Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Α. Σαμαράς: "Χτίζουμε το μεγάλο συνασπισμό, που θα αλλάξει την Ελλάδα"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική την οποία ασκεί στον οικονομικό τομέα, ασκεί ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής",επισημαίνοντας ότι με το Μνημόνιο η χώρα βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην ύφεση, στα λουκέτα και την απελπισία


"Δεν χρειάζεται να κουραστούμε για να πείσουμε κανέναν ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι αδιέξοδη, αυτό το ξέρουμε όλοι πια. Εκείνο που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να πείσουμε για την εναλλακτική μας πολιτική και να μετατρέψουμε την οργή σε ελπίδα", τονίζει ο κ. Σαμαράς.

Ο αρχηγός της ΝΔ επισημαίνει ότι "ως αντιπολίτευση έχουμε ένα καθήκον να δώσουμε πολιτική διέξοδο σ΄αυτή τη συσσωρευμένη πίεση, να δώσουμε στην κοινωνία χειροπιαστή και ρεαλιστική προοπτική και να δει ο κόσμος ότι υπάρχει άλλη διέξοδος πέρα από το φαύλο κύκλο στον οποίο οδηγεί αυτό το Μνημόνιο".

Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρεται στην εναλλακτική προοπτική διεξόδου από την κρίση, την οποία έχει διατυπώσει το κόμμα του και εκτιμά ότι "γύρω από αυτή συσπειρώνονται, ήδη, ευρύτερες δυνάμεις της κοινωνίας", ενώ τονίζει ότι στόχος του στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι "να φτάσει το μήνυμα της ελπίδας σε όλο τον ελληνικό λαό και να δοθεί η ευκαιρία στο εκλογικό σώμα να αντιδράσει πολιτικά".

Και αυτό γιατί "αν δεν αντιδράσει πολιτικά σήμερα, υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσει η λαϊκή οργή αργότερα. Αυτός είναι ο στόχος και αυτός είναι ο πήχυς και δεν μπορεί στο μέσο μιας τέτοιας κοινωνικής κρίσης εμείς να "μετράμε κουκιά"" .

Ο αρχηγός της ΝΔ υπογραμμίζει ακόμη ότι "μας ενδιαφέρει να έρθουμε στην εξουσία για να αλλάξουμε την Ελλάδα και να την αλλάξουμε με τη θέληση του ελληνικού λαού, όχι με τον "μπαμπούλα" του Μνημονίου. Γιατί οι μεγάλες αλλαγές ποτέ δεν γίνονται με το στανιό, ποτέ δεν γίνονται κόντρα στην οργή και την απελπισία της κοινωνίας. Εμείς, λοιπόν, χτίζουμε αυτό το μεγάλο συνασπισμό που θα αλλάξει την Ελλάδα. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μόνο μια στιγμή, ένα μόνο "σκαλοπάτι", για να χτίσουμε αυτή τη μεγάλη δύναμη ανατροπής των αδιεξόδων".

Ο Αντώνης Σαμαράς υπεραμύνεται της επιλογής του να "κατεβάσει" υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Αττική τον Βασίλη Κικίλια, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι οι νέοι και άφθαρτοι πληρούν την προϋπόθεση της αξιοπιστίας, τονίζει ότι δεν μετανοιώνει που υποστηρίζει τον Π. Ψωμιάδη στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ ερωτώμενος για τον αρχηγό του ΛΑΟΣ. υπογραμμίζει ότι "ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψήφισε φανατικά το Μνημόνιο, είναι απέναντί μας σε όλα τα βασικά και δεν χάνει ευκαιρία να μας το δείχνει και να μας το θυμίζει".

Ο αρχηγός της ΝΔ ερωτώμενος αν κάποιοι επιθυμούν μια διασπασμένη ΝΔ, αναφέρει ότι "δεν ξέρω τι επιθυμεί ο καθένας, ούτε θα κάνω δίκη προθέσεων οποιουδήποτε. Πάντως αν κάποιοι επιθυμούν διασπασμένη τη ΝΔ, θα μείνουν με την επιθυμία".

