Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ; Εξοργιστική η κάλυψη προς το πυρηνικό λόμπυ από τις αποφάσεις της Συνόδου

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Σχολιάζοντας εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων την απόφαση του Συμβουλίου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την διενέργεια δοκιμών ετοιμότητας («stresstests») στα πυρηνικά εργοστάσια στην Ευρώπη η εκπρόσωπος τύπου, Ελεάννα Ιωαννίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται το μέγεθος της καταστροφής στη Φουκουσίμα και κλιμακώνεται το παγκόσμιο κίνημα των πολιτών κατά των πυρηνικών. Δυστυχώς όμως, και στην τελευταία Σύνοδο, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και η Κομισιόν εστίασαν το ενδιαφέρον τους στον εφησυχασμό των πολιτών και την παροχή ασπίδας στο πυρηνικού λόμπυ, αντί για άμεσο κλείσιμο των πιο επικίνδυνων και γηρασμένων από τους 143 αντιδραστήρες που λειτουργούν σήμερα στη γηραιά ήπειρο.
Είναι πραγματικά εξοργιστικό ότι, σε μια τέτοια τραγική συγκυρία, οι Ευρωπαίοι ηγέτες προτίμησαν να εμπιστευθούν την ασφάλειά μας στην... αυτορύθμιση της πυρηνικής βιομηχανίας που θα σχεδιάσει μόνη της τα κριτήρια και θα εκτελέσει η ίδια τα στρες-τεστ στον εαυτό της. Απαιτούμε όμως και από την ελληνική κυβέρνηση άμεσες διπλωματικές πρωτοβουλίες, για να μη βρεθεί η χώρα μας σε κλοιό πυρηνικών από γειτονικές χώρες»

Το πρώτο συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Με στόχο να δοθεί το σαφές στίγμα του κόμματος, "για μια αριστερά της ευθύνης, για την κοινωνία και την χώρα" ανοίγει τις εργασίες του το απόγευμα της Πέμπτης το πρώτο συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν 800 σύνεδροι από τα 5.500 μέλη του κόμματος από ολόκληρη τη χώρα.

Στο συνέδριο που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, θα εκλεγεί ο πρόεδρος του κόμματος, η εκλογή θα γίνει με κάλπη και δεν αναμένονται εκπλήξεις, παρά μόνο το τελικό ποσοστό που θα συγκεντρώσει ο Φώτης Κουβέλης, θα εκλεγεί η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος η οποία αναμένεται να απαρτίζεται από 111 άτομα και θα εγκριθούν οι θέσεις και το καταστατικό του κόμματος.

Οι θέσεις διαμορφώθηκαν με προσυνεδριακούς διαλόγους, ημερίδες και συζητήσεις στις οργανώσεις ανά την Ελλάδα και συνοπτικά περιγράφονται ως δηµοκρατικός σοσιαλισμός, µεταρρυθµισµός, αριστερός ευρωπαϊσµός και οικολογικός προσανατολισµός.

Αυτά είναι τα ζητήματα, τα οποία στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς προτάσσουν ως βασικά και θεμελιώδη για το κόμμα και διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα κόμματα της Αριστεράς. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, θέλουν να είναι "το κόμμα μιας άλλης αριστεράς και όχι άλλο ένα κόμμα της Αριστεράς" και θεωρούν ότι μέχρι σήμερα με τις θέσεις και τις προτάσεις τους έχουν καταφέρει να δώσουν ένα διαφορετικό στίγμα με σημαντικότερες τις προτάσεις για την αυτοδιοίκηση, οι οποίες επιβραβεύθηκαν στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές με την επικράτηση των Καμίνη- Μπουτάρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, υποψηφιότητες που αποτέλεσαν προτάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Με την πρότασή τους για σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να υπάρξει ομοφωνία σε κάποια βασικά θέματα και να δοθεί η εικόνα της συνοχής προς την Ευρώπη σε αυτή την κρίσιμη φάση που αντιμετωπίζει η χώρα.

Τις θέσεις που έχουν καταθέσει για την οικονομία και διαφοροποιούνται σαφώς από τις θέσεις των υπόλοιπων κομμάτων της Αριστεράς. Και κυρίως η στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς σε μεταρρυθμίσεις όπως η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, η κατάργηση ή και την ενοποίηση Οργανισμών Δημοσίου, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων ή οι αλλαγές στην παιδεία. Αυτό που τονίζουν στελέχη του κόμματος είναι ότι "αυτό που έχει σημαία στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, είναι η πάταξη του πελατειακού κράτους και η τοποθέτηση του κοινωνικού συμφέροντος πάνω από το κομματικό".

Κάτω από αυτό το πρίσμα στο πρώτο συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς θα δοθεί έμφαση στον ανοιχτό διάλογο στην κριτική του πολιτικού συστήματος που οδήγησε στη χρεοκοπία, στην ανάδειξη προτάσεων λύσεων διεξόδου από την κρίση με έμφαση στην υπεράσπιση των αδύναμων κοινωνικών ομάδων. Διατρανώνουν ότι δεν έχουν πρόβλημα να συγκρουστούν με κοινωνικές ομάδες που θίγονται από τις μεταρρυθμίσεις και τέλος το πρασίνισμα της πολιτικής, με την οικολογική έννοια και όχι με την προσέγγιση στο ΠΑΣΟΚ, όπως πολλοί -κυρίως η πλευρά του ΣΥΝ- έχουν κατηγορήσει το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Τέλος στο συνέδριο έχουν προσκληθεί όλα τα πολιτικά κόμματα -πλην ΛΑΟΣ- και αναμένεται στο συνέδριο να απευθύνει χαιρετισμό και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Την ΝΔ θα εκπροσωπήσει ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέτζος, το ΚΚΕ δεν θα στείλει αντιπρόσωπο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραβρεθεί στο συνέδριο και το ΣΥΝ θα τον εκπροσωπήσει ο Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Βίτσας, χαιρετισμό επίσης θα απευθύνει η κα Ντόρα Μπακογιάννη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο Γιάννης Παρασκευόπουλος από τους Οικολόγους Πράσινους και ο Στέφανος Μάνος από την Δράση.

Από ......skai.gr

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την υποβάθμιση της χώρας από τον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard and Poor’s

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com




Ερώτηση της Βουλευτού Τόνιας Αντωνίου για την Πλημμελή λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας!

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com

Παντελής Οικονόμου: "Πρέπει να καταγγείλουμε το μνημόνιο"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Νέα «βόμβα» στα θεμέλια της κυβέρνησης βάζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παντελής Οικονόμου, ο οποίος, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα τη σφοδρή κριτική των «πράσινων» βουλευτών στην κυβερνητική πολιτική, προχώρησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, στην... αποκήρυξη του Μνημονίου.
Μιλώντας στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, ο κ. Οικονόμου άσκησε δριμεία κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομική και κοινωνική πολιτική, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το Μνημόνιο δεν είναι επιδεκτικό ούτε στην επικαιροποίηση ούτε στην..............
αναθεώρηση, διότι δεν οδηγεί σε λύση. Έλυσε μεν το πρόβλημα του δανεισμού, αλλά έχει φτιάξει ένα καταστροφικό πρόβλημα χρέους. Υπήρχε το πρόβλημα χρέους, αλλά το έκανε μη διαχειρίσιμο».

Η μόνη λύση συνεπώς, όπως υποστήριξε, είναι «να καταγγείλουμε το Μνημόνιο».

Είμαι υπερήφανος που είμαι Ιρλανδός…


Αναρτήθηκε από.....  energoipoliteskv.blogspot.com

Προσοχή! Αυτά δεν τα λέει ο Αλαβάνος αλλά ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας!

H κ. Μπατζελή δείχνει ενθουσιασμένη…

Το video που ακολουθεί είναι απόσπασμα από την ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου , στη συνεδρίαση της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην Αθήνα. (29/03/2011)
Δείτε το video με προσοχή για να αντιληφθείτε πως χτίζεται η παγκοσμιοποίηση..
Δείτε και πέστε μας τι είστε ;;
Εμείς πάντως είμαστε υπερήφανοι, γιατί είμαστε Έλληνες…σκέτο


http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/03/blog-post_8480.html

Μήπως λήγουν κι΄άλλες "προθεσμίες";

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Δεν υπήρξε κάτι το ξεχωριστό για να προσελκύσει τα μίντια, αλλά στα 91 της ως μάνα και γιαγιά, δικαιούται μιά εμφάνιση στο You Tube...
Από την ορεινή Σπαρτιά, μιλάει γιά τον θάνατο και για τον άνθρωπο που φεύγοντας από τη ζωή δεν πάει ΠΟΥΘΕΝΑ...

Από ......  http://liberopoulos.gr/listcats3.php?subaction=showfull&id=1284298624&archive=&start_from=&ucat=12&

Νέα παράταση ζωής 15 ημερών από Ε.Ε. σε Παπανδρέου

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Το κλίμα είναι πολύ βαρύ στο επιτελείο του Παπανδρέου

μετά το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο        


Σιωπηρή παράταση δύο εβδομάδων έδωσαν οι αξιωματούχοι της Ε.Ε. στον Παπακωνσταντίνου για να παρουσιάσει το πρόγραμμα περικοπών ύψους 1,8 δις ευρώ για το 2011 και 22 δις ευρώ για την περίοδο 2012-2015.

Αυτό σημαίνει ότι μετά τις 15 Απριλίου θα έχουμε εξελίξεις , ή ανασχηματισμό ή πρόωρες εκλογές με πιθανότερο το δεύτερο σενάριο.

Ο Σαμαράς έχει καταλάβει πολύ καλά ότι αυτό το πράγμα δεν λέγεται χάραξη οικονομικής πολιτικής αλλά ναυάγιο.

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ στο επιτελείο του Παπανδρέου μετά το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο όπου οι υπουργοί αμφισβήτησαν ευθέως τον Παπακωνσταντίνου για τις επιλογές του και αρνήθηκαν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων που πρότεινε.

Από......parapolitika.gr

Μνημόνιο = Εσχάτη προδοσία


Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Συνωμότες, συνωμοσιολογία και πολιτική

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javasc

Διάφοροι ντερμπεντέρηδες του καθεστώτος καταβάλουν τον τελευταίο καιρό φιλότιμες προσπάθειες να διασκεδάσουν την έννοια της συνωμοσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας και στις διεθνείς μας σχέσεις. Μοιάζει σαν ο συνωμότης να επιχειρεί να νομιμοποιήσει την ύπαρξη και την λειτουργία του σε μια κατεξοχήν συνωμοτική δομή, λοιδορώντας και περιγελώντας όσους την αποκαλύπτουν.

Ήθελα να ήξερα τι άλλο από μια απέραντη συνομωσία είναι το πελατειακό κράτος που τόσα χρόνια στηρίζουν. Μακάρι να μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει κοινωνιολογικά ή με κάποια μορφή ....
πολιτικής μεθοδολογίας τι λιγότερο από μια ελεεινή συνομωσία είναι η διαπλοκή την οποία έχουν καταγγείλει επανειλημμένως εκτός όλων των άλλων και οι ηγεσίας της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι ίδιοι οι ντερμπεντέρηδες! Άραγε πώς χαρακτηρίζονται αυτοί που υπερηφανεύονται ότι διαθέτουν την ικανότητα να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και πώς αποκαλούμε την λειτουργία τους; Μήπως όλοι αυτοί έχουν κάποια σχέση με εκείνους που στηρίζουν και αναπαράγουν τον δικομματισμό στη χώρα με τα καλπονοθευτικά εκλογικά συστήματα, ενώ δεν διστάζουν να οργανώνουν ευρείας κλίμακας συνωμοσίες όπως εκείνη της περίφημης «κάθαρσης» του 1989; Μήπως οι αρχισυνωμότες στη χώρα μας είναι εκείνοι που διαθέτουν ή νομίζουν ότι διαθέτουν το υψηλότερο κύρος; Μήπως ολόκληρη η διάχυτη ελληνική κουλτούρα είναι μια κατεξοχήν συνωμοτική κουλτούρα και αυτό με ευθύνη του πολιτικού συστήματος και των ιδίων των ντερμπεντέρηδων; Ποίος έχει τελικά συμφέρον από αυτή την κοινωνικο-πολιτική παθολογία, οι αντικαθεστωτικοί ή το καθεστώς;

 Η ύπαρξη και λειτουργία των κυρίαρχων ΜΜΕ στη χώρα και ιδιαίτερα της τηλεόρασης είναι κάτι διαφορετικό από το αποτέλεσμα της συνωμοσίας μιας χούφτας ψευδο-επιχειρηματιών σε συνεργασία με τον δικομματισμό; Γνωρίζετε συνωμότες να συνωμοσιολογούν; Όχι ασφαλώς προσεγγίζοντας τις δικές τους συνωμοσίες! Συνωμοσιολογούν συνήθως για να διασκεδάσουν την δική τους συνωμοτική πρακτική και κουλτούρα, αναφερόμενοι στον δήθεν συνωμοσιολογικό χαρακτήρα που λαμβάνει η κριτική προς αυτούς. Οι συνωμότες απλώς συνωμοτούν και καταγγέλλουν ως συνωμοσιολόγους - δηλαδή ως πρόσωπα που αποσπούν τον λαό από τα πραγματικά του προβλήματα - όσους σχολιάζουν την παθολογία του φαινομένου, το οποίο στρεβλώνει την δημοκρατία και αλλοιώνει τα φιλελεύθερα χαρακτηριστικά της πολιτείας.

Οι συνωμότες διακρίνονται από απύθμενο θράσος. Αποτελούν μάλλον την επιτομή της θρασύτητας, στο βαθμό που ως καλοί συνωμότες μονίμως κατασκευάζουν συνωμότες που δήθεν απειλούν το καθεστώς, ενώ το ίδιο το καθεστώς στην Ελλάδα, το οποίο υπηρετούν με πάθος αυτοί οι ντερμπεντέρηδες, είναι το προϊόν μιας καλολαδωμένης συνωμοτικής μηχανής. Έτσι και όχι αλλιώς τα κομματικά πελατειακά δίκτυα συνδέονται αρμονικά με τα δίκτυα των νταβάδων και όλοι μαζί με δίκτυα χειραγώγησης και χρηματισμού εξωτερικών παραγόντων, στοές, λέσχες, σέχτες και λόμπυ, που προωθούν τα συμφέροντά τους στη χώρα μας μέσω της ελληνικής κρατικοδίαιτης μεταπρατικής τάξης. Τα κάθε λογής σκάνδαλα δεν είναι προϊόντα συνομωσίας; Τι είναι, φυσικά επακόλουθα της δημοκρατικής διαδικασίας (;!). Τέλος, ο κύριος Παπανδρέου και τα ΜΜΕ δεν ήταν εκείνοι οι παράγοντες που χρησιμοποίησαν την απειλή της συνωμοσίας από αόρατα κέντρα εναντίον της Ελλάδας για να αναζητήσουν ευρωπαϊκούς μηχανισμούς σωτηρίας σε συνεργασία με το ΔΝΤ ασφαλώς, που τελικά φάνηκε να ενισχύουν αυτά τα συνωμοτικά κέντρα που απειλούσε ο κ. Παπανδρέου με το «πιστόλι»; Οι προσωπικές πολιτικές σε πια κατηγορία εντάσσονται; Δεν συνωμότησε ο πρωθυπουργός τουλάχιστον με το ΔΝΤ ή μήπως οι πρωθυπουργοί δεν συνωμοτούν εξορισμού;

