Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πρόσληψη 20 «εποχικών» στο Δήμο με δίμηνη σύμβαση για την Υπηρεσία Καθαριότητας

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com





Στην Εκκλησία του Ρεγγινίου ήταν κρυμμένος ο εκτυπωτής των πλαστών χαρτονομισμάτων.

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


-Στον εισαγγελέα Λαμίας σήμερα η 44χρονη με τα πλαστά 50ευρα
-Μαζί της κατηγορούμενοι και οι δύο γιοί της
-Ποιος ο ρόλος του συζύγου και πατέρα, που είναι πρώην αστυνομικός, στην όλη υπόθεση?
Η μία έκπληξη διαδέχονταν την άλλη, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης με τα πλαστά χαρτονομίσματα, που διοχέτευε στην αγορά της Λαμίας και όχι μόνο η 44χρονη ξανθιά από το Ρεγγίνι Φθιώτιδας.

Κατ΄αρχήν διαπίστωσαν ότι έχουν να κάνουν με γυναίκα πρώην συναδέλφου τους.Στη συνέχεια όταν αναζήτησαν το εκτυπωτικό μηχάνημα, το βρήκαν στην εκκλησία του χωριού, όπου το είχε κρύψει ο ένας γιος της οικογένειας, ο οποίος μάλιστα ετοιμαζόταν να χειροτονηθεί και παπάς.
Η 44χρονη ήταν επίτροπος στην εκκλησία και μάλιστα με το ίδιο μηχάνημα το όποιο ήταν υψηλής πιστότητας, έβγαζαν φωτοτυπίες τις παλαιές εικόνες της εκκλησίας και τις έδιναν στους πιστούς.

Τα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, πάντως πολύ δύσκολα μπορούσε να τα καταλάβει κάποιος, αν δεν είχε στο μαγαζί του ειδικό ανιχνευτή πλαστών χαρτονομισμάτων.

Κατηγορούμενος είναι και ο άλλος γιος της 44χρονης, αφού την μετέφερε με το αυτοκίνητο του στο όποιο βρέθηκε και ένα πλαστό χαρτονόμισμα.
Η μητέρα προσπαθεί να πάρει πάνω της την όλη υπόθεση υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά δεν γνώριζαν τίποτα. Είπε μάλιστα ότι είχε το εκτυπωτικό μηχάνημα στο σπίτι της γιαγιάς και ότι αυτή είπε στον γιό της να το πάει στην εκκλησία.

Να θυμίσουμε ότι χθες μετά την σύλληψή της οι αστυνομικοί βρήκαν επιμελώς κρυμμένα στην κάλτσα της και στο σημειωματάριό της:
17 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ
9 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ
2 πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ.


Ο σύζυγος της 44χρονης πρώην αστυνομικός δεν είναι κατηγορούμενος, γιατί το μηχάνημα δεν βρέθηκε μέσα στο σπίτι τους, αλλά υπάρχουν εύλογα ερωτήματα και απορίες πως είναι δυνατόν η οικογένεια να έχει τέτοια δραστηριότητα και αυτός να μην γνώριζε τίποτα? Ποιος είναι ο προμηθευτής του μηχανήματος και ποιος μύησε την 44χρονη στο κόλπο με τα πλαστά?

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η 44χρονη απευθύνθηκε στον γνωστό ποινικολόγο Γιώργο Δούμα για να αναλάβει την υπεράσπισή της. Όμως σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του αρνήθηκε να κάνει προς το παρόν οποιαδήποτε δήλωση.

Από .........  lamiareport.gr

Αναζητείται νονός. Καμ. Βούρλα ή Θερμοπύλες;

Αναρτήθηκε από..... energoipolioteskv.blogspot.com


Με την πρόταση της επιτροπής τουρισμού του δήμου Μώλου Αγ Κων/νου για συζήτηση στο Δ/Σ , άνοιξε και πάλι το θέμα της μετονομασίας του δήμου .

