Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011






Τρόμος, ληστεία και πιστολιές στα Καμένα Βούρλα !

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Ληστεία σε βάρος προποτζίδκου και χρυσοχοείου έγινε πριν από λιγη ώρα στο κεντρο των Καμένων Βούλρων.
Τρία  ατομα με καλυμενα προσωπα προσπαθησαν να μπουν σε χρυτσοχοείο της Γερασίμου Βασιλειάδη αλλα  επειδη το συγκεκριμμενο κατάστημα εχει  γινει στοχος ληστων και στο παρελθον ο ιδιοκτήτης ειχε λαβει τα μετρα του  και η πόρτα δεν ανοιγε  αν δεν εδινε εντολη η συζυγος του ιδικοτήτη που ηταν μεσα.
Ετσι οι τρεις κακοποιοί ορμησαν σε διπλανό  σουφλατζίδικο από οπου  με την απειλη οπλου και  πυροβολισμούς στον αέρα αρπαξαν απ οτον ταμίσ 300 περίπου ευρώ.Στη συηνέχεια και αφου ερριξαν αλλους δυο πυροβολισμούς στον αέρα εισήλθαν στο διπλανό  προποτζίδικο και  παντα με την απειλη των πιστολιων τους οι ληστές πηραν απο το ταμειο αλλα 300 ευρώ περίπου και  αμεσως  επιβιβάστηκαν σε ενα  αυτοκινητο μάρκας Μερσεντες μαύρο στο οποίο κατα μια μαρτυρια  βρίσκονταν  και τεταρτος κακοποιός και εξαφανίστηκαν  προς  την Εθνικη οδο.Πιθανόν προς Λαμία.
Η επιχείρηση δεν κράτησε περισσότερο απο 10 λεπτά και παρα το ότι καποιοι αλλοι καταστηματάρχες που ηταν μαρτυρες αυτης της θρασύταρης επιθεσης των ληστών ειδοποιησαν την αστυνομία μεχρι να φτάσει περιπολικό οι δράστες ειχαν εξαφανιαστεί.
Από ....... lamiafm1

Η Ελλάδα βάζει 2,5 δις στο ΔΝΤ.. Η Ελλάδα δάνεισε την Ελλάδα !!! (Bίντεο)

Αναρτήθηκε από.......   energoipoliteskv.blogspot.com 


Αυτά που έγραφε ο Ε.Τ χθες, εμείς τα αποκαλύψαμε στις 16 Απρ.2010:
Είναι ειρωνεία η Ελλάδα βάζει 2,5 δις στο ΔΝΤ..Η Ελλάδα θα δανείσει την Ελλάδα !!!

Μάλιστα αγαπητοί μου όσο και αν σας φαίνεται παράξενο η Ελλάδα βάζει 2,5 δις $ στο ταμείο του ΔΝΤ (η συμμετοχή μας)...
Η κυβέρνηση βάζει 2,5 δις $ στο ΔΝΤ και παράλληλα σκίζει όλο τον κόσμο με ατελείωτα, βάρβαρα και απάνθρωπα μέτρα και χαράτσια.
Από πέρυσι τον Απρίλιο το είχαμε αναδείξει και σας είχαμε ενημερώσει..
Και καλά εμείς, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είμαστε "γραφικοί" και συνομωσιολόγοι...
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ο Γερουσιαστής Ron Paul για το θέμα,

κατά την αποκαλυπτική συνομιλία-ενημέρωση της μικτής επιτροπής του Κογκρέσου, από τον πρόεδρο της Κεντρικής τράπεζας (Federal Reserve) Ben Bernanke.

Ο Ron Paul έχει ξεσκισθεί στο γέλιο ...τους πήρε χαμπάρι
"Είναι ειρωνεία η Ελλάδα να βάζει 2,5 δισ. $ στο ΔΝΤ και παράλληλα να δανείζεται"
Δηλαδή η Ελλάδα δανείζει την Ελλάδα και ίσως και άλλες χώρες !!!!



Από .... exomatiakaivlepo

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ 181 ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Αναρτήθηκε από........  energoipoliteskv.blogspot.com 


 Ρεπορτάζ : Δήμητρα Σκούφου
(από ΤΑ ΝΕΑ)
Με ένα σχέδιο δράσης που περιλαμβάνει 181 έργα συνολικού προϋπολογισμού 11,5 δισ. ευρώ, τα οποία χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ και έχουν ορίζοντα ολοκλήρωσης έως το 2015, φιλοδοξεί η κυβέρνηση να δώσει ανάσες στην...

