Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Κατάρριψη αεροσκάφους στην Λιβύη από αντικαθεστωτικούς (video)

 Αναρτήθηκε  από.....  energoipoliteskv.blogspot.com


Ξεκίνησαν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις με σκοπό την επιβολή της ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Λιβύη το απόγευμα του Σαββάτου με τις πρώτες αποστολές γαλλικών αεροσκαφών μέσα στον εναέριο χώρο της Λιβύης και συγκεκριμένα πάνω από τη Βεγγάζη, προπύργιο των αντικαθεστωτικών. Λίγες ώρες νωρίτερα στη σύνοδο των δυτικών και αραβικών χωρών στο Παρίσι είχε ουσιαστικά δοθεί το πράσινο φως για την επέμβαση.

Αντικαθεστωτικοί κατάφεραν να καταρρίψουν μαχητικό αεροσκάφος...
δείτε το video




Από ........  citypress

ΣΥΡΙΖΑ προς ΓΑΠ: Μαζέψτε τον για απόσυρση

Αναρτηθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Καταπληκτική η απάντηση που έδωσε ο Σύριζα μετά την προκλητική επίθεση στοχοποίησης μελών του από τον Πάγκαλο, κατηγορώντας τα για τη ρίψη των  στραγγιστών (μαθαίνουμε)  γιαουρτιών που εισέπραξε:

«Η αμετροεπής συμπεριφορά του, οι προκλητικές δηλώσεις του καθώς και τα ακροδεξιά του παραληρήματα έχουν προκαλέσει την κατακραυγή της κοινής γνώμης εναντίον του. Κάθε φορά που βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτή την πραγματικότητα, η κατάστασή του επιδεινώνεται δραματικά και ξεσπά σε μνημειώδη παραληρήματα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Στον ίδιο του ευχόμαστε περαστικά, στον δε πρωθυπουργό του συστήνουμε γρήγορα να τον αποσύρει».

Μήπως θα έπρεπε να συστήσουν να τον παραπέμψει ο ΓΑΠ και για μια παρατεταμένη γιαουρτοθεραπεία; (για ιατρικούς - θεραπευτικούς φυσικά λόγους)

Από ....activistis