Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Χειροκροτήστε τους!

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com



Δεν δίνουν δεκάρα για την χώρα... μόνο για την πάρτι τους!!!

Δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη με αυτούς τους πολιτικούς. Πέντε ημέρες τώρα παίζουν μικροκομματικά παιχνίδια, βάζοντας τους εαυτούς τους, πάνω από την χώρα. Τα δύο μεγάλα κόμματα δεν έχουν καμία διάθεση για συνεργασία. Τουλάχιστον οι αρχηγοί τους.

Όλες αυτές τις ημέρες ετοιμάζουν μια υπηρεσιακή κυβέρνηση για να υπογράψει την δανειακή σύμβαση και... τα μέτρα. Ούτε "Σωτηρίας" θα είναι, ούτε τίποτα. Σκοπός του Σαμαρά είναι πότε θα γίνει πρωθυπουργός και του Παπανδρέου πως θα φύγει με το μικρότερο κόστος. Είναι όλοι τους για τα πανηγύρια. Όχι απλά κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά ιδιαίτερα επικίνδυνοι για τον τόπο. Αν έτσι είναι οι "πατριώτες" πολιτικοί, τότε να πάμε να αυτοκτονήσουμε.
Ντροπή σας!

Από .....   apneagr

Επίσημη πρόταση στον Παπαδήμο δεν έγινε ποτέ.

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com

Θεοδωράκης: Ξεπουλιόμαστε!

 Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com


Με την κυβέρνηση Τσολάκογλου παρομοίασε ο Μίκης Θεοδωράκης τη νέα μεταβατική κυβέρνηση... 

εθνικής σωτηρίας, που είναι... «στα σκαριά».

«Δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα με οποιαδήποτε κυβέρνηση αποκτήσουμε», προέβλεψε ο συνθέτης και ιδρυτής του κινήματος ανεξάρτητων πολιτών «Σπίθα». «Κάτω από μια κατοχή της τρόικας και των υπολοίπων είναι το πολιτικό σύστημά μας. Οπότε για τι κυβέρνηση μιλάμε; Είναι σαν την κυβέρνηση Τσολάκογλου στην Κατοχή. Εχουμε υπερπρωθυπουργό που έχει και το σημαδιακό όνομα Ράιχ-Ράιχενμπαχ! Όσο επομένως υπάρχει τρόικα και ξένη κατοχή θα πηγαίνουμε απ' το κακό στο χειρότερο. Πουλιόμαστε! Ξεπουλιόμαστε! Το καταλαβαίνετε αυτό; Κι όταν θα μας αδειάσουν όλους τους χυμούς, θα μας πετάξουν», αναφώνησε οργισμένος στο αμφιθέατρο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.

Τις πολιτικές παλινωδίες που ζούμε εμβρόντητοι τις τελευταίες μέρες, από την ώρα που εξαγγέλθηκε το δημοψήφισμα, τις χαρακτηρίζει «μια κωμωδία, μια μπλόφα. Ο Παπανδρέου έχει γύρω του μεγάλο επιτελείο και κάθε κίνηση είναι εκ των προτέρων... ματ».

Εξ ου ο συνθέτης έβαλε στοίχημα με τη γυναίκα του ότι «θα προκύψει πάλι πρωθυπουργός. Δεν πρόκειται να μας αφήσει ποτέ. Αν μάλιστα έχω την ατυχία να ζήσω ακόμα 8 με 10 χρόνια, τον επικήδειό μου θα μου τον βγάλει ο Γιώργος Παπανδρέου, στην τετάρτη τετραετία του. Τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Γεγονός που έχει προλάβει να κάνει κακό και στους πολίτες της χώρας. «Τους αφόπλισε», υποστηρίζει ο Μ. Θεοδωράκης. «Γιατί ο κόσμος ελπίζει σε όλα και πιάνεται από τα μαλλιά του. Ελπίζει και με τη συνεργασία των δύο μεγάλων κομμάτων. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Ηδη από αύριο δρομολογούνται 30 χιλιάδες απολύσεις και αυξήσεις των φόρων. Αρχίζει και η πώληση της Ελλάδας. Η κυβέρνηση οφείλει κάθε μήνα να παρουσιάζει τρία μεγάλα φιλέτα του δημόσιου πλούτου. Ολη την Ελλάδα την έχουν εκτιμήσει σε 120 δισ. ενώ έχει 3 τρισ. Θέλουν να μας κοιμίσουν, να πουλήσουμε το δημόσιο πλούτο για 600 εκατ. Εχουμε ορυκτό πλούτο που είναι χρυσάφι. Μόλις τελειώσουν αλλού, θα έρθουν για γεωτρήσεις και στο Αιγαίο οι Αμερικάνοι. Γι' αυτό το λόγο παίζεται αυτή η κωμωδία», επανέλαβε.

