Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Στη ΝΔ η Μπακογιάννη

Αναρτήθηκε από ......  energoipoliteskv.blogspot.com

Κοινή κάθοδος στις εκλογές για ΔΡΑΣΗ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com


Κοινή κάθοδο στις εκλογές του Ιουνίου αποφάσισαν ο πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος και ο πρόεδρος...  της Δημιουργίας Ξανά Θάνος Τζήμερος, όπως ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Κυριακής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σε κοινή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν το μεσημέρι της Τρίτης.


Την ανακοίνωση της κοινής καθόδου στις εκλογές Δράσης και Δημιουργίας Ξανά ανακοίνωσε μέσω twitter o Στέφανος Μάνος λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο λογαριασμό της Δημιουργίας Ξανά στο Facebook αναρτήθηκε η ανακοίνωση: «Η Δημιουργία Ξανά και η Δράση-ΦΣ σας προσκαλούμε σε κοινή συνέντευξη τύπου την Τρίτη, 22 Μαΐου 2012, 13:00, στο ξενοδοχείο Intercontinental, προκειμένου να ανακοινώσουμε την κοινή μας κάθοδο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012».

Από  ..... epikaira

Αποχωρεί ο Σκυλακάκης από τη ΔΗΣΥ

Αναρτήθηκε από.....   energoipoliteskv.blogspot.com


Τη διαφωνία του για την επικείμενη συνεργασία Μπακογιάννη ΝΔ θα καταθέσει ο Θόδωρος Σκυλακάκης στην συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΔΗΣΥ.

Ο ευρωβουλευτής εκτός απροόπτου θα προσχωρήσει στο νέο εγχείρημα Μανού Τζημερου .

Από ......  parapolitika

Έκλεισε και ανακοινώνεται (σήμερα) η συμφωνία Ν.Δ. - Ντόρας

Αναρτήθηκε από......  energoipoliteskv.blogspot.com


Οριστικοποιήθηκε χθες το απόγευμα και ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες η συμφωνία ανάμεσα στη
Ν.Δ. και την Ντόρα Μπακογιάννη.

 Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει τον χειρισμό του συγκεκριμένου πολιτικού «deal» κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ανακοινωθεί ακόμη και κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας. Με βάση τις πληροφορίες που έχουν περιέλθει στην διάθεση του parapolitika.gr, πέραν της συμμετοχής της Ντόρας, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., θα συμμετάσχουν, οι Χρήστος Μαρκογιαννάκης (Χανιά), Λευτέρης Αυγενάκης (Ηράκλειο) και Γιώργος Κοντογιάννης (Ηλεία). Ο Μαρκογιαννάκης θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στα Χανιά, ο Κοντογιάννης θα είναι δεύτερος στην Ηλεία, ενώ την ίδια θέση θα καταλάβει και ο Αυγενάκης στο Ηράκλειο.


Εκτός ψηφοδελτίων θα βρεθούν οι Γιάννης Οικονόμου και Δημήτρης Ζαφειριάδης, των οποίων τα ονόματα συζητήθηκαν εκτενώς κατά την διάρκεια της διαπραγματεύσης.

Η επιστροφή της Μπακογιάννη στη Ν.Δ., αναμένεται να γίνει με τον πλέον επίσημο τρόπο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, ακόμη και συνάντηση της απερχόμενης προέδρου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» με τον Αντώνη Σαμαρά. Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να αναφερθεί ότι όπως έχει γράψει εδώ και αρκετές μέρες το parapolitika.gr, η Ντόρα, θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η νέα τετράδα του γαλάζιου Επικρατείας, έχει ως εξής: Ντόρα Μπακογιάννη, Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ

Μάχη "σώμα με σώμα" Τσίπρα-Σαμαρά

Αναρτήθηκε από.....  energoipoliteskv.blogspot.com


Την εναλλαγή στην πρωτιά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στις...   κυριακάτικες εφημερίδες και στον ιστότοπο protagon.gr


Άνοδο για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν δημοσκοπήσεις που θα δημοσιευθούν αύριο σε “Καθημερινή”, "Πρώτο Θέμα" και "Real Νews". Στη μία μάλιστα δείχνει είσοδος της "Δημιουργία Ξανά".

Βουλή με εκπροσώπηση από οκτώ κόμματα προκύπτει μετά από δημοσκόπηση της Public Issue, τα αποτελέσματα της οποίας φέρνουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με 28%, δεύτερη τη ΝΔ με 24% και τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 15%.

Από τα μικρά κόμματα διασώζεται μόνο το κόμμα Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου με 3%.


Από .......  epikaira



Ο Καρατζαφέρης για τις επαφές με ΝΔ

Αναρτήθηκε από........  energoipolitweskv.blogspot.com

Η καθαριότητα του Δήμου μας δίνεται σε ιδιώτες

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com





Κύριε Αρχισυντάκτη


Το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης των Καμένων Βούρλων δημοπρατείται την τελευταία μέρα του Μαΐου. Ελπίζω να μην υπάρξει καθυστέρηση της δημοπρασίας (είναι θέμα υγείας), προκειμένου να συνδεθεί με τη δημοπράτηση του έργου της αποχέτευσης.


Η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και της αποκομιδής των απορριμμάτων είναι εφαρμογή του Καλλικράτη, του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου.
Αντί λοιπόν, ο δήμος να ζητά μόνιμους υπαλλήλους, οι οποίοι θα πληρώνονται από την κεντρική κυβέρνηση, δίνει κομμάτι των υπηρεσιών σε ιδιώτες. Έτσι, δημιουργούνται νέα ελλείμματα που θα κληθούν να πληρώνουν οι πολίτες.

 Πρέπει δε να σας ειδοποιήσουμε κύριε δήμαρχε, ότι σχετική απόπειρα για ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων έγινε από τον προηγούμενο δήμαρχο, με τραγελαφικά αποτελέσματα. Υπήρχε και σχετική εισήγηση από πολίτες για το πόσο στοιχίζουν τα απορριμματοφόρα, προκειμένου να αγοραστούν από το δήμο και να μην ιδιωτικοποιηθεί η καθαριότητα.

Σήμερα, οι τιμές των απορριμματοφόρων είναι κατά 30% μικρότερες, λόγω της κρίσης. Σας παρακαλώ να ανατρέξετε στα αρχεία του πρώην δήμου Καμένων Βούρλων για να ενημερωθείτε. Τα περί καθαριότητας οι κάτοικοι τα βλέπουν και καταλαβαίνουν.


Επίσης, να μας εξηγήσετε γιατί απαγορεύτηκε στο δήμο το στήσιμο των κλουβιών με πουλιά στο πάρκο των Καμένων Βούρλων.


Γιάννης Φράγκούλης


Καμένα Βούρλα

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας '' σέντρα ''

Αναρτήθηκε από......  energoipoliteskv.blogspot.com