Και στο ερώτημα αν τον ανησυχεί ο κατακερματισμός της Κεντροδεξιάς , καθώς η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος, ο Αντώνης Σαμαράς απαντά:

"Στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις θα δείτε μεγάλες ανακατατάξεις του εκλογικού χάρτη και μεγάλες μετακινήσεις ψηφοφόρων. Η ΝΔ θα γίνει τελικά ο πόλος συσπείρωσης όλων εκείνων που θέλουν μια άλλη προοπτική για τον τόπο (...). Οσοι ταυτίστηκαν με το παλαιό καθεστώς που καταρρέει και με το Μνημόνιο που βυθίζει τη χώρα σε φαύλο κύκλο ύφεσης δεν χωρούν. Και δεν έχουν τίποτα να πουν".

Ο Αντώνης Σαμαράς, τέλος, εκφράζει την αντίθεσή τους στις αλλεπάλληλες εξεταστικές επιτροπές για υποθέσεις -"όπου το ΠΑΣΟΚ ξέρει ότι δεν θα βρεθεί τίποτα, για την ακρίβεια τίποτα εις βάρος της ΝΔ, γιατί μέχρι τώρα βρέθηκαν στοιχεία σκανδάλου σε βάρος πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ", λέει- και σημειώνει ότι "από τη στιγμή που συνεχίζουν χωρίς λόγο, αυτό σημαίνει ότι μόνο τους σωσίβιο είναι να κρατάνε τη ΝΔ όμηρο και αυτό βέβαια δεν αφήνει κανένα περιθώριο να δείξουμε συναινετική διάθεση".

Γιώργο όταν κανείς δυο μήνες διακοπές δεν είμαστε όλοι μαζί.

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Ακολουθεί μια και μοναδική παράσταση από τον πρωθυπουργό του Μνημονίου ( ΔΕΘ 2010 ):




Του Γιάννη Παπαϊωάννου


Όταν συκοφαντείς και επιτίθεσαι σε μεμονωμένες επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες, δεν είμαστε μαζί.

Όταν αυξάνεις τα χρόνια της σύνταξης για χήρες και μητέρες ανηλίκων, δεν είμαστε όλοι μαζί.

Οταν συκοφαντείς την Ελλαδα παγκοσμίως με κάθε μέσο και τρόπο, δεν είμαστε όλοι μαζί

Όταν κλέβεις ψήφους με το “λεφτά υπάρχουν” και τα “συμφέροντα που σε πολεμούν”, δεν είμαστε όλοι μαζί.

Όταν κόβεις δώρα Χριστουγέννων Πάσχα και συντάξεις των πατεράδων μας, δεν είμαστε όλοι μαζί.

Όταν φέρνεις το ΔΝΤ γιατί έκανες λάθη και ανοησίες, δεν είμαστε όλοι μαζί. Όταν γυρίζεις τα νησιά σε διακοπές ενώ οι έλληνες δεν έχουν βενζίνη για να πάνε τα μικρά τους στην Θάλασσα, δεν είμαστε όλοι μαζί.

Η μάλλον είμαστε όλοι μαζί Γιώργο, αλλά είμαστε ενάντιων σου.

Και μην βάζεις την Ελλάδα μπροστά διότι η Ελλάδα υπήρχε και χωρίς εσένα και προφανός θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από εσένα. Δεν έχει ανάγκη απο σωτήρες η Ελλάδα. Μια χαρά πορεύτηκε χιλιάδες χρόνια τώρα.

Άντε στην ευχή της παναγίας λοιπόν.

Πως να στο κάνουμε σαφες…

Go home ρε… Τζάσε…

Η πρόκληση όπως λές δεν ειναι κομματική, είναι πατριωτική.

Από....Citypress-gr

Συντεταγμένο κατεβαίνει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Δήμου Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Με κομματικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ ξεκινάει ο κ. Τετριμίδας την εκλογική του καμπάνια .

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ καλούνται οι Φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ από την Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ να παρευρίσκονται στο κέντρο Καφέ - Αλεξόπουλος με θέμα ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.