Ας σταματήσω εδώ τα ερωτήματα, μάλλον συνεννοηθήκαμε. Αγαπητοί ντερμπεντέρηδες, εγκαταλείψτε τα πεπαλαιωμένα εργαλεία της προπαγάνδας σας. Είναι φτηνιάρικα και βαθύτατα προσβλητικά, τουλάχιστον για τη νέα γενιά, που είναι εξοπλισμένη με συστηματική εκπαίδευση. Εξοργίζετε τον κόσμο με τον δήθεν ορθολογιστικό σας λόγο. Ο «ορθολογισμός» του καθεστώτος συμπίπτει με τον politically correct λόγο στη χώρα μας που καταγγέλλει τους συνωμοσιολόγους, ενώ δοξάζει την συνωμοσία ως μορφή αποκλεισμού. Διαλέξτε, αν δεν υπάρχει καλά οργανωμένη συνωμοσία - στην οποία είναι μπλεγμένοι και Έλληνες ασφαλώς- πίσω από την ελληνική κρίση, τότε η πρώην ηγεσία της ΝΔ και η νυν του ΠΑΣΟΚ αποτελείται από ελεεινούς τυχοδιώκτες. Με πράξεις και παραλείψεις προκάλεσαν το ναυάγιο της ελληνικής οικονομίας και οδήγησαν στην άβυσσο την χώρα και τα δυο-τρίτα της κοινωνίας. Στο βαθμό μάλιστα που ο κ. Καραμανλής δεν μιλά, ενώ ο κ. Παπανδρέου παραμιλά, έχοντας πάρει μόνιμο διαζύγιο από την αλήθεια ( πάλι ζήτημα προκάλεσε ο κ. Λοβέρδος, καθόλου τυχαία. Σε πολύ λίγο θα τα φορτώσουν όλοι όλα στον Γιώργο και θα το παίζουν θύματα) θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι οι ηγεσίες του δικομματισμού συνωμότησαν σε βάρος του εθνικού συμφέροντος και ότι τα ΜΜΕ είναι οργανικό τμήμα αυτής της συνωμοσίας. Μάλιστα, με αυτή την λογική, οι ντερμπεντέρηδες θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν όργανα συνωμοσίας.

Ο γράφων απέφυγε αυτή την διαλεκτική μέχρι τώρα. Δεν είναι παραγωγική και θα μπορούσε, υπό συνθήκες, να ζημιώσει την προοδευτική προοπτική. Θα την αποφύγει και στο μέλλον, αλλά πάψτε να προκαλείτε την συνείδησή μας. Δυστυχώς από τις υπερβολικές συνωμοσίες αθλίων πολιτικά υποκειμένων καταλήξαμε εδώ που φτάσαμε ως χώρα και κοινωνία. Οι «μαύρες λίστες» και οι μαφιόζικες συμπεριφορές οδήγησαν στα μαύρα χάλια και στο αδιέξοδο. Συνωμοσίες παραδοσιακά από αριστερά και παραδοσιακά από δεξιά, αλλά και «συνωμοσίες offshore» με μπόλικο εκσυγχρονιστικό «λάδι», βιώσαμε! Δεν συστήνεται ούτε συντηρείται, φίλοι, κράτος πατρωνίας δίχως συνωμοσίες και σκάνδαλα. Το Ελληνικό κράτος, ολόκληρο, είναι ένα σκάνδαλο, κοινωνικά, θεσμικά και δυστυχώς πολιτικά. Ούτε η αγορά μπορεί έτσι να λειτουργήσει, ούτε και το δημόσιο. Πρέπει ο λαός να φροντίσει να απαλλαγεί τουλάχιστον από τους επαγγελματίες συνωμότες και να θέσει στο περιθώριο τα παπαγαλάκι τους με τις πολλαπλές «απασχολήσεις».

 Πρέπει να ξαναανακαλύψουμε την ιδεολογικοποιημένη πολιτική, διότι άλλη δεν υπάρχει. Η άλλη μορφή στηρίζεται στη συνωμοσία, η οποία εμφανίζει τα αποτελέσματά της ως προϊόντα αντικειμενικότητας, ώστε ουδετεροποιώντας το πολιτικό διακύβευμα να συγκαλύπτει τους συνωμοτικούς παράγοντες που τα προκαλούν. Διαλέξτε: ή δημοκρατική πολιτική ή συνωμοσία. Και τα δύο μόνον ο τέταρτος δρόμος του Γιώργου ή η σεμνοταπεινότητα του Καραμανλή θα μπορούσαν να συνδυάσουν, ως πολιτική φάρσα, φυσικά…

Από ...... activistis

Oλες οι αλλαγές στο ΛΥΚΕΙΟ όπως ανακοινώθηκαν από την υπ. Παιδείας

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com

Το   Blog  energoipoliteskv δημοσιεύει όλες τις αλλαγές που ανακοίνωσε σε  συνέντευξη τύπου η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου.
Για να δείτε τα μαθήματα και τις ώρες κατά τάξη και κατά κατεύθυνση κάνετε

Για να δείτε το κείμενο που μοιράστηκε στους εκπαιδευτικούς συντάκτες κάνετε κλικ εδώ

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή ΦΘΙΩΤΙΔΑ"

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com