Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Διακήρυξη - Κάλεσμα Ανεξάρτητης Κίνησης για τον Δήμο Λοκρών

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Η Διακήρυξη - Κάλεσμα Ανεξάρτητης Κίνησης για τον Δήμο Λοκρών, αναρτήθηκε στη σελίδα "ΤΑ ΝΕΑ του ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ". Την διακήρυξη -η οποία είναι αρκετά ασαφής σχετικά με το σκοπό και τα πολιτικά κίνητρα της δημιουργίας αυτής της κίνησης- την αναδημοσιεύουμε ολόκληρη:


ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΛΕΣΜΑ


της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για τον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ κόντρα σ’ αυτούς που καλλιέργησαν τις προϋποθέσεις για το μαρασμό της Ελλάδος – την οικονομική "αφαίμαξη" των πολιτών και θέλουν να μας κάνουν οικονομικούς μετανάστες.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή επιβολής φόρων στους Δήμους για τη λειτουργία του Καλλικράτη. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ με οποιοδήποτε τρόπο αυτά που πραγματικά αναλογούν στο Δήμο μας από την κεντρική εξουσία.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ να λύσουμε χρόνια τοπικά προβλήματα :

ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ στην ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (αγροκτηνοτροφική - τουριστική - βιοτεχνική - ανανεώσιμες πηγές ενέργειας)

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ των προβλημάτων ΧΑΔΑ –ΧΥΤΑ Ανακύκλωσης - Βιολογικών Καθαρισμών.

ΕΠΙΛΥΣΗ συγκοινωνιακών προβλημάτων (διόδια - παράπλευροι οδοί Κόμβος Αταλάντης – Στάσεις ΚΤΕΛ – δημιουργία αστικής συγκοινωνίας)

ΑΝΑΔΕΙΞΗ & ΠΡΟΒΟΛΗ αρχαιολογικών χώρων. ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ αρχαιολογικών ευρημάτων της Λοκρίδας.

ΕΠΙΛΥΣΗ των μακροχρόνιων προσπαθειών για την ολοκλήρωση των χωροταξικών και πολεοδομικών προβλημάτων του Δήμου (ανάπτυξη παράκτιων περιοχών – ορεινών όγκων – ανάδειξη υδροβιότοπου)

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας να παραμείνουμε στον όμορφο τόπο μας , ΕΜΕΙΣ και ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:



ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΚΑΦΑΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ


ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΠΡΕΦΑΝΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ


* dimoslokron.blogspot.com

Από το ....... LOKRIS NEWS +

ΠΡΟΒΟμάστορες - Πάμε Κνημίδα στις 26/9

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


26/9/2010 ΚΝΗΜΙΔΑ(Αγία Παρασκευή -Μέγα Ρέμα-Ταράτσα-Αγία Παρασκευή)


Κυριακή: Συνάντηση στην πλατεία του Αγίου Κων/νου στις 8:00π.μ. Θα μετακινηθούμε με αυτοκίνητα μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται βόρεια του αυτοκινητόδρομου στους πρόποδες της Κνημίδας. Θα ακολουθήσουμε ένα ανηφορικό μονοπάτι που διασχίζει το Μέγα Ρέμα και θα καταλήξουμε στη Θέση Αέρας με καταπληκτική θέα. Επιστροφή στον Άγιο Κων/νο από την ίδια διαδρομή.


ΩΠ5-ΒΔ.1-ΥΔ700μ.


Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 22:00 στις 25/9/2010.

Συντονιστές της Δράσης αυτής είναι :


1). Νίκος Κύρκος 6976861595


2). Μόνικα Πλατανιά 6937214899

http://www.provomastores.gr/

Στο Διαδίκτυο οι εκλογικές δαπάνες των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com


Να καταχωρίσουν τις εκλογικές τους δαπάνες στην ιστοσελίδα «Διαφάνεια», που ήδη λειτουργεί από τις 7 Σεπτεμβρίου καλεί εκ νέου με εγκύκλιο το υπουργείο Εσωτερικών τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους των επερχόμενων περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.


Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, που υπογράφει ο γγ του υπουργείου Δ. Στεφάνου, οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και καλούνται όλοι οι υπόχρεοι να ολοκληρώσουν άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα. Η ανάρτηση είναι υποχρεωτική είναι η ανάρτηση για δήμους ή περιφέρειες άνω των 10.000 κατοίκων και προαιρετική για τους μικρότερους δήμους.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλούστατη και περιγράφεται στην ιστοσελίδα της «Διαφάνειας» (ekloges.ypes.gr). Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2010, πρέπει να έχουν καταχωρηθεί όλες τις εκλογικές δαπάνες και τα έσοδα που έχουν πραγματοποιηθεί από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Στην πύλη θα πρέπει να αναρτηθούν οι πλήρεις λίστες των υποψηφίων κάθε συνδυασμού, τα έσοδα (από εισφορές και διάθεση εισιτηρίων), οι δαπάνες και οι πληρωμές των δαπανών.

Ειδικά για τους υποψηφίους, παρέχεται η δυνατότητα καταχώρισης συνδέσμου που θα παραπέμπει στην προσωπική ιστοσελίδα του κάθε υποψηφίου χωριστά. Οι υποψήφιοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα αυτή για λόγους προβολής και ενημέρωσης σχετικά με τις υπόλοιπες προεκλογικές τους δραστηριότητες (συγκεντρώσεις, ομιλίες κλπ).

Τέλος, στην εγκύκλιο υπενθυμίζεται ότι όλοι οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν καταχωρίσει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2010, όλες τις εκλογικές δαπάνες και τα έσοδα που έχουν πραγματοποιηθεί από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
 
Από........lamianews

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com