Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Θ Τζήμερος : '' Δεν στεγαζόμαστε σε ταμπέλες - Θέλουμε να συσπειρώσουμε τους σκεπτόμενους Έλληνες ''

Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com


Δεν θα είναι λίγοι οι αναγνώστες μας που, όταν δουν τον τίτλο της συγκεκριμένης συνέντευξης θα αναρωτηθούν: "Τζήμερος, μα καλά ποιος είναι αυτός ο Τζήμερος;".

Ναι -ο Θάνος Τζήμερος δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός, τουλάχιστον όχι με την κοινότυπη, μιντιακή χρήση του όρου. Επίσης, παρ' όλο που είναι επικεφαλής ενός κόμματος που κατέρχεται στις προσεχείς εκλογές, δεν είναι ούτε πολιτικός -ακόμα και η ίδια η λέξη άλλωστε, δεν του είναι και ακριβώς ευχάριστη.

Ο Θάνος -μας "επέβαλε" εξαρχής τον ενικό στην συνομιλία μας-, είναι ένας από τους χιλιάδες που ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες στο facebook το γκρουπ "Δημιουργία Ξανά!", το οποίο εξελιχθηκε, μεγάλωσε και έφτασε να μετουσιωθεί σε κόμμα, στου οποίου μάλιστα την πρόσφατη ιδρυτική συνδιάσκεψη παρέστησαν περί τα 1.000 άτομα.

Ακόμα όμως κι εκεί, ο Θάνος Τζήμερος κι η "παρέα" του διέφεραν. Στην συνδιάσκεψη δεν υπήρχαν πολιτικοί ούτε για δείγμα, αντιθέτως, ομιλητές και κοινό αποτελούνταν στην πλειοψηφία τους από νέο κόσμο -30άρηδες και 40άρηδες κυρίως-, ανθρώπους κατά βάση του ιδιωτικού τομέα, με μία "περίεργη" αποφασιστικότητα κι έναν δυναμισμό ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους.

Η ομάδα της Newsplus, που παρακολουθεί από το ξεκίνημά του, αυτό το ομολογουμένως πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα "κίνημα", συνάντησε τον κ. Τζήμερο, θέλοντας να ρίξει λίγο περισσότερο φως στην φύση του εγχειρήματος που λέγεται Δημιουργία Ξανά, και στο τι αποζητά να προσθέσει η τελευταία στην ταραγμένη πολιτκή μας σκηνή.

Αν μη τι άλλο, μόνο ως ανιαρή δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την κουβέντα μας!

Θάνο, μετά και το επίσημο ξεκίνημα για την «Δημιουργία Ξανά!», πώς οριοθετούνται πλέον τα επόμενα βήματα του κόμματος μέχρι και τις προσεχείς εκλογές;

Δεν οριοθετούνται! Τρέχουμε (χωρίς όρια ταχύτητας!) να διαδώσουμε το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα για να κατεβάσουμε υποψηφίους παντού.

Ο εκλογικός στόχος του κόμματος ποιος είναι; Η κάθοδος στις εκλογές θα είναι αυτόνομη; Έχουν γίνει κινήσεις προσέγγισης άλλων παρατάξεων;

Είμαστε η μοναδική πολιτική κίνηση χωρίς πολιτικούς –μόνο από ανθρώπους της παραγωγικής οικονομίας. Θέλουμε να γίνουμε γνωστοί, να συσπειρώσουμε τους σοβαρούς, σκεπτόμενους Έλληνες και να μπούμε στη Βουλή. Μπορούμε να συνεργαστούμε με άλλες νέες κινήσεις που έχουν παρόμοια ιδεολογία, όχι όμως με τα ρετάλια των κομμάτων.

