Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Μονοψήφιο ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ σε νέα δημοσκόπηση!

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com



Μετά τη δημοσκόπηση της VPRC για τα Επίκαιρα την περασμένη εβδομάδα, που προκάλεσε πολιτική...
αναταραχή, μία νέα μέτρηση, της εταιρείας ToThePoint για λογαριασμό της ET3, εμφανίζει επίσης το ΠΑΣΟΚ στην 5η θέση, λαμβάνοντας μόλις 7%!

Πρώτο κόμμα αναδεικνύεται η ΝΔ με 18,6%, ενώ δεν μπαίνει στη βουλή η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, πρώτο κόμμα εμφανίζεται η ΝΔ συγκεντρώνοντας 18,6%, χωρίς αυτοδυναμία, δεύτερο έρχεται το ΚΚΕ με 8,7%, τρίτο ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,2%, τέταρτο κόμμα η Δημοκρατική Αριστερά με 7,5%, ενώ ο ΛΑΟΣ σημειώνει πτώση στα ποσοστά του, συγκεντρώνοντας 4,3%.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η οποία έγινε στις 26-28 Ιανουαρίου, στη Βουλή μπαίνουν και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,5%, ενώ οι αναποφάσιστοι εμφανίζονται με ποσοστό 24,2%.

Εντύπωση δε προκαλεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, που λαμβάνει 1,7%.

Αναφορικά με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, το 57% θεωρεί ότι το κόμμα βρίσκεται στα πρόθυρα της διάσπασης, ενώ το 22,5% πιστεύει ότι η κρίση του Κινήματος θα είναι μακροχρόνια.

Σχετικά με το πώς κρίνουν οι πολίτες την κυβέρνηση Παπαδήμου, ποσοστό 55,4% αξιολογεί το έργο της αρνητικά, ενώ μόλις το 16,7% το κρίνει θετικά.

Τέλος, όσον αφορά στο θέμα των εκλογών, το 30,1% δήλωσε ότι πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό, το15,4% θέλει εκλογές μέχρι το Πάσχα, ενώ το 5,3% απάντησε ότι οι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν μετά το καλοκαίρι.

Από ...... epikaira



Κοινή πορεία Βενιζέλου Λοβέρδου


Αναρτήθηκε από......  energoipoliteskv.blogspot.com

Έντονη χιονόπτωση στον ΠΑΘΕ, ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος της Φθιώτιδας τα καιρικά φαινόμενα να παρουσιάζουν  ύφεση της τελευταίες ώρες , στον ΠΑΘΕ όμως και συγκεκριμένα από το 160 ως το 176 χλμ αυτή την ώρα επικρατεί σφοδρή χιονόπτωση . Οι υπηρεσίες έχουν ρίξει όλες τις δυνάμεις τους για να μην υπάρξει πρόβλημα με την Εθνική οδό.

Σχετικά τώρα με την λειτουργία των σχολείων αύριο, από την Περιφέρεια ανακοινώθηκε πως μετά από ενημέρωση από τους κατά τόπους ΟΤΑ και συνεννόηση με τους Δ/ντες των σχολείων αύριο Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Λοκρών και του Δήμου Μώλου- Αγ. Κων/νου πλην των σχολείων του Μώλου. Στον Δομοκό κλειστά θα παραμείνουν λόγω παγετού τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία.

Στον Δήμο Μακρακώμης θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία πλην του δημοτικού στον Τυμφρηστό.
Στην Στυλίδα, την Λαμία και την Αμφίκλεια τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός και αν στην διάρκεια της νύχτας αλλάξουν τα δεδομένα.

Από .......  lamiafm1

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Ημέρα"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com