Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Και τα αγροτεμάχια στον ενιαίο φόρο ακινήτων

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Ποια σενάρια εξετάζονται για το αφορολόγητο...
Σύσκεψη για την οριστικοποίηση του ενιαίου φόρου ακινήτων που πρόκειται να τεθεί σε ισχύ από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών, μεταξύ του αρμόδιου υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη και των εκπροσώπων των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Στη σύσκεψη αναμένεται να συζητηθούν, το ύψος του αφορολόγητου ποσού που θα ισχύσει για το νέο φόρο ακινήτων, καθώς και οι συντελεστές της κλίμακας υπολογισμού του φόρου. Για το αφορολόγητο ποσό εξετάζονται δύο σενάρια: το ένα προβλέπει να διαμορφωθεί στα επίπεδα των 50.000 ευρώ (αντικειμενικής αξίας) και το άλλο στα 100.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι στο νέο φόρο θα υπαχθεί το σύνολο της αξίας της ακίνητης περιουσίας των φορολογουμένων, δηλαδή και τα αγροτεμάχια. Στόχος της κυβέρνησης είναι η είσπραξη σε ετήσια βάση εσόδων που θα υπερβαίνουν τα 2 δισ. ευρώ.

Από .....  epikaira

Νέες αιχμές Στουρνάρα για Καραμανλή

Αναρτήθηκε από .... energoipoliteskv.blogspot.com



«Ο μεγάλος εκτροχιασμός έγινε τη διετία 2007-2009, τότε χάθηκε το παιχνίδι», δηλώνει ο υπ. Οικονομικών, σημειώνοντας ότι τότε έπρεπε να ληφθούν μέτρα


«Ο μεγάλος εκτροχιασμός έγινε τη διετία 2007-2009, τότε χάθηκε το παιχνίδι» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, και πρόσθεσε: «Βεβαίως, η χαλάρωση είχε ξεκινήσει νωρίτερα, ήδη από το 2004, αλλά η έκρηξη συνέβη τη συγκεκριμένη διετία», ενώ στο ερώτημα αν θα μπορούσε να αποσοβηθεί η προσφυγή στο Μνημόνιο, είπε:
«Πιστεύω πως ναι, αν το 2007 είχαν ληφθεί σοβαρά μέτρα δημοσιονομικής σταθερότητας».

Από ..... parapolitika

Φθιώτιδα η ώρα των τρακτέρ!

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Στους δρόμους ,στις πλατείες και με απώτερο σκοπό το κλείσιμο εθνικών δρόμων ετοιμάζονται να βγουν οι αγρότες της Φθιώτιδας μετά την ομόθυμη απόφαση του πρώην πανελλαδικού συντονιστικού που συνεδρίασε σήμερα στον Πλαταμώνα.
Στη Φθιώτιδα από μέρες ο Πατριωτικός Αγροτικός Σύλλογος έχει αρχίσει περιοδείες σε όλα τα χωριά του Νομού και ήδη εδώ και δυο ημέρες έκαναν την εμφάνιση τους ορισμένα τρακτέρ όπως στην Ανθήλη.
Αύριο Δευτέρα η συγκέντρωση των τρακτέρ στις πλατείες θα πάρει μαζική μορφή και την Τρίτη σχεδιάζεται η μετακίνηση τους στο χώρο έξω από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.
Όσο για το κλείσιμο της Εθνικής οδού αλλά και άλλων οδικών αξόνων όλα θα εξαρτηθούν από τις απαντήσεις που θα λάβουν οι εκπρόσωποι των αγροτών μετά τις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσουν την εβδομάδα με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.
Ανεξάρτητα από την Φθιώτιδα πάντως δεν αποκλείεται και την Δευτέρα το μεσημέρι να γίνει η πρώτη απόπειρα αποκλεισμού της Εθνικής οδού στη Θεσσαλία και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει δώσει εντολή στους γενικούς αστυνομικούς Δντες Θεσσαλίας και Στερεάς να ετοιμάσουν σχέδιο παρέμβασης ώστε να μην κοπεί στα δυο η χώρα.
Μπορεί η σημερινή συνάντηση στον Πλαταμώνα να ήταν μαζική και ενωτική αλλά δεν λείπουν και οι αντίθετες φωνές όπως του πρώην πρόεδρου του Αγροτικού Συλλόγου Βόρειας Φθιώτιδας Βάϊου Γκανή ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 δήλωνε ότι κακώς κινητοποιούνται οι αγρότες που θέλουν να μονοπωλούν τους αγώνες την ώρα που πολλοί περισσότεροι έλληνες, εργαζόμενοι, επαγγελματίες και άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο ίσως και περισσότερο οξυμένα προβλήματα λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας.
Όμως και ο πρόεδρος του Παμφθιωτικού αγροτικού συλλόγου Δημήτρης Δημογιάννης σε δηλώσεις του στον ΛΑΜΙΑ FM-1 είναι συγκρατημένος και όχι ιδιαίτερα φανατικός στο ενδεχόμενο μονομερούς κλεισίματος των εθνικών δρόμων.
«Δεν είναι δυνατόν να βρεθούμε αντιμέτωποι με άλλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες που επίσης έχουν προβλήματα και οικονομική στενότητα, θα βγούμε στην Εθνική όταν θα έχουμε μαζί μας και άλλες ομάδες εργαζομένων και επαγγελματιών…».
Από  .... lamiafm1

