Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Κώστας Παπαθανασίου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας με τον συνδυασμό του κ. Χειμάρα της Ν.Δ.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Τον Κώστα Παπαθανασίου που πήρε το χρίσμα του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Αθανάσιο Χειμάρα, αποφάσισε να μας φέρει η Νέα Δημοκρατία στην Φωκίδα


Πέρασε, από ότι γράφει στο βιογραφικό του από ένα σωρό κομματικές θέσεις στην Αθήνα και μετά την αλλαγή κυβέρνησης για να μην κάθεται κάνει ένα μεταπτυχιακό.

Μέχρι τώρα δεν το είχε χρειαστεί, με ένα απλό πτυχίο από υπάλληλος της Ιονικής Τράπεζας στην χορήγηση δανείων, πήρε θέσεις που ούτε πρυτάνεις δεν θα έπαιρναν.

Χτυπά η άτιμη η κρίση και τα κρατικοδίαιτα GOLDEN BOYS από ότι βλέπετε. Τι να γίνει, μέχρι να βρουν τον επόμενο Αλογοσκούφη, ή Καραμανλή να τους τακτοποιήσει, θα πρέπει να τους ανεχτούμε να έρχονται εδώ και να μας παριστάνουν τους σωτήρες.

Αλλά κάτι μου λέει ότι ...

δεν θα περάσουν καλά.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου γεννήθηκε στην Αμφισσα το 1964.

Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και βρίσκεται στο τελικό στάδιο φοίτησης του μεταπτυχιακού προγράμματος «Τεχνικοοικονομικά Συστήματα» του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου.

Δραστηριότητες

Έχει διατελέσει:

Πρόεδρος του ΟΑΕΕ μέχρι το 2010.

Στέλεχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και οικονομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (ΥΠ.ΟΙ.Ο.) σε θέματα ελεγκτικής – λογιστικής και κεφαλαιαγοράς.

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης & Ελέγχων (Ε.Λ.Τ.Ε.)

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2008, Πρόεδρος του Συμβουλίου Λογιστικής Τυποποίησης (Σ.Λ.Ο.Τ.).

Πρόεδρος του Συμβουλίου Ποιοτικού Ελέγχου της Ε.Λ.Τ.Ε.

Μέλος στην Εθνική Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες

Έχει εργασθεί στην Ιονική Τράπεζα στο τμήμα χορήγησης δανείων σε μεγάλες επιχειρήσεις, ως προϊστάμενος λογιστηρίου

Οικονομικός σύμβουλος σε ανώνυμες εταιρείες, ως μέλος Δ.Σ., Δ/ντής Οικονομικών Υπηρεσιών

Χρηματιστηριακός Εκπρόσωπος στην Solidus Securities AXEΠEY

Ελεγκτής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Έχει ασχοληθεί εκτενώς με ζητήματα κεφαλαιαγοράς, χρηματοπιστωτικών αγορών, χρηματοοικονομικής πληροφόρησης και λογιστικής τυποποίησης, Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Μέλος της Ελληνικής Ένωσης Πιστοποιημένων Αναλυτών Μετοχών και της Αγοράς.

Από....lamianews

Από τη Πέμπτη ξεκινούν οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση του δάκου

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com


Από τη Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010 η διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης της Ν.Α. Φθιώτιδας αρχίζει την εφαρμογή ψεκασμών από εδάφους για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στα δημοτικά διαμερίσματα Σκάρφειας, Αγ. Σεραφείμ, Πελασγίας, Αχλαδίου, Σπαρτιάς, Ραχών, Αχινού, Καραβόμυλου, Στυλίδας, Αγ. Μαρίνας, Αυλακίου και φυσικά σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα όπου κριθεί σκόπιμα, προκειμένου να ελεγχθεί ο πληθυσμός του δάκου με βάση τις τεχνικές παραμέτρους του προγράμματος.

Επισημαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί το φυτοπροστατευτικό σκεύασμα KARATΕ 10 CS with Zeon technology με δ.ο. Lambda – cyhalothrin και σύμφωνα με την έγκριση του θα πρέπει οι ελαιοπαραγωγοί να συγκομίσουν πράσινο ελαιόκαρπο μετά από επτά ημέρες.

Στην περίπτωση που σε κάποιο Δημοτικό Διαμέρισμα δεν επιθυμούν οι παραγωγοί να διενεργηθεί δαλματικός ψεκασμός λόγω της συγκομιδής πράσινου ελαιόκαρπου, θα πρέπει οι πρόεδροι των συνεταιρισμών έγκαιρα να ενημερώσουν εγγράφως την υπηρεσία και την ένωση ΕΣ. Στυλίδας που είναι ο εργολάβος για την εκτέλεση του δαλματικού ψεκασμού.


Παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι να απομακρύνουν τα ανελισσομένη τους από τις ψεκαζόμενες περιοχές. Κατά τη διάρκεια των ψεκασμών δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στον ελαιώνα άσκοπα άνθρωποι και ζώα. Τέλος παρακαλούνται οι ελαιοπαραγωγοί να παρακολουθούν και να ελέγχουν τη σωστή εφαρμογή των ψεκασμών στα ελαιοπερίβολά τους

Από....paratiritisfthiotidas

Δεν επέτρεψαν Θεία Λειτουργία στην Αγία Σοφία...

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Μόλις τώρα μας ενημέρωσαν ότι οι Τούρκοι όχι μόνον δεν επέτρεψαν την τέλεση, σήμερα Παρασκευή, Θείας Λειτουργίας στην Αγία Σοφία, αλλά οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία του ελληνοαμερικανού κ. Κρίς Σπύρου, 250 άτομα περίπου, θα παραμείνουν απόψε στην Αλεξανδρούπολη και δεν θα τους δοθεί άδεια να μετακινηθούν βορειότερα…



Τώρα ο κ. Σπύρου καλά θα κάνει να ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη από τους ανθρώπους που παρέσυρε και ενέπλεξε εν αγνοία τους, στις...


μεγαλεπήβολες μπίζνες του. Εμείς θα επανέλθουμε συντόμως με στοιχεία για τις εκπαιδευτικές «επιχειρηματικές δραστηριότητες» του ελληνοαμερικανού.
 
Από το...  http://filotimia.blogspot.com/

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com