Ο πρώην δήμαρχος Καμ. Βούρλων Μάκης Αντωνίου ήταν κατηγορηματικός στις δηλώσεις του στον FM-1 . "Καμένα Βούρλα" είναι η μοναδική ονομασία  που εξυπηρετεί τον στόχο για άμεσα αναγνωρίσιμο και καθοριστικό για την ταυτότητα του δήμου τίτλο αλλά και τον ρόλο του στα τουριστικά δρώμενα.

Το Δ/Σ που είναι το μόνο αρμόδιο για το θέμα έχει ήδη αναθέσει σε επιτροπή να διερευνήσει όλες τις παραμέτρους και να συγκεντρώσει προτάσεις δήλωσε στον FM-1 ο δήμαρχος Ευάγγελος Τετριμίδας .

Παράλληλα επανέλαβε την προσωπική του άποψη για ονομασία που να παραπέμπει στην ιστορία της περιοχής όπως είναι οι Θερμοπύλες με μοναδική επιφύλαξη αυτήν των διοικητικών ορίων με τον δήμο Λαμιέων αφού οι Θερμοπύλες ανήκουν στην Λαμία..

Μάκης Αντωνίου:{play}/diloseis/antoniouonomasia.mp3{/play]
Βαγγ. Τετριμίδας:{play}/diloseis/tetrimidonomasia.mp3{/play]

Από .....lamiafm1

“Καλός φαίνεται αυτός ο Σαμαράς, ρε παιδί μου, αλλά δεν φωνάζει να τον ακούσουμε…”

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Προχθές Παρασκευή….Πηγαδάκι πρωινό, διάλειμμα για τα νέα της προηγούμενης βραδιάς, ανέκδοτα, σχολιασμός για τον ποιον έκραξαν πάλι τα μπλογκς, πόσα γκολ έβαλε ο Σισέ, τα χάλια μας τα μαύρα….
Συνηθισμένες κουβέντες απλών νέων ανθρώπων που καταλήγουν πάντα στο γνωστό πλέον «όλοι το ίδιο» είναι, όλοι το ίδιο παραμύθι πουλάνε.
Μέχρι που πετάχτηκε ο Νίκος και είπε φωναχτά: Κι όμως αυτός ο Σαμαράς κάτι φαίνεται να λέει, κάτι καλό λέει, αλλά γαμώτο μου δεν το λέει φωναχτά. Έτσι με τσαμπουκά, με τσαγανό ρε παιδάκι μου πώς να το πω! Να φωνάξει να φτιαχτώ, να ορμήσω βρε παιδί μου, πως το λένε;

Ναι, ναι, πετάχτηκαν κι άλλοι. Πράγματι, φαίνεται ήπιος, πράος, ήσυχος. Πρέπει να προσέξεις για να δεις τι λέει.

Η τσαχπίνα του πηγαδιού πετάχτηκε και είπε: …πολλά λέει ,είναι και ωραίος, αλλά αλήθεια τι τύπος είναι αυτός ο Αντώνης Σαμαράς;

Ρώτησα
-Θα λέγατε τα ίδια σε κάποιον

  -Τώρα, τώρα τώρα, τα λέμε όπου θές είπαν όλοι.
Έβγαλα το κινητό απ’ την τσέπη μου τηλεφώνησα στον Factora να ακούσει μόνος του από στόματα , νέων ανθρώπων, δημιουργικών και παραγωγικών ανθρώπων, γαμάτη γενιά ( με πτυχίο, μεταξύ των 700 και 1000 ευρώ παρακάτι μισθό, που δεν γνωρίζουν τον Αντώνη τον Σαμαρά αλλά φαίνεται να τον γουστάρουν.

Αλλά ο Φάκτορας ξενυχτάει κι αυτός στα blogs και δεν απάντησε

Από ....  antinews.gr

Σ' αυτό τον Δήμο κάτι βρωμάει.

