Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

"Κανένα" και μια νέα κυβέρνηση δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Την απογοήτευση, αλλά και την αποστασιοποίηση, του εκλογικού σώματος από το πολιτικό σύστημα καταγράφει το Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue για την «Καθημερινή της Κυριακής».



Σύμφωνα με την έρευνα σχεδόν 8 στους 10 πολίτες(78%) δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της Κυβέρνησης και 9 στους 10 (89%) από την αξιωματική αντιπολίτευση.


Εκτιμούν ότι καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα είναι κάποια που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δημιουργηθεί από τα υπάρχοντα κόμματα. Και δίνουν σ' αυτήν τη ΝΕΑ και ΑΓΝΩΣΤΗ κυβέρνηση προσδοκίες 59%.


Μαύρο δηλ. στα υπάρχοντα κόμματα και αναζήτηση του νέου φορέα.


Παράλληλα η δημοτικότητα των πολιτικών κομμάτων και αρχηγών μειώνεται, με εξαίρεση εκείνη της Αλέκας Παπαρήγα, ενώ αυξάνεται η τάση αποπολιτικοποίησης και το 1/3 των πολιτών επιλέγει την αποχή ή την ψήφο αποδοκιμασίας.

Από......activistis

Στην Αταλάντη ο Νίκος Παπανδρέου

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Την Αταλάντη θα επισκεφθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, στις 7 το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Νίκος Παπανδρέου. Παράλληλα συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι περιοδείες των υποψηφίων του Ανεξάρτητου Μετώπου Στερεάς Ελλάδας στις πόλεις και τα χωριά του Νομού Φθιώτιδας. Ετσι, με περιοδείες στις πόλεις και τα χωριά της Νότιας και Νοτιοδυτικής Φθιώτιδας συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του "Ανεξάρτητου Μετώπου Στερεάς Ελλάδας" κ. Νίκος Τζιόπας.


Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο θα περιοδεύσει στις περιοχές Αμφίκλειας, Τιθορέας και Ελάτειας ενώ αύριο Κυριακή θα βρεθεί στην Μαλεσίνα, το Μαρτίνο, την Λάρυμνα, την Αταλάντη και τις Λιβανάτες.

Παράλληλα, σε πόλεις και χωριά των Δήμων Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού, Μακρακώμης, Σπερχειάδας και Υπάτης θα περιοδεύσει ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παύλος Λάππας από σήμερα Σάββατο μέχρι και την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ενώχθεςΠαρασκευή συναντήθηκε με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής Δομοκού.

* ΗΜΕΡΑ

Ο κ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ στά ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Οπως πάντα τό studio-1.gr,ΠΡΩΤΟ στά γεγονότα,σάς Ενημερώνει ότι:


Εντελώς απρογραμμάτιστα στά Καμένα Βούρλα καί στό cafe-ΘΡΟΝΙΟΝ, βρέθηκε Σήμερα 9/10/2010,ο Πρώην Δήμαρχος Μώλου


κ.Κώστας Παταργιάς , όπου συναντήθηκε μέ περίπου 50 Κατοίκους τής περιοχής καί συζήτησε τά προβλήματα


τού τόπου , αλλά καί τίς ευρύτερης Περιοχής.


Λέτε νά είνα καί θέμα ωρών η Ανακοίνωση τής Υποψηφιότητας του γιά Δήμαρχος, στίς επερχόμενες Εκλογές, γιά τόν ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ ΚΩΝ/ΝΟΥ;


Ζαγγανάς Νίκος

Από.......studio-1.gr