Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης του Δημοσίου κατά της Δικαστικής απόφασης που αφορούσε τις αποζημιώσεις των Ιδιοκτησιών για την ΠΑΘΕ των Καμένων Βούρλων.



Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Εστάλη στο Blog  από αναγνώστη


Απορρίφθηκε η αίτηση   αναίρεσης  του Δημοσίου κατά της Δικαστικής απόφασης που δικαίωνε με πρόσθετη αποζημίωση τους ιδιοκτήτες επειδή τους είχε πάρει το δημόσιο με αναγκαστική απαλλοτρίωση την γη τους.



Η αίτηση αναίρεσης του δημοσίου κατά της δικαστικής απόφασης απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους.


Η απόφαση είναι τελεσίδικη και δεν έχει το δικαίωμα το δημόσιο να επανέλθει.


Οπότε είναι υποχρεωμένο το δημόσιο , με βάσει την δικαστική απόφαση που έχει εκδοθεί, να αποζημιώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα , τους ιδιοκτήτες των Καμένων Βούρλων , στους οποίους έχει γίνει αναγκαστική απαλλοτρίωση της Γης τους.



Φραγκούλης Σ. Γιάννης

Κόκκινη κάρτα στο περιβάλλον από το περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ;

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com


Γράφει ο Γιώργος Κόλλιας


Ο θεσμός του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ, ενώ από τους πολίτες έγινε δεκτός με ικανοποίηση, δεν συνέβη το ίδιο και με τους αιρετούς.

Οι πολίτες είδαν έναν θεσμό που θα τους προστάτευε από τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης των Ο.Τ.Α., ενώ αντίθετα οι αιρετοί είδαν έναν κίνδυνο που θα τους μείωνε την παντοδυναμία τους και την δυνατότητα "εξυπηρετήσεων" των δημοτών, με αντάλλαγμα την -μελλοντική- ψήφο τους.

Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα, όσο κι να θέλουν οι αιρετοί να την εξωραΐσουν με, δήθεν, αδυναμίες του Νόμου.

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς είχαν το θράσος να ζητήσουν από τον Υπουργό των Εσωτερικών να τροποποιήσει τον Νόμο και να αφαιρέσει την αυξημένη πλειοψηφία που απαιτείται για την εκλογή του Συμπαραστάτη, αποδίδοντας σε αυτήν την "αδυναμία" εκλογής του στου Δήμους τους (!).

Ζήτησαν, δηλαδή, με απλά λόγια, να μετατρέψει έναν θεσμό ελέγχου, σε μία ακόμη "υπηρεσία" του Δήμου, στην οποία θα "τακτοποιούσαν" έναν "δικό τους" (συνήθως αποτυχόντα υποψήφιο Σύμβουλο).

Μα η ουσία του θεσμού έγκειται ακριβώς σε αυτήν την αυξημένη πλειοψηφία, η οποία δίνει στον Συμπαραστάτη την δυνατότητα να αρθεί πάνω από τους υφιστάμενους συσχετισμούς και άρα να μπορεί να ελέγχει ουσιαστικά τις Υπηρεσίες, χωρίς να υπόκειται σε "παραταξιακό έλεγχο".

Η έννοια ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ είναι άγνωστη στους Δημάρχους μας, απ΄ ότι φαίνεται. Πλην ελαχίστων, δεν μπήκαν στην....... διαδικασία να συζητήσουν με τις άλλες Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου τους, προκειμένου να αναζητηθεί ένα πρόσωπο που θα διέθετε εκείνα τα προσόντα που αντικειμενικά απαιτούνται για ταν στελεχώσει το θεσμό και κυρίως την ανεξαρτησία και την αντικειμενικότητα.