Το ιδεολογικό στίγμα της «Δημιουργίας» παραμένει λίγο συγκεχυμένο. Πολλοί έχουν σπεύσει να σας χαρακτηρίσουν φιλελεύθερους, εκσυγχρονιστές και διάφορα άλλα. Θα θέλατε να μας δώσετε κάποιες διευκρινίσεις;

Συμπαθάτε με, αλλά μόνο συγκεχυμένο δεν είναι. Πιο σταράτες, έξω από τα δόντια, θέσεις δεν υπάρχουν. Απλώς δεν στεγάζονται κάτω από συγκεριμένες ταμπέλες, οι οποίες, άλλωστε, ποτέ δεν σήμαιναν κάτι. Ήταν ποτέ η Ν.Δ το δεξιό κόμμα της αστικής τάξης; Λαϊκιστές και κομπιναδόροι ήταν! Για το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται καν να συζητήσουμε. Αυτό το καρκίνωμα που δημιούργησε ο μέγας εκμαυλιστής της μεταπολίτευσης λανσάρισε καινούργια αντίληψη για το κοινωνικό κράτος: προστατεύει τους «κολλητούς» μας, που, διά νόμου κλέβουν όσους δεν είναι κολλητοί μας! Όσο για την αριστερά, υπήρξε η ό,τι πιο φασιστικό και οπισθοδρομικό έχουμε ζήσει.

Στη «Δημιουργία, ξανά!» είμαστε ανοιχτόμυαλοι, διαλεκτικοί και διαλλακτικοί και πιστεύουμε ότι οι δήθεν ιδεολογικοί προσδιορισμοί, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν το πρόσχημα των κομματικών συμμοριών που με διακομματική συμφωνία οργάνωσαν το πιο παράλογο και διεφθαρμένο κράτος της Ευρώπης και ρήμαξαν τους άξιους. Πάντως για όσους θέλουν οπωσδήποτε κάποια σημεία αναφοράς, μπορεί να τους βοηθήσει το ότι όσα από τα μέλη μας είχαν κάποια κομματική προϊστορία, ανήκαν στους προοδευτικούς, ευρωπαϊστές της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και της διανοούμενης Αριστεράς. Καμμιά σχέση με ΛΑΟΣ και με ΚΚΕ.

Πιστεύετε ότι το Μνημόνιο 2 εμπεριέχει την συνταγή για την ανάταση της χώρας;

Την συνταγή αυτή θα την φτιάξουμε εμείς. Εγώ ντρέπομαι για το ότι φτάσαμε στο σημείο να υπογράψουμε μνημόνια –σημαίνει ότι δεν είμαστε σε θέση να καταστρώσουμε οι ίδιοι ένα σοβαρό σχέδιο για την ανασυγκρότησή μας.

Δώστε μας ορισμένες συγκεκριμένες παρεμβάσεις στο οικονομικό πεδίο, που θα μπορούσαν αν οδηγήσουν σε ανάταξη του υφεσιακού σκηνικού.

-Ψήφιση ενός απλού φορολογικού νομοσχεδίου 30 σελίδων με ενιαίο συνελεστή 10 - 15% ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους γείτονές μας και δέσμευση ότι αυτή η νομοθεσία θα διατηρηθεί για τα επόμενα 10 χρόνια.

-Κατάργηση του ηλίθιου και σαδιστικού Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.

-Πληροφορική σε όλο το Δημόσιο για να εξαλειφθεί η διαφθορά και να ελέγχονται οι «υπερβάσεις».

-Μείωση των φόρων στην οικοδομή από 27% που είναι σήμερα, στο 4% όπως έκανε η Ισπανία.

-Κατάργηση των Οργανισμών του Δημοσίου που ιδρύθηκαν χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο, μόνο και μόνο για να βολέψουν τα κόμματα τους αφισοκολλητές τους.

Ποιο θα είναι κατά την άποψή σας το ευνοϊκότερο για την χώρα μετεκλογικό σκηνικό; Πιστεύετε στις κυβερνήσεις συνεργασίας;

Η επόμενη Βουλή θα είναι ένα «τσίρκο». Απατεώνες, λαϊκιστές, τρελοί, νεοεθνικιστές, φασίστες (μαύροι και κόκκινοι). Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βάλει την ταφόπλακα στην Ελλάδα. Οποιοδήποτε άλλο σενάριο θα είναι ευνοϊκότερο! Φυσικά, πιστεύουμε στις συνεργασίες. Αν οι Έλληνες δεν μάθουμε να συνεργαζόμαστε, τελειώσαμε. Αλλά, συνεργασία βάσει αρχών και στόχων, όχι για να μοιράσουμε τα λάφυρα...