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Αυτοδιοικητικές κόντρες για την εικόνα του δήμου Μώλου Αγ. Κων/νου μέσα από το μικρόφωνο του LAMIA FM-1.
 Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του πρώην δημάρχου Καμ. Βούρλων Μάκη Αντωνίου πως έχει εγκαταλειφθεί η λουτρόπολη και όλα προχωρούν με πολύ αργούς ρυθμούς ειδικά στο θέμα της
καθαριότητας, απάντησε ο δήμαρχος Ευάγγελος Τετριμίδας .

Τα Καμ. Βούρλα ποτέ δεν ήταν καθαρά σχολίασε ο κος Τετριμίδας μιλώντας για υπέρογκα ποσά που δαπανήθηκαν και μεγάλο αριθμό εποχικών υπαλλήλων επί δημαρχίας του κου Αντωνίου χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Από την χωματερή που οδηγούνταν ως τις 31 Δεκεμβρίου τα απορρίμματα, πρόσθεσε τώρα μεταφέρονται στον ΧΥΤΑ Λαμίας ενώ γίνονται προσπάθειες με πολύ λιγότερα χρήματα να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα .

Από ....  lamiafm1

Δήλωση-σοκ Ψωμιάδη: «Από την Πολιτική Άνοιξη δεν με κάλεσαν»...

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η εμφάνιση του Παναγιώρη Ψωμιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα".

Ο κ. Ψωμιάδης, μεταξύ των άλλων είπε τέσσερα σημαντικά πράγματα που συνιστούν πλήρη διαφοροποίηση από...

τις επίσημες θέσεις της Νέας Δημοκρατίας:

1) Επανέλαβε την είδηση ότι ετοιμάζει πολιτική κίνηση και έχει ήδη αρχίσει επαφές με διάφορα πρόσωπα. Το αν αυτή η κίνηση θα εξελιχθεί σε κόμμα ή θα παραμείνει μια απλή παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα, είπε ότι...

θα εξαρτηθεί από τις περιστάσεις.
2) Είπε ακόμα ότι σταθερός του στόχος είναι η επανένωση της Κεντροδεξιάς και κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.
Εμείς όμως εδώ αναρωτιόμαστε: Τι είναι επιτέλους η Κεντροδεξιά; Τα πολιτικά τζάκια και οι ξεπεσμένοι πολιτικοί παράγοντες που πρέπει να επανενωθούν ή η λαϊκή βάση η οποία και θα πρέπει να αποκτήσει την εξουσία που της στερεί το κομματικό σύστημα;
3) Για την συνάντηση που είχε με την κ. Μπακογιάννη, είπε ότι συζήτησαν το θέμα μιας κυβέρνησης συνεργασίας για να σωθεί ο τόπος. Αυτό όμως έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την ξεκάθαρη άρνηση του Προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.
Εμείς σε όλη αυτή την πρεμούρα του πολιτικού συστήματος για συγκυβέρνηση όλων μαζί, βλέπουμε την ύστατη προσπάθεια του πολιτικού συστήματος να διασωθεί και να συνεχίσει να νέμεται την κοινωνία.
4) Όταν ρωτήθηκε από τον κ. Παπαδάκη, αν τον έχει καλέσει (τον κ. Ψωμιάδη) ο Πρόεδρος του κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς για να συζητήσουν για τα φλέγοντα θέματα, απάντησε με έναν τρόπο που προκάλεσε σοκ, δείχνοντας την πλήρη αποστασή του από τη σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα είπε περίπου: «Από την Πολιτική Άνοιξη δεν με κάλεσαν».
Δεν αντιλαμβανόμαστε τι επιδιώκει ο κ. Ψωμιάδης, πάντως ένα είναι σίγουρο και το ξέρει. Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα χρειαστεί να ζητήσει και πάλι την ψήφο των Νεοδημοκρατών, θα έχει προηγηθεί τουλάχιστον μια βουλευτική εκλογική αναμέτρηση, με ότι αυτό σημαίνε.