Βόλεψε την αδελφή του, βρίζει τους απεργούς !

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

H μεγάλη ξεφτίλα του πάστορα δεν έχει όρια. 

Δείτε τι έλεγε ένας ακόμη πρωταθλητής της κωλοτούμπας, ο πάστορας Κουβέλης, που στηρίζει την κυβέρνηση και ετοιμάζεται να πέσει στο λάκο των λεόντων αρκεί να παραμείνει στην εξουσία.
Δείτε τι έλεγαν το 2006 τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ρουπακιώτης για την επίταξη. 

Ο πάστορας Κουβέλης έλεγε τα εξής όταν η κυβέρνηση Καραμανλή προσέφυγε στο μέτρο της επίταξης>"Προκειμένου να ελεγχθεί, να χειραγωγηθεί και εν τέλει να υπονομευθεί το δικαίωμα στην απεργία, γίνεται επίκληση ενός διατάγματος που αφορά πόλεμο, που αφορά έκτακτες συνθήκες που αναφέρονται στην εθνική άμυνα..."

Τώρα ως συγκυβερνήτης ο ένας και ως υπουργός Δικαιοσύνης ο έταιρος ανέχονται την επίταξη και κάνουν την πάπια. Την ίδια στιγμή οφείλουν να γνωρίζουν ότι στηρίζουν μια κυβέρνηση η οποία είναι κώλος και βρακί με την διαπλοκή και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνει πραγματικές μεταρρυθμίσεις και αποκρατικοποιήσεις. Το μόνο που μπορούν είναι να πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις. Ο πάστορας Κουβέλης και η παρέα του βρίσκονται ήδη στα όρια του νόμου...

Για τον Κωστή Χατζηδάκη δεν υπάρχουν σχόλια...

Το πρωτοσέλιδο είναι από το ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Από ....... kourdistoportocali

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σε τρεις νέες δημοσκοπήσεις!!!