Μία λύση βλέπει για να διασωθεί η χώρα απ' τον καταποντισμό. «Να ξεσηκωθεί ο λαός. Αν ένα εκατομμύριο άνθρωποι φυσήξουν μαζί, θα πέσουν όλοι αυτοί. Είμαι υπέρ της εθνικής ανεξαρτησίας», δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης.

«Μόνοι μας! Είμαστε λαός έξυπνος και πολύ εργατικός. Οσάκις βρεθήκαμε ελεύθεροι κάναμε καταπληκτικά πράγματα. Οταν αποφυλακίστηκα και έκανα 1.000 συναυλίες σε όλα τα μέρη του κόσμου, αγαπούσαν και θαύμαζαν την Ελλάδα.

»Και φτάσαμε στο σημείο να μας λοιδορούν και να μη λέμε κουβέντα. Ποιοι; Ποιοι είναι αυτοί και τι ξέρουν; Αισθάνθηκα πραγματικά πολύ ταπεινωμένος ως Ελληνας απ' τη συμπεριφορά του Σαρκοζί και της Μέρκελ απέναντι στον Ελληνα πρωθυπουργό. Γιατί το μόνο που μας μένει είναι αυτή η πατρίδα. Ας με πουν και εθνικιστή και πατριδοκάπηλο. Αλλά αυτή είναι η χώρα μας και πρέπει να την υπερασπιστούμε!».

Από .......  epikaira

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΩΡΩΝ»

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com
«Παρακολουθούμε μία απίστευτη φαρσοκωμωδία», καθώς «όλα όσα εκτυλίσσονται τούτες τις ώρες παραπέμπουν στις τελευταίες μέρες της Πομπηίας», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «να αναλάβει την ευθύνη, που του αναλογεί, και να δώσει ένα τέλος σε αυτό τον διασυρμό, σε αυτή την πέραν των ορίων στρέβλωση της Συνταγματικής τάξης».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε τη θέση του για άμεση προσφυγή στις κάλπες, υποστηρίζοντας ότι «αποτελεί πλέον τη μόνη επιλογή προστασίας από τον εκφυλισμό της δημοκρατίας που παρακολουθούμε σε ζωντανή σύνδεση από τους τηλεοπτικούς.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Βύθισαν τον τόπο στο χάος της ακυβερνησίας. Παραιτήθηκε η κυβέρνηση αλλά δεν συμφώνησαν για τη νέα!

 Αναρτήθηκε από........  energoipoliteskv.blogspot.com

Δραματικές στιγμές για την πατρίδα από μικρούς και λίγους πολιτικούς
- Ο Παπανδρέου αποφάσισε Πετσάλνικο για πρωθυπουργό και ο Σαμαράς το δέχθηκε
- Κίνημα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ απείλησε με καταψήφιση και έτσι η σύσκεψη των αρχηγών δεν έγινε ποτέ
- Οργισμένη αποχώρηση Καρατζαφέρη από το Προεδρικό Μέγαρο
- Νωρίτερα ο Παπανδρέου είχε κάνει και διάγγελμα που προανήγγειλε τη νεα κυβέρνηση που δεν σχημάτισε ποτέ
- Κυβέρνηση από αύριο και βλέπουμε - Νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στις 10:00

Ο τόπος ζει δραματικές ώρες, οι πολίτες του αγωνιούν για το αύριο, αλλά όχι οι πολιτικοί του ηγέτες.
Αυτά που γίνονται τις τελευταίες ώρες είναι ακόμα χειρότερα και πιο επικίνδυνα από όσα γίνονταν τις προηγούμενες ημέρες. Από την ονοματολογία φτάσαμε σε εξευτελισμό των θεσμών και πολιτικά τερτίπια τα οποία δεν θα έπρεπε να γίνονται τέτοιες κρίσιμες ώρες.

Όλα έδειχναν ότι Παπανδρέου και Σαμαράς είχαν καταλήξει στο όνομα του Φίλιππου Πετσάλνικου για την πρωθυπουργία. Ωστόσο, ακόμα και λίγες ώρες πριν από την σύσκεψη - παρωδία των πολιτικών αρχηγών τα παιχνίδια συνεχίζονταν.

Κι αυτό, γιατί οι αντιδράσεις στο άκουσμα του ονόματος του Προέδρου της Βουλής ήταν μαζικές και από τα δυο κόμματα.
Δεν ήθελε κανείς το alter ego του Γ. Παπανδρέου, τον άνθρωπο που ήταν ο μοναδικός που ήξερε για το δημοψήφισμα, τον άνθρωπου που θεωρείται ο πιο έμπιστός του. "Ποιός ο λόγος να αλλάξει ο πρωθυπουργός;" έλεγαν χαρακτηριστικά.

Και εν μέσω αυτής της κατάστασης κυλούσαν οι ώρες και η αβεβαιότητα μεγάλωνε για τους πολίτες αυτής της χώρας.

Καποια στιγμή ανακοινώθηκε ότι ο κ. Παπανδρέου θα πάει στο Προεδρικό Μέγαρο στις 5 το απόγευμα. "Η αντίστροφη μέτρηση" είπαν όλοι, "άρχισε."

Όμως βιάστηκαν. Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε από τη Βουλή για το γραφείο του στο Μαξίμου στις 5 ακριβώς και λίγα λεπτά αργότερα ανακοινώθηκε ότι η συνάντηση με τον κ. Παπούλια μετατίθεται για τις 6.




Η αναστάτωση ήταν μεγάλη. Τι να κρυβόταν πίσω από αυτή την μετάθεση;

Ο κ. Παπανδρέου αποφάσισε να κάνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό. "Γι' αυτό η καθυστερηση", είπαν κάποιοι.

Το συνεργείο πήγε λίγο μετά τις 5, το διάγγελμα μαγνητοσκοπήθηκε και στις 6 παρά δέκα το απόγευμα μεταδόθηκε σε εθνικό δίκτυο.

Και έγινε το εξής τραγικό: Ο πρωθυπουργός της χώρας καλοσώρισε τη νέα κυβέρνηση, μίλησε για πρόσωπο με θεσμική ιδιότητα, και επι της ουσίας αποχαιρέτησε τον ελληνικό λαό και παραιτήθηκε!





Λίγη ώρα αργότερα αναχωρούσε για το Προεδρικό Μέγαρο για να υποβάλλει και επισήμως την παραίτησή του στον Κάρολο Παπούλια. Στο διάλογο που ακολούθησε εκτός από τα τυπικά και τις μεγαλοστομίες, μια κουβέντα του κ. Παπούλια τα είπε όλα: "Κύριε Πρόεδρε υπάρχει μια ανακούφιση".


Πλέον το νερό είχε μπει στ' αυλάκι. Στις 7 Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης πέρασαν το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου και όλοι αναστέναξαν με ανακούφιση. Απόψε θα είχαμε κυβέρνηση.