Η μη εκλογή Συμπαραστάτη σε μεγάλο αριθμό Δήμων δείχνει ότι όσοι Νόμοι κι αν αλλάξουν, η νοοτροπία των "παλαιάς κοπής" αιρετών παραμένει ίδια. Αν μάλιστα η μη εκλογή Συμπαραστάτη συνδυαστεί και με την σύνθεση των Δημοτικών Επιτροπών Διαβούλευσης, όπου τοποθετήθηκαν, κατά κύριο λόγο "αρεστοί" Φορείς και δημότες, τότε έχουμε ένα σκηνικό, το οποίο αποτελεί αντίγραφο του παλαιού και αποτυχημένου μοντέλου άσκησης τοπικής εξουσίας. Και έτσι τα όποια προβλήματα δημιουργεί η δημιουργία τεράστιων διοικητικών ενοτήτων, με την συνένωση πόλεων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, θα γίνουν μεγαλύτερα.

Πράγματι ο Νόμος θα μπορούσε να αλλάξει. Όχι, όμως, προς την κατεύθυνση που επιζητούν οι Δήμαρχοι, αλλά προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση.

Ας αναλογιστούμε τι θα γινόταν εάν ο Νόμος προέβλεπε ότι θα ήταν άκυρη η εκλογή του Δημάρχου, στον Δήμο του οποίου δεν εκλεγόταν, εντός της τακτής προθεσμίας, Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρισης. Ή αν προέβλεπε την πειθαρχική διαδικασία κατά όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα βλέπαμε τους Δημάρχους όχι μόνο να αναζητούν εναγωνίως εκείνο το πρόσωπο που θα μπορούσε να συγκεντρώσει την εμπιστοσύνη και άλλων Δημοτικών παρατάξεων, αλλά θα έδιναν "γη και ύδωρ". Ακραία επιλογή, αλλά με την νοοτροπία που διακατέχει τους αιρετούς, ίσως, αναγκαία και σίγουρα αποτελεσματική.

Σε κάθε περίπτωση, εκτιμώ ότι, οι Δημότες πρέπει να χρεώσουν στα αρνητικά του Δημάρχου τους την μη εκλογή Συμπαραστάτη στον Δήμο τους.

Αλλά αρνητική εντύπωση μου έκανε και η θέση του Υπουργού, ο οποίος βλέπει να ακυρώνεται στην πράξη μια νομοθετική του πρωτοβουλία και απλώς "σχολιάζει", αντί να θέσει προ των ευθυνών τους τις Δημοτικές αρχές, ξεκαθαρίζοντας ότι η εκλογή του Συμπαραστάτη δεν είναι στη διακριτική τους ευχέρεια, αλλά υποχρέωσή τους, που απορρέει από τον Νόμο.

Θεωρώ ότι απαιτείται άμεση νομοθετική πρωτοβουλία από την πλευρά της Κυβέρνησης, η οποία, κατά την γνώμη μου θα πρέπει να κινείται στους εξής άξονες:

- Νέα προθεσμία για την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρισης, ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η εμπλοκή που έχει δημιουργηθεί με την παρέλευση της προβλεπόμενης από το νόμο ημερομηνίας.

- Σύνδεση της χρηματοδότησης των Ο.Τ.Α. με την λειτουργία του θεσμού. Σε Δήμους που δεν διαθέτουν Συμπαραστάτη θα περικόπτονται οι χρηματοδοτήσεις.

- Διαμόρφωση ενός πλαισίου εκλογής με διαφανείς και αμερόληπτες διαδικασίες.


Είναι οι ώρα να αποδείξουν όλοι ότι σέβονται τον Δημότη και το εννοούν.

Γιώργος Κόλλιας


Από.......  kafeneio

Απώλειες στα ασιατικά χρηματιστήρια

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Πτώση σημείωσαν τα ασιατικά χρηματιστήρια μετά τον ισχυρότατο σεισμό, μεγέθους 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που συγκλόνισε το Τόκιο και το μεγάλο τσουνάμι που σάρωσε τις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας στον Ειρηνικό.


