Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Η καθεστωτική “αριστερά” (οι ντιντήδες, υπερασπιστές του κράτους).

Αναρτήθηκε από.......... energoipoliteskv.blogspot.com



Κυρία – κυρία, ο Νικολάκης την έκανε κοπάνα!

Τα χρόνια πέρασαν, ο ντιντής έγινε άξιο τέκνο του κράτους, πήρε εξουσίες, στήριξε την ελίτ και τις δομές. Ο Νικολάκης παρέμεινε ένας ευφυής μάστορας, που πήγαινε στο κράτος μόνο για να....
πληρώσει την εφορία του, μεγάλωνε τα παιδιά του με μαγκιά χωρίς να γλύψει κανέναν ντιντή, χωρίς να ζητιανέψει τίποτα από κανέναν.

Ο Ντιντής από την άλλη, μόνιμος οσφυοκάμπτης. Σε κάθε εξουσία. Γλύφτης των ναζί, έπειτα αντιστασιακός, αντικομμουνιστής, δοσίλογος και μετά αριστερός του πολυτεχνείου. Όπου πήγαινε το κράτος, εκεί αυτός.

“Ειναι αντάρτης χερρ ταγματάρχα! Είναι κομμουνιστής κυρ χωροφύλακα! Είναι εθνικιστής σύντροφε!”.

Ο χαρακτήρας μένει, οι προβιές αλλάζουν.

“Σύμφωνα με τον νόμο 34321/34 και 453213/56 του πολυχρονεμένου μας πασά, οι παπάδες δεν πρέπει να είναι εδώ! Παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά (για να κάνω φιγούρα ότι είμαι πιστός φίλος της εξουσίας). Ζήτω η νομιμότητα, ζήτω το κράτος, ζήτω η εξουσία!”

Είπε ο Ντιντής ζητώντας να φύγει το κηρύκειο από την τελετή ορκωμοσίας των τοπικών αρχόντων. Που; ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ!

Άκου Ντιντή λοιπόν δυο λόγια από τον Νικολάκη που ρουφιάνευες μια ζωή στο κράτος. Το Νικολάκη που πήγαινε τα παιδιά του στο Μαίναλο όταν τα δικά σου πήγαιναν στις φιλιππινέζες. Το Νικολάκη τον “αντίχριστο” που έλεγε στα παιδιά του για τον Πάνα, τον Ερμή (Ερμείαν κήρυκαν θέμιν Θ’ ιεροσκόπων ανδρών), για την ανάσα του δάσους και τον παλμό της Γαίας…

Αυτό το κηρύκειο βλάκα Ντιντή, σηκώθηκε σ’ αυτά τα χώματα για να κηρύξει τον αγώνα ενάντια στο κράτος του πασά και των σουλτάνων. Εσύ τότε ήσουνα γουσουφάκι. Αυτό το κηρύκειο ορθώθηκε για ναο ορκίσει το Σεϊτάν Ασκέρ της Μικρασίας. Αυτό το κηρύκειο σηκώθηκε για να ευλογήσει τα όπλα της λευτεριάς. Αυτό το κηρύκειο σηκώθηκε για να ορκίσει τον Κολοκοτρώνη. Αυτό το κηρύκειο όρκισε τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά, τον Παλαιολόγο. Αυτό το κηρύκειο ορθωνόταν για να ευλογήσει τους Αρκάδες πριν τις Θερμοπύλες. Αυτό το κηρύκειο ορθωνόταν έναντι των αρχόντων για να τους θυμήσει ότι ΔΕΝ υπηρετούν το τομάρι, την τσέπη ή το αφεντικό τους, αλλά την πατρίδα. Την πατρώα Γη.

Αυτό το κηρύκειο ορθωνόταν πάντοτε για να ευλογήσει την υπέρβαση του ανθρώπου. Την τιμή, την θυσία, την αποθέωση μέσω του αγώνα.

Αυτό το κηρύκειο πολλοί προσπάθησαν να το κατεβάσουν. Από την περσική λαίλαπα, τους γότθους του Αλάριχου, τους εικονομάχους, τους οθωμανούς, τους ναζί, απ’ όλα τα αποβράσματα, τα μικρόβια που πέρασαν σ’ αυτά τα χώματα νομίζοντας ότι θα μείνουν. Και νομίζεις ΒΛΑΚΑ Ντιντή ότι θα το κατεβάσεις εσύ; ΕΣΥ Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ;

Είσαι γελασμένος, γελοίε Ντιντή. Και στο λέει ένας “παγανιστής”, ένας “αντίχριστος”, που πάει στην εκκλησία για την παράδοση των πατέρων του. Για να κρατήσει αυτά που του άφησαν ενάντια στην λαίλαπα της εξουσίας. Από την Εκκλησία του Δήμου, στην Εκκλησιά του Προδρόμου. Και όπως ευλαβικά τιμούσε την Δέσποινα στην Λυκόσουρα, έτσι τιμά την Δέσποινα την Παναγιά. Έτσι μαζεύει το γκυ από τα έλατα στο Παλιοχώρι, όπως μαζεύει και τα βάγια πριν την ανάσταση. Και θα μάθει τα παιδιά του ελεύθερα να κρίνουν, αλλά πάντα να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Να πιστεύουν ότι υπηρετούν κάτι ανώτερο, κάτι Ιερό. Και όχι το κράτος σας, την μηχανή σας.

Όσες Ρεπουσοδραγώνες και να τα ταϊσεις, όσοι Σημιτοτζέφρηδες και να περάσουν, υπήκοους δεν θα βρείτε να σας υπηρετήσουν. Μόνο Ντιντήδες.

Μέχρι το σάλπισμα… Αυτό που γκρεμίζει τους τυράννους.

Olympia.gr

Ο Φαήλος στα ΜΜΕ !

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com



Ο κος ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Εστάλη στο Blog από τον
Διευθυντή του σταθμού Studio-1.gr
κ. Ζαγγανά Νίκο


Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου

Μιάς και η Λαϊκή εντολή δεν του εμπιστεύθηκε τά ηνία του νέου Δήμου Μώλου-Αγ.Κων/νου,ο κος Αντωνίου Σ. ,καί μη έχοντας εμπεδώσει τον καινούριο του ρόλο στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης,βρήκε τον τρόπο να τραβήξει την προσοχή των παρευρισκομένων στην Ορκωμοσία του Νέου Δημάρχου Μώλου-Αγ.Κων/νου, Κου Τετριμίδα Ε.


Αρκετά Καθυστερημένος και αφού η Ορκωμοσία είχε τελειώσει,εμφανίσθηκε ο επικεφαλής της μειοψηφίας κος ΑΝΤΩΝΙΟΥ Σ καθώς καί οί Δημοτικοί Σύμβουλοί του.


Δεν γνωρίζουμε τι προέβλεπε το Πρωτόκολλο , Αλλά Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ( Δεν χρειάζεστε γυαλιά ,καλά διαβάσατε, ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ).


Μεγαλόκαρδος ,όπως πάντα, ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ, όρκισε για 2η φορά τον κ. Τετριμίδα ,προκειμένου να διαβάσει τον κ.Αντωνίου και τους Συμβούλους του.Ο λόγος αργοπορίας όπως είπε ο κος Αντωνίου ήταν το κυκλοφοριακό.

Κ. Αντωνίου δεν ήσασταν στην Αθήνα,αλλά στα Καμένα Βούρλα.Αλλά και κίνηση να υπήρχε , ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ,ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ? ? ?

Γιά τό
studio-1.gr
Ζαγγανάς Νίκος

studio-1.gr

Δυο φορές έγινε η ορκωμοσία στο Δήμο Μώλου -Αγ. Κωνσταντίνου εξ αιτίας της παράξενης παρέας του κ. Αντωνίου.

 Αναρτήθηκε από........energoipoliteskv.blogspot.com

 
Εστάλη  στο  Blog  από  αναγνώστη   
που  ήταν παρών στην  ορκωμοσία.

