Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Δείτε πως προσπαθούν να μας παραμυθιάσουν...

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com




Δείτε πως πάνε να περάσουν τό κόψιμο επιδόματος ανεργίας..

Δείτε πως πάνε να μας προετοιμάσουν για κάτι που ήδη έχουν υπογράψει οι ίδιοι και είναι γνωστό εδώ και 1 βδομάδα !!

Με παπαγαλάκια και με δηλώσεις άλλων...

Άλλος το είπε όχι εμείς, ο "κακός" Όλι Ρεν έριξε βόμβα.. Έτσι παρουσιάζει το θέμα σήμερα το ΒΗΜΑ .

Εμείς από τις 24 Φεβ.2011, σας είχαμε αποκαλύψει το θέμα ΕΔΩ




Make unemployment benefits means-tested (aiming at savings of euro 500 million)= Σύνδεση-εξάρτηση των επιδομάτων ανεργίας με το εισόδημα, με σκοπό την εξοικονόμηση 500 εκατ.ευρώ



Αυτό που βλέπετε περιλαμβάνεται στο "Memorandum of Understanding on Specific Economic Policy Conditionality (3rd update) 23 Feb.2011" (παράγραφος 3i σελ 114).

Αυτό που διαβάσατε όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν το έχει υπογράψει ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Προβόπουλος και το έχουν υποβάλλει και στον κ. Όλι Ρεν !!!

Και τι κάνουν προσπαθούν να πετάξουν την μπάλλα αλλού και να παρουσιάσουν ως "κακό" και "μπαμπούλα" τον κ. Όλι Ρεν, με την δήλωση "βόμβα", γιατί κάτι που η ίδια η κυβέρνηση έχει υπογράψει !!!
 
 
 

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/03/blog-post_3976.html

Αποκριάτικο Πάρτυ - Καρναβάλι στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011


Καμένα Βούρλα

11.00΄- 16.00΄ Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού ( Τουριστικό περίπτερο)


20.30΄- 23.00΄ Συναυλία με τα Ημισκούμπρια + Quests … ( Κλειστό Γυμναστήριο). Η συναυλία διοργανώνεται από την ποδοσφαιρική ομάδα των Καμένων Βούρλων (F.C. ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου. ΕΙΣΟΔΟΣ 9 ΕΥΡΩ


Καινούργιο

17.00΄ Άναμμα φωτιάς και Αποκριάτικο Πάρτι (Παλαιό Δημοτικό Σχολείο)

Σκάρφεια


19.00΄ Άναμμα φωτιάς (Πλατεία)


ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Αγιος Κωνσταντίνος

11.00΄ Αποκριάτικο πάρτι (Κεντρική πλατεία)


Καμένα Βούρλα

11.00΄ Γαϊτανάκι και Αποκριάτικα χορευτικά


ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Παραδοσιακά Κούλουμα – Μουσική, φαγητό και χορός στον Άγιο Κωνσταντίνο, το Ρεγκίνι, τον Καλλίδρομο και τη Σκάρφεια (φυσικά δωρεάν)





Με το «σταγονόμετρο» η χρηματοδότηση των κομμάτων

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com


Στοπ στην καταβολή της συνολικής, τακτικής χρηματοδότησης των πολιτικών κοµµάτων βάζουν με κοινή τους απόφαση ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης. Με κοινή τους υπουργική απόφαση (ΚΥΑ), εκταμιεύονται από τα κρατικά ταμεία 13.504.656 ευρώ από τα περίπου 55,288 εκατ. ευρώ που προβλέπει ο Προϋπολογισμός του 2011.



«Ενόψει της εν εξελίξει νομοθετικής πρωτοβουλίας για την αναμόρφωση της χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων, αντί της έως και το 2010 καταβολής του συνόλου του ποσού της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησής τους και της οικονομικής ενίσχυσης για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς, ποσό που αντιστοιχεί στο ένα τέταρτο αυτής, που καλύπτει το α ́ τρίμηνο του έτους 2011», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ΚΥΑ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την απόφαση Ραγκούση-Σαχινίδη, από το ποσό που εκταμιεύθηκε, κατανέμονται:
Η πρώτη δόση της επιχορήγησης που εκταµιεύτηκε αφορά έξι κόµµατα:

5.436.332,61 ευρώ στο ΠΑΣΟΚ,
4.249.890,51 ευρώ στη ΝΔ,
 1.306.274,48 ευρώ στο ΚΚΕ,
 1.089.378,37 ευρώ στο ΛΑΟΣ,
972.624,83 ευρώ στο ΣΥΡΙΖΑ και
450.155,20 ευρώ στους Οικολόγους Πράσινους.