Από το http://hassapis-peter.blogspot.com/

ΠΡΟΒΟμάστορες : 08-10/04/11 Ασπροπόταμος Τρικάλων με τον ΕΠΟΣ Φυλής

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


08-10/04/11 Ασπροπόταμος Τρικάλων με τον ΕΠΟΣ Φυλής
Τσουκαρέλα (2.294 μ.) - Καπ-Γκρας (1.930 μ.) – Μοράβα (1.835 μ.)

Παρασκευή: Αναχώρηση στις 18:00 από τον Άγιο Κων/νο για τη περιοχή του Ασπροποτάμου, στο χωριό Πολυθέα όπου και η διανυκτέρευση σε σκηνές ή ξενώνα.

Σαββάτο: Ορειβατική ομάδα: Ανάβαση στη κορυφή του Λάκμου (Περιστέρι),  Τσουκαρέλα (2.294 μ.).

Η πορεία αρχίζει από το χωριό  Χαλίκι. Ανεβαίνουμε από δασικό δρόμο στην αρχή και μονοπάτι στη συνέχεια στην αλπική λίμνη Βερλίγκα, που βρίσκεται σε ένα πλάτωμα κάτω από τη κορυφή. Στη συνέχεια ανεβαίνουμε στη κορυφή Τσουκαρέλα και συνεχίζουμε  τη διάσχιση προς το Ανθοχώρι. Ω.Π.: 9-11, Υ.Δ.: 1.200 μ. Β.Δ.: 3  (ή 6 σε χιονισμένο πεδίο). Πεζοπορική ομάδα : Μετάβαση στο χωριό Καστανιά. Ανάβαση στη κορυφή Μοράβα (1.835 μ.), κατάβαση στη Καστανιά (900 μ.) Ω.Π.: 5-6, Β.Δ.: 2 (ή 5 σε χιονισμένο πεδίο),Υ.Δ.:500 μ.
Κυριακή: Ορειβατική ομάδα: Ανάβαση στη κορυφή Καπ Γκράς (1.930 μ.) από το χωριό  Πολυθέα, κατάβαση από το διάσελο στο χωριό Κρανιά. Ω.Π.: 8-9, Υ.Δ.: 800 μ., Β.Δ.: 3 (ή 6 σε χιονισμένο πεδίο). Πεζοπορική ομάδα: Ανάβαση στη κορυφή Καπ Γκρας και επιστροφή στη Πολυθέα από διαφορετικό μονοπάτι. Επίσκεψη στη περίφημη μονή Τιμίου Σταυρού με τους 12 τρούλους! Ω.Π.: 6, Υ.Δ.: 800 μ., Β.Δ.: 2  (ή 5 σε χιονισμένο πεδίο). Απαραίτητος χειμερινός εξοπλισμός.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 10:00μ.μ. στις 2/4/2011.

Συντονιστές της Δράσης αυτής είναι :

1). Κωστής Πετρόπουλος     τηλ. 6974507311
2). Γιώργος Γόντικας            τηλ. 6942523478
Για περισσότερες πληροφορίες :
Κωστής Πετρόπουλος τηλ.6974507311 email kostaspetro2003@yahoo.gr

Η λύση στην παγκόσμια κρίση είναι η απαλλοτρίωση των τραπεζών

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Γράφει ο Γιάννης Παπαϊωάννου
Απαλλοτρίωση όπως θα κάναμε με κάθε τι άλλο που στέκεται ενάντια στο δημόσιο συμφέρον την ανάπτυξη και την πρόοδο.

Είναι αδιανόητο ιδιωτικές εταιρείες να στέκονται ενάντια στο δημόσιο συμφέρον και είναι αδιανόητη η εξουσία που έχουν τα χεριά τους οι τράπεζες είτε ως τραπεζικά ιδρύματα, είτε ως πιστωτές, ως δανειστέ,ς ως οίκοι ή FUNDS. Ποτέ στην ιστορία δεν υπήρξε τόσο μεγάλη εξουσία συγκεντρωμένη σε ένα μόνο φορέα.

Θα αποφύγω τις κοινοτυπίες ότι απειλείται η δημοκρατία καθώς όταν υπάρχουν τέτοιες υπερεθνικές εξουσίες η Δημοκρατία πρακτικά δεν υφίσταται. Θα μπω στα ουσιαστικά των του καπιταλισμού λέγοντας ότι οι αγορές πάντα ήταν εργαλεία για το εθνικό κράτος και οδήγησαν στην δημιουργία μιας αστικής τάξης που τελικά μέσω της ευημερίας εδραίωσε την ύπαρξη και την ευημερία του κράτους. Το όλον ήταν πάντα ανώτερου του μέρους και ποτέ κανένα ιδιωτικό συμφέρον δεν στάθηκε εμπόδιο μπροστά στο συλλογικό.

Η τάξη αυτή πλέον καταρρίπτετε

Τώρα τα εθνικά κράτη και η αστική τάξη έχουν γίνει εργαλεία για τις αγορές και τις τράπεζες οι οποίες τράπεζες στα χέρια μετοχών δεν είναι εργαλεία για το κράτος αλλά για αυτούς τους λίγους.

Ο ρόλος της τράπεζας όμως στο καπιταλισμό είναι κομβικός. Είναι σαν τις αρτηρίες που αν μια από αυτές βουλώσει υπάρχει πρόβλημα. Η κρίση ξεκίνησε από τις τράπεζες. Οι αρτηρίες βούλωσαν και αντί να της ξεβουλώσουν τα κράτη έκοψαν τα μέλη τους όπως η ...........
Ευρωζώνη την Ελλάδα και την ιρλανδία. Οι αγορές είναι κλειστές για την Ελλάδα ειπώθηκε εννοώντας τις τράπεζες ως πιστωτές ως δανειστές ως οίκοι ή ως FUNDS. Το απίστευτο βρίσκεται στο γεγονός ότι η αρτηρία είναι κλειστή και αντί να την ξεβουλώσουμε και να φροντίσουμε να μην ξανακλείσει επενδύοντας στην αειφορία, σε θεραπεία δαρμό και νέκρωση υποβάλλεται το μέλος.

Η κρίση ξεκίνησε από τις τράπεζες και πορεύεται μόνο για αυτές και σε βάρος όλων. Είναι η πρώτη φορά στουε αιώνες που μπροστά σε μια κατάσταση χρεωκοπίας επιλέγεται να σωθεί το μέρος από το όλον. Επιλέγονται να σωθούν οι εταιρείες σε βάρος των εθνικών οικονομιών επιλέγονται οι τράπεζες σε βάρος των κρατών και των λαών

Η λύση στην παγκόσμια κρίση είναι η αναγκαστική απαλλοτρίωση των τραπεζών ως εγγύηση ότι πάντα θα υπάρχει ροη, μεταβολή, ζωή στα μέλη του σώματος της αγοράς. Απαλλοτρίωση όλων των τραπεζών και απαγόρευση της λειτουργιάς ιδιωτικών ως τοκογλύφων. Απαλλοτρίωση όπως θα κάναμε με κάθε τι άλλο που στέκεται ενάντια στο δημόσιο συμφέρον την ανάπτυξη και την πρόοδο.

Ο κρατικός τραπεζικός πυλώνας δίπλα στο ιδιωτικό είναι μη ανταγωνιστικός και άρα μη βιώσιμος. Όμως ο κρατικός τραπεζικός τομέας μόνος του είναι εγγύηση καλής λειτουργίας του καπιταλισμού.

Υπουργός του ΠΑΣΟΚ (νυν) με 342 εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του!

Αναρτήθηκε από .... energoipoliteskv.blogspot.com

Είναι από τους λεγόμενους πρωτοκλασάτους, εκλέγεται πάνω από 3 τριετίες, έχει χρηματίσει Υπουργός σε διαφορετικά Υπουργεία, είναι παντρεμένος, οπαδός του Ολυμπιακού και πέρασε ιλαρά όταν ήταν 6 χρονών.

Σύμφωνα με φήμες που γίνονται όλο και πιό έντονες και προέρχονται από αξιόπιστες πηγές του ΣΔΟΕ, ο Υπουργός έχει το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεων σε.... δολάρια.

