Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο με όλες τις οδυνηρές παρεμβάσεις - Όλα τα μέτρα και το νομοσχέδιο στο NewsIt

Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com

- Την Τετάρτη αναμένεται να γίνει η ψηφοφορία για τα μέτρα
- Νέες βελτιώσεις ζητά στο παρα πέντε το ΠΑΣΟΚ - Άγνωστο πώς θα γίνουν αφού κατατέθηκε
- Απίστευτο παρασκήνιο με βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που θέλουν να υπερψηφίσουν τα μέτρα
- Το Μαξίμου αισιοδοξεί και βλέπει να περνάει το νομοσχέδιο με 154-155 ψήφους
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Η ώρα της αλήθειας για τους πολίτες αλλά και την κυβέρνηση συνασπισμού έφθασε, καθώς αργά το απόγευμα της Δευτέρας κατατέθηκε στη Βουλή το περιβόητο πολυνομοσχέδιο που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει όλα εκείνα τα μέτρα που θα γονατίσουν περισσότερο τους έλληνες πολίτες και τα οποία μπορεί να αποτελούν την αιτία για τιναχτεί στον αέρα ο κυβερνητικός συνασπισμός.

Στο Μαξίμου εξακολουθούν να αισιοδοξούν για την υπερψήφιση των μέτρων παρά το γεγονός πως νωρίτερα επικράτησε πανικός στην είδηση ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν υπογράφει για τα μέτρα. Αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του Φώτη Κουβέλη ο οποίος με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο έπεισε τον κ. Ρουπακιώτη να υπογράψει τελικά τα μέτρα και έτσι η εμπλοκή λύθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Έτσι και με την υπογραφή του κ. Ρουπακιώτη, όλα πήραν το δρόμο τους και το απόγευμα ανακοινώθηκε από το Προεδρείο της Βουλής ότι το πολυνομοσχέδιο πλέον κατατέθηκε και επίσημα στη Βουλή.



Εντύπωση προκαλεί βέβαια το γεγονός πως παρά το γεγονός ότι κατατέθηκε, το ΠΑΣΟΚ ζητά και νέες παρεμβάσεις σε συγκεκριμένα θέματα, δύο δηλαδή 24ωρα πριν την ψήφιση των μέτρων από το ελληνικό κοινοβούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Και σαν μην φτάνει η αναταραχή στον κυβερνητικό συνασπισμό και το θρίλερ της ψήφισης των μέτρων ήρθε σε όλο αυτό να προστεθεί και το ρεπορτάζ του Reuters σύμφωνα με το οποίο είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να ληφθεί στις 12 Νοεμβρίου η απόφαση για εκταμίευση της δόσης.

Από ....newsit

Τα καλύτερα των δελτίων


Αναρτήθηκε από  ....  energoipoliteskv.blogspot.com