 Από.......  εφημερίδα  "Ημέρα"

Ενώ  όλα  ξεκίνησαν  κανονικά στο  κλειστό   Γυμναστήριο των  Καμένων Βούρλων  όπως προέβλεπε το  πρωτόκολλο   της  ορκωμοσίας  που  είχε  αποσταλεί  σε  όλους  τους εκλεγμένους  δημοτικούς  συμβούλους  χωροστατούντος  του  Μητροπολίτη  Φθιώτιδος  κ.κ. Νικολάου  και  η  τελετή  της  ορκωμοσίας   ευρίσκετο    προς  το τέλος   εμφανίστηκε  ο  κ.  Αντωνίου  με  την  παράξενη  παρέα  του  με  καθυστέρηση   20 λεπτών.
 
Ο  τέως  Δήμαρχος  Καμένων  Βούρλων  κ.  Αντωνίου  ζήτησε  απ`  τον  Μητροπολίτη  κ. Νικόλαο  να  ορκίσει  πάλι  από την  αρχή  αυτόν  και  την  παράξενη  παρέα  του.  
            
Ο  Μητροπολίτης  κ.κ. Νικόλαος  δίνοντας   τόπο   στην  οργή  και  λόγο  των  ημερών  μη  θέλοντας  να  προκαλέσει  κάποιο  επεισόδιο  και  αναστάτωση  στους  παρευρισκομένους  δημότες , λέγοντας ότι  αυτό  δεν  μου  έχει  ξανασυμβεί,  υπαναχώρησε  και  τέλεσε  για  δεύτερη  φορά  την  ορκωμοσία.

Όλα  αυτά  βέβαια  γιατί  ο  κ.  Αντωνίου  έπινε  τον  καφέ  του  σε  παραθαλάσσιο  καφέ  με  την  παράξενη  παρέα  του  και  ήλθε  καθυστερημένος  στην  τελετή  της  ορκωμοσίας  γράφοντας  στα  παλιά  του  τα  παπούτσια  το όποιο   πρωτόκολλο  υπήρχε δείχνοντας  την  ανωριμότητα  και  την  ανεπάρκεια   του  ανδρός.   
                                                                                                                
Αυτός   δυστυχώς   είναι   ο  κ.  Αντωνίου   που ήθελε   να  εκλεγεί   και   Δήμαρχος  στο  διευρυμένο  Δήμο   Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου.  
                                                                                                     
  Ευτυχώς  όμως  για  τους  δημότες  αυτό  δεν  έγινε  διότι  η  πλειοψηφία  των  δημοτών  τον  καταψήφισε   και  ο  κ. Αντωνίου   αποτελεί  ένα  θολό  και  γκρίζο   παρελθόν  για  τα  Καμένα  Βούρλα  που  κανείς  δεν  θέλει  να  θυμάται.

Θέλουμε  να  πιστεύουμε  ότι  ο  νέος  Δήμαρχος  Μώλου –Αγ. Κωνσταντίνου κ. Τετριμίδας  δεν  θα  είναι  τόσο  υποχωρητικός  όσο  ο  Μητροπολίτης  κ.κ.  Νικόλαος   και  θα  φθάσει  το  μαχαίρι  στο  κόκαλο  όσον  αφορά  τον  έλεγχο  των  οικονομικών  και  τις  ατασθαλίες  που  έχουν  γίνει  στο   τ. Δήμου Καμένων  Βούρλων  σε  βάρος  των  Δημοτών.  

 Έγκυρες  πληροφορίες  μέσα  από  το  Δήμο Καμένων  Βούρλων   αναφέρουν  ότι  το  χρέος  του  Δήμου  ανέρχεται  στο  ποσό  των  4.000.000  εκατομμυρίων  ευρώ.   Άλλη πληροφορία  αναφέρει  ότι  τρία  άτομα  εκ  των  οποίων  ο  ένας  ήταν  τελείως  έξω θεσμικός  είχαν  κάρτα  και  έπαιρναν  χρήματα  ανεξέλεγκτα  από  τον  κωδικό  των  χρημάτων  που  αφορά  τα  ανταποδοτικά  τέλη.

 Πιστεύουμε  ότι  όλα  αυτά  θα  ελεγχθούν  από  τη  νέα  δημοτική   αρχή   μέσω των  αρμοδίων  υπηρεσιών  του Υπουργείου  Οικονομικών  και  Εσωτερικών  και  σύντομα  θα   προχωρήσει  σε  ενημέρωση  και  των  δημοτών.

Χρόνια  Πολλά  και  
Ευτυχισμένο  το Νέο  Έτος

Το χάος βασιλεύει στη Φθιώτιδα. Δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες. Στο Μαλιακό όλα τα λύματα των ελαιοτριβείων

Αναρτήθηκε  από........energoipoliteskv.blogspot.com
Στο Μαλιακό και τα ποτάμια της Φθιώτιδας, καταλήγουν τα λύματα των ελαιοτριβείων της περιοχής μας, αφού το χάος βασιλεύει στις αρμόδιες υπηρεσίες της Φθιώτιδας που κλείνουν τα μάτια, καταγγέλλει και αναδεικνύει το πρόβλημα με φωτογραφικό υλικό, η Πολιτική Κίνηση των Οικολόγων Πράσινων της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Βρισκόμαστε στο ζενίθ σε ό,τι αφορά στη λειτουργία των ελαιοτριβείων και το μάζεμα της ελιάς. Το σύνολο δε σχεδόν της ελαιολάσπης που παράγουν τα ελαιοτριβεία της περιοχής μας, χωρίς καμιά απολύτως επεξεργασία, καταλήγει στο Σπερχειό και στο Μαλιακό, όπως κανείς εύκολα μπορεί να διαπιστώσει.

Ειδικά για τον Σπερχειό και το Μαλιακό, η απόρριψη των αποβλήτων των[.....]

ελαιοτριβείων σε προστατευόμενες περιοχές του Δικτύου Νatura 2000 συνιστά μια άκρως προβληματική υπόθεση με ευρωπαϊκές διαστάσεις.

Αυτές τις μέρες υπήρξαν πολλές καταγγελίες για ελαιοτριβεία στο Λογγό, στο Καινούργιο, στο Αυλάκι, στο Λογγίτσι, στο Άνυδρο. Το Δασονομείο Στυλίδας επιλήφθηκε για παράνομη εναπόθεση λυμάτων σε ρεματιά, σε δασική περιοχή κοντά στο δρόμο προς το Λογγίτσι. Δείτε εικόνες από πρόχειρες «δεξαμενές» δέκα μέτρα από το ρέμα του Βοάγριου, κοντά στο Καινούργιο - δεξαμενές χωρίς καμιά επεξεργασία των λυμάτων - επικίνδυνα για τη ρύπανση του υπόγειου υδροφορέα - που τελικά αυτά καταλήγουν στο Μαλιακό. Δείτε επίσης εικόνες από ανάλογη πρόχειρη «δεξαμενή» σε αγροτική περιοχή στο Άνυδρο Στυλίδας.
Η κάκιστη διαχείριση οφείλεται στη μη εφαρμογή της τεχνολογίας και στο χαλαρό, έως ανύπαρκτο, προληπτικό έλεγχο από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Είναι αυτονόητο ότι δεν εφαρμόζονται οι άδειες λειτουργίας, οι οποίες προβλέπουν συγκεκριμένα μέτρα για την διάθεση των αποβλήτων τους. Αυτό δηλώνει τριτοκοσμική αντίληψη για το περιβάλλον και γενικότερα για την επεξεργασία του βασικού μας αγροτικού προϊόντος, της ελιάς.

Το ερώτημα είναι τι κάνει και τι θα κάνει η Πολιτεία. Ποιος είναι ο σχεδιασμός που υπάρχει, αν υπάρχει, για τη λειτουργία των ελαιοτριβείων στο νομό Φθιώτιδας και αν πρόκειται να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για την ασφαλή διάθεση των λυμάτων τους σε σχέση με το περιβάλλον και τον Μαλιακό κόλπο. Το ερώτημα απευθύνεται σε κάθε αρμόδιο να μας απαντήσει, κυρίως όμως στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και στην αρμόδια Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας".

Από........lamianews.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Ευρυτανικά ΝΕΑ"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com