Με την ΚΥΑ αυτή, ο υπουργός Εσωτερικών, στο πλαίσιο και πολιτικής του ΥΠΕΣ να μειώσει τη χρηματοδότηση των κομμάτων, επιχειρεί να θέσει νέους κανόνες για τη χορήγηση της υπόλοιπης, κανόνες που θα εξαχθούν με την ολοκλήρωση των εργασιών της επιστηµονικής επιτροπής, η οποία έχει αναλάβει να υποβάλει προτάσεις για τα οικονοµικά των κοµµάτων και το «πόθεν έσχες» των πολιτικών.

Βλ. ολόκληρη την ΚΥΑ για την κατανομή της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα, πατώντας εδώ.



Πρόγραμμα «Κλασικός Αθλητισμός για παιδιά»

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Παναθηναϊκό Στάδιο το πρόγραμμα «Κλασικός Αθλητισμός για παιδιά» (Kid’s Athletics), που απευθύνεται στα Δημοτικά σχολεία όλης της χώρας και υλοποιούν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και ο ΣΕΓΑΣ, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.



Το φετινό πρόγραμμα άνοιξαν


, τη Δευτέρα 28/02/2011, μαθητές και μαθήτριες του 31ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος και η Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου, η οποία μοίρασε στα παιδιά τα αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.



40 δισεκατομμύρια κιλοβατώρες θα εξοικονομήσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες με τους νέους οικολογικούς λαμπτήρες...

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Χάνονται θέσεις εργασίας στην ΕΕ


Tης Όλγας Σαράφη

Με τη μετάβαση σε λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, «οι πολίτες της Ένωσης θα εξοικονομήσουν σχεδόν 40 δισεκατομμύρια κιλοβατώρες (περίπου η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από 11 εκατομμύρια ευρωπαϊκά νοικοκυριά, ή το ισοδύναμο της ετήσιας παραγωγής 10 σταθμών ηλεκτρισμού ισχύος 500 μεγαβάτ έκαστος). Για ένα συνήθη συνεπτυγμένων διαστάσεων λαμπτήρα φθορισμού, η αρχική διαφορά τιμής του λαμπτήρα αποσβένεται κατά μέσον όρο εντός 8 μηνών» αναφέρει ο Επίτροπος Ενέργειας κ. Έτινγκερ.

Από την απάντηση του Ευρωπαίου Επιτρόπου προκύπτει ότι...

ενώ στην ΕΕ παράγονται ευρέως βελτιωμένοι λαμπτήρες πυρακτώσεως με τεχνολογία αλογόνων, οι συνεπτυγμένων διαστάσεων λαμπτήρες φθορισμού και οι λαμπτήρες LED παράγονται κυρίως εκτός ΕΕ, ως επί το πλείστον στην Κίνα και στην Ινδία. Η Ευρ. Επιτροπή εκτιμά ακόμη ότι η κατάργηση των λαμπτήρων πυρακτώσεως μπορεί να οδηγήσει σε απολύσεις 2000-3000 ατόμων που απασχολούνται στη βιομηχανία παραγωγής λαμπτήρων (από τα 50000 άτομα που απασχολούνται στον τομέα αυτό συνολικά), καθότι δεν αναμένεται απορρόφηση του υπάρχοντος εργατικού δυναμικού στη βιομηχανία παραγωγής λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας. Ο κ. Έτινγκερ όμως σπεύδει να διευκρινίσει ότι η αντικατάσταση των λαμπτήρων θα συμβάλει στην οικονομία της ΕΕ, καθώς αναμένεται ότι θα αποφέρει περίπου 5 έως 10 δις ευρώ μέσω της εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία αναμένεται να οδηγήσει στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε άλλους τομείς της οικονομίας.

Σε ερώτημα σχετικά με το ποιά κράτη μέλη έχουν κάνει τα μεγαλύτερα βήματα όσον αφορά τη μετάβαση σε λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, η Ευρ. Επιτροπή απαντά ότι «οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας έχουν συνάψει αυτοδεσμευτικές συμφωνίες με τον κλάδο λιανικής, ώστε η σταδιακή κατάργηση των λαμπτήρων πυρακτώσεως να ξεκινήσει περίπου ένα έτος νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που ορίζεται στον κανονισμό».

