Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι Αμερικανοί δίνουν 38-40% στον ΣΥΡΙΖΑ. Τεκτονικός σεισμός σε ΜΜΕ, Αστυνομία, Δικαιοσύνη!


Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com


Στο 38-40% δίνουν οι Αμερικανοί τον ΣΥΡΙΖΑ!

Το τρελό αυτό ποσοστό έχει σημάνει συναγερμό καθώς την Δευτέρα 18 Ιουνίου ξημερώνει μια άλλη Ελλάδα.

 Από τα πρώτα μέτρα της νέας κυβέρνησης θα είναι να ξηλώσει τον παρακρατικό μηχανισμό στα Σώματα Ασφαλείας που επιτρέπουν στον Κασιδιάρη να παραμένει ελεύθερος. Νυστέρι θα μπει και στο βαθύ κράτος της Δικαιοσύνης που κρατά στο απυρόβλητο τα σεσημασμένα πρόσωπα που λεηλάτησαν, όπως και ο Τσοχατζόπουλος, το χρήμα των εξοπλιστικών.

Φυσικά θα δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα των δημοσιογράφων που υπηρετούν η τα παίρνουν από το κράτος. Από τα μυστικά κονδύλια του υπ. Εξωτερικών ως την ΕΥΠ. Πολλοί νταβατζήδες των ΜΜΕ που ζούν από τα δάνεια που παίρνουν εκβιάζοντας το τραπεζικό σύστημα θα αναγκασθούν να κλείσουν τα χρεοκοπημένα μαγαζιά τους. Εννοείται ότι αυτά τα δανεικά είναι και αγύριστα.

Θα μπει μπροστά ο βασικός μέτοχος και το τοπίο στα ΜΜΕ θα αλλάξει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στείλει στην δικαιοσύνη και τις αναθέσεις δημοσίων έργων και προμηθειών που έγιναν στην διάρκεια της κυβέρνησης Παπαδήμου αλλά και της υπηρεσιακής του Πικραμμένου. Υπουργοί θα καθήσουν στο σκαμνί.


Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπολογίσει ότι χρειάζεται 1500 στελέχη για να τοποθετήσει σε θέσεις κλειδιά του κράτους-οργανισμούς κλπ. Πιθανόν κάποια από αυτά θα βγούν σκάρτα, ελπίζει να μειώσει όσο γίνεται αυτές τις πιθανότητες.

Από την Δευτέρα 18 Ιουνίου η Ελλάδα αλλάζει. Οι Αμερικανοί εκτιμούν πως αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγουν τα κουμπούρια. Μείνετε συντονισμένοι…

Από .......   kourdistoportocali

Ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης σε Ισπανία και Ιταλία

Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com


Του Γιάννη Αγγέλη


Ερωτήματα για το αν η ταχεία οικονομικο-πολιτική επιδείνωση της κατάστασης σε Ισπανία και Ιταλία μπορεί να αποβεί προς όφελος και της Ελλάδας διατυπώνονται τα τελευταία 24ωρα σε διπλωματικούς κύκλους στην Αθήνα.

Η απότομη υποβάθμιση της Ισπανίας από την Fitch, με ρυθμούς που θυμίζουν όσα προηγήθηκαν με την Ελλάδα και η απειλούμενη κατάρρευση της κυβέρνησης Μ. Μόντι στην Ιταλία, έχει αρχίσει να αλλάζει το τοπίο μέσα στο οποίο αναμένεται με εξαιρετική ανησυχία το εκλογικό αποτέλεσμα της Ελλάδας.

Ιδιαίτερα η μεγάλη αλλαγή στο κλίμα υποστήριξης της “τεχνοκρατικής” κυβέρνηση Μόντι στην Ιταλία απειλεί να ανατρέψει την μέχρι σήμερα εικόνα “επιτυχούς διαχείρισης” της ιταλικής κρίσης. Τα μεγάλα συγκροτήματα τύπου για πρώτη φορά θέτουν θέμα αμφισβήτησης της αποτελεσματικότητας του κ. Μόντι μόλις δύο εβδομάδες πριν από την κρίσιμη συνάντηση της Ρώμης με Μερκελ – Ολάν – Ραχόϊ και ανοίγουν θέμα πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο! Κατηγορούν την κυβέρνηση Μόντι ότι απέτυχε να αναστρέψει την οικονομική αποδυνάμωση της Ιταλίας και την είσοδό της σε μία επικίνδυνη φάση οικονομικής επιβράδυνσης που “χτυπάει” και τις ιταλικές τράπεζες. Το ενδεχόμενο κατάρρευσης της κυβέρνησης Μόντι θα οδηγήσει σε εκ νέου υποβάθμιση τόσο του ιταλικού κρατικού χρέους όσο και της πιστοληπτικής ικανότητας των ιταλικών τραπεζών με απρόβλεπτες προς το παρόν συνέπειες για την ευρωζώνη.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να έρχεται την πλέον ακατάλληλη στιγμή καθώς η κρίση στην Ισπανία δεν έχει βρει ακόμα απάντηση ως προς το αν και πως θα ανακεφαλαιοποιηθούν οι προβληματικές ισπανικές τράπεζες.