Πως όμως να αποκτήσει κυβέρνηση μια χώρα που κυβερνάται από "μικρούς" πολιτικούς;

Όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τον Γ. Καρατζαφέρη να βγαίνει από το Προεδρικό Μέγαρο μόλις 10 λεπτά μετά την άφιξή του. Οργισμένος βγήκε και κατήγγειλε ότι τον έβαλαν μόνο του να κάθεται σε άλλη αίθουσα κι εκείνοι αποφάσιζαν το όνομα του νέου πρωθυπουργού.





Η Προεδρία απέδωσε το περιστατικό σε παρεξήγηση. Δηλαδή ότι ο κ. Καρατζαφέρης μπήκε σε λάθος αίθουσα. Ενώ, ακόμα και ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι έφτασε στο Προεδρικό λίγο νωρίτερα και έπινε έναν καφέ με τον κ. Παπανδρέου και τον ΠτΔ περιμένοντας τον κ. Καρατζαφέρη. "Και εκείνη την ώρα", είπε ο κ. Σαμαράς, "μπήκε μια κοπέλα και μας είπε: "Ο κ. Καρατζαφέρης σηκώθηκε και έφυγε".

Και όλα αυτά τα περιστατικά και άλλα τόσα ο ελληνικός λαός τα παρακολουθεί άφωνος και παραδομένος σε πολιτικούς που δεν είναι ικανοί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Πολιτικούς που δεν μπορούν με την δέουσα σοβαρότητα να δώσουν λύση στη ακυβερνησία που ταλανίζει τον τόπο και να σώσουν την χώρα από την χρεοκοπία!

Από .....  Newsit

Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού

Αναρτήθηκε από......  energoipoliteskv.blogspot.com

Η συνάντηση Παπανδρέου-Παπούλια στις 5μμ βγάζει πρωθυπουργό – Το νέο «φαβορί»

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com



Για τις 5 το απόγευμα μετατέθηκε η προγραμματισμένη για το μεσημέρι συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αναχωρώντας λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι από το Προεδρικό Μέγαρο, ο Κάρολος Παπούλιας είπε στους δημοσιογράφους που περίμεναν απ’ έξω «τελειώσαμε».

Από τη Νέα Δημοκρατία διέρρευσε ότι το όνομα που θα ανακοινωθεί είναι «θεσμικό».

Οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν στο όνομα του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, ενώ δίπλα στο όνομα του Λουκά Παπαδήμου προστέθηκε και εκείνο του προέδρου της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου, αλλά και του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.

Από  .......  parapolitika

Τα καλύτερα του Λάκη

Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com


Ονοματολογία για τη θέση του πρωθυπουργού


Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

Ψάχνουν για πρωθυπουργό - μαριονέτα και δεν βρίσκουν!!!!

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Δυστοκία παρατηρείται, μέχρι αυτή τη στιγμή, στην εξεύρεση, από τα κομματικά επιτελεία, ενός προσώπου για τη θέση του πρωθυπουργού της χώρας!!!
Να υποθέσουμε τάχα ότι υπάρχει τόση λειψανδρία, ότι υπάρχουν τόσοι ανίκανοι, σε μια χώρα ένδεκα εκατομμυρίων; ή μήπως κανείς δεν δέχεται να γίνει τηλεκατευθυνόμενος πρωθυπουργός – μαριονέτα, για να του φορτώσουν όλες τις αμαρτίες του σάπιου πολιτικού συστήματος;

Η συνεχιζόμενη πολιτική κωμωδία και η δυστοκία εξεύρεσης προσώπου που....
να δεχτεί να παίξει το εξιλαστήριο θύμα, φανερώνει ότι το πολιτικό σύστημα, αφενός επιδιώκει να παραπλανήσει τους «κουτόφραγκους» για να πάρει την 6η δόση και αφετέρου θέλει να συνεχίσει το πολιτικό του θέατρο της τεχνητής αντιπαράθεσης, προς τους κομματικούς του πελάτες, προκειμένου να διατηρηθεί τεχνητά ο δικομματισμός και κατ’ επέκταση το ίδιο σάπιο και αποτυχημένο πολιτικό σύστημα.