Πώς θα σας φαινόταν μια τέτοια είδηση;

Απίστευτη, έτσι;

Και γιατί τότε γίνεται εύκολα πιστευτή η είδηση "γαλάζιος υπουργός με 178 εκ.ευρώ στο λογαριασμό του";

Εδώ, είναι το μυστικό της διαφοράς ΠΑΣΟΚ και άλλων.

Το σύστημα ΠΑΣΟΚ έμαθε να κυβερνά με την επιτυχημένη πολιτική της λάσπης. Οι άνθρωποι είναι άξιοι μαθητές του Γκέμπελς.

Αλλά το πρόβλημα δεν είναι στο ΠΑΣΟΚ, είναι στη "δικαιοσύνη". Πού δεν ξεκινά έρευνα -έπρεπε να το κάνει ήδη- να βρεί από ξεκίνησαν αυτές οι φήμες και πόσο και ποιοί ευθύνονται από το ΣΔΟΕ

.Τόσες μέρες σέρνεται φημολογία -με τον κλασικό χυδαίο πασοκικό τρόπο- ανάλογη με αυτή του "e-mail της zougla", που ο Καρχιμάκης, ανακοίνωσε σε εκείνη την περίφημη -μνημείο μαλακίας- δήλωσή του, ότι "η ΝΔ είναι πίσω από το e-mail".

Φυσικά δεν ήταν η Ν.Δ. από πίσω, αλλά το blog του ειδησειογραφικού site zougla και κάποιος ..."τορναδόρος". Και φυσικά, όπως γράψαμε δεκάδες φορές από τότε, η υπόθεση θάφτηκε με απόλυτη ευθύνη της Δίωξης Ηλ.κού Εγκλήματος, η οποία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε και έστειλε στον εισαγγελέα 10 άτομα που διακινούσαν το επίμαχο e-mail της χρεωκοπίας, ξεχνώντας να μας πεί, πού δημοσιεύθηκε (στη zougla και όχι σε blog όπως θέλουν τα λαμόγια των ΜΜΕ, να μείνει στη μνήμη του κόσμου).

Μια ίδια περίπτωση είναι κι αυτή με τον "Υπουργό με τα 178 εκ." που σέρνεται εδώ κι ένα μήνα.

Υπάρχει η βεβαιότητα πλέον ότι οι "φήμες" δεν δημιουργήθηκαν από ανώνυμους, αλλά από το ίδιο το Σ.Δ.Ο.Ε.

Σήμερα ο Σπύρος Καρατζαφέρης κατονόμασε τον κ.Λιάπη (δείτε το βίντεο εδώ), ο οποίος απήντησε οργισμένα με μήνυση και υπενθύμισε ότι "οι λογαριασμοί του έχουν ήδη ανοιχθεί".

Βέβαια, ο Σπύρος, φύλαξε τον πισινό του, αφού είπε ότι ναι μεν από το ΣΔΟΕ του έδειξαν το όνομα του Λιάπη, αλλά αυτός όταν πήγε στην ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ (όπου τον έστειλαν οι πληροφορίες του ΣΔΟΕ), βρήκε μόνο 17.000 ευρώ στους λογαριασμούς Λιάπη.

Επίσης είπε ότι ο ΣΔΟΕ του υπέδειξε άλλους δύο Υπουργούς, με εκατοντάδες εκατομμύρια καταθέσεων, του ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά. Το δεύτερο κομμάτι της αναφοράς Καρατζαφέρη, απεκρύβη φυσικά από το σύνολο των ΜΜΕ, τα οποία αναφέρθηκαν στον Λιάπη, αλλά έκαναν τουμπεκί στην αναφορά του σε Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Πιθανώς, όλα είναι στη φαντασία του έτσι κι αλλιώς ευφάνταστου δημοσιογράφου, που ψάχνει απεγνωσμένα να ξαναβγεί στο φως της δημοσιότητας.

Αλλά εμείς ρωτάμε:

Είναι δυνατόν να προχωρήσει η Ελλάδα, με αυτό το κλίμα της λασπολογίας;

Ας υποθέσουμε ότι θα δικαιωθεί ο Λιάπης από τα δικαστήρια και θα καταδικαστούν κάποιοι δημοσιογράφοι.

Μέχρι να γίνει αυτό -να τελεσιδικήσει η υπόθεση- θα περάσουν 15 χρόνια.

Γιατί, μέχρι τότε να τρέχει να αποδείξει κάποιος ότι δεν είναι κλέφτης, αντί να αποδείξουν οι κατήγοροί του ότι είναι;

Η βρώμικη πασοκική προπαγάνδα έχει αλλάξει το DNA της δικαιοσύνης: όλοι οι πολιτικοί του αντίπαλοι είναι ένοχοι και πρέπει συνεχώς να τρέχουν να αποδεικνύουν την αθωώτητά τους.

Όπως ο Τσίπρας π.χ. που πρέπει να αποδείξε ότι δεν σχεδιάζει τη ....δολοφονία του Πάγκαλου, όπως τον κατηγόρησε ο ίδιος.

Ε, δεν γίνεται έτσι κράτος !

Μπορεί να ικανοποιείται το λαϊκό αίσθημα ορισμένων ηλιθίων, αλλά με τη συνεχή κατασυκοφάντηση με τους βρώμικους, ελεεινούς, μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ, η χώρα ζεί μέσα σε ένα δηλητηριασμένο κλίμα.

Διαλύεται η χώρα, για να έχει συνοχή το ΠΑΣΟΚ.

Αν λοιπόν τον παραπλανητικό τίτλο μας, τον αναπαρήγαγαν με τον ίδιο ρυθμό, που παίζει το θέμα Λιάπη, τι θα γινόταν; Θα έπρεπε να τρέχουν όλοι οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ να αποδείξουν ότι δεν έχουν 342 εκατομμύρια στην τράπεζα;

