Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Ένα γενικευμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης μέσω μεγάλων απεργιών που σχεδιάζονται από ακραίες πολιτικές φωνές, από συντεχνίες και συνδικαλιστές που ελέγχονται από την αριστερά, βλέπουν κάποιοι στην κυβέρνηση.
Η απεργία του μετρό και των άλλων μέσων μεταφοράς έχει παραλύσει την Αθήνα, προκαλεί τεράστια ζημιά στις συγκοινωνιακές εταιρείες και φέρνει πιο κοντά την αύξηση στα εισιτήρια.
Αν θυμάστε καλά πριν μερικές ημέρες είχε πει ο Κ. Χατζηδάκης ότι γλιτώνουμε τις αυξήσεις στα εισιτήρια καθώς έχει μειωθεί η εισιτηριοδιαφυγή. Λόγω των ελέγχων οι τζαμπατζήδες μειώθηκαν ενώ οι εταιρείες νοικοκυρεύτηκαν με αποτέλεσμα να έχουν κέρδη.
Το… μέρισμα είναι να μην υπάρξουν αυξήσεις που θα πληρώσει ο λαός. Όμως, με απώλειες που ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ κάθε μέρα μόνο για το μετρό, οι ζημιές από την απεργία θα είναι μεγάλες και θα οδηγήσουν σε αυξήσεις στα εισιτήρια που θα πληρώσουν όλοι οι επιβάτες, κι όχι φυσικά οι συνδικαλιστές.
Η απεργία στις συγκοινωνίες ξεκίνησε «χαλαρά» αλλά επικράτησαν οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνεπικουρούμενες από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος είδε χθες έξω από το αμαξοστάσιο τον Στρατούλη και τον αναρχικό Διαμαντόπουλο, κατάλαβε τι συμβαίνει. Η αξιωματική αντιπολίτευση παίζει το δικό της παιχνίδι με τις απεργίες που προκαλούν μπλακ άουτ στην οικονομία και την κοινωνία.
Ακόμη και δίκιο να έχει η κυβέρνηση, η οργή για την ταλαιπωρία έρχεται πάνω της, κάτι που εκμεταλλεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, είναι ένας καλός τρόπος να βγει από την καθημερινή ατζέντα ο Διαμαντόπουλος, οι μπαχαλάκηδες, οι βίλες της κατάληψης και η ιδεολογική κάλυψη της τρομοκρατίας.
Το… Κούγκι που στήνει ο Σταματόπουλος και οι συνδικαλιστές βολεύει τον ΣΥΡΙΖΑ επίσης ώστε να μη μιλάμε για την αμερικανική στροφή του Αλ. Τσίπρα ο οποίος από ηγέτης του αντιμνημονιακού αγώνα έγινε υποστηρικτής των δανειακών συμβάσεων.
Η γενικευμένη αναταραχή βολεύει τους εξωκοινοβουλευτικούς αριστερούς που θέλουν πάντα το μπάχαλο και τους έσω που θέλουν να πληγεί η κυβέρνηση.
Είναι άραγε τυχαίο ότι ξαφνικά ανακοίνωσαν 48ωρη απεργία και οι ναυτικοί για την επόμενη εβδομάδα; Είναι άραγε τυχαίο που οι αγρότες με πρωτεργάτη τον Βαγγέλη Μπούτα του ΚΚΕ ζεσταίνουν τα τρακτέρ κι ετοιμάζονται να κόψουν την Ελλάδα στα δύο;
Είναι τυχαίο που οι αγρότες της Ημαθίας ετοιμάζονται τώρα να κλείσουν την Εγνατία;
Για να μην πούμε για τον απαξιωμένο συνδικαλιστή πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλο ο οποίος πιεζόμενος από την πιθανή υποψηφιότητα του Φωτόπουλου για την προεδρία, βγήκε στα χαρακώματα κι ετοιμάζεται κι αυτός για γενική απεργία.
Φαίνεται, λοιπόν, υπάρχει ένα γενικευμένο σχέδιο «μπαχαλοποίησης» της πολιτικής ζωής ώστε να υπάρξουν εξελίξεις και εντός της κυβέρνησης. Μην ξεχνάμε ότι είναι τρικομματική κυβέρνηση και οι πιέσεις είναι μεγαλύτερες, ειδικά στη ΔΗΜΑΡ.
Η κυβέρνηση, αν θέλει να έχει ζωή θα πρέπει να παίξει με τους όρους που βάζουν οι αντίπαλοι συνδικαλιστές και  οι συντεχνίες που θέλουν να πάρουν ξανά τα ηνία. Για το λόγο αυτό ήταν σωστή η απόφαση για την επίταξη αρκεί να μην υπάρξει πισωγύρισμα. Ήδη μαθαίνουμε ότι πολλοί εργαζόμενοι το σκέφτονται πολύ καθώς η άρνηση αποδοχής του φύλλου επίταξης επισείει ποινή φυλάκισης έως 3 μήνες, πέραν των απολύσεων.

Από ........   antinews

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι το ΔΝΤ δεν ζήτησε την περικοπή του 13ου και 14ου μισθού!

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


«Το ΔΝΤ κατανοεί ότι το ελληνικό πρόγραμμα δεν βγαίνει χωρίς γενναίο κούρεμα», υποστήριξε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στα γραφεία του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή του ΔΝΤ, Ντέιβιντ Λίπτον, παρουσία του Πολ Τόμσεν και άλλων αξιωματούχων του Ταμείου. Αίσθηση προκαλεί η δήλωσή του ότι δεν επέβαλε το Ταμείο την περικοπή του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπήρξε ποτέ επιλογή του ΔΝΤ η περικοπή μισθών στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα 13ου και 14ου», όπως είπε.

«Είναι γνωστό και προφανές ότι με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχουμε πολύ σημαντικές διαφορές και αντιθέσεις. Από την πρώτη στιγμή διαφωνήσαμε και διαφωνούμε ότι μπορεί να είναι προγράμματα εσωτερικής υποτίμησης και λιτότητας. Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε με δραματικό τρόπο. Ιδιαίτερα, μετά τις δηλώσεις Μπλανσάρ για το λάθος της εκτίμησης του πολλαπλασιαστή της ύφεσης. Διαπιστώνουμε ότι ένα τεχνοκρατικό λαθάκι έχει στοιχίσει πόνο και δυστυχία σε εκατομμύρια ανθρώπους. Ωστόσο, έχει μεγάλο ενδιαφέρον ότι από τη σημερινή μας συζήτηση με την ηγεσία του ΔΝΤ διαπιστώνουμε πρώτον: ότι ακόμη και το ΔΝΤ κατανοεί το αυτονόητο. Δηλαδή, ότι το ελληνικό πρόγραμμα δεν βγαίνει δίχως γενναίο κούρεμα χρέους. Και δεύτερο, ότι δεν υπήρξε ποτέ επιλογή του ΔΝΤ η περικοπή μισθών στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα 13ου και 14ου. Γεγονός που επιβεβαιώνει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις, πρώτον: έκρυβαν στα συρτάρια τις λίστες των πλούσιων φοροφυγάδων, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους και δεύτερον: τους έκαναν το χατίρι να κόβουν τον 13ο και 14ον μισθό προκειμένου να μειώσουν τα έξοδά τους. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα, οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν ταυτόσημα, ακέραια, πολύ μεγάλη ευθύνη για τις σκληρά ταξικές τους επιλογές και για τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία και ο ελληνικός λαός.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι «είχαμε την ευκαιρία να θέσουμε υπόψη της ηγεσίας του ΔΝΤ τις ενστάσεις μας για το γεγονός ότι στην τελευταία τους έκθεση υπεισέρχονται στην ελληνική πολιτική σκηνή με ένα ιδιαίτερα άκομψο και άδικο τρόπο. Η Δημοκρατία δεν θέτει σε κίνδυνο το πρόγραμμα στην Ελλάδα. Η Δημοκρατία μπορεί να δώσει διέξοδο. Και μια πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα πρέπει να δώσει θετική διέξοδο».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο κ. Λίπτον τον καλωσόρισε λέγοντάς του «καλωσόρισες στην κοιλιά του κήτους», απαντώντας στην ερώτηση δημοσιογράφου.

«Του απάντησα ότι είναι πολύ άνετα στην κοιλιά του κήτους. Το δύσκολο είναι να βρίσκεται κανείς στο στόμα του κήτους», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας: «Και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, δυστυχώς, αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στόμα του κήτους και περνάει εξαιρετικά δυσάρεστα, κάνει τεράστιες θυσίες, δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα».

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε στους συνομιλητές του ότι δεν μπορούν να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη, ενώ ο ίδιος ζήτησε την πάταξη της φοροδιαφυγής, της γραφειοκρατίας και την επιβολή φόρων στους πλούσιους. Επίσης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι συνομιλητές του επισήμαναν ότι δόθηκε η λίστα Λαγκάρντ στις ελληνικές Αρχές για να αξιοποιηθεί, κάτι που δεν έγινε.

Εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αναφερόμενος στη σημερινή επίσκεψη του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε:

«Ο κ. Ντέιβιντ Λίπτον, πρώτος αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΔΝΤ και ο κ. Αλέξης Τσίπρας, ηγέτης του πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκαν σήμερα στα κεντρικά γραφεία του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον. Είχαν μια εποικοδομητική και ειλικρινή συζήτηση για τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα».

Απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο της ΝΔ για τις συναντήσεις του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στην έδρα του ΔΝΤ.

«Ο εκτός τόπου (εδώ και αρκετούς μήνες), αλλά και εκτός χρόνου εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Εξωτερικού κ. Τσίπρας, δήλωσε στο ΔΝΤ την αντίθεσή του με το “κόψιμο” του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στην Ελλάδα... Πιθανόν να αναφέρεται σε μία από τις χώρες που έχει επισκεφθεί... Καλά είναι τα ταξίδια αναψυχής, αλλά ας διαβάζει τουλάχιστον εφημερίδες...» αναφέρει το σχόλιο της Συγγρού.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με νέα ανακοίνωση: «Η ΝΔ παίζει με τις λέξεις για να αποφύγει την ουσία. Όλοι θυμούνται την αγωνιώδη προσπάθεια των μνημονιακών κυβερνήσεων να παρουσιάσουν ως επιταγή του ΔΝΤ την περικοπή 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.  Επιλογή που αποφεύχθηκε μόνο τύποις, αφού εν τέλει αθροιστικά οι περικοπές στο εισόδημα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα υπερβαίνουν τους δυο μισθούς. Ας αφήσει λοιπόν τους εξυπνακισμούς και ας απαντήσει επί της ουσίας η ΝΔ. Ποιού επιλογή ήταν και ποιός ευθύνεται για την απώλεια των μισθών στον ιδιωτικό τομέα»;

Από ........   kourdistoportocali

Άνω-κάτω έκανε την Προανακριτική ο Ηλίας Κασιδιάρης

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com


Γιατί θέτουν ζήτημα δεοντολογίας οι βουλευτές και τι ψάχνει ο Πρόεδρος της Βουλής για τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής


Ζήτημα δεοντολογίας έθεσαν τα κόμματα στον πρόεδρο της Βουλής για τη συμμετοχή στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι υπόδικος και έχει αρθεί η βουλευτική του ασυλία.

Εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη με βαρύτατες κατηγορίες για την υπόθεση της επίθεσης, το 2008 στην Πανεπιστημιούπολη ενώ είχε ορισθεί και η ημερομηνία δίκης του, η οποία αναβλήθηκε επειδή στο μεταξύ εξελέγη βουλευτής. Επιπλέον του έχει αρθεί η βουλευτική ασυλία αλλά είναι μέλος της Προκαταρκτικής για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ, κάτι που επεσήμαναν όλα τα κόμματα στον Πρόεδρο της Βουλής.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προσέφυγε στον κανονισμό της Βουλής αλλά δεν βρήκε πουθενά ότι ένας υπόδικος βουλευτής μπορεί να αποκλειστεί από την Προκαταρκτική Επιτροπή. Έτσι παρά τα διαβήματα των κομμάτων ο κ. Κασιδιάρης θα εξακολουθήσει να είναι μέλος της Επιτροπής.

Από ....... parapolitika

O Tσίπρας επισκέφθηκε το ΔΝΤ, δηλαδή «την κοιλιά του κήτους»

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com

Παράπονα έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στον αντιπρόεδρο του ΔΝΤ Ντέιβιντ Λίπτον γιατί στην τελευταία έκθεση του Ταμείου αναφέρεται σε κίνδυνο εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ. «Εμείς αυτά που λέμε τα γράφουμε κιόλας» ήταν η απάντηση του ΔΝΤ.
«Ακομψη και άδικη» χαρακτήρισε ο κ. Τσίπρας και την φράση «ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα» με την οποία χαρακτηρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην έκθεση του ΔΝΤ. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνταντηθεί δύο φορές με τον Πολ Τόμσεν του έδωσε ραντεβού και στην Αθήνα, παρότι παλαιότερα είχε αρνηθεί να συταντηθεί με τουε εκπροσώπους της Τρόικα.
Νωρίτερα, με ένα απόφθεγμα από την Παλαιά Διαθήκη υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα στην έδρα του ΔΝΤ στις ΗΠΑ ο αντιπρόεδρός του Ντέιβιντ Λίπτον. «Καλώς ήρθατε στην κοιλιά του κήτους» του είπε και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ετοιμόλογος: «Στην κοιλιά του κήτους είναι καλά, στο στόμα του κήτους υπάρχει πρόβλημα».
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο του ΔΝΤ, στην οποία ήταν παρών και ο Πολ Τόμσεν, έγινε σαφές ότι σε περίπτωση που καταργηθεί το Μνημόνιο το ΔΝΤ θα αποσυρθεί από το ελληνικό πρόγραμμα.
Ωστόσο ο κ. Λίπτον εξήγησε στον Αλέξη Τσίπρα ότι το ΔΝΤ τάσσεται υπέρ ενός νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους προκειμένου να είναι βιώσιμο. Την ίδια άποψη έχει και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πιστεύει ότι όχι μόνο πρέπει να γίνει γενναία διαγραφή του χρέους αλλά το υπόλοιπο χρέος πρέπει να αποπληρωθεί με «ρήτρα ανάπτυξης» κατά το πρότυπο που έκανε η Γερμανία το 1953.
Ο κ. Τσίπρας ανέλυσε τις απόψεις του για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, είπε ότι «το Μνημόνιο τροφοδοτεί την ύφεση» και τόνισε ότι ο κύκλος της λιτότητας δεν οδηγεί πουθενά. Επίσης εξεπέλυσε επίθεση στις ελληνικές κυβερνήσεις που ψήφισαν τα Μνημόνια μιλώντας για «σκληρά ταξικές επιλογές».
«Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με δραματικό τρόπο» είπε ο κ. Τσίπρας στους αξιωματούχους του ΔΝΤ, αναφερόμενος στις δηλώσεις των κορυφαίων οικονομολόγων του Ταμείου που κάνουν τώρα λόγο για λάθος στον υπολογισμό του ελληνικού χρέους.
Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε συγκεκριμένες πτυχές του ελληνικού δανειακού προγράμματος. Σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας είπε ότι «δεν υπήρξε ποτέ πρόταση του ΔΝΤ για περικοπή του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικού τομέα».
Αμέσως η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αποκαλεί τον κ. Τσίπρα «πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού» και υπενθυμίζει ότι ουδέποτε καταργήθηκαν ο 13ος και ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα.
Ας σημειωθεί ότι στην περιπέτεια του προφήτη Ιωνά ο οποίος όταν παράκουσε τη θεϊκή εντολή να πάει στη Νινευή για να συνετίσει τους αμαρτωλούς, βρέθηκε στην κοιλιά του κήτους για τρεις ημέρες, τις οποίες πέρασε προσευχόμενος και ζητώντας συγχώρεση. Ετσι απελευθερώθηκε από το κήτος.
Ομιλία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια
«Θέλουμε για τον λαό μας να ζήσει με αξιοπρέπεια και όχι να επιβιώσει» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερωτήσεις, μετά την ομιλία του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης.
Ο κ. Τσίπρας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο μεγάλο ποσοστό της ανεργίας και στον «καταστροφικό ρόλο των τραπεζών», επισήμανε ότι «πρέπει να φτιάξουμε νέες τράπεζες», ενώ σε άλλο σημείο έκανε αναφορά για την ανάγκη εθνικοποίησής τους.
Στη συνέχεια, έγινε συζήτηση σε δυο πάνελ για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και η Ευρωζώνη και για το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά την οικονομική και χρηματοπιστωτική μεταρρύθμιση.
Στο πρώτο πάνελ, με θέμα: «Επανασχεδιασμός, διαρθρωτικές λύσεις για την κρίση της Ευρωζώνης», συμμετείχαν -εκτός από τους Ρένα Δούρου και Γιάννη Μηλιό- οι Mathew Forstater, καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου του Missouri, ο οποίος σημείωσε ό,τι πρέπει να προχωρήσει η Ευρώπη ώστε να γίνει Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.
Η Katharina Pistor, καθηγήτρια Νομικής είπε ότι τράπεζες πήραν τον έλεγχο της πολιτικής σχεδόν παντού, καθοδηγώντας κάθε στοιχείο της κρίσης. O Thomas Ferguson, διευθυντής Προγραμμάτων Έρευνας του Ινστιτούτου για τη Νέα Οικονομική Σκέψη, υποστήριξε ότι ήταν λάθος να τεθεί ως βασικό ζήτημα η λιτότητα.
Στο δεύτερο πάνελ, με θέμα: «Επόμενα βήματα: Μια προοδευτική ατζέντα για την οικονομία στην Ελλάδα» συμμετείχαν οι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η Rania Antonopolous, μελετητήτρια και σύμβουλος ισότητας των φύλων και οικονομικού προγράμματος του οικονομικού Ινστιτούτου Levy του Bard College.
Επίσης, μίλησε ο Mark Weisbrot, συνδιευθυντής του Κέντρου Οικονομικής Πολιτικής και Έρευνας και η Helen Ginsburg, ομότιμη καθηγήτρια Οικονομικών στο Brooklyn College του CUNY και συνιδρύτρια του Συνασπισμού National Jobs for All.
Η όλη εκδήλωση αποτελούσε μέρος της σειράς σεμιναρίων με θέμα «Σύγχρονα Θέματα Δικαίου και Πολιτικής Οικονομίας» που διοργανώθηκε από φοιτητές του Συνασπισμού για τα Δικαιώματα των εργαζομένων.
Φωτό: Τα Νέα

Από ...... iefimerida

Χειρόφρενο στα Μέσα Μεταφοράς -Χάος στους δρόμους -Ακινητοποιημένα οχήματα παντού

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Μετρό, Τραμ, ΗΣΑΠ, λεωφορεία και τρόλεϊ τράβηξαν χειρόφρενο μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επίταξη, με αποτέλεσμα σήμερα να μην κινείται τίποτα στους δρόμους της Αθήνας. Από νωρίς το πρωί, οι κεντρικοί δρόμοι είχαν πλημμυρίσει με αυτοκίνητα, τα οποία αρχικά κινούνταν με αργούς ρυθμούς και στη συνέχεια σχεδόν ακινητοποιήθηκαν.

Μικρές και σύντομες διαδρομές έχουν μετατραπεί σε ατελείωτα ταξίδια και οι δρόμοι για ακόμα μία ημέρα θυμίζουν υπαίθρια πάρκινγκ, ενώ οι οδηγοί έχουν ξεπεράσει και πάλι κάθε όριο εκνευρισμού.
Υπενθυμίζεται πως λόγω της απεργίας δεν ισχύει σήμερα ο Δακτύλιος.
Ενδεικτικά οι δρόμοι με τα μεγαλύτερα κυκλοφοριακά προβλήματα
  • λεωφόρος Συγγρού
  • λεωφόρος Αλεξάνδρας
  • λεωφόρος Μεσογείων
  • Κατεχάκη
  • Αττικλή Οδός
  • λεωφόρος Κηφισίας
  • Βασ. Σοφίας
  • Βασ. Κωνσταντίνου
  • λεωφόρος Ποσειδώνος
  • λεωφόροςΑλίμου
  • παραλιακή προς Πειραιά

Από ...... iefimerida

''Αυτό το πράγμα είναι χούντα''

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com

 

Δηλώσεις Σαμαρά

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com