Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ: Την Κυριακή 20/11, Ταυρωπός – «Α.Ο. Καμένα Βούρλα» στο γήπεδο Καμινάδων!

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Με την ομάδα του Ταυρωπού ( γήπεδο των Καμινάδων), στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, θα δώσει την Κυριακή (20-11-2011) τον επόμενο αγώνα της η ομάδα των Καμένων Βούρλων.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δ. Τζοφώλης από τα Τρίκαλα με βοηθούς τους Μ. Μανασή και Α. Μαργιώλη

Προερχόμενη από 2 συνεχείς ήττες η ομάδα των Καμένων Βούρλων, έχει κάνει την κατάλληλη προετοιμασία που της επιτρέπει να ελπίζει στην έναρξη συλλογής βαθμών (ή βαθμού).

Ο προπονητής των “Tifosi” Στάθης Καλλιμάνης παραμένει αισιόδοξος για ένα καλό αποτέλεσμα, παρά το ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τραυματισμούς.

Ιδιαίτερο πρόβλημα είναι αυτό του Μπαγινέτα, ο οποίος υπέστη κάκωση κατά τη διάρκεια προπόνησης και αναμένεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Η επάνοδός του στους αγώνες τοποθετείται στο τέλος του έτους περίπου, ενώ πρόβλημα έχει και ο Τσάρας με τους κοιλιακούς και θα απουσιάσει για 3-4 εβδομάδες. Μια ελαφρά κάκωση στο γόνατο θα κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους και τον Παντ. Νικολάου για 2 τουλάχιστον εβδομάδες

   Από .... .....thronio.gr

Η Ανθήλη δεν πληρώνει το χαράτσι

 Αναρτήθηκε από  .........  energoipoliteskv.blogspot.com

Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού χθες και... είπαν το δικό τους ΟΧΙ στο χαράτσι για τα ακίνητα.
 

Αποφάσισαν όλοι μαζί, να μην πληρώσουν το χαράτσι αλλά μόνο το λογαριασμό της ΔΕΗ.


Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο LamiaStar,  είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν καν στα συνεργεία να πλησιάσουν τα σπίτια τους για να κόψουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Τις επόμενες ώρες θα ενημερώσουν για τις αποφάσεις τους τη διοίκηση της ΔΕΗ στην Λαμία...


Από  .......  LamiaStar

Χανιά: Κατάληψη στα γραφεία της ΔΕΗ

 Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com

 Κλειστά παρέμειναν σήμερα τα γραφεία καθώς εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων που αντιδρούν στην καταβολή του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών, κατέλαβαν την είσοδο των γραφείων.

Στις 7:30 το πρωί οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση που πήγαν για να πιάσουν δουλειά βρήκαν τις πόρτες κλειστές από τους συγκεντρωμένους που είχαν υψώσει και πανό. ''Είναι παράνομο και άδικο αυτό που γίνεται. Ζητάμε από την κυβέρνηση να το αποσύρει καθώς υπάρχει και θέμα αντισυνταγματικότητας'', δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων Δημήτρης Κορναράκης.

''Η επιβολή του εκτάκτου τέλους βρίσκει αντίθετο το σύνολο της κοινωνίας καθώς υπάρχουν μεγάλες κατηγορίες πολιτών που αδυνατούν να το καταβάλουν. Το αίτημα της κινητοποίησης είναι να αποσυρθεί το τέλος και τα οικονομικά βάρη να τα επωμισθούν οι έχοντες και οι κατέχοντες'', είπε η γραμματέας του νομαρχιακού παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ Ντίνα Κληρονόμου.

Κινητοποιήσεις για το "χαράτσι" γίνονται σήμερα τόσο στο Ηράκλειο όσο και στο Ρέθυμνο. 

Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο

Από .......  Newsit

Την βρήκε ο αδελφό της δεμένη πισθάγκωνα και σε κατάσταση σοκ

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com



Η γυναίκα δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει...