Ταχάλια

Όταν ο ανθέλληνας "Μεγαλοαπατεώνας" βαπτίζεται "Μεγαλοεπενδυτής"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν
O γνωστός, πολύ γνωστός, μα πάρα πολύ γνωστός, μεγαλοαπατεώνας του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου, ο άνθρωπος που σχεδίασε και εφάρμοσε την οικονομική επίθεση κατά της Ελλάδας και του ευρώ George Soros, πέρασε το πρωί το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου και συζήτησε επί μια ώρα με τον πρωθυπουργό, ενώ αργότερα στην παρέα προστέθηκε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου!
Εάν κάτι παρόμοιο είχε γίνει με οποιονδήποτε άλλο πρωθυπουργό, μόνο ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί σ’ αυτή τη χώρα…
Γιατί ο ανεπαρκέστατος Έλληνας πρωθυπουργός κάλεσε τον εκπρόσωπο της Νέας Τάξης πραγμάτων, το μετρ της παγκόσμιας κερδοσκοπίας και σπόνσορα των Σκοπίων Τζ. Σόρος, να τον επισκεφτεί; .....
Μήπως, για να συνεχίσουν την τρίωρη συνομιλία που είχαν στο Ελ. Βενιζέλος λίγες μέρες προτού αρχίσει ο μειοδότης πρωθυπουργός τις συνομιλίες του (βλ. παράδοση) με την τρόικα της ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ;
Το θράσος του ολίγιστου έλληνα πρωθυπουργού ξεπέρασε κάθε όριο! Το «ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ», επίσημος συνομιλητής του Έλληνα πρωθυπουργού και μάλιστα στη Βουλή των Ελλήνων!!!
Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του «ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΟΡΟΣ»: Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες περίπου. Ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για σκοπούς κάθε άλλο παρά διαφανείς! Στην Ελλάδα τα βιβλία που προωθεί δια των υποχειρίων του, μας λένε ότι οι νεοέλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες, δεν είμαστε αυτόχθονες, δεν υπάρχουν ήρωες!
Στα σχολικά βιβλία της Βουλγαρίας που χρηματοδοτεί, οι Βούλγαροι μετατρέπονται σε αυτόχθονες και απόγονοι των αρχαίων Θρακών και στρέφονται κατά της Ελλάδας. Αντίστοιχα στην Αλβανία, οι Αλβανοί έγιναν αρχαίοι Ιλλυριοί και αυτόχθονες και στρέφονται κατά όλων των γειτόνων τους. Οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες και μισούν τους κατακτητές Έλληνες.
Οι Τούρκοι έγιναν Ίωνες, αυτόχθονες φυσικά, ο Όμηρος έγινε Ομάρ και φυσικά τα τουρκόπουλα μαθαίνουν τη θεωρία του Φαλμεράγιερ: «Έλληνες δεν υπάρχουν πια». Πρόσφατα το κάθαρμα που λέγεται Soros ξαναχτύπησε…
Πλήρωσε και του έφτιαξαν κατά παραγγελία «έρευνα» που υποτίθεται αποδεικνύει ότι οι Έλληνες είναι υποσαχάριας προελεύσεως και οι «Μακεδόνες» αυτόχθονες, άρα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Την υποτιθέμενη έρευνα την πήραν οι Σκοπιανοί και την ανεμίζουν δεξιά κι' αριστερά λέγοντας «ορίστε, βλέπετε που δεν έχουμε καμία σχέση με τους Έλληνες, άρα είμαστε κάτι τελείως άλλο από αυτούς». Και σ’ αυτό το ελεεινό και τρισάθλιο κάθαρμα που ονομάζεται Soros, αντί κάποτε να του απαντήσει όπως του αρμόζει η Ελλάδα, ώστε να το βουλώσει και να μην πιάνει στο βρομόστομά του τους Έλληνες και την Ελληνική Ιστορία, όχι μόνο τον ανέχεται να μας υπονομεύει και να μας λοιδορεί, τον επιβραβεύει κι από πάνω, καλώντας τον, δια του πανύβλακα πρωθυπουργού της, να υποδείξει, προφανώς, τους τρόπους και τις μεθόδους που θα περάσουν το λουρί της παγκοσμιοποίησης στο σβέρκο του Ελληνικού λαού…
Καταγέλαστε και επονείδιστε Παπανδρέου, μίσθαρνο όργανο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ανεπιτήδειε και ανάξιε Παπακωνσταντίνου κι εσείς καρεκλολάγνοι επίορκοι βουλευτές του ναι σε όλα: Ξευτελίσατε κάθε έννοια πατριωτισμού και αξιοπρέπειας…
Οδηγήσατε τη χώρα στην ηθική και οικονομική εξαθλίωση…
Συναινέσατε στα επαχθή μνημόνια των τοκογλύφων… Χωρίς ίχνος ανθρώπινης συμπεριφοράς και με γνώμονα μόνο τα συμφέροντα των πατρώνων σας, περικόψατε μισθούς και συντάξεις…
Ως άθλιοι συνωμότες, εφαρμόζετε, εν αγνοία του κοινοβουλίου και του Ελληνικού λαού, τη μυστική διπλωματία σε όλα τα ανοιχτά εθνικά μας ζητήματα… Εν ψυχρώ επιδίδεστε στη βάρβαρη καταστολή κάθε κοινωνικής αντίδρασης…
Ξεδιάντροπα, με συμμάχους τα εμετικά και διαπλεκόμενα ΜΜΕ εφαρμόζετε μια απίστευτη και άνευ προηγουμένου γκεμπελική προπαγάνδα παρουσιάζοντας το μαύρο άσπρο, εμφανίζοντας τις εθνικές συμφορές ως διπλωματικούς θριάμβους…
Αναξιοπρεπείς και υπερφίαλοι σέρνεστε σαν τα σκουλήκια επαίτες και υποχείριοι…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…

Από ...... citypress

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή ΦΘΙΩΤΙΔΑ"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com