 ελληνική οικονομία. Στην εξέλιξη των έργων αυτών, τα οποία αναμένεται να αλλάξουν τα διαρθρωτικά χαρακτηριστικά της ανάπτυξης σε κάθε περιφέρεια της χώρας, αναφέρθηκαν χθες ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο επίτροπος Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ενωσης Γιοχάνες Χαν. Τα έργα αυτά, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων έργα στον τομέα της ενέργειας, των μεταφορών και υποδομών, της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας, εκτιμάται ότι θα δημιουργήσουν κατά τη φάση της υλοποίησής τους έως το 2015 περισσότερες από 207.000 θέσεις εργασίας, ενώ ο αριθμός των μόνιμων θέσεων απασχόλησης μετά την ολοκλήρωσή τους θα ξεπερνά τις 100.000.
O ευρωπαίος επίτροπος δήλωσε ικανοποιημένος από την υλοποίηση του σχεδίου δράσης που είχε συμφωνήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ωστόσο εξέφρασε τον προβληματισμό του για 1.000 έργα του Γ' ΚΠΣ που έχουν παγώσει, με κίνδυνο αν δεν ολοκληρωθούν άμεσα, η Ελλάδα να αναγκαστεί να επιστρέψει κονδύλια ύψους 3,5 δισ. ευρώ. Και αυτό γιατί μέχρι σήμερα εκκρεμεί η εκταμίευση της εθνικής συμμετοχής, ύψους 260 εκατ. ευρώ. Οπως είπε ο κ. Χαν, ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, που χειρίζεται τα κονδύλια, να προχωρήσει άμεσα στην εκταμίευση των χρημάτων αυτών έως τον ερχόμενο Φεβρουάριο ώστε να μην αναγκαστεί η Ελλάδα να προχωρήσει σε επιστροφές.
Ο Γιοχάνες Χαν αναφέρθηκε και στον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών στην Ελλάδα, τον οποίο προσδιόρισε «ίσως στο πρώτο εξάμηνο του 2012», εκφράζοντας φόβους ότι ενδεχομένως να δημιουργήσουν καθυστερήσεις στην εκτέλεση των έργων. Σημείωσε, ωστόσο, ότι ελπίζει να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και η προεκλογική περίοδος να είναι σύντομη, ενώ κάλεσε τους υπουργούς να επιταχύνουν τις διαδικασίες ώστε να παραδώσουν τα υπουργεία τους έχοντας ολοκληρώσει όσα έχουν αναλάβει. Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος είπε ότι το χρονικό πλαίσιο της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου δεν μπορεί να είναι ασφυκτικό, καθώς θα πρέπει να κλείσουν τα ζητήματα που σχετίζονται με τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου.

Για το ΕΣΠΑ. Σε ό,τι αφορά την πορεία του σχεδίου δράσης για το ΕΣΠΑ, ο ευρωπαίος επίτροπος τόνισε ότι εντυπωσιάστηκε από τη δουλειά που έχει γίνει στο υπουργείο Ανάπτυξης και την προσπάθεια που έχει καταβληθεί από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, καθώς ήδη δεσμεύσεις όπως η καταγραφή των έργων προτεραιότητας, αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο για την άρση των εμποδίων στην επιχειρηματικότητα αλλά και απεντάξεις «νεκρών» έργων έχουν ήδη προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό.
Μάλιστα, ανέφερε ότι συναντήθηκε και με υπουργούς της κυβέρνησης και με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος του ζήτησε να του υποδείξει μέτρα και ιδέες που θα συμβάλουν στην επιτάχυνση των διαδικασιών αλλά και στην καλύτερη αξιοποίηση των διαρθρωτικών ταμείων. Πριν από τα Χριστούγεννα ο κ. Χαν θα στείλει στον έλληνα Πρωθυπουργό σχετική επιστολή με τις προτάσεις του.
Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι «το πρώτο και σημαντικό ζήτημα είναι να γίνει το ΕΣΠΑ εργοκεντρικό, με έργα που δίνουν ξανά ζωή στην περιφέρεια, δημιουργούν χρήσιμες υποδομές, μα κυρίως αναπτυξιακή δυναμική για την περιφέρεια της κάθε χώρας».
Ανακοίνωσε επίσης ότι οι εντάξεις έργων είναι στο 95,16% του προγράμματος, τα έργα που έχουν συμβασιοποιηθεί φτάνουν στο 55,35% και η εθνική απορρόφηση βρίσκεται πλέον στον μέσο κοινοτικό όρο. Μάλιστα, οι εντάξεις νέων έργων του τελευταίου εξαμήνου ανέρχονται σε 1.852, ενώ οι ενεργές συμβάσεις, από σχεδόν μηδενικές που ήταν το 2009, ανέρχονται πλέον σε 8,2 δισ. ευρώ. Επίσης επισήμανε ότι τα «νεκρά» έργα μειώθηκαν κατά 44%.