Όλα δείχνουν ληστεία που πρέπει να έγινε το τελευταίο 48ωρο. Ο αδελφός της 64χρονης γυναίκας από τον Μώλο Φθιώτιδας, ανησύχησε γιατί η αδελφή του δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και χθες βράδυ έφυγε από την Αθήνα και ήρθε στο Μώλο, όπου λίγο μετά τις 22:00΄ βρήκε την αδελφή του δεμένη πισθάγκωνα και σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, η 64χρονη έχει στο πρόσωπο σημάδια, που δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες χρησιμοποίησαν χρησιμοποίησαν βία για να την ληστέψουν. Ωστόσο η ίδια δεν είναι ακόμη σε θέση να πει πολλά στους αστυνομικούς, αφού βρίσκεται σε σύγχυση από το ισχυρό σοκ, που υπέστη.

Σήμερα θα γίνει και ιατροδικαστική εξέταση, που αναμένεται να δώσει αρκετές απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών της ασφάλειας, που χειρίζονται την υπόθεση.

Από ......  LamiaReport

Όταν η διανόηση επιδίδεται σε κωλοτούμπες

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com


 

Μπέης καλεί Παπαδήμο να συνεχίσει και μετά.

 

Αίσθηση προκάλεσε άρθρο του πρώην καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κώστα Μπέη, στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», με τίτλο «Έχουν χρέος να πετύχουν» και με το οποίο ουσιαστικά καλεί τον κ. Παπαδήμο να αναλάβει πρωτοβουλίες, μετά τη λήξη της θητείας της παρούσας κυβέρνησης, για μια πολιτική κίνηση τεχνοκρατών πανεπιστημιακών που θα γκρεμίσει τον παλαιοκομματισμό!!!

Σε κάποιο σημείο του άρθρου του θεωρεί αναγκαία την δεκαετή πειθαρχία μας στις εντολές της τρόϊκας λέγοντας:...
 «Ομως, αφού προδήλως δεν υπάρχει περιθώριο να συντροφιάσουμε με τις γειτονικές μας βαλκανικές χώρες και τη δική τους μιζέρια, θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να πετύχει τελικώς η προγραμματιζόμενη δεκαετής πειθαρχία στις εντολές και στην επιχώρια επίβλεψη της τρόικας»

Πιο κάτω ο κ. Μπέης υποθέτει ότι αυτή η ταπεινωτική περιπέτεια μπορεί να μας φρονηματίσει: «Ισως αυτή η ταπεινωτική για τη φιλοτιμία μας περιπέτεια να μας φρονηματίσει, ώστε στο μέλλον να μην τρέχουμε πίσω από αναξιόπιστους λαοπλάνους της κληρονομικής φεουδαρχικής κομματοκρατίας».

Και τελικά καταλήγει με την ευχή πως: «Οταν θα λήξει η θητεία της παρούσας μεταβατικής πολυκομματικής κυβέρνησης, θα ήταν ευλογία για τον τόπο μας αν ο διαπρεπής τεχνοκράτης και ακαδημαϊκός πρωθυπουργός, μας κ. Παπαδήμος, θα καλούσε αυτούς τους άξιους νέους συναδέλφους μου να τον βοηθήσουν για τη ριζική ανανέωση του πολιτικού τοπίου της δύστυχης πατρίδας μας. Και «εκάς οι νεκροί» του παλαιοκομματισμού!».

Εμείς εκλαμβάνουμε τα τελευταία αυτά λόγια του παλιού καθηγητή μας, σαν μια ευχή και έκκληση μαζί προς τον συνάδελφό του καθηγητή κ. Παπαδήμο να φτιάξει μια πολιτική κίνηση από νέους τεχνοκράτες πανεπιστημιακούς, για να γκρεμίσουν τον παλαιοκομματισμό και να αλλάξουν το πολιτικό σύστημα.

Διαφωνούμε φυσικά κάθετα με τις απόψεις του κ. Μπέη:
1) Γιατί, αν ακολουθήσουμε τις εντολές της τρόϊκας για τα επόμενα δέκα χρόνια και τεθούμε κάτω από την επίβλεψή της, τότε θα ξεπουληθούμε, θα εξαθλιωθούμε και στο τέλος της δεκαετίας, όσοι υπάρχουμε ακόμα, θα είμαστε σε πολύ χειρότερη μοίρα από σήμερα. Αυτοί που θα κρατήσουν όρθια την κοινωνία, θα είναι αυτοί που θα αντιδράσουν στα σχέδια της τρόϊκας και όχι οι «υπάκουοι».  
2) Γιατί ποτέ καμία ταπείνωση δεν συνέτισε κάποιον και ούτε τον ώθησε να μεγαλουργήσει. Τουναντίον, τα υπερήφανα και αξιοπρεπή «ΟΧΙ» ανεβάζουν τον άνθρωπο και παράγουν πολιτισμό και
3) Αντί να περιμένουμε από τον κ. Παπαδήμο να μας σώσει, καλύτερα θα ήταν για τον ίδιο, να μας εξηγήσει αν αξίωμα του πρωθυπουργού της χώρας, του δόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος ή όχι.

 

Θα παραμένουμε στο μνημόνιο, όταν η κρίση χτυπάει τον πυρήνα της Ευρωζώνης;


Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com



του Κώστα Ροδινού
 
Διαβάζω στο χθεσινό τύπο:
1- «Η γερμανική συζήτηση ενοχλεί εν μέρει»,  δήλωσε ο κ. Γιούνκερ. «Με ένα χρέος της τάξης  80 %  του ΑΕΠ, η Γερμανία έχει σαφώς μεγαλύτερες υποχρεώσεις από την Ισπανία, το χρέος της οποίας ανέρχεται στο 60 %. Αλλά αυτό δεν θέλει να το ξέρει κανείς! Φαίνεται εύκολο να λες ότι οι άνθρωποι στο νότο είναι τεμπέληδες και ότι οι Γερμανοί κάνουν όλη τη δουλειά. Δεν είναι όμως έτσι».
2-Το βράδυ της Τετάρτης,  ο Οίκος  Moody΄s,  υποβάθμισε 10 γερμανικές τράπεζες, κίνηση που αντανακλά την αναθεώρηση των υποθέσεων του Οίκου για το μέγεθος της στήριξης που θα μπορούσαν να λάβουν οι τράπεζες από τη γερμανική κυβέρνηση!
3-Την Πέμπτη, η  Ισπανία  βγήκε στις  αγορές  και κλήθηκε να πληρώσει (το απαγορευτικό) επιτόκιο 6,975%,  για τα δεκαετή ομόλογα που εξέδωσε -με την κάλυψη της δημοπρασίας να είναι μάλιστα μειωμένη.
4-Την ίδια μέρα, η  Fitch προειδοποίησε με υποβάθμιση τη Ιταλία, αν δεν παραμείνει  στις αγορές -κρίνοντας μάλιστα πως η χώρα «βρίσκεται, πιθανότατα, ήδη σε ύφεση».  Η Fitch  θεωρεί επιτακτική ανάγκη  την πρόσβαση της Ρώμης  στις αγορές, δεδομένης της  ωρίμανσης χρέους ύψους 193 δισ. ευρώ το 2012.
5-«Σε νέα επίπεδα ρεκόρ, διαμορφώθηκε την Πέμπτη η διαφορά απόδοσης των δεκαετών ομολόγων της Γαλλίας έναντι των αντίστοιχων της  Γερμανίας, φτάνοντας τις  196,6 μονάδες βάσης ή 1,966%.» (υπενθυμίζω ότι με αυτά τα spreads δανειζόταν η Ελλάδα, το ….μακρινό  2009!)
6. Το επιτόκιο  στο 10ετές αυστριακό ομόλογο εκτινάχθηκε  στο 3,4% έναντι 2,7% στις αρχές Νοεμβρίου.
Πειραματόζωον η Ελλάς
Είναι δυνατόν,  όλα αυτά να τα προκάλεσε η Ελλάδα, όταν η οικονομία της αντιστοιχεί μόλις στο 2% της Ευρωζώνης;
Προφανώς όχι!
Και, όμως, με βαρύτατη ευθύνη του κ. Παπανδρέου, η Ελλάδα τα τελευταία δυο χρόνια έχει μετατραπεί σε πειραματόζωο.
-η πατρίδα μας έχει διασυρθεί παγκοσμίως.
-η οικονομία μας έχει  εγκλωβιστεί σ’  ένα μνημόνιο  που τη φόρτωσε με περισσότερα χρέη και της δημιούργησε μεγαλύτερα προβλήματα από εκείνα που υποτίθεται ότι θα έλυνε.
-Ο ελληνικός λαός υποβάλλεται στο πιο βάναυσο πρόγραμμα λιτότητας που έχει εφαρμοστεί ποτέ σε Ευρωπαϊκή χώρα.
-οι υποτιθέμενοι εταίροι μας, στο όνομα δήθεν της σωτηρίας μας, παρεμβαίνουν με τρόπο προκλητικό στα εσωτερικά πράγματα της χώρας και μας ζητούν να εκχωρήσουμε ακόμα μεγαλύτερο μέρος από την εθνική μας κυριαρχία.
Όλα αυτά γίνονται για να έχουμε το 2021 το χρέος που είχαμε το 2009!!!
Ο ελληνικός λαός δικαιούται και πρέπει να μάθει πως και γιατί φτάσαμε ως εδώ.
Πόσο θα επιμένει η κ. Μέρκελ;
Χθές η Γαλλική εφημερίδα Le Monde, σ’ ένα δισέλιδο αφιέρωμα αναρωτιόταν, «αν η Ελλάδα είναι Ευρωπαϊκή χώρα;»  Θα διατύπωνα αλλιώς το ερώτημα: Αξίζει να είσαι μέλος σε μια τέτοια Ευρώπη;
Οι οικονομικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσαν ότι την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη, δεν την προκάλεσε η Ελλάδα!  Είναι  αποτέλεσμα των δομικών προβλημάτων που έχει η ευρωζώνη από της  ιδρύσεώς της και η οποία   οξύνθηκε από την κοντόφθαλμη  και εγωκεντρική πολιτική της κ. Μέρκελ, η οποία παγιδευμένη στις εμμονές της, έπαιρνε αποφάσεις με βάση τα δημοσιεύματα της Bild και  τις επικείμενες εκλογές στα Ομοσπονδιακά της κρατίδια.
Είχα γράψει παλαιότερα, πώς δεν πρέπει να σφυρίζεις αδιάφορα από την πολυτελή σου έπαυλη, όταν καίγεται η παράγκα του γείτονα, γιατί η φωτιά μπορεί να πηδήξει το φράχτη.  Η κ. Μέρκελ, πολύ σύντομα θα αντιληφθεί, αν δεν το αντιλήφθηκε ήδη,  ότι η κρίση βρίσκεται ήδη στην καρδιά της Ευρωζώνης.  Της χτυπάει την πόρτα. Είναι αστείο να επιμένει ακόμα ότι το πρόβλημα θα λυθεί με προγράμματα λιτότητας, που εξαθλιώνουν τους λαούς για να σώζουν τους τραπεζίτες.
Η Ευρωζώνη εκ των πραγμάτων θα υποχρεωθεί να χαράξει μια νέα στρατηγική για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, η οποία πέραν των δομικών αλλαγών, θα δώσει έμφαση πρωτίστως στην ανάπτυξη.
Κεντρικό ρόλο αναμένεται να αναλάβει η  ΕΚΤ. «Η ΕΚΤ πρέπει να δικαιολογήσει το όνομά της και να υπερασπιστεί την σταθερότητα στην Ευρωζώνη», δήλωσε την Τετάρτη  ο Ισπανός πρωθυπουργός Ζοζέ Θαπατέρο. Και η Γαλλία, που ζει με το άγχος της απώλειας του triple A, τάχθηκε ανοικτά υπέρ της «γενναίας αγοράς» ομολόγων από την ΕΚΤ.
Για πόσο ακόμα καιρό θα ανθίσταται η κ. Μέρκελ; Εικάζω όχι για πολύ!
Εμείς τι κάνουμε;
Και εμείς τι κάνουμε; Το πρόγραμμα σταθεροποίησης  της Ελλάδας απέτυχε. Για αυτό και πρέπει να εγκαταλειφθεί. Όσο ενωρίτερα το συνειδητοποιήσουν, τόσο ταχύτερα θα αποφευχθεί η καταστροφή.
Ήδη τα στοιχεία που δόθηκαν για το 10μηνο του 2011, καθιστούν επιβεβλημένη τη λήψη νέων εισπρακτικών μέτρων.
Η κατάσταση  είναι αδιέξοδη.
Είναι δυνατόν να επιμένουμε στο μνημόνιο, όταν η κρίση χτυπάει τον πυρήνα της ευρωζώνης;
Αυτή τη χρονική συγκυρία,  η Ελλάδα έπρεπε να είχε μια ισχυρή κυβέρνηση, με νωπή λαϊκή εντολή. Για να διαπραγματευτεί με τους εταίρους της από μηδενική βάση. Θα είχε με το μέρος της και το αμάχητο τεκμήριο ότι η πολιτική της τρόϊκας επιδείνωσε τα προβλήματα.
Ελπίζω ότι ο κ. Παπαδήμος θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα λειτουργήσει ως  άνθρωπος των τραπεζών, αλλά ως Πρωθυπουργός   Ελλάδος.

Από  .......Antinews

Τα απόβλητα Διρφύων-Μεσαπίων και Λοκρών 677.637 ευρώ!

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντά η σύμβαση για τη συλλογή και απομάκρυνση επικίνδυνων και μη αποβλήτων στις περιοχές Διρφύων – Μεσσαπίων & Λοκρών, προϋπολογισμού 677.637 €.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και ο ανάδοχος του έργου, υπέγραψαν στις 17 Νοεμβρίου, τη σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και εργολήπτριας επιχείρησης για τη συλλογή και απομάκρυνση επικίνδυνων και μη αποβλήτων στις περιοχές Διρφύων – Μεσσαπίων & Λοκρών. Το έργο είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (Πρόγραμμα Στερεάς Ελλάδας), με προϋπολογισμό 677.637 €.
Στόχος του έργου είναι η προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, με την άμεση απομάκρυνση των επικίνδυνων αποβλήτων από 7 εντοπισμένες θέσεις, 6 στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων και 1 στον Δήμο Λοκρών.
Με τις εργασίες που θα υλοποιηθούν θα γίνει συλλογή και απομάκρυνση των επικίνδυνων και μη αποβλήτων (απόβλητα θερμικής επεξεργασίας αλουμινίου, δομικά υλικά με αμίαντο, πετρελαιοειδή, κατάλοιπα, χώματα και πέτρες εκσκαφών που περιέχουν επικίνδυνες ουσίες), ενώ παράλληλα προβλέπεται και σύνταξη μελέτης εξυγίανσης των ρυπασμένων χώρων.
Συνολικά πρόκειται να απομακρυνθούν 700 περίπου τόνοι στερεών αποβλήτων (εκτιμώμενη ποσότητα), καθώς και ικανός όγκος υγρών αποβλήτων που έχουν αποτεθεί σε εγκαταλελειμμένους χώρους.
«Μια σημαντική παρέμβαση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την περιβαλλοντική εξυγίανση» χαρακτηρίζει το έργο ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς, τονίζοντας: «Η υπογραφή της σύμβασης σηματοδοτεί την έναρξη των διαδικασιών αποκατάστασης σε ρυπασμένες περιοχές της Εύβοιας και της Φθιώτιδας. Έχουμε εντάξει και χρηματοδοτούμε το έργο από το ΕΣΠΑ, αποσκοπώντας στην ενίσχυση των δράσεων για την προστασία και τη βελτίωση του περιβάλλοντος.
Μέριμνά μας είναι όχι μόνο να αντιμετωπίσουμε κατασταλτικά τέτοιου είδους φαινόμενα, αλλά να ενεργοποιηθούμε και να συνεργαστούμε με άλλους αρμόδιους φορείς, για να αποτραπούν. Κεντρικός μας στόχος είναι να επενδύσουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, και να ενισχύσουμε τις πρωτοβουλίες μας για να αντιστραφεί η περιβαλλοντική κατάσταση στις ευαίσθητες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, διασφαλίζοντας παράλληλα τη δημόσια υγεία των πολιτών».
Από  .......  lamiafm1

ΠΡΟΒΟμάστορες : 19-20/11/2011 Ορειβασία στη Γκιώνα ή Ασέληνο Όρος -Τραγονόρος 2.456μ. Συκιά-Λαζόρεμα -Βαθιά Λάκα- Τραγονόρος 2.456μ.-Μακρυλάκκος-Συκιά

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Συνεργασία με την Ορειβατική-Ποδηλατική ομάδα Αλλού για Αλλού.


Σάββατο : Συνάντηση στο χωριό Συκιά Φωκίδας 710μ. στις 9:30π.μ. 

Στην αρχή ακολουθούμε τη κοίτη του ρέματος και γρήγορα φτάνουμε στη βάση της Πλάκας Συκιάς, της μεγαλύτερης ορθοπλαγιάς των Βαλκανίων με ύψος 1.200μ. και μήκος 3χλμ. Αφού περάσουμε χαρακτηριστικό πέρασμα, ώμος διασχίζουμε τη μικρή ορεινή κοιλάδα που δημιουργεί το Λαζόρεμα. Στη συνέχεια σκαρφαλώνουμε μέσα στην απότομη κοίτη, του ρέματος ως τη θέση Βαθιά Λάκα  1.950μ. όπου στήνεται η κατασκήνωση. Μαγείρεμα στη κατασκήνωση.
Δύσκολη διαδρομή  - για ορειβάτες Β.Δ.4 - Ω.Π.7 -Υ.Δ.1.240μ.

Κυριακή : Αρχικά ανάβαση στο διάσελο Πλατυβούνας – Πυραμίδας 2.190μ. 

Στη συνέχεια ανάβαση από τη Γκιωνόλακκα στη κορυφογραμμή που ακολουθούμε ως τη κορυφή Τραγονόρος 2.456μ. Κατάβαση στο Μακρυλάκκο και από μονοπάτι και δασικό δρόμο στο τέλος, κατάληξη στο χωριό Λευκαδίτι και μετά στη Συκιά.
Δύσκολη διαδρομή  - για ορειβάτες Β.Δ.4 - Ω.Π.9 -Υ.Δ.506μ.

(Η μεταφορά του κατασκηνωτικού εξοπλισμού γίνεται από τους συμμετέχοντες)
Πιθανώς να χρειαστεί χειμερινός εξοπλισμός. Συνεννόηση με τους συντονιστές.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 10:00μ.μ. στις 16/11/2011.
Συντονιστές της Δράσης αυτής είναι :
1). Κωστής Πετρόπουλος        τηλ. 6974507311
2). Αποστόλης Στεργίου
Για περισσότερες πληροφορίες :
Κωστής Πετρόπουλος τηλ.6974507311 email kostaspetro2003@yahoo.gr

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Ημέρα "

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com