Πάντως εμείς, μετά τη λήψη της 6ης δόσης, δεν βλέπουμε να επιβιώνει και πολύ αυτό το πολιτικό τερατούργημα που πάνε να φτιάξουν.

Αλίμονο, κανένα από τα κόμματα δεν θέλει μια επιτυχημένη κυβέρνηση συνεργασίας, γιατί απλά, κάτι τέτοιο θα έστελνε στον πολιτικό αποτεφρωτήρα τα ίδια. Μετά, ο λαός θα γκρέμιζε τις τεχνητές διαχωριστικές γραμμές, θα ήθελε απλή αναλογική και κυβερνήσεις συνεργασίας. Σιγά μη θέλουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κάτι τέτοιο. Για χαζούς τους περάσατε;

Κάτι όμως αρχίζουν να καταλαβαίνουν και οι «κουτόφραγκοι» και θέλουν υπογραφές από τα κόμματα, για το οριστικό ξεπούλημα της χώρας και μετά ας μείνουν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των αφελών ψηφοφόρων..

hassapis-peter

Αποκάλυψη Κακλαμάνη: Είχα συμφωνήσει να είμαι πρωθυπουργός!

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com
  
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής μίλησε για συνάντησή του με τους Παπανδρέου-Σαμαρά 


«Συναντήθηκα με τον Γ. Παπανδρέου και τον Αντ. Σαμαρά και είχαμε συμφωνήσει να είμαι εγώ ο υποψήφιος πρωθυπουργός», αποκάλυψε πριν απο λίγο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

Συγκεκριμένα επιβεβαίωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης ότι χθες συναντήθηκε με το Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά και αποκάλυψε ότι του έγινε πρόταση να γίνει πρωθυπουργός.

«Συμφωνήσαμε», είπε και συνέχισε: «Δεν μου έθεσαν κανένα όρο αν θα αλλάξω υπουργούς ποιους θα βάλω ποιους δεν θα βάλω». «Από εκεί και πέρα», πρόσθεσε, «υπήρχαν ορισμένα θέματα και σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση του έργου αυτής της κυβέρνησης και τη συμμετοχή προσώπων».

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να έρθουν στελέχη και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ αντί να παίζουν κάποιοι τον αντιμνημονιακό λαϊκισμό». «Ελπίζω το νέο πρόσωπο που θα επιλεγεί και μάλλον σύντομα θα ανακοινωθεί να είναι εξοπλισμένο με τέτοια στελέχωση της κυβέρνησή του», κατέληξε.

Από ......parapolitika

Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος ο Βιολογικός των Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Από .....  Εφημερίδα " ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "

Παίζει για υφυπουργός ο Χρήστος Σταϊκούρας!

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com


Εν αναμονή της ανακοίνωσης του  εξωκοινοβουλευτικού- υπηρεσιακού πρωθυπουργού που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο  πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Βασίλης Σκουρής μετά το ισχυρό βέτο του Ευάγγελου Βενιζέλου για τον κ. Παπαδήμο.
Επόμενο στάδιο των  επιτελείων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας η σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος.
Σύμφωνα με  πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM-1 στην Ν.Δ. ειδικότερα φαίνεται ότι  ο κ. Σαμαράς ανακρούει από  στην αρχική έμμονη του να μην μετέχουν πολιτικά στελέχη του κόμματός του και  ετοιμάζει λίστα προς υπουργοποιήσει  συνεργατών του.
Μεταξύ των φερόμενων για υπουργοποιήσει περιλαμβάνεται και το όνομα του φθιώτης βουλευτή Χρήστου Σταϊκούρα καθώς και του  καθηγητή Χ. Λαζαρίδη.
Όσον αφορά στην πιθανή  ανάθεση θέσης ευθύνης για τον Σταϊκούρα είναι πιθανόν να οριστεί ως υφυπουργός  είτε στο Υπουργείο Οικονομικών με αρμοδιότητες σε θέματα φορολογίας είτε στο Υπουργείο περιφερειακής Ανάπτυξης.
Αντίθετα δεν ακούγεται κάτι ανάλογο για τον  επίσης φθιώτης βουλευτή και πρώην υφυπουργό Υγείας Θανάση Γιαννόπουλο που είναι σήμερα τομεάρχης υγείας της Ν.Δ.
Κύκλοι πάντως από το περιβάλλον του κ. Σταϊκουρα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί κατά πόσο  η ανάληψη μιας θέσης ευθύνης για παράδειγμα στο Υπουργείο Οικονομικών θα είναι πολιτικά «συμφέρουσα» για τον ίδιο ή θα του προκαλέσει  ταχύτατη φθορά και δυσαρέσκεια λόγω των 
σκληρών μέτρων που  ετσι και αλλιώς θα είναι υποχρεωμένη να λάβει  και η νεα κυβέρνηση.
Μιά θέση ευθύνης στο Υπουργείο Ανάπτυξης όμως μπορεί να μην έχει ανάλογη φθορά και  θα το προτιμούσε,ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι.
Από  ......lamiafm1