 Από  ......  fimotro

Τα καλύτερα των κεντρικών δελτίων

Αναρτήθηκε από......  energoipoliteskv.blogspot.com

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Στο 14% ο ΣΥΡΙΖΑ που ανεβαίνει δαιμονισμένα! Στο 11% το ΚΚΕ, μπαίνει και ο Δημ. Καζάκης στη Βουλή!

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Αμερικανοί πράκτορες ντυμένοι  ρακένδυτοι μετανάστες παρακολουθούν καθημερινά τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη πλατεία Κουμουνδούρου!
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα έχει πάθει τη πλάκα της από την άνοδο της Αριστεράς στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τον καλπασμό του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος στη πραγματικότητα αγγίζει το 14%.

Οι τραβεστί γκαλοπατζήδες επιχειρούν να φουσκώσουν  σαν παγώνα τα ποσοστά του ανύπαρκτου κόμματος του Κουβέλη για να μην τους πετσοκόψει ο Αλέξης με τα κονσερβοκούτια. 
Μάταια όμως.
Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνουν δαιμονισμένα, το ΚΚΕ είναι κοντά στο 11%, ενώ μια νέα απειλή για το σύστημα εμφανίζεται στον αέρα.

Μιλάμε για το ΕΠΑΜ του Δημ. Καζάκη που όπως όλα δείχνουν μπαίνει στη Βουλή με ποσοστό που ξεπερνάει το 3%!

Πρόκειται για την ολική επιστροφή της Αριστεράς.
Κόλαση…

Από  .......  kourdistoportocali

VIDEO:"Πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών έφερε στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ"

 Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com

Τη γνωστή δήλωσή του «Μαζί τα φάγαμε», που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, συνεχίζει να υποστηρίζει...   ο Θ. Πάγκαλος. Aνακοίνωσε μάλιστα ότι θα γράψει βιβλίο σχετικά με το θέμα και τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές το 1985 χάρη «σε ένα πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών».

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε τα παραπάνω σε παρέμβασή του μέσω βίντεο στο συνέδριο-συζήτηση IQ2 με θέμα «Μαζί τα φάγαμε;», που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στην οποία, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε σθεναρά τη δήλωσή του και εμφανίζεται έκπληκτος από τον σάλο που δημιουργήθηκε.

«Αυτή η επιτυχία των τεσσάρων λέξεων με αποθράσυνε. Όχι μόνο σκοπεύω να επιμείνω, άλλα σκοπεύω να γράψω κι ένα βιβλίο που θα εξηγώ γιατί όλοι μαζί τα φάγαμε, ποιοι είμαστε, πότε τα φάγαμε και με ποιο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.



IQ2 _Μαζί τα Φάγαμε_ debate_ κ. Θεόδωρος Πάγκαλος από octopusmike

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης τόνισε ότι η ρίζα του κακού φύτρωσε το 1985, όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές χάρη «σε ένα πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών».

Όπως τόνισε, μάλιστα, ο ίδιος «αναγνωρίσαμε, τότε την φαυλοκρατία που ήταν ενδημικό χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας».

 Από .....  epikaira

Υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο ο Μ. Βορίδης - “Δεν είναι ταμπού”

 Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com

 

Επιμένει ο Τρόικα σε μειώσεις μισθών και λουκέτα σε οργανισμούς
- Θέλουν μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα
- Κατά τα άλλα ως τώρα είχαν λάθος συνταγή...


Έμμεση αλλά σαφέστατη ήταν η αναφορά του υπουργού στο ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο.

Ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων που ήταν ο πρώτος που άνοιξε θέμα αναστολής του μέτρου της εφεδρείας σε φορείς της αρμοδιότητάς του, όπως οι μεταφορές, τώρα εμφανίζεται να λέει πως δεν πρέπει να θεωρείται “ταμπού” η απόλυση εργαζομένων από το Δημόσιο, την ώρα που αυτή είναι η μοίρα χιλιάδων υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα
“Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 700.000 άνεργοι από τον ιδιωτικό τομέα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το ταμπού με το Δημόσιο” είπε ο υπουργός μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα.