Ο σεισμός ήρθε να επιδεινώσει το ήδη αρνητικό κλίμα που επικρατούσε στις ασιατικές αγορές εξαιτίας των αδύναμων οικονομικών στοιχείων και των αναταραχών στη Λιβύη.

Ο ιαπωνικός δείκτης Nikkei [.N225] έκλεισε με πτώση 1,7%, στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων πέντε εβδομάδων [Βλέπε άρθρο] .

Ο δείκτης Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ υποχωρούσε νωρίτερα κατά 1,8%, ενώ τα futures του Nikkei στη Σιγκαπούρη «βυθίστηκαν» άνω του 3%.

Σε χαμηλό τριμήνου «βυθίστηκαν» σήμερα το πρωί και οι ευρωπαϊκές μετοχές [Βλέπε άρθρο] .

Στο μεταξύ, διευρύνθηκαν οι απώλειες του γεν έναντι του δολαρίου, με το ιαπωνικό νόμισμα να υποχωρεί στα 83,29 γεν ανά δολάριο από 82,80 γεν που ήταν πριν το σεισμό.

Οι τιμές του πετρελαίου σημειώνουν πτώση άνω του ενός δολαρίου, με την τιμή του Brent να διαμορφώνεται πάνω από τα 114 δολάρια το βαρέλι.

Από....naftemporiki






Μεγάλο τσουνάμι μετά από 8,9 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Αναρτήθηκε από.... energoipoteskv.blogspot.com



Μεγάλο τσουνάμι σάρωσε τις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας στον Ειρηνικό μετά τον ισχυρότατο σεισμό μεγέθους μεγέθους 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που συγκλόνισε το Τόκυο και άλλες περιοχές στα βορειανατολικά της χώρας.


Ο σεισμός σημειώθηκε στις 07:46 (ώρα Ελλάδος - 14:46 τοπική ώρα) και η αρχική μέτρησή του ήταν 7,9 Ρίχτερ, για να αναβαθμιστεί λίγο αργότερα σε 8,8 Ρίχτερ και στη συνέχεια στα 8,9 Ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση 373 χλμ από την ιαπωνική πρωτεύουσα σε εστιακό βάθος 20 χλμ.

Τη δόνηση των 8,9 Ρίχτερ ακολούθησε σειρά ισχυρών μετασεισμών, με τον μεγαλύτερο να καταγράφεται στα 7,9 Ρίχτερ.

Λίγη ώρα μετά τον ισχυρότατο σεισμό, μεγάλο τσουνάμι σάρωσε τις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας στον Ειρηνικό, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Τσουνάμι ύψους 10 μέτρων έπληξε τις ακτές του Σεντάι με τα νερά να καλύπτουν την πίστα του αεροδρομίου ενώ τα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδουν εντυπωσιακές εικόνες του παλιρροϊκού κύματος.

Προηγήθηκε προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που μεταδόθηκε από την ιαπωνική τηλεόραση, για επικίνδυνο τσουνάμι ύψους δέκα μέτρων, ενώ ανάλογη προειδοποίηση εξέδωσε και το Κέντρο Προειδοποίησης του Ειρηνικού για τη Ρωσία, τις Μαριάννες Νήσους και τις Φιλιππίνες.