Στη συγκέντρωση θα παρευρίσκεται ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Τετριμίδας.

Ακολουθεί κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ από την Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Καμένων Βούρλων την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στο κέντρο Αυγέρης όπου θα παρευρίσκεται ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Τετριμίδας.


Όλα αυτά δείχνουν ότι δεν πρέπει να παραμυθιάζονται τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ότι ο κ. Τετριμίδας κατεβαίνει ανεξάρτητος.


Ο κ. Τετριμίδας είναι μια σκληρή στρατιωτική κομματική καθαρή επιλογή του ΠΑΣΟΚ.


Ο ίδιος ο κ. Τετριμίδας δε λέγει ότι επιθυμεί και θέλει στον συνδυασμό του και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τα οποία θα ενταχθούν και θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.


Δηλαδή ο έξυπνος κ. Τετριμίδας προτείνει στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να τον ακολουθήσουν και να απαρνηθούν την κομματική τους ταυτότητα αυτός όμως ο κ. Τετριμίδας να διατηρεί στο ακέραιο την κομματική του ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ.


Δημότες του Δήμου Μώλου – Αγ.Κωνσταντίνου μην σας παρασύρουν κάποιοι που βαφτίζουν το Μαύρο Άσπρο .


Χρειάζεται πολύ προσοχή στις επιλογές που θα κάνετε στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές !!!!!

Σε καινούργιο πρόσωπο προσανατολίζεται να δώσει στήριξη η Ρηγίλλης στο Δήμο Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com


Νέα ενωτική υποψηφιότητα στο Δήμο Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου.



Μετά την άρση του ενδιαφέροντος από τον κ. Μπέλλο και τον κ. Μακρυνίτσα να διεκδικήσουν το Δήμο Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου η Ρηγίλλης προσανατολίζεται να δώσει τη στήριξη σε καινούργιο άφθαρτο πρόσωπο που προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί η ενωτική υποψηφιότητα που θα συσπειρώσει το σύνολο της Φιλελεύθερης παράταξης.


Πρόκειται για άφθαρτο στέλεχος , με αγώνες στα θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας του Πολίτη.

Δημοσκόπηση MRB: Κερδίζουν Μίχας, Κακλαμάνης, Μπουτάρης

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Κατά κράτος κερδίζει τους ανθυποψηφίους τους ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας σε δημοσκοπήση της MRB για τη Real News (δείγμα 505 ατόμων). Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα:

Δήμος Πειραιά

Μίχας: 30,4%

Μαντούβαλος: 13,1%
Μιχαλολιάκος: 11,5%
Παντελάκη: 5,6%
Άλλος: 4,6%
Αδιευκρίνιστη 34,8

Την ίδια ώρα ο Νικήτας Κακλαμάνης προηγείται με μεγάλη διαφορά του Γιώργου Καμίνη, ενώ ο Γιάννης Μπουτάρης κερδίζει τον Κώστα Γκιουλέκα. Συγκεκριμένα:

Δήμος Αθηναίων

Κακλαμανης: 31,6%

Καμίνης: 19,4%
Σοφιανός: 6,1%
Άλλος: 4,6%
Αδιευκρίνιστη: 38,3%




Δήμος Θεσσαλονίκης

Μπουταρης: 31,7%

Γκιουλέκας: 27,1%
Παπαθεμελής: 3,6%
Ευθθμιάδης: 1,5 %
Ζαριανόπουλος: 1,2%
Άλλος: 4,1%
Αδιευκρίνιστη: 30,8%

Από.....aftodioikisi.gr

To παπούτσι και η επίθεση στον Μίχαλο...

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com



Από....prees-gr

Γιατί το BBC κατέβασε το video με την ρίψη του παπουτσιού;

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com


Γιατί το Βρετανικό κανάλι BBC κατέβασε το video με την ρίψη του παπουτσιού;



404 - Page Not Found

It is possible that the page you were looking for may have been moved, updated or deleted.

Please click the back button to try another link.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11272776




Από.....citypress

Όλες οι Κυριακάτικες εφημερίδες

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com



.........  Εδώ