ΠΡΟΒΟμάστορες : 12/11/2011 Ορεινή πεζοπορία στα Βόρεια Άγραφα – Καράβα 2.184μ. 13/11/2010 Ορεινή Ποδηλασία στην ορεινή Αργιθέα και τη Λίμνη Στεφανιάδα

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Συνεργασία με την Ορειβατική – Ποδηλατική ομάδα Αλλού για Αλλού

Σάββατο: Συνάντηση στον Άγιο Κων/νο στις 07:00π.μ. 

Μετακίνηση με αυτοκίνητα έως το διάσελο του Αγίου Νικολάου 1.500μ. στην ορεινή Αργιθέα. Ανάβαση στη Καράβα, κορυφή Σχιζοκάραβο 2.184μ. σε 3 ώρες περίπου. Συνέχεια στη κορυφογραμμή και από μονοπάτι κατάβαση στο χωριό Βλάση Αργιθέας όπου θα γίνει η διανυκτέρευση σε σκηνές ή σε δωμάτια. Δείπνο σε τοπική ταβέρνα.
Μέτρια διαδρομή για πεζοπόρους Β.Δ.2-Ω.Π.7-Υ.Δ.700μ.


Κυριακή: Κατάβαση από ασφάλτινο δρόμο στη σμίξη των ρεμάτων Σκυλόρεμα και Πετριλιώτη. 
Στη συνέχεια ακολουθούμε τη ροή του ποταμού ως τον οικισμό Παλιοχώρι και Ρωμιά. Κινούμαστε περιμετρικά της λίμνης Στεφανιάδας και αφού περάσουμε το Αετοχώρι φτάνουμε στο χωριό Συκιά. Από χωματόδρομο φτάνουμε στο χωριό Στεφανιάδα και καταλήγουμε πάλι στον οικισμό Ρωμιά. Ανάβαση έως το μοναστήρι της ΙΜ Σπηλιάς όπου μας περιμένουν τα αυτοκίνητα για την επιστροφή. Προαιρετικά στάση για θερμά λουτρά στα Καλλυντικά ή Πηγές της Αφροδίτης στα Καμένα Βούρλα.
Μέτρια διαδρομή για ποδηλάτες Β.Δ.2- Ω.Π.5- Υ.Δ.800μ.-Μήκος 45χλμ. περίπου
Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής μόνο τη μία ημέρα μετά από συνεννόηση  με τους συντονιστές της δράσης.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 10:00μ.μ. στις 9/11/2011.
Συντονιστές της Δράσης αυτής είναι:
1). Κώστας Γκέκας   τηλ. 6978479090
2). Νίκος Μονέζης
Για περισσότερες πληροφορίες: Κωστής Πετρόπουλος τηλ. 6974507311 email 

 kostaspetro2003@yahoo.gr

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Ημέρα "

Αναρτήθηκε από....... energoipoliteskv.blogspot.com


Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Καθημερινή ΦΘΙΩΤΙΔΑ "

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com