«Ενας σεισμός τέτοιου μεγέθους μπορεί να προκαλέσει καταστροφικό τσουνάμι ικανό να πλήξει τις ακτές κοντά στο επίκεντρο σε λίγα λεπτά και τις πιο απομακρυσμένες ακτές σε λίγες ώρες», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κέντρου, το οποίο επίσης προειδοποίησε ότι ένα τσουνάμι μπορεί να αποτελείται από σειρές κυμάτων, με απόσταση από πέντε λεπτά μέχρι μία ώρα μεταξύ τους και ότι το πρώτο κύμα είναι πιθανόν να μην είναι το ισχυρότερο. Το Κέντρο σήμανε συναγερμό για το νησί Γκουάμ, την Ταϊβάν, τα Νησιά Μάρσαλ, την Ινδονησία, την Παπούα Νέα Γουινέα, το Ναούρου, τη Μικρονησία και τη Χαβάη. Οι αρχές στις Φιλιππίνες κήρυξαν συναγερμό για τσουνάμι σε 19 επαρχίες της χώρας. Περίπου στις 10.00 ώρα Ελλάδος συναγερμός σήμανε για όλες τις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού, συμπεριλαμβανομένων των ακτών της Αυστραλίας και της Νότιας Αμερικής.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες σε παραλιακές κυρίως πόλεις της Ιαπωνίας. Σύμφωνα με το πρακτορείο Κιόντο που επικαλείται στην τοπική αστυνομία, αρκετοί είναι οι τραυματίες στην περιφέρεια Μιγιάτζι, κοντά στο επίκεντρο του σεισμού.

Λίγο αργότερα το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε ότι κατέρρευσε στέγη κτιρίου στο κέντρο του Τόκιο κατά τη διάρκεια τελετής απονομής διπλωμάτων σε σπουδαστές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Επίσης, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Jiji, μετά το σεισμό πλημμύρισε ο χώρος στάθμευσης του πάρκου αναψυχής της Ντίσνεϊλαντ στην περιοχή του Τόκιο. Δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρχαν άνθρωποι στο χώρο αυτό την ώρα του σεισμού.

Οι αεροπορικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες διακόπηκαν στο μεταλύτερο τμήμα της Ιαπωνίας, μετέδωσε το πρακτορείο Κιόντο. Οι πτήσεις ακυρώθηκαν αεροδρόμιο Ναρίτα της ιαπωνικής πρωτεύουσας, μέχρι οι αρμόδιες αρχές να ελέγξουν την κατάσταση των διαδρόμων, ενώ αμέσως μετά το σεισμό διακόπηκαν τα δρομολόγια των τρένων υψηλής ταχύτητας και έκλεισαν οι δρόμοι του Τόκυο. Σύμφωνα με το πρακτορείο Jiji, έξι πυρκαγιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

Τεράστια πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε διυλιστήριο της πόλης Ιισιχάρα στην περιοχή του Τόκιο. Σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα το βιομηχανικό συγκρότημα που διαχειρίζεται η ιαπωνική πετρελαϊκή εταιρία Cosmo Oil έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Εν τω μεταξύ αμέσως μετά τα 8,9 Ρίχτερ διεκόπη αυτόματα η λειτουργία των πυρηνικών εργοστασίων στις περιφέρειες Μιγιάτζι και Φουκουσίμα στην πλευρά του Ειρηνικού.

Από.......naftemporiki


ΣΕΙΣΜΟΣ-ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Αναρτήθηκε από......  energoipoliteskv.blogspot.com



ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ

Μέρκελ: Μείωση των επιτοκίων..αν πουλήσετε "τα ασημικά"

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com


Σήμερα στο Γερμανικό κοινοβούλιο η Μέρκελ ανέλυσε τις προτάσεις της, που θα παρουσιάσει στους Ευρωπαίους ηγέτες σχετικά με το σχέδιο διάσωσης και την συντονισμένη οικονομική πολιτική.


Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με... άρθρο του Βloomberg , η Μέρκελ σήμερα σε ομιλία της στο Γερμανικό κοινοβούλιο, φέρεται να δήλωσε ότι, θα μπορούσε να μειώσει τα επιτόκια δανεισμού αν η Ελλάδα συμφωνούσε να πουλήσει κρατική περιουσία...