Κοινωνικά, με ποιο τρόπο πιστεύετε μπορεί να αναστραφεί η ψυχολογία των πολιτών, που αυτήν την ώρα βρίσκεται στο ναδίρ;

Αν πετάξουμε έξω με τις κλωτσιές, όσους μας έφτασαν μέχρις εδώ, αν αρχίσουν να μπαίνουν φυλακή, να επιστρέφουν τα κλεμμένα για να ξεκινήσει το χτίσιμο της καινούργιας Ελλάδας.

Ποιες οι προσλαμβάνουσες που μέχρι στιγμής εσείς προσωπικά έχετε αποκομίσει από αυτήν την περιπέτεια; Άξιζε τον κόπο να βγείτε τελικά μπροστά;

Άξιζε, γιατί ανεξάρτητα από ποσοστά και έδρες, γνώρισα τόσους ωραίους Έλληνες, τόσους φιλότιμους, εργατικούς και αξιοπρεπείς ανθρώπους. Όλοι μαζί οργανώσαμε ένα συνεργείο καθαρισμού που αποφάσισε να ορμήσει στους κομματικούς στάβλους του Αυγεία. Να είστε σίγουροι ό,τι θα τους καθαρίσουμε!

Έχετε μπροστά σας έναν νέο άνθρωπο. Δώστε του τον καλύτερο λόγο για να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική.

Το μέλλον του και η δουλειά του. Δεν μπορεί να τα αφήνει στα χέρια των οργανωμένων συμμοριών που ονομάζονται κόμματα. Ο ενεργός, υπεύθυνος πολίτης πρέπει να πάρει την τύχη του στα χέρια του, για να αλλάξει μια και καλή το σκηνικό και να καθιερώσουμε έναν νέο πολιτικό πολιτισμό. Υπεύθυνη πολιτική χωρίς υπεύθυνους πολίτες δεν γίνεται. Αν δεν ασχοληθούν οι νέοι, θα συνεχίσουν να βιάζουν την χώρα οι Αντωνάκηδες, οι Γιωργάκηδες, οι Αλέκες και οι Βαγγέληδες.

Από........ newsplus








Τα πλουσιόπαιδα της βουλής

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com


Από τον Βασίλη Μπόνιο

Απολαμβάνοντας την παγωμένη σαμπάνια του από τη σουίτα της «Μεγ. Βρετάνιας» ο Μιχ. Χριστοφοράκος παρακολουθούσε απέναντι, στο προαύλιο της βουλής, τα καλοταισμένα περιστέρια να τιτιβίζουν. Τα ξημερώματα της 25ης Ιουνίου 2009, όταν οι 8 άνδρες των γερμανικών Ειδικών Δυνάμεων Ασφαλείας μπήκαν στη βίλα στο Ροζενχάιμ, νοτιοανατολικά του Μονάχου, για να τον συλλάβουν τον βρήκαν με τις πιτζάμες να πίνει καφέ στην κουζίνα. «Ήταν ατάραχος σαν να μας περίμενε», αφηγήθηκε ένας από αυτούς. Οι «12 υπουργοί και 153 βουλευτές» που ισχυρίζεται ότι έχει στο χέρι ήταν, όπως αποδείχθηκε, το υπέρτατο διαπραγματευτικό χαρτί του.


Πέρασαν 3 χρόνια από τότε και μόλις λίγες μέρες πριν ο υπ. Υποδομών Μάκης Βορίδης, με αντάλλαγμα μια συγνώμη και υποσχέσεις για επενδύσεις , άνοιξε ξανά τα κρατικά ταμεία για την γερμανική πολυεθνική.

Στο μεταξύ κανείς πολιτικός δεν τιμωρήθηκε για τα 120 εκατ. ευρώ σε «ελληνικές» μίζες που ταυτοποιήθηκαν επίσημα-γύρευε πόσες είναι οι ανεπίσημες.

Απεναντίας ακόμη και ο Θοδ. Τσουκάτος που παραδέχθηκε ότι πήρε 1 εκατ. ευρώ για τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, επέστρεψε στη πολιτική ζωή του τόπου με άτυπο ρόλο στο επιτελείο του Βενιζέλου.

Όσο για τον περίφημο «δραπέτη» Χρήστο Καράβελα –πρώην διευθυντής τηλεπικοινωνιών της εταιρείας-που τάιζε τις γάτες της Αντιπάρου με αστακούς και κεφαλόπουλα παραμένει άφαντος για τα εγχώρια λαγωνικά!

Είναι το ίδιο κράτος που, ως άλλος Νέρων, παρατηρεί εκατοντάδες πολίτες του να αυτοκτονούν πολτοποιημένοι από το βάρος της ανέχειας, άλλους να κουρνιάζουν άστεγοι με χαρτόκουτα στους δρόμους η να περιμένουν στις ουρές του Άουσβιτς της ΔΕΗ για να πληρώσουν το χυδαίο χαράτσι που εμπνεύστηκε ο «απόγονος» του Ελευθερίου Βενιζέλου, Ευάγγελος!

Σ’ αυτό το κολομβιάνικο σκηνικό ο Πρόεδρος της Βουλής και θαυμαστής της αοιδού Πέγκυς Ζήνα Πετσάλνικος, φρόντισε -όπως κάθε χρόνο- να απαλλοτριώσει τα πόθεν έσχες των εθνοπατέρων από την ιστοσελίδα της Βουλής μετά από παραμονή ελάχιστων ημερών. Για κακή τους τύχη «Το Χωνί» κράτησε τα ντοκουμέντα στα οποία αξίζει να ξαναρίξουμε μια πιο προσεχτική ματιά.

Σύμφωνα λοιπόν μ’ αυτά οι 300 βουλευτές μας διαθέτουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς 64 εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις 3.948 ακίνητα, 229.908 m2 σε δομημένα κτίρια και 19.879.401 m2 γης!

Ποιος από σας μπορεί να φαντασθεί άλλη κοινωνική ομάδα, αποτελούμενη από 300 έντιμους εργαζόμενους, με παρόμοια (δηλωθέντα) περιουσιακά στοιχεία;

Αν υπήρχε δε τρόπος να πληροφορηθούμε και τις υπεράκτιες η «ελβετικές» καταθέσεις τους, το σοκ που θα είχαμε υποστεί θα ήταν πιο ακαριαίο από εισβολή της συμμορίας με τα καλάσνικωφ σε μοναστήρι με παρθένες μοναχές.

Αυτό δε σημαίνει ότι οι ευκατάστατοι εθνοπατέρες και εθνομητέρες μας , πρώην και νυν, είναι όλοι ανέντιμοι η μιζαδόροι. Δεν γίνεται όμως να μην υπήρξε ούτε ένας τέτοιος, σύμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη που είναι πιο τυφλή από το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΙΛΙΓΓΟΥ

Πάρτε για παράδειγμα τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος δηλώνει, από κοινού με τη σύζυγό του, καταθέσεις 2.772.998 ευρώ. Ο συνταξιούχος γιατρός –βουλευτής Γιώργος Βαγιωνάς δηλώνει 3. 737.576 ευρώ. Η Ελίζα Βόζεμπεργκ 500.000ευρώ. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος 820.319 ευρώ και επάγγελμα επικοινωνιολόγος.

Η Μάγια Τσόκλη 976.098 ευρώ. Ο Χρήστος Παπουτσής 645.305 ευρώ. Ο δικηγόρος Δημ. Παπουτσής 671.293 ευρώ. Ο δικηγόρος Γ. Πεταλωτής 441.600 ευρώ. Ο δικηγόρος Αθ. Πλεύρης 302.057 ευρώ. Ο ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης , πρώην υπάλληλος του ΟΤΕ, δηλώνει 227.237 ευρώ. Η ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη 358.000 ευρώ. Ο Δημ. Ρέππας δηλώνει καταθέσεις 250.000 ευρώ. Ο Ντίνος Ρόβλιας 295.617 ευρώ. Η καθηγήτρια -ευρωβουλευτής Χρυσούλα Παλιαδέλη δηλώνει 336.476 ευρώ. Ο Φίλ. Σαχινίδης 532.827 ευρώ. Ο Αντ. Σαμαράς δηλώνει 312.125 ευρώ. Ο Παντελής Οικονόμου 561.000 ευρώ. Ο Παν. Παναγιωτόπουλος 1.638.778 ευρώ.

Η Έλσα Παπαδημητρίου 400.000 ευρώ. Ο Δημ. Παπαδημούλης 385.154 ευρώ. Ο Μιλτ. Παπαιωάννου 423.382 ευρώ. Ο Κυρ. Μητσοτάκης 298.626 ευρώ. Ο Ηλ. Μόσιαλος 234.30 ευρώ. Η Ντ. Μπακογιάννη 2.540.394 ευρώ.

Η Άννα Νταλάρα 1.002.765 ευρώ. Η οδοντίατρος Ευαγ. Κουρουπάκη 404.795 ευρώ. Ο πρώην δημόσιος υπάλληλος Κουτμερίδης Ευστάθιος 300.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος Φώτης Κουβέλης 445.263 ευρώ. Ο περιβαλλοντολόγος Σπ. Κουβέλης 327.577 ευρώ. Η κοινωνιολόγος Ρόδη Κράτσα 880.137 ευρώ. Ο Δημ. Κρεμαστινός 1.359.233 εκατ. ευρώ. Ο Σταύρος Λαμπρινίδης 608.35 ευρώ. Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης 300.000 ευρώ. Ο Κώστας Κιλτίδης 280.000 ευρώ.

Η Μαριλένα Κοππά 492.734 ευρώ. Ο Αναστάσιος Κουράκης 550.000 ευρώ. Ο Γιάννης Ιωαννίδης 1.638.868 ευρώ. Ο πολιτικός μηχανικός Σταύρος Καλογιάννης 544.482 ευρώ. Ο μετεωρολόγος Νικ. Καντερές 296.050 ευρώ. Ο Κώστας Καραμανλής 1.029.613 ευρώ. Η Εύη Χριστοφιλοπούλου 396.450 ευρώ. Ο Μιχ. Χρυσοχοίδης 451.649 ευρώ. Ο Τηλ. Χυτήρης 784.647 χιλ. ευρώ. Ο Ευτ. Δαμανάκης 1.721.156 ευρώ. Η Άννα Διαμαντοπούλου 420.378 ευρώ. Ο καθηγητής Τάκης Δημητρουλόπουλος 304.821 ευρώ. Ο Δημήτριος Δρούτσας 253.573 ευρώ.

Αν δεν έχεις μία και διαβάζεις αυτές τις γραμμές δύσκολα συγκρατείς τα δάκρυά σου…


AΠΟ ...  "ΤΟ ΧΩΝΙ"

Στα Καμένα Βούρλα από 29 Μαρτίου και 1ης Απριλίου οργανώνεται το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής

Αναρτήθηκε από..........   energoipoliteskv.blogspot.com


Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σας προσκαλεί στις εργασίες του

14ου Πανελληνίου Συνεδρίου Φυσικής


"Ανιχνεύοντας το τοπίο της Σύγχρονης Φυσικής
Αναδυόμενοι χώροι και νέες Τάσεις"

Τα Πανελλήνια Συνέδρια της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) είναι θεσμοθετημένα από την πολιτεία και διεξάγονται ανά διετία με τη συνδρομή και την άδεια του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Στο παραπάνω πλαίσιο, την προσεχή Άνοιξη μεταξύ 29 Μαρτίου και 1ης Απριλίου οργανώνεται το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής στα Καμένα Βούρλα, με αντικείμενο: «Ανιχνεύοντας το τοπίο της Σύγχρονης Φυσικής- Αναδυόμενοι χώροι και νέες τάσεις». Όπως δηλώνεται και από τον τίτλο του, το συνέδριο αυτό φιλοδοξεί να προσεγγίσει τις νεότερες τάσεις και τεχνολογίες που αναδύονται στη σύγχρονη φυσική μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα εφαρμογής τους. Η οργανωτική επιτροπή έχει προβλέψει για το συνέδριο, προσκεκλημένες ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας, προφορικές ή αναρτημένες ανακοινώσεις, εργαστηριακά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς (WORKSHOPS) καθώς επίσης και ειδικές συνεδρίες (Ελληνογερμανική Αγωγή, ΠΑΝΕΚΦΕ, Ερευνητικές Εργασίες Projects). Θεωρούμε ότι ο διεπιστημονικός και πολυθεματικός χαρακτήρας του συνεδρίου που θα πλαισιώνεται από τη συμμετοχή διακεκριμένων στα πεδία δράσης τους επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμβάλλει τόσο στη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επιστημόνων αλλά και στην αναβάθμιση της ενημέρωσης σε επίπεδα σύγχρονης, πρωτότυπης γνώσης.

Πατήστε εδώ αν θέλετε να κατεβάσετε την αφίσα του Συνεδρίου σε ηλεκτρονική μορφή


Πρόγραμμα Συνεδρίου



ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012


15.00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

17.00 - 17.30 ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΝΗΜΙΣ

17.30 - 21.00 1η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΝΗΜΙΣ

17.30 - 19.00 Α' ΜΕΡΟΣ

19.00 - 19.30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ - ΚΑΦΕΣ

19.30 - 21.00 Β' ΜΕΡΟΣ

21.30 ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

09.00 - 12.00 2η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΝΗΜΙΣ

09.00 - 11.00 Α' ΜΕΡΟΣ

11.00 - 11.15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ - ΚΑΦΕΣ

11.15 - 12.00 Β' ΜΕΡΟΣ

12.15 - 14.45 ΣΥΝΕΔΡΙΑ 1

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΝΗΜΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 2

ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΤΙΣ

ΣΥΜΠΟΣΙΟ 1

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 3

ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΤΙΣ

14.45 - 15.45 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ - ΓΕΥΜΑ - ΕΚΔΡΟΜΗ

16.00 - 18.50 ΣΥΝΕΔΡΙΑ 4

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 1

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΝΗΜΙΣ

ΕΙΔΙΚΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 2

ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΤΙΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

19.00 - 21.00 3η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΝΗΜΙΣ

21.30 ΔΕΙΠΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

09.00 - 11.45 4η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 4

ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΤΙΣ

09.00 - 10.00 Α' ΜΕΡΟΣ

10.00 - 10.15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ - ΚΑΦΕΣ

10.15 - 11.45 Β' ΜΕΡΟΣ

12.00 - 15.00 ΕΙΔΙΚΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 3

Α'μέρος

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΝΗΜΙΣ

ΕΙΔΙΚΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 5

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 2

ΑΙΘΟΥΣΑ  ΘΕΤΙΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

15.00 - 17.00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ-ΓΕΥΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

16.00 - 18.30 ΕΙΔΙΚΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 3

Β' ΜΕΡΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΝΗΜΙΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 5

ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΤΙΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 6

ΑΙΘΟΥΣΑ

MS

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 7

ΑΙΘΟΥΣΑ

MS

19.00 - 21.30 5η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΝΗΜΙΣ

19.00 - 20.00 Α' ΜΕΡΟΣ

20.00 - 20.15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ - ΚΑΦΕΣ

20.15 - 21.30 Β' ΜΕΡΟΣ

22.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΡΑΔΥ


ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

09.00 - 12.00 6η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΝΗΜΙΣ


09.00 - 10.30 Α' ΜΕΡΟΣ

10.30 - 10.45 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ - ΚΑΦΕΣ

11.00 - 12.00 Β' ΜΕΡΟΣ

12.00 - 13.30 ΣΥΝΕΔΡΙΑ 8

13.30 - ΛΗΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ -


Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Ημέρα ''

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ''

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com