Από ..... press-gr

Το Βίντεο της ημέρας

Αναρτήθηκε από .... energoipoliteskv.blogspot.com

Συνέντευξη τύπου της Πρωτοβουλίας για τον Λογιστικό Έλεγχο του χρέους της χώρας

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Αύριο, Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος) στις 12.00 το μεσημέρι θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου η Πρωτοβουλία για τη Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του δημόσιου χρέους.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου θα δοθούν στη δημοσιότητα οι δεκάδες υπογραφές προσωπικοτήτων που έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρωθεί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ζητούν να ανοίξουν επιτέλους τα βιβλία του δημόσιου χρέους και να μάθει ο ελληνικός λαός τι οφείλει και σε ποιόν και υπό ποιούς όρους δανείστηκε.

Επίσης, θα γίνουν γνωστές οι επόμενες κινήσεις της....

Πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου κι ειδικότερα ανοιχτή δημόσια εκδήλωση και διεθνές συνέδριο με θέμα το δημόσιο χρέος που ήδη προετοιμάζονται.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν: Νάντια Βαλαβάνη (συγγραφέας), Κατρούγκαλος Γιώργος (καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου), Κώστας Λαπαβίτσας (καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας), Παναγιώτης Λαφαζάνης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Παπασπύρος Σπύρος (πρόεδρος ΑΔΕΔΥ), Σοφία Σακοράφα (ανεξάρτητη βουλευτής) και Διονύσης Τσακνής (μουσικοσυνθέτης). Θα συντονίζει ο Λεωνίδας Βατικιώτης.

Η πολύ σημαντική πρωτοβουλία που μπορεί να δώσει άλλη διάσταση στον αγώνα του Ελληνικού λαού για διέξοδο από το αδιέξοδο στο οποίο μας οδήγησε η αφροσύνη του πολιτικού κατεστημένου (διαχρονικά και διακομματικά) συνοψίζεται στην κατάθεση ενός κειμένου που αποσκοπεί κατά πρώτον στην συγκρότηση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου και κατά δεύτερον στην δημιουργία των προϋποθέσεων για την άρνηση αναγνώρισης και πληρωμής του τμήματός του που είναι παράνομο, μη νομιμοποιημένο και απεχθές.

Το κείμενο που έχει υπογραφεί έχει ως εξής:

ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


Οι υπογράφοντες πιστεύουμε ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου (ΕΛΕ) η οποία θα εξετάσει το ελληνικό δημόσιο χρέος. Η τρέχουσα πολιτική της ΕΕ και του ΔΝΤ για την αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους έχει επιφέρει μεγάλο κοινωνικό κόστος στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια ο ελληνικός λαός έχει δημοκρατικό δικαίωμα να απαιτήσει πλήρη πληροφόρηση όσον αφορά το χρέος που είναι δημόσιο, ή εγγυημένο από το κράτος.

Ο σκοπός της ΕΛΕ θα είναι η εξακρίβωση των αιτίων του δημόσιου χρέους, των όρων με τους οποίους έχει συναφθεί, καθώς και της χρήσης των δανείων. Στη βάση των συμπερασμάτων της η ΕΛΕ θα διαμορφώσει κατάλληλες προτάσεις για την αντιμετώπιση του χρέους, συμπεριλαμβανομένου του χρέους που θα αποδειχθεί παράνομο, μη νομιμοποιημένο, ή απεχθές. Η επιδίωξη της ΕΛΕ θα είναι να συνδράμει την Ελλάδα ώστε να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσει το βάρος του χρέους. Η ΕΛΕ θα επιχειρήσει επίσης να διαπιστώσει ευθύνες για τις προβληματικές συμβάσεις χρέους.

