Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μακρύς ο δρόμος για αλλαγή ονόματος στο Δήμο Μώλου-Α.Κωννου.

Αναρτήθηκε από.....  energoipoliteskv.blogspot.com


Μακρύς εκτιμάται ότι θα είναι ο δρόμος για να καταλήξουν σε κοινή απόφαση αλλαγής του ονόματος του Καλλικρατικού Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου τόσο οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων όσο και το κυρίαρχο όργανο του τόπου που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.


Στα πλαίσια του ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM-1 και με αφορμή την πρωτοβουλία δημοτικών συμβούλων όπως του κ. Δημήτρη Παπαναγιώτου προεδρου της Επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής διαβούλευσης.

Στο κεντρικό δελτίο του FM-1 μίλησε ο προεδρος της πρωτοβουλίας ενεργών πολιτών των Καμένων Βούρλων Γιώργος Μακρινίτσας ο οποίος επισήμανε ότι είναι προς το συμφέρον όλων των δημοτών να επιλέξουν το όνομα Καμένα Βούρλα γιατί το βαρύ πυροβολικό της τουριστικής ανάπτυξης είναι η λουτρόπολη.

Το όνομα αυτό, είπε ο κ. Μακρινίτσας τωρα εχει χαθεί από τον …χάρτη και αυτό είχε τις συνέπειες του ακόμη και την προηγούμενη τουριστική περίοδο.

Κατά τον πρόεδρο της πρωτοβουλίας είναι λυπηρό κάποιοι σύλλογοι από την περιοχή του Μωλου να προβάλλουν αντιρρήσεις με καθαρά τοπικιστικά κριτήρια.

Παρέμβαση στο δελτίο του FM-1 έκανε και ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Ταταρίδας ο οποίος κάλεσε τους συνδημότες του από τον Μώλο και τον Άγιο Κωνσταντίνο να δουν το ζήτημα πέρα από τοπικές ιδεοληψίες και να καταλήξουν σε ένα όνομα που να εχει «διεθνές διαβατήριο» και αυτό δεν είναι άλλο από το όνομα «Δήμος Καμένων Βούρλων» .

Το θέμα αυτό πάντως θα συζητηθεί και σε προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλιου όπως ανέφερε στον FM-1 ο δήμαρχος Βαγγέλης Τετριμίδας.

Από......  lamiafm1

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com