Αν αυτό δεν είναι εκβιασμός και ωμή παρέμβαση... τότε τι είναι;;

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/03/blog-post_8643.html



Αίτηση πτώχευσης κατέθεσαν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Αναρτήθηκε από .... energoipoliteskv.blogspot.com


Αίτηση για την υπαγωγή τους στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα κατέθεσαν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Μόλις χθες η ιδιοκτήτρια εταιρεία με επιστολή της στις χρηματιστηριακές αρχές διαβεβαίωνε πως υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ των Ναυπηγείων και της British Aerospace για τη διένεξη σχετικά με τις 4πυραυλακάτους. Η μητρική εταιρεία, "Νεώριον Συμμετοχών" ανακοίνωσε ότι η θυγατρική προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, λόγω του προβλήματος ρευστότητας που αντιμετωπίζει. Παράλληλα εκδόθηκε....


προσωρινή διαταγή, που μέχρι τη συζήτηση της αίτησης περί υπαγωγής στη διαδικασία αναστέλλει τις ατομικές διώξεις των πιστωτών εις βάρος των ναυπηγείων.

Η μητρική αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι τα Ναυπηγεία Ελευσίνας έχουν "συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο και πρόταση αναδιάρθρωσης των δανειακών της υποχρεώσεων η πλήρης εφαρμογή των οποίων αντιμετωπίζει το πρόβλημα ρευστότητας και επιτρέπει την ομαλή λειτουργία της, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης των εν εξελίξει συμβάσεων με το Πολεμικό Ναυτικό αλλά και την κατάρτιση νέων".

Η θυγατρική θα ξεκινήσει αμέσως διαπραγματεύσεις με το Δημόσιο, τις πιστώτριες τράπεζες και τους υπόλοιπους πιστωτές της, "με βάση το ως άνω σχέδιο, μέχρι τη συζήτηση της ανωτέρω αίτησης, προκειμένου να εξομαλυνθεί η λειτουργία της".

"Γίνεται μια προσπάθεια να ανασχεθεί η πορεία λουκέτου για υγιείς επιχειρήσεις με τις δράσεις που σχεδιάζει και υλοποιεί το υπουργείο", σχολίασε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου. Χαρακτήρισε ήττα το λουκέτο σε υγιείς επιχειρήσεις και υποστήριξε ότι οι τράπεζες θα έχουν μεγαλύρτα περιθώρια να βοηθήσουν την επιχειρηματικότητα, μετά τις εξελίξεις του Μαρτίου.

Σημειώνεταιότι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας απασχολούνται 940 άτομα, από τα οποία τα 112 καλύπτουν διοικητικές θέσεις. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της επιχείρησης, κατά περιόδους και αναλόγα με τις ανάγκες ο αριθμός των εργαζομένων μπορεί να φτάσουν και τις 2.000.

enet.gr

Το Δημοτικό Συμβούλιο συγκρότησε 15μελή Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής με την υπ` αρ. 4/απόφαση 53/2011 που ψηφίστηκε ομόφωνα στο Δ.Σ. της 4ης Μαρτίου.

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com


Η σύνθεση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  του Δήμου Μώλου- Αγ. Κωνσταντίνου είναι  η  εξής :

1. ΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ως πρόεδρο και μέλη τους


2. ΤΟΝ κ.ΑΝΤΥΠΑ ΑΝΤΥΠΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ


3. ΤΟΝ κ.ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΚΙΩΤΗ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ


4. ΤΗΝ κ.ΕΙΡΗΝΗ ΤΖΙΡΒΕΛΑΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΛΗΝΗ


5. ΤΟΝ κ.ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ


6. ΤΟΝ κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ


7. ΤΟΝ κ.ΠΕΤΡΟ ΣΟΥΡΟΠΑΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ


8. ΤΗΝ κ.ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ


9. ΤΟΝ κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΙΛΑΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ


10. ΤΟΝ κ.ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ


11. ΤΟΝ κ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ


12. ΤΟΝ κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΨΑΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ


13. ΤΟΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ


14. ΤΗΝ κ.ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΡΟΝΤΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ


15. ΤΟΝ κ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΥΚΙΩΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ











Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από .... energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ"

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com