Το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος βρίσκονται στην καρδιά της κρίσης της Ευρωζώνης. Η παγκόσμια κρίση που ξεκίνησε το 2007 πήρε τη μορφή κρίσης χρέους της περιφέρειας της Ευρωζώνης. Σύμφωνα με τον τελευταίο προϋπολογισμό, το ελληνικό δημόσιο χρέος αναμένεται να αυξηθεί από 299 δις ευρώ (ή 127% του ΑΕΠ) το 2009 σε 362 δις ευρώ (ή 159% του ΑΕΠ) το 2011. Η διόγκωση του δημόσιου χρέους επέτεινε τον κίνδυνο εθνικής χρεοκοπίας των περιφερειακών χωρών και αύξησε τις πιθανότητες τραπεζικής χρεοκοπίας στην Ευρώπη. Η ΕΕ, σε συμφωνία με εθνικές κυβερνήσεις, αντέδρασε υιοθετώντας προγράμματα διάσωσης που διευκολύνουν τον προσωρινό δανεισμό των κρατών της Ευρωζώνης και προστατεύουν τις τράπεζες. Αλλά τα μέτρα αυτά δεν κατάφεραν να καθησυχάσουν τις χρηματοπιστωτικές αγορές, με συνέπεια τα επιτόκια δανεισμού των περιφερειακών χωρών να συνεχίσουν να ανεβαίνουν. Επιπλέον, το αντίτιμο των προγραμμάτων ήταν η λιτότητα. Η Ελλάδα, η Ιρλανδία και άλλες χώρες αναγκάστηκαν να περικόψουν μισθούς και συντάξεις, να μειώσουν τις δημόσιες δαπάνες, να συρρικνώσουν τις παροχές πρόνοιας, να ιδιωτικοποιήσουν δημόσιες επιχειρήσεις και να απελευθερώσουν τις αγορές. Αναπόφευκτα θα υπάρξει και περαιτέρω κοινωνικό κόστος λόγω αύξησης της ανεργίας, χρεοκοπίας επιχειρήσεων και συρρίκνωσης της παραγωγής.

Η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο των προγραμμάτων διάσωσης της ΕΕ, αλλά ο ελληνικός λαός έχει κρατηθεί στο σκοτάδι όσον αφορά τη σύνθεση και τους όρους του δημόσιου χρέους. Η έλλειψη ενημέρωσης συνιστά θεμελιώδη αποτυχία των δημοκρατικών διαδικασιών. Οι λαοί που καλούνται να φέρουν το κόστος των προγραμμάτων της ΕΕ έχουν δημοκρατικό δικαίωμα στην πλήρη πληροφόρηση.

Η ΕΛΕ μπορεί να συμβάλλει στην αναπλήρωση του δημοκρατικού αυτού ελλείμματος. Μπορεί επίσης να ενθαρρύνει τη συμμετοχή ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων στην ανάπτυξη κινημάτων για την αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους. Η επιτροπή θα είναι διεθνής και θα αποτελείται από ορκωτούς λογιστές του χρέους και των δημόσιων οικονομικών, από νομικούς, οικονομολόγους, αντιπρόσωπους των εργατικών οργανώσεων και μέλη των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών. Θα είναι ανεξάρτητη από τα πολιτικά κόμματα, αλλά δεν θα αποκλείει τη συμμετοχή πολιτικών, αρκεί να συμφωνούν με τους σκοπούς της. Η ΕΛΕ θα διασφαλίζει την ύπαρξη εξειδικευμένης γνώσης και θα εγγυάται τον δημοκρατικό έλεγχο καθώς και το υπόλογο όλων των εμπλεκομένων.

Για να επιτύχει το στόχο της η ΕΛΕ θα πρέπει να έχει πλήρη διαχρονική πρόσβαση στις συμβάσεις και εκδόσεις δημόσιου χρέους, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων ομολόγων, αλλά και διμερούς, πολυμερούς, ή άλλης μορφής χρέους και κρατικών υποχρεώσεων. Θα πρέπει να έχει τις απαραίτητες αρμοδιότητες ώστε να θέτει στη διάθεσή της όλα τα έγγραφα που κρίνει απαραίτητα για να επιτελέσει το έργο της. Θα πρέπει επίσης να θεσμοθετηθούν πρόσφοροι τρόποι ώστε να μπορεί να καλεί προς εξέταση δημόσιους λειτουργούς, όπως και να ανοίγει, μετά από αιτιολογημένο αίτημά της και δικαστική συνδρομή, τραπεζικούς λογαριασμούς, ιδίως λογαριασμούς του δημοσίου σε ιδιωτικές τράπεζες και στην Τράπεζα της Ελλάδας. Θα πρέπει, τέλος, να διαθέτει επαρκές χρονικό διάστημα για να μελετήσει τις συμβάσεις και να εξαγάγει το πόρισμά της.

Η δημιουργία διεθνούς και ανεξάρτητης ΕΛΕ για το ελληνικό δημόσιο χρέος αποτελεί αναντίρρητη ανάγκη. Είναι επίσης δημοκρατική απαίτηση του ελληνικού λαού που σηκώνει το βάρος της κρίσης και θέλει να γνωρίζει τις αιτίες της. Από όλες τις απόψεις η ελληνική ΕΛΕ θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πρότυπο και για άλλες χώρες της Ευρωζώνης.