Παράλληλα χαρακτήρισε ανορθολογικό το μέτρο της εφεδρείας και είπε πως δεν δίνει λύσεις στο Δημόσιο. Να θυμίσουμε ότι λόγω της αποτυχίας του μέτρου η Τρόικα απαιτεί απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων με ορισμένους να υπολογίζουν ακόμη και στις 40.000 τις απολύσεις.

“Κόλλησε η βελόνα” της Τρίκας

Δεν αλλάζει το τροπάριο. Μπορεί ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ να είπε για λάθος συνταγή, μπορεί να είπε ότι δεν χρειάζονται άλλοι φόροι, ωστόσο επιμένει στα μέτρα που βυθίζουν τη χώρα σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση με απολύσεις και μειώσεις μισθών, ακόμη και σε επικερδείς ΔΕΚΟ.

Τι ζητά τώρα η Τρόικα;
Μειώσεις και απολύσεις με ευρεία πολιτική συναίνεση...

Δηλαδή να συμφωνήσουν τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και να επιβάλλουν μειώσεις μισθών στις εισηγμένες ΔΕΚΟ ώστε αυτές μετά την κάθετη πτώση της χρηματιστηριακής τους αξίας να γίνουν ακόμη πιο θελκτικές καθώς θα έχουν και μικρό μισθολογικό κόστος για τους πιθανούς αγοραστές.

Μάλιστα ο κ. Τόμσεν είπε ότι είναι πολύ καλό το μέτρο της μη επέκτασης των συμβάσεων που ανοίγει το δρόμο για νέες μειώσεις μισθών.

Παράλληλα είπε για απολύσεις χωρίς να χρησιμοποιήσει τη λέξη. Μίλησε δηλαδή για μη οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Δημόσιο.

Έδωσε και τον... στόχο. Είπε ότι το Κράτος πρέπει να γίνει επιθετικό, να κλείσει οργανισμούς. Δηλαδή υπέδειξε ποιοι πρέπει να απολυθούν χωρίς να μπουν καν σε καθεστώς εφεδρείας.

Δεν άφησε όμως ούτε τον ιδιωτικό τομέα απ' έξω. Κάπως έτσι μάθαμε ότι δεν είναι τυχαία η έκθεση που λέει μεν ότι οι Έλληνες είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι, μας φέρνει όμως 20ους στην παραγογικότητα.
Τι είπε λοιπόν ο κ. Τόμσεν;
Πρέπει να συνδεθούν οι μισθοί με την παραγωγικότητα. Δηλαδή μειώσεις μισθών!
Πως; Δια των διαρροών (έτσι μας είχε συνηθίσει η προηγούμενη κυβέρνηση που αποτελεί τον κορμό της νέας) πάμε σε μειώσεις κατώτατων μισθών.

Από  ......  Newsit

Χρειαζόμαστε μια αντισυστημική Κεντροαριστερά, του Θανάση Οικονόμου

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com

«Ο κόσμος υποφέρει από μια δικτατορία απουσίας εναλλακτικών». Αυτή η κεντρική παραδοχή, από την οποία ξεκινά η σύγχρονη αναζήτηση για τον ρόλο της Κεντροαριστεράς, διατυπώνει και το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η καθημερινότητα των ανθρώπων που δεν βιώνουν μόνο την πίεση που ασκεί η συγκυρία, αλλά και τον φόβο που προκύπτει από το γεγονός ότι εκείνοι που θα έπρεπε να ξέρουν «πού πρέπει να πάμε» δεν ξέρουν.
Πέρα από την οικονομική κρίση, αυτό που διαπιστώνεται παντού - και στα καθ' ημάς με ακόμη χειρότερο τρόπο - είναι ότι δεν εκπληρώνεται η κεντρική υπόσχεση της δημοκρατίας, που είναι η πραγμάτωση των δημιουργικών δυνατοτήτων των ανθρώπων σε μια κοινωνία που θα υπερασπίζεται τον τελικό στόχο της ισότητας και της ελευθερίας.

Στη δική μας περίπτωση, αυτό λοιπόν που απαιτείται σήμερα είναι μια καθαρή και σαφής επανατοποθέτηση της Κεντροαριστεράς, η οποία δεν θα πελαγοδρομεί ανάμεσα στον κρατισμό και στον εγκλωβισμό στα κλισέ της Μεταπολίτευσης αφενός και αφετέρου στην υλοποίηση των αυστηρών υποχρεώσεων που θα απορρέουν για όσες χώρες συμμετέχουν στον ζωτικό στόχο της νέας ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής και του ευρώ.

Χρειαζόμαστε λοιπόν μια εναλλακτική, αντισυστημική - με βάση αυτά που ξέραμε έως τώρα - Κεντροαριστερά, η οποία θα δομήσει ένα εθνικό σχέδιο στη βάση δύο πρωταρχικών αιτημάτων: την εμβάθυνση της δημοκρατίας και τον εκδημοκρατισμό της αγοράς. Ωστε να αποκτήσει η κοινωνία μας την ικανότητα να παράγει λύσεις μέσα από έναν ουσιαστικό πλουραλισμό δυνάμεων, όπως αυτός οφείλει να εκφράζεται αλλά και να εκφράζει τη δημοκρατία.

Στη βάση αυτού του σκεπτικού, το οποίο είναι η φυσική ιστορική συνέχεια της αντίληψης που έχει η Κεντροαριστερά για τον κόσμο, σε ξεκάθαρη διαφοροποίηση από τον φιλελευθερισμό, λαμβάνουν το νόημά τους τρεις προτεραιότητες που εκτιμώ ότι είναι απολύτως καθοριστικές.


Πρώτον, η αλλαγή της νοοτροπίας και τελικά της λειτουργίας του πολιτικού συστήματος, ώστε το πολιτικό προσωπικό να εκπροσωπεί την κοινωνία και όχι να την υπερβαίνει αυτοεξαιρούμενο από το πλαίσιο κανόνων.


Δεύτερον, μια νέα εποπτική και στρατηγική λειτουργία του κράτους, απαλλαγμένου από την επικυριαρχία των καθεστωτικών συντεχνιών και τις συμπαιγνίες, ώστε να επιστρέφει στην κοινωνία προστιθέμενη αξία.


Τρίτον, η διαμόρφωση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, στο οποίο το κράτος θα φτιάχνει τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και η υγιής επιχειρηματικότητα, ώστε να μην είναι το ίδιο η προϋπόθεση για τον πλουτισμό των ημετέρων. Ενώ παράλληλα θα ποντάρει σοβαρά στην περιφέρεια.

Συνεπώς αυτό που έχει να προτείνει σήμερα η Κεντροαριστερά είναι πολύ περισσότερο και από πρακτικές και από πρόσωπα. Είναι μια καθαρή θεώρηση για τη δημοκρατία, ώστε να είναι ταυτόσημη με τον εθνικό στόχο και παράλληλα να νοηματοδοτεί μια αξιοπρεπή ζωή με κοινωνική δικαιοσύνη για τους πολίτες. Δίνοντας τέλος στη δικτατορία της απουσίας εναλλακτικών, προσπερνώντας κλισέ που ήδη έχουν τελειώσει, ενοποιώντας το παραδοσιακό δίλημμα «επανάσταση ή μεταρρύθμιση» που έχουν όσοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο σε «επαναστατική μεταρρύθμιση».

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Η κατοχική Ελλάδα των επόμενων χρόνων (βίντεο)


Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com

Σταδιακή αύξηση των πεινασμένων ανά την Ελλάδα - Κρούσματα Ασιτίας σε Ελληνικά Σχολεία τα οποία αυξάνονται σταδιακά με αποτέλεσμα τα συσσίτια να μην μπορούν να καλύψουν της ανάγκες του κόσμου.

Μέρα με την μέρα αυξάνεται και γίνεται αισθητή η εξαθλίωση εις την οποία έχουμε ..
περιέλθει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πολύς κόσμος δυσκολεύεται να πληρώσει τους φόρους και τα χαράτσια που επέβαλε η αδίστακτη συμμορία τις πολιτικής μαφίας η οποία έχει βάλει στόχο να μας ξεπαστρέψει.

Στο βίντεο θα δείτε...μία ''μικρή'' εικόνα της κατάστασης σήμερα αλλά και ένα...πολιτικό βλήμα να μας λέει πως θα δώσουμε και τα παιδιά μας (κανέναν άλλον ρώτησε;) στους κατακτητές για να ''σωθεί'' η χώρα.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Ημέρα "

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com