια τώρα στα κρατικά διόδια κι' από τους φόρους μας;

Θα πληρώνουμε τον "τσαμπουκά" των ιδιωτών που φτιάχνουν σταθμούς διοδίων όπου "γουστάρουν" και τα λειτουργούν όποτε θέλουν;

Φτιάχνουν παράπλευρα -αλήθεια τι σημαίνει παράπλευρα- διόδια στον Μπράλο, στην Άμφισσα, παντού. Με το ίδιο σκεπτικό αύριο θα φτιάξουν στο δρόμο για το Δομοκό, έξω από το Νοσοκομείο Λαμίας, στο Λειανοκλάδι πηγαίνοντας για το Καρπενήσι. Παντού, όπου υπάρχει "ψωμί", παντού όπου τους επιτρέπει η σύμβαση για τα παράπλευρα διόδια.

Ποιος τους εμποδίζει; Η κυβέρνηση της Ν.Δ. με τη συναίνεση τότε και τώρα του ΠΑΣΟΚ, ξεπούλησαν και ξεπουλάνε τους δρόμους στους "ξένους";

Επιτέλους, άλλα περιμένουν οι πολίτες από το ΤΕΕ Αν. Στερεάς. Πάρτε απόφαση και σταθείτε δίπλα στους πολίτες της Αν. Στερεάς. Μη σκέφτεστε μόνο το πολιτικό κόστος, το οποίο σίγουρα είναι μικρότερο από μια υπεύθυνη και σοβαρή στάση στο θέμα των διοδίων.

Δείτε εδώ πως διασχίζουμε την Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης χωρίς να πληρώσουμε χαράτσι στα διόδια

Περισσότερα...



κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

το ρεπορτάζ είναι από τον "Λαμιακό Τύπο"

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com