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

Δύο νέες δημοσκοπήσεις έγιναν την περίοδο 22-24 Ιανουαρίου, μια χρονική στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας γινόταν… υπερατλαντικός αλλά και που η κυβέρνηση προβληματιζόταν με την απεργία στο μετρό. Τα γκάλοπ ουσιαστικά μέτρησαν τα κόμμα μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη, όταν η υπόθεση της επίταξης «έπαιζε» σοβαρά και γενικά η σύγκρουση φαινόταν πολύ κοντά. Γι’ αυτό κι έχουν σημασία τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου της MRB η ΝΔ προηγείται με 1,1% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην ικανότητα διακυβέρνησης η διαφορά φτάνει στο 4,6%, από το 1,8% της αντίστοιχης μέτρησης του Σεπτεμβρίου.
Η δημοσκόπηση δίνει: Ν.Δ. 23,1%, ΣΥΡΙΖΑ 22%, Χρυσή Αυγή 9,2%, ΠΑΣΟΚ 5,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,9%, ΔΗΜΑΡ 4,4%, ΚΚΕ 4,3%, Οικολόγοι Πράσινοι 1,7%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι στο 21%. Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς εδραιώνεται στην πρώτη θέση με ποσοστό 44,4%, έναντι 26,5% του Αλέξη Τσίπρα.
Σημαντικό επίσης ότι οι πολίτες αξιολογούν θετικά το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, καθώς για πρώτη φορά, το 59,6% δεν θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο χρεωκοπίας της ελληνικής οικονομίας, όταν τον Φεβρουάριο του 2012 το 71,9% θεωρούσε αρκετά πιθανή μια χρεωκοπία
Καμπανάκι για τα κόμματα σε ότι αφορά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Το 74,4% των πολιτών θεωρούν χαμηλό το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στη Βουλή, ενώ στην ερώτηση σχετικά με τα οφέλη και τις απώλειες των κομμάτων προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,1% και ακολουθεί η ΝΔ με 18,8%. Χαμένοι εμφανίζονται το ΠΑΣΟΚ με 48%, η ΔΗΜΑΡ με 35,9% και οι ΑΝ.ΕΛ. με 35,2%.
Στο 1,5% είναι η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στην μέτρηση της Alco.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι η έρευνα δείχνει ότι τα ταξίδια του κ. Τσίπρα σε Γερμανία και ΗΠΑ και η μεγαλειώδης αλλαγή της πολιτικής του, ίσως ευθύνονται για την πτώση του κόμματος
Τα ποσοστά στην πρόθεση ψήφου στα έγκυρα, στη δημοσκόπηση για το Πρώτο Θέμα είναι: ΝΔ 24,9%, ΣΥΡΙΖΑ 23,4%, ΠΑΣΟΚ 8,6%, ΑΝ.ΕΛ. 6,6%, Χρυσή Αυγή 9,7%, ΔΗΜΑΡ 4,8%, ΚΚΕ 5,2%, άλλο κόμμα 5,5% και αναποφάσιστοι 11,3%.
Σχετικά με τους χειρισμούς του Νίκου Δένδια με αφορμή τα τρομοκρατικά χτυπήματα και την αντιπαράθεση που αυτά προκάλεσαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, 35% συμφωνούν με τη γενικότερη στάση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και 30% δεν παίρνει θέση.
Όπως έχουμε γράψει και παλιότερα, οι δημοσκοπήσεις είναι φωτογραφίες της στιγμής που μπορεί να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη. Όμως, στην παρούσα στιγμή έχουν ένα ιδιαίτερο συμβολισμό και πρόκειται για αποτελέσματα που πρέπει να αναλυθούν καλά από τα κόμματα.
Κυρίως η κυβέρνηση δεν πρέπει να χαίρεται που δημοσκοπικά ο κόσμος της δίνει περιθώρια για να ζήσει. Ούτε η ΝΔ θα πρέπει να βγει να πανηγυρίσει καθώς ουσιαστικά το γερό της χαρτί είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
Καλό είναι η κυβέρνηση να εκλάβει τη θετική ψήφο του κόσμου ως τελευταία ευκαιρία να κάνει όσα έχει υποσχεθεί στο κομμάτι της ανάπτυξης. Να καταλάβει ότι πρόκειται για ψήφο υπομονής κι όχι επιδοκιμασίας.
Επίσης, καλό είναι που ξεσκεπάζεται σιγά – σιγά ο ΣΥΡΙΖΑ. Που βγαίνει το προσωπείο και βλέπει ο κόσμος το αληθινό τους πρόσωπο.
Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και σε τρίτη δημοσκόπηση
Προβάδισμα 1,7% στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής.
Τα ποσοστά στην πρόθεση ψήφου:
  • ΝΔ 22,9%
  • ΣΥΡΙΖΑ με 21,2%
  • Χρυσή Αυγή 10,5%
  • ΠΑΣΟΚ 7,2%
  • ΚΚΕ 5,5%
  • ΔΗΜΑΡ 4,8%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,6%
Αλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψήφιζε το 6,4%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος κινείται στο 14,6%.
Η δημοτικότητα του Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται στο 42% και στην ερώτηση για το ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός προηγείται από τον Αλέξη Τσίπρα κατά 17,7% (46,9% ο κ.Σαμαράς και 29,2% ο κ.Τσίπρας).
Διχασμένη είναι η κοινή γνώμη στο ερώτημα αν η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση είναι αυτή που έχει ανάγκη η χώρα τώρα. Το 52,5% απαντά αρνητικά και το 45,5% θετικά.
Ωστόσο, η πλειοψηφία (44,2%) θεωρεί ότι μία συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ του κ.Σαμαρά είναι καταλληλότερη για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της δεκαετίας, ενώ μια συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει το 33,1%.
Η πανελλαδική δημοσκόπηση έγινε το διάστημα 22-24 Ιανουαρίου σε δείγμα 1.019 ατόμων άνω των 18 ετών. Μέγιστο σφάλμα 3,07% με διάστημα εμπιστοσύνης 95%.

Από ..... Antinews

Προτάσεις-βόμβα από την Τρόικα για τα ακίνητα - Τι προβλέπεται

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

Ανατροπή του ισχύοντος καθεστώτος στη φορολόγηση των ακινήτων ζητάει η Τρόικα η οποία προτρέπει να καταργηθεί το σύστημα των αντικειμενικών αξιών και να αρθεί η απαγόρευση των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία.
Οι απόψεις της Τρόικα διατυπώθηκαν με αφορμή το νομοσχέδιο που προωθείται για τα τραπεζικά δάνεια των νοικοκυριών που βρίσκονται «στο κόκκινο» εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Οι εκπρόσωποι των δανειστών προτείνουν νέο σύστημα φορολόγησης με τη δημιουργία Ανεξάρτητης Αρχής που θα αποτυπώνει τις πραγματικές τιμές κτιρίων και οικοπέδων.
«Στρεβλή μέθοδος οι αντικειμενικές αξίες»
Το επιχείρημα της Τρόικα είναι πως πρόκειται για μια στρεβή μέθοδο αυτή των αντικειμενικών αξιών η οποία δεν αποδίδει στην πραγματικότητα τις τιμές αγοραπωλησίας των ακινήτων, με αποτέλεσμα αφενός να υπάρχει φοροδιαφυγή και αφετέρου να προκαλείται φούσκα στις αξίες τους.
Το δεύτερο θέμα που άνοιξε η Τρόικα αφορά τους πλειστηριασμούς. Ως γνωστόν η κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου έδωσε νέα ετήσια παράταση στην απαγόρευση της διενέργειας πλειστηριασμών ακινήτων και της πρώτης κατοικίας για οφειλές προς τις τράπεζες που δεν ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι για το 2013 οι τράπεζες δεν έχουν το δικαίωμα να προχωρούν σε πλειστηριασμούς ακινήτων ιδιοκτητών τους, οι οποίοι τις απέκτησαν με δάνειο και δεν μπορούν να το εξυπηρετήσουν.
Πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα το Εθνος αναφέρει ότι η Τρόικα ζήτησε από το υπουργείο Οικονομικών να ανοίξουν οι πλειστηρισμοί και να αρθεί η απαγόρευσή τους. Το σκεπτικό της Τρόικα είναι ότι αυτό θα επιτρέψει την επιπλέον συμπίεση των τιμών των ακινήτων.
Θετική η Τρόικα για τις ρυθμίσεις δανείων
Θετική γνώμη φαίνεται ότι διατυπώνει η Τρόικα στις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για τη ρύθμιση δανείων νοικοκυριών αν και παραπέμπει για τις τελικές ρυθμίσεις στη σύμφωνη γνώμη της Τράπεζας της Ελλάδος. Από την πλευρά του το υπουργείο αναφέρει ότι έχει τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου των τραπεζών για τις ρυθμίσεις των δανείων.
Το υπουργείο Ανάπτυξης έχει στόχο εντός των προσεωχών 15 ημερών να έχει ολοκληρωθεί το θέμα και να ξεκινήσει η συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή.
Το προβλέπει το σχέδιο νόμου
Το σχέδιο προβλέπει τη διευκόλυνση μισθωτών και συνταξιούχων με ετήσιο εισόδημα έως 25.000 ευρώ αλλά και ανέργους και πάσχοντες από βαριά ασθένεια ή πολύτεκνους. Το εισόδημά τους θα πρέπει να έχει μειωθεί 35% από το 2010, ενώ η ρύθμιση αφορά τα ενυπόθεκα δάνεια.
Για τις κατηγορίες αυτές θα χορηγείται από τις τράπεζες περίοδος χάριτος τεσσάρων ετών, με επανεξέταση στα δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια της οποίας θα καταβάλλονται μόνο τόκοι υπολογισμένοι με σταθερό επιτόκιο 1,5%.
Το ποσό της τοκοπληρωμής δεν θα υπερβαίνει το 30% του φορολογητέου εισοδήματος. Για τους ανέργους η δόση μπορεί να είναι και μηδενική.
Η αντικειμενική αξία των ακινήτων, τα οποία υπάγονται στη ρύθμιση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 180.000 ευρώ.
«Οχι» της κυβέρνησης στους πλειστηριασμούς
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση είναι κατηγορηματικά αντίθετη στην άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών και το υπουργείο Ανάπτυξης απέρριψε την πρόταση της Τρόικας, θυμίζοντας την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση της απαγόρευσης για το 2013.

Από ...... iefimerida

Παρέμβαση εισαγγελέα για την απεργία σε λεωφορεία, τρόλει, Προαστιακό και ΟΣΕ - Με επίταξη απειλεί η κυβέρνηση

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

- Γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων σε λεωφορεία-τρόλεϊ σήμερα
- Δεν έκαναν πίσω μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει παράνομη την απεργία
- Όλο και πιο κοντά η επίταξη – Αποφασισμένη να μην κάνει πίσω η κυβέρνηση
- Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν σήμερα ΟΣΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ
- Μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας οι συρμοί του Μετρό

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με αφορμή τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων σε λεωφορεία και τρόλεϊ, παρά το γεγονός ότι η απεργία τους κηρύχθηκε παράνομη από τη Δικαιοσύνη.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν υπάρχει παραβίαση της δικαστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία η απεργία κρίθηκε παράνομη. Όπως και στην περίπτωση των εργαζομένων του μετρό, δεν αποκλείεται να διαταχθεί να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος των εργαζομένων που συνεχίζουν να παραβιάζουν την απόφαση.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στην τρίτη μέρα της απεργίας τους και παρά την απόφαση της δικαιοσύνης για τις κινητοποιήσεις στα λεωφορεία, εκείνοι αποφάσισαν να μην κάνουν πίσω.

Έτσι, σήμερα, για τρίτη μέρα, η Αθήνα είναι χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, Προαστιακό και τρένα του ΟΣΕ. Το Μετρό λειτουργεί κανονικά αλλά οι συρμοί σταματούν στη Δουκίσσης Πλακεντίας και δε φτάνουν ως το αεροδρόμιο.

Οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματιστεί νέες γενικές συνελεύσεις, για να αποφασίσουν οι εργαζόμενοι τις επόμενες κινήσεις τους. Ήταν προγραμματισμένες για την Τρίτη, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποφάσισαν να τις επισπεύσουν.

Από την άλλη, η κυβέρνηση διαμηνύει με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο ότι δεν προτίθεται να κάνει πίσω. Και αφήνει να εννοηθεί ότι δε θα διστάσει να διατάξει επίταξη και σε λεωφορεία-τρόλεϊ όπως έγινε στο Μετρό, τον ΗΣΑΠ και το Τραμ.

Κύκλοι του υπουργείου Μεταφορών, δηλώνουν πως «μετά τη σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων έχουν την ευκαιρία και την ευθύνη να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της διοίκησης της ΟΣΥ και να λύσουν την απεργία. Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση θα κάνει το καθήκον της».

Η διοίκηση της ΟΣΥ θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και για την απεργία της Δευτέρας. Το ίδιο θα κάνει και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να κριθεί