Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΝΑΥΛΙΑ Π. ΓΑΪΤΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟΣ "

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Τα 'πανε τα συμφωνήσανε τα παιδιά για τον ιδιωτικό τομέα...

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com


 Έτοιµο το σχέδιο νόµου για τις αµοιβές στον ιδιωτικό τοµέα. Ο τελικός λόγος στην τρόικα...
Έως 12% θα δουν τον µισθό τους µειωµένο οι εργαζόµενοι στον ιδιωτικό τοµέα, στην περίπτωση που θα υπερισχύσουν οι επιχειρησιακές έναντι των κλαδικών συµβάσεων.
Παναγόπουλος, Δασκαλόπουλος και λοιποί... τα 'πανε τα συμφωνήσανε και απλός περιμένουν την...
"βούλα" της τρόικας... Αλήθεια κύριε πρόεδρε της ΓΣΕΕ έχετε πάρει χαμπάρι ότι σας χλευάζει όλο το διαδίκτυο;
Μείωση των μισθών μέχρι 10% ή ακόμα και 12% -το τελικό ποσοστό θα «κλειδώσει» τις επόμενες μέρες- θα φέρει η υπογραφή των επιχειρησιακών συμβάσεων εργασίας. Ακόμα μεγαλύτερη εκτιμάται πως θα είναι η μείωση στην αγοραστική δύναμη των μισθωτών, που μπορεί να «πέσει» από 15% έως και 17%.
O πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος διέψευσε πως υπήρξε συμφωνία και έκανε λόγο για «μεθοδευμένη αθλιότητα που εξυπηρετεί συμφέροντα εργοδοτικών κύκλων».
Για να του απαντήσει το φιλαράκι του ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος πως «οι συζητήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους γίνονται πάντα σε καλό κλίμα. Συζήτησα χθες μαζί τους για επτά ώρες. Λέτε να έβλεπα όνειρο; Μάλλον όχι». Ο πρόεδρος των εμπόρων Β. Κορκίδης σημείωσε πως «δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου. Στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μαζί με τον νομικό σύμβουλο της Συνομοσπονδίας. Οι εργοδοτικές οργανώσεις στείλαμε τις προτάσεις στην υπουργό».
Εκεί εσείς στην ΓΣΕΕ να ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ τα καλτσόν στις 15 Δεκέμβρη, που έχετε απεργία, να μην σας φύγει κανένας πόντος!