Από.....activistis



H εν ψυχρώ εκτέλεση αστυνομικών και οι υποκριτικές θρηνωδίες

Αναρτήθηκε από .... energoipoliteskv.blogspot.com


Πολυπολιτισμική Ελλάδα: Ένα σύμφυρμα δωσίλογης πολιτικής λευχαιμίας, διεφθαρμένων ποικίλης και πολύχρωμης ύλης, γιγαντοκυτάρων αλλοδαπών μαφιών, κοινωνικών απορριμμάτων και κάθε είδους κακοποιών…


Τι άλλο να περιμένει κανείς από αυτήν την κακοήθη νεοπλασία της πολυπολιτισμικής Αθήνας εκτός από ψυχρές και στυγερές δολοφονίες σαν αυτές των άτυχων αστυνομικών.

Και πόσο υποκριτικοί και αισχροί είναι οι θρήνοι των καθεστωτικών ιερατείων, ιδιαίτερα των....πολιτικών και δημοσιογραφικών ιερατείων, απέναντι στα γιγαντοκύταρα του εγκλήματος τα οποία οι ίδιοι έσπειραν και έθρεψαν;

Έχουν ανοίξει τα σύνορα σε κάθε κακοήθη όγκο του εγκλήματος, σε όλες τις μαφίες και συμμορίες του κόσμου, στα διεθνή δίκτυα του εγκλήματος και τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα ψυχρά δολοφονηθέντα θύματα-αστυνομικούς.

Το καθεστώς, τα «αριστερά» δεκανίκια του και όλα τα είδη των επιδοτούμενων «αντιρατσιστών» έχουν νομιμοποιήσει το μεγάλο ΕΓΚΛΗΜΑ της άλωσης της ελληνικής κοινωνίας από τις στρατιές των εισβολέων λαθρομεταναστών και των «μαφιών» τους (χορηγών και σπονσόρων) και τώρα ξεφωνίζουν για το ειδεχθές έγκλημα…

Έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε κολαστήριο εξαθλίωσης, πείνας, κτηνωδίας και ΑΝΟΧΗΣ της εγκληματικής ασυδοσίας των άπειρων αλλοδαπών μαφιών και συμμοριών και τώρα κλαίνε σαν τις μωρές παρθένες…

Έχουν αποδεχτεί, ανεχτεί και νομιμοποιήσει κάθε παραβατικότητα, ασυδοσία και εγκληματική αυθάδεια των αλλοδαπών, στιγματίζοντας κάθε διαμαρτυρία εναντίον αυτής της αλλοδαπής βαρβαρότητας σαν ρατσισμό και τώρα καταναλώνουν αφηρημένες ηθικές κορώνες συμπόνιας για τα θύματα…

Έχουν αναγάγει σε υπέρτατη πολιτική και ηθική αξία το ΡΑΤΣΙΣΜΟ κατά της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της και τώρα χύνουν πλαστά δάκρυα για τα θύματα του δικού τους ρατσισμού.

Δεν τολμούν ούτε να αποκαλύψουν την καταγωγή και προέλευση των στυγερών δολοφόνων ενώ γνωρίζουν προφανώς πολύ καλά ότι αυτοί είναι αλλοδαποί. (Εάν ήταν Έλληνες θα το διατυμπάνιζαν).

Είναι τέτοια η υποκριτική τους απάτη που υπαινίσσονται ακόμα τρομοκρατική πράξη!!!

Όλα αυτά τα καθεστωτικά Μαντεία που στιγματίζουν ηθικά τη στυγερή δολοφονία των αστυνομικών είναι οι κεντρικές εστίες παραγωγής και αναπαραγωγής αυτού του εγκλήματος, οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που τα δικά τους εγκλήματα και τις δικές τους ευθύνες τις φορτώνουν ΠΑΝΤΑ στους «κακούς» μπάτσους, μετατρέποντας τους μπάτσους σε σάκο του μποξ, σε συγκεκριμένους στόχους κάθε συμμορίας.

Όλο αυτό το φρικώδες σκηνικό της πολυπολιτισμικής λευχαιμίας και της «στόχευσης» των αστυνομικών δεν είναι μόνο ένα σκηνικό υποκρισίας, αλλά και μεθοδευμένης απάτης.

Είναι ένα σκηνικό υποταγμένο στους στρατηγικούς στόχους της ολοκληρωτικής, νεοταξικής άλωσης της ελληνικής κοινωνίας.

Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός είναι: Η επάνδρωση της αστυνομίας και των γενιτσάρων καταστολής με αλλοδαπούς και μισθοφόρους…

Όλα τα άλλα είναι κροκοδείλια δάκρυα του θεάματος και τηλεοπτικά σήριαλ…

Ρεσάλτο

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com