Το αθέατο στοιχείο αυτής της επιδείνωσης της κατάστασης είναι ότι οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες έχουν τα μεγαλύτερα “ανοίγματά” τους στο ιταλικό και ισπανικό χρέος (κρατικό και ιδιωτικό).

Για τον λόγο αυτό άλλωστε οι εκτιμήσεις που υπάρχουν τα τελευταία 24ωρα στις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι τελικά θα δοθούν τα απαραίτητα κεφάλαια στις ισπανικές τράπεζες “ακόμα και αν χρειασθεί να τετραγωνιστεί ο κύκλος” μεταξύ της άρνησης της Ισπανίας να υπογράψει μνημόνιο και της απαίτησης του Βερολίνου να περάσει η χρηματοδότηση από κρατική δέσμευση...

Το ερώτημα όμως παραμένει, διευκολύνει αυτή η επιδείνωση της κατάστασης την Αθήνα στην προοπτική αναδιαπραγμάτευσης των όρων της δανειακής σύμβασης; Η απάντηση δεν πρόκειται να δοθεί εύκολα αν προηγουμένως δεν ξεκαθαριστεί το πως θα αντιμετωπισθεί το τεράστιο ισπανικό και τώρα ιταλικό πρόβλημα.

Από  ......  capital

Τα καλύτερα των πρωινών


Αναρτήθηκε από........  energoipoliteskv.blogspot.com

Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 11-06-2012 και ώρα 20.00 στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ- ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Αριθμ. Πρακτ. : 7
Αριθμ. Πρωτ. : 9204/07.06.2012

Βαθμός προτερ/τας : Tακτικό


Ταχ. Δ/νση : Αγ.Παντελεήμονα 8
Τ.Κ. : 35008
Τηλέφωνο : 2235350029
Πληροφορίες : Γραφείο Προέδρου Δ.Σ
Fax : 2235022300
E-mail : karamnik@kammena-vourla.gr

ΠΡΟΣ:
Αποδέκτες(όπως ο πίνακας αποδεκτών)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Πρακτικογράφο Δημοτικού Συμβουλίου


Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.06.2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.


Καμένα Βούρλα 07.06.2012


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Ν. Καραμαζιώτης


Συνημμένα


1. Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ - ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης.


2. Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ.


3. Απόφαση επί αιτήσεως του κυρίου Σαπουντζή Σπυρίδωνα. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ.


4. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων, αναμόρφωση και τροποποίηση του προυπολογισμού. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ.


5. Αναπροσαρμογή τροφείων Παιδικών Σταθμών του δήμου Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου. Εισηγητής ο κ. Φακίρης.


6. Ορισμός μελών επιτροπών παραλαβής προμηθειών για τους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου. Εισηγητής ο κ. Φακίρης.


7. Χωροθέτηση λαικών αγορών στα Κ. Βούρλα κατά την θερινή περίοδο. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.


8. Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.


9. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης α). Τοπογραφική αποτύπωση, οριστική μελέτη και τεύχη δημοπράτησης Χ.Α.Δ.Α. στην περιοχή «Τραγάνα» Δ.Ε. Κ. Βούρλων δήμου Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου και β). Τοπογραφική αποτύπωση, οριστική μελέτη και τεύχη δημοπράτησης Χ.Α.Δ.Α. στην περιοχή «Μουρτίτσα» Δ.Ε. Αγ. Κωνσταντίνου δήμου Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου. Εισηγητής ο κ. Μπεζάτης.


10. Αναπροσαρμογή της τιμής ανά τ.μ κοινοχρήστων χώρων(πλατειών) του δήμου Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.


11. Διοργάνωση διαγωνισμού φωτογραφίας. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ.