Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Κ.Β


Αναρτήθηκε από .....  energoipoliteskv.blogspot.com

Εστάλη  στο  Blog  άπο  αναγνώστη

Προς κ. Δήμαρχο



«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε η εμπάθειά σας με την λουτρόπολη μας των Καμένων Βούρλων ξεπέρασε χθες το βράδυ τα όρια της. Ως εισηγητής του θέματος που είσαστε στο θέμα χορηγήσεις στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους αδικήσατε και ειρωνευτήκατε την αγαπημένη ομάδα μας το Α.Ο.Κ.Β. Μοιράσατε την πίτα στα ίσια και όμοια σε ανύπαρκτους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους με μηδενικές δραστηριότητες και μηδενικά έξοδα εν σχέση με τα λειτουργικά έξοδα του Α.Ο.Κ.Β. τα οποία ξεπέρασαν τη χρονιά 2011 – 2012 τα 70.000 € δίνοντάς του 4.000 € από τα 45.000 € που μοιράσατε όταν από αυτά το 90% προέρχεται από έσοδα του Δ.Δ. Καμένων Βούρλων.


Σας υπενθυμίζουμε το εξής ότι ο Α.Ο.Κ.Β. ήταν ο μοναδικός φορέας που διαφήμιζε και ακουγόταν το όνομα των Καμένων Βούρλων σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αλλά και σε όλη την επικράτεια μέσω των ΜΜΕ.


Κύριε Δήμαρχε έχετε κόμπλεξ κατωτερότητας με το όνομα των Καμένων Βούρλων αυτό το έδειξε και το δείχνει η συνολική συμπεριφορά σας με αποκορύφωμα τη άρνησή σας στο όνομα Καμένων Βούρλων ως τίτλος στο Δήμο. Το μηδενικό έργο σας σ’αυτό το Δ.Δ. με αποκορύφωμα την υποβάθμιση και ισοπέδωση ίσια και όμοια στης αγαπημένης μας ομάδας Α.Ο.Κ.Βούρλων με άλλους ανύπαρκτους συλλόγους.


Μ’αυτά και μ’αυτά σας δηλώνουμε ότι είσαστε ανεπιθύμητος στη αγαπημένη μας λουτρόπολη και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε το Δημαρχείο σας και να το πάτε στο τόπο σας έτσι ώστε να μην σας ξαναδούμε ποτέ!!! Και όταν έλθουν με το καλό οΔημοτικές εκλογές και ξαναεκθέσετε τον εαυτό σας για Δήμαρχο σας κάνω μία πρόβλεψη ότι θα δυσκολευτείτε να κάνετε συνδυασμό στο Δ.Δ. Καμένων Βούρλων! Και αν κάνετε το ποσοστό που θα πάρετε θα είναι μικρότερο από ότι πήρε το αγαπημένο σας ΠΑΣΟΚ στο Δήμο μας!




Με εκτίμηση


Ενας αγανακτισμένος φίλος ΑΟΚΒΑΡΑ γερά