Άοπλη η Ελλάδα σε έναν πόλεμο μεγάλων δυνάμεων

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


 Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.Λίγο πριν το ξέσπασμα της Ελληνικής κρίσης σημειώναμε ότι ο νέος πόλεμος ξεκινά από την χώρα μας και αναφέραμε οικονομικά στοιχεία και πληροφορίες που έδειχναν την πρόθεση των ΗΠΑ να μεταφέρουν την χρηματοπιστωτική κρίση στο εσωτερικό της ΕΕ, μεταλλάσσοντάς την σε δημοσιονομική κρίση. Σε κάποιους τότε αυτό φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σήμερα όμως λίγοι αρνούνται να το αποδεχτούν. Θα πρέπει κανείς να μην γνωρίζει οικονομικά για να μην αντιλαμβάνεται την άμεση σχέση της πρώτης κρίσης που είχε ως αφετηρία τις ΗΠΑ, με την δεύτερη που ξεκίνησε από την ΕΕ, έχοντας ως εστία την Ελλάδα.
Η κρίση αυτή δυστυχώς διαρκώς διαστέλλεται και από εμπορικός πόλεμος, μεταβάλλεται σε νομισματικό, με διαστάσεις πλέον διπλωματικής διένεξης. Έχει αρχίσει με άλλα λόγια, μια παγκόσμια «φαγούρα» ηγεμονικού ....
χαρακτήρα που διαταράσσει το σύστημα της παγκόσμιας ηγεμονίας, το οποίο στηρίζεται στην λεγόμενη οικονομική παγκοσμιοποίηση.  Το πρόβλημα δεν είναι ασφαλώς τεχνικό (στενά οικονομικό) αφορώντας στην πολιτική παραγωγής εμπορικού πλεονάσματος σε Γερμανία και Κίνα, αλλά πλέον και στη Ρωσία, ή στην επεκτατική δανειοδοτική πολιτική της Fed στις ΗΠΑ και σε χώρες της ΕΕ, ούτε στενά στο ζήτημα της ανάπτυξης της εσωτερικής αγοράς και της διαχείρισης του χρέους. Είναι ζήτημα αντίληψης των διεθνών κανόνων ηγεμονίας, που πλέον αμφισβητούνται τόσο από την Κίνα όσο και από την Γερμανία, την ώρα που η Μόσχα κρατά επιφυλακτική στάση, περιμένοντας να δει πώς εξελίσσεται το διεθνές παιχνίδι αμφισβήτησης του μονοπολικού κόσμου.
Στο πλαίσιο αυτό παλαιές συμμαχίες διαταράσσονται και νέες δημιουργούνται, έχοντας ως αποτέλεσμα οι τέσσερεις βασικοί πόλοι παγκόσμιας ηγεσίας ( ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα και ΕΕ) να διέρχονται περίοδο αναστάτωσης, με μεγαλύτερη αυτή που πλήττει τον Γερμανικό (ΕΕ) και τον Κινεζικό. Σε όλες τις περιπτώσεις την αναταραχή προκαλεί η αμερικανική πολιτική, η οποία μετά την διάλυση του διπολικού συστήματος φάνηκε έτοιμη να αποδεχθεί την λειτουργία ενός uni-multipolar συστήματος ηγεμονίας υπό την οικονομική ηγεσία των ΗΠΑ, αλλά πλέον στο βαθμό που το σύστημα αυτό διαταράχθηκε με το σκάσιμο της χρηματοπιστωτικής φούσκας και παρουσιάζονται τάσεις αυτονόμησης των επιμέρους πόλων, το συνολικό καθεστώς  αμφισβητείται και το σύστημα χάνει την εσωτερική του ισορροπία. Αποκτά δηλαδή λίγο-πολύ άναρχα χαρακτηριστικά.
Στην πραγματικότητα τα χαρακτηριστικά αυτά φανερώνουν τάσεις μεταβολής της παγκόσμιας πολιτικής οργάνωσης, αλλά στο πλαίσιο άσκησης ηγεμονικής πολιτικής, εκλαμβάνονται ως απειλές. Η απειλή για την ελίτ που ηγείται του χρηματοπιστωτικού συστήματος, υποστηριζόμενη οργανικά από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, είναι να περάσουμε από την  uni-multipolarity σε multipolarity. Αυτό θα σήμαινε σοβαρή απώλεια ισχύος της χώρας σε όλα τα επίπεδα, με τεράστιες οικονομικές συνέπειες. Μόνον η πιθανότητα το δολάριο να έπαυε να αποτελεί αποθεματικό νόμισμα θα επέφερε απώλειες γύρω στο 10% συνολικά στον οικονομικό κύκλο της χώρας, με αλυσιδωτές αντιδράσεις στα επιτόκια, επηρεάζοντας παράλληλα όλες τις οικονομίες που είναι συνδεδεμένες με αυτό το νόμισμα. Όπως αντιλαμβάνεστε multipolar world, δίχως ενιαία παγκόσμια διακυβέρνηση υπό την ηγεσία του αμερικανο-εβραϊκού λόμπι δεν μπορεί να υπάρξει, χωρίς σοβαρή έως ακραία παγκόσμια κρίση, σύμφωνα τουλάχιστον με την αντίληψη των βορειοαμερικανικών συμφερόντων.
Η κρίση στα δημοσιονομικά της ΕΕ, είναι το αποτέλεσμα του βορειοαμερικανικού «άγχους», που έβλεπε τη Γερμανία μέσω του ευρώ να αποκτά δύναμη απειλητικών διαστάσεων, που θα της επέτρεπε να ακολουθήσει αυτόνομη πολιτική σε όλα τα επίπεδα, διαμορφώνοντας σχέσεις με τους άλλους πόλους ερήμην της ηγεσίας των ΗΠΑ.
Στο σημείο αυτό καλό είναι να επισημάνουμε ότι δεν αξιολογούμε την συμπεριφορά των ΗΠΑ αρνητικά και της Γερμανίας θετικά, καθώς αν το ερευνήσεις βαθύτερα δεν βρίσκεις άκρη. Με μια λογική οι Αμερικανοί έχουν δίκιο, με μια άλλη οι Γερμανοί. Κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει με οικονομικούς όρους την γερμανική πολιτική, επιθετική, ακόμη και ανέντιμη και την αμερικανική αντίδραση απολύτως δικαιολογημένη. Στα ζητήματα διεθνούς πολιτικής καλό είναι να μην γίνονται αξιολογήσεις ηθικού περιεχομένου, διότι αυτές υποδηλώνουν προκατάληψη.
Σημασία έχει ότι στο βαθμό που τελικά η Γερμανία δεν θα προσαρμοστεί στις επιταγές των ΗΠΑ, που εμφανίζονται ως στάσεις των αγορών, η ΕΕ θα αποδεκατιστεί σε σημείο να χάσει σε πρώτο στάδιο την ισχύ της και σε δεύτερο να μισο-διαλυθεί, με αμερικανικό δάκτυλο ασφαλώς. Αυτό δεν ενοχλεί ιδιαίτερα τους Ρώσους, παρότι αλλιώς δηλώνουν, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην επιθυμία της κινεζικής ηγεσίας. Έτσι μια έντονη διάθεση για προσέγγιση εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό μεταξύ Γερμανίας και Κίνας, παρότι υπάρχει ακόμη καχυποψία και από τις δύο πλευρές.
Η γερμανική κυβέρνηση στην ουσία δεν έχει πολλές επιλογές πλέον. Αν ακολουθήσει τις παροτρύνσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ και της κυβέρνησης των ΗΠΑ, τότε θα αναγκαστεί να στραφεί στην ενίσχυση της εσωτερικής αγοράς της, ενώ θα μετατρέψει την ΕΚΤ σε «υποκατάστημα» της Fed, υποβαθμίζοντας την ισχύ του ευρώ, άρα και της χώρας ως οικονομικού γίγαντα. Αν επιμείνει στην «σκληρή» στάση δημοσιονομικής πειθαρχίας στην ευρωζώνη και στην ίδια πολιτική επιτοκίων της ΕΚΤ, τότε θα αναγκαστεί αργά ή γρήγορα να αποδεχτεί την θεσμική αποδιοργάνωση της νομισματικής ένωσης, με δραματικές συνέπειες για ολόκληρη την ΕΕ. Και στις δύο περιπτώσεις, δηλαδή, οι Γερμανοί θα έβγαιναν αποδυναμωμένοι και ο πόλος της ΕΕ σοβαρά εξασθενημένος. Στην ουσία οι Γερμανοί σε αυτή την φάση δεν έχουν την δυνατότατα να επικρατήσουν σε αυτόν τον οικονομικό πόλεμο και έτσι αναζητούν μεσοβέζικες λύσεις, με «μηχανισμούς» που δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσουν σε περίπτωση γενίκευσης της κρίσης. Τα πράγματα ασφαλώς θα ήταν καλλίτερα γι’ αυτούς αν στο Παρίσι δεν κυβερνούσε ο Σαρκοζί και στη Ρώμη ο Μπερλουσκόνι. Αμφότεροι κάνουν δικό τους παιχνίδι, υπονομεύοντας με το γάντι τους Γερμανούς και αναπτύσσοντας ακόμα στενότερες σχέσεις με το αμερικανο-εβραϊκό λόμπι, αλλά και το Λονδίνο.
Μέσα σε αυτό το κλίμα έντασης, αμοιβαίας καχυποψίας και σαφούς σύγκρουσης συμφερόντων εντός του ευρωατλαντικού μπλοκ, ο Γιώργος Παπανδρέου, όχι μόνον έλαβε πρώτος-πρώτος θέση υπέρ των συμφερόντων της χρηματοπιστωτικής ελίτ, αλλά πρωταγωνίστησε στην αμφισβήτηση της ικανότητας της Γερμανίας να ασκεί ηγεμονία στον πόλο (της). Εκθέτοντας την χώρα μας σε όλα τα επίπεδα έδειξε ότι η Γερμανία είναι ανίκανη να κουμαντάρει το νέο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, ότι δεν έχει μακρόπνοη στρατηγική και ότι η στάση της διέπεται από νεο-εθνικισμό και συμφεροντολογική προσέγγιση, αντί για ευρωπαϊσμό και αλληλεγγύη προς τους ασθενείς εταίρους της.  Με λαϊκές κουβέντες, ο Γιώργος και η (διεθνής) ομάδα των συμβούλων του έκαναν «ρόμπα» την γερμανική κυβέρνηση, εμφανιζόμενοι μάλιστα υποκριτικά ως αγνοί, άδολοι, αντικειμενικοί και ουδέτεροι. Μετά από αυτά αντιλαμβάνεστε ποιες θα είναι οι συνέπειες! Μόνον οι αγορές και οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να κρατήσουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη, με ποικίλες πιέσεις προς την Γερμανία. Το γυαλί με τους Γερμανούς έσπασε και αυτό δεν αφορά στην παρούσα κυβέρνηση, αλλά γενικότερα, όπως παρατηρώ τις τελευταίες μέρες. Ακόμα και  μέλη του SPD εμφανίζονται σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες επικριτικά σε ότι αφορά στην γενικότερη στάση του Γιώργου Παπανδρέου. «Μπορούσε να το χειριστεί καλύτερα», μου είπε κάποιος από αυτούς. Άρα, από εδώ και στο εξής η Ελλάδα θα εμφανίζεται ως τμήμα αυτών που απειλούν τα γερμανικά συμφέροντα, κυρίως έμμεσα αλλά και άμεσα και με την έννοια αυτή θα πρέπει να ερμηνεύονται οι αντιδράσεις των Γερμανών σε διάφορα επίπεδα εναντίον της χώρας μας. Δεν φαντάζει η Ελλάδα πλέον στα γερμανικά κέντρα των αποφάσεων ως ένα πρόβλημα, όπως μέχρι πρότινος, αλλά ως υπονομευτής των συμφερόντων τους. Και τούτο είναι άλλης τάξεως ζήτημα.
Με δύο λόγια, τα πράγματα για τη χώρα μας είναι δύσκολα πλέον εντός της ευρωζώνης κυρίως σε πολιτικό επίπεδο και αυτήν την αλήθεια δεν θα πρέπει να την αγνοούμε ή να την διασκεδάζουμε με αφορισμούς και επικοινωνιακά τεχνάσματα της ημεδαπής προπαγάνδας. Ο Γιώργος Παπανδρέου ακολούθησε μία στρατηγική που εκ των πραγμάτων εξυπηρέτησε αυτούς που επιθυμούσαν την αποδυνάμωση του ευρωπαϊκού πόλου, ώστε να διατηρηθεί σε ισχύ η ηγεμονία του αμερικανο-εβραϊκού λόμπι μέσω του δόγματος «uni-multipolarity», όπως το περιέγραψα στην εισαγωγή αυτού του σημειώματος. Η στάση αυτή δημιουργεί ένα αναμφισβήτητο προηγούμενο με γεωπολιτικές συνέπειες για την χώρα μας, που θα αφορά και σε οποιαδήποτε επόμενη κυβέρνηση και δεν μπορεί επίσης να αγνοηθεί. Θεωρώ αυτήν την εξέλιξη απόλυτα συνυφασμένη με την πολιτική των «μνημονίων», που επέλεξε το καθεστώς και ανησυχώ βαθύτατα για τις συνέπειες που μπορεί να έχει για την χώρα μας σε πολιτικό, οικονομικό και γεωστρατηγικό επίπεδο, αν δεν υπάρχει πίσω από αυτήν την στάση βαθύτερος σχεδιασμός. Αλλά ακόμη κι αν υπάρχει, στον βαθμό που αναπτύχθηκε μέσω υπόγειων διαδρομών και όχι στο φως της πολιτικής αντιπαράθεσης, ενσωματώνει κινδύνους που δεν μπορούν να εκτιμηθούν από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Πέραν αυτού, αν υφίσταται τέτοιου είδους στρατηγική, είναι δυνατόν να δημιουργήσει συγκλίσεις στην κεντρική πολιτική σκηνή με κριτήριο ποιος υποστηρίζει ποια διεθνή συμφέροντα και όχι μέσω της πραγματικής σύγκλισης πολιτικών θέσεων. Η Ελλάδα εμφανίζεται να εισήλθε άοπλη και φουριόζα στο πεδίο σύγκρουσης των μεγάλων δυνάμεων, δίχως οι Έλληνες πολίτες να γνωρίζουν με ποια κριτήρια και ποια λογική η κυβέρνησή τους επέλεξε στρατόπεδο. Αυτό θέτει ένα επιπρόσθετο ζήτημα σεβασμού της λαϊκής κυριαρχίας, η οποία ούτως ή άλλως έχει πληγεί βάναυσα από τον τρόπο που η χώρα απαίτησε, «διαπραγματεύθηκε» και εντάχθηκε στον μηχανισμό της τρόικας, μετά την … πρόσκρουση στο παγόβουνο με την οποία μας είχαν απειλήσει κυβερνητικοί αξιωματούχοι!

Από......activistis

Η "τρομοκρατία" και πάλι στο προσκήνιο ή "κάτι παραπάνω";

 Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com



από Ζείδωρον

Δυο μέρες πριν τη μαύρη επέτειο της δολοφονίας (6 Δεκεμβρίου 2008) του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου  εμφανίστηκε ο από μηχανής Θεός "τρομοκρατία" για ν' αλλάξει την ατζέντα της επικαιρότητας.Σε διάφορα σημεία της Αττικής ξεφυτρώνουν γιάφκες με πλούσιο οπλισμό,οι δε συλλήψεις και προσαγωγές αυξομειώνονται από κανάλι σε κανάλι.
Στο περιθώριο τα εργασιακά και τα οικονομικά θέματα,ως δια μαγείας έπαψαν να μας απασχολούν.Στο ντούκου και η μάζωξη της ΓΣΕΕ και η απόφαση του Νομάρχη να λειτουργούν τα καταστήματα και τις Κυριακές.Ολη η χώρα κρεμασμένη από τα παράθυρα των 8 όπου όλοι οι επαΐοντες είχαν πιάσει στασίδι από τις 5 το απόγευμα για να μας εξηγήσουν τ' ανεξήγητα από το μέτωπο της "τρομοκρατίας"!
Αλλά να λέει ο Μήτρος κι άλλα η Καραμήτρου κι από την Καισαρείας ο πρόεδρος να ωρύεται:
"πολλά τα όπλα,πολλές οι χειροβομβίδες,πολλά τα εκρηκτικά"!!!
Μα κυρ-Πάνο μου αν είναι τόσα πολλά που λες τότε δεν πρόκειται για "τρομοκρατική" οργάνωση αλλά για λαθρέμπορους όπλων,που στα διαλείμματά τους εκτελούσαν και κανένα συμβόλαιο για να μη νιώθουν άχρηστοι!
Για την ιστορία βρέθηκαν: 3 υποπολυβόλα εκ των οποίων τα 2 SCORPION,7 εννιάρια πιστόλια (τύπου CLOCK, CZ, BAIKAL),ένας σιγαστήρας,γεμιστήρες,εκατοντάδες φυσίγγια,4 χειρομβοβίδες,50 κιλά εκρηκτικά ANFO,200 κιλά εκρηκτικά TNT και 3 Καλάσνικοφ.
Παρεμπιπτόντως οι πληροφορίες λένε πως όλοι οι συλληφθέντες ήταν γνωστοί στις αρχές,δυο δε εξ' αυτών είχαν επικηρυχθεί με το ποσό των 600.000 ευρώ!!!Επίσης τα τσακάλια των ειδήσεων μας ενημέρωσαν ότι και οι γιάφκες ήταν υπό παρακολούθηση αλλά δεν είχε προκύψει κάτι.
Σε απλά Ελληνικά οι αρχές ήξεραν τα πάντα αλλά περίμεναν το κατάλληλο τάιμινγκ για να κάνουν ντου.
Τώρα αν πρόκειται για τους "Πυρήνες",για τη "ΣΕΧΤΑ" ή τη "ΧΕΣΤΑ" οι γνώμες διίστανται αλλά όλοι συμφωνούν πως πρόκειται για "Κάτι Παραπάνω"!Ο από μηχανής Θεός "τρομοκρατία" και πάλι στο προσκήνιο με συγκεκριμένο ρόλο ή  όντως "κάτι παραπάνω";


Από....activistis

Τον έλεγαν Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, ΟΧΙ "Αλέξη"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

 Ας σεβαστούμε τη μνήμη του, προφέροντας σωστά το όνομά του: ΔΕΝ τον έλεγαν «Αλέξη», αλλά Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Ο Αλέξανδρος, στα δεκαπέντε του χρόνια -εντελώς αναίτια- δολοφονήθηκε από πυρά αστυνομικών, στην Αθήνα, στην οδό Μεσολογγίου της περιοχής των Εξαρχείων, το Σάββατο της 6η Δεκεμβρίου του 2008 (περίπου στις 9μμ).

Ο άδικος θάνατός του έγινε η αφορμή για την «εξέγερση» του Δεκεμβρίου του 2008: Πολίτες σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Βόλο, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Μυτιλήνη, Κέρκυρα κ.α.) πραγματοποίησαν πορείες διαμαρτυρίας που συνοδεύτηκαν από επεισόδια και μεγάλες καταστροφές (κυρίως στην Αθήνα).

Για δεκατέσσερις ημέρες, η Ελλάδα και η Ευρώπη συγκλονίζονταν από την πρωτοφανή κοινωνική έκρηξη που είχε αίτια πολύ βαθύτερα του άδικου θανάτου του Αλέξανδρου.

Εκείνη η «εξέγερση της νεολαίας» αποδοκιμάστηκε για τα επεισόδιά της, από το κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα το οποίο επέρριψε τις ευθύνες για τις καταστροφές στους συνήθεις υπόπτους δηλ.: σε γνωστούς- αγνώστους  κουκουλοφόρους, σε κρατικούς προβοκάτορες, σε ξένους πράκτορες κτλ.

 Ελάχιστοι αναγνώρισαν στους νέους ανθρώπους τη δίκαιη οργή κατά του ανάλγητου κράτους: των σκανδάλων, της διαπλοκής, του κομματισμού, της αναξιοκρατίας, του παραλόγου, της προληπτικής καταστολής, της προσβολής της αξιοπρέπειας του πολίτη κτλ.

Εμείς είχαμε γράψει τότε για τα γεγονότα που ακολούθησαν τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου (δείτε το παρακάτω βίντεο):









 Το κείμενο του βίντεο μπορείτε να το διαβάσετε κι εδώ


Κλείνουμε αυτή την ανάρτηση με τα λόγια ενός φίλου τού Αλέξανδρου. Τα διαβάσαμε στο σχολίου μιας ανάρτησης του blog efhbos.wordpress.com: «Αυτό που έχει μείνει πλέον, είναι η μνήμη των κοντινών του στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ που είναι ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ας μην αφήσουμε να του το πάρουν και αυτό!!!»
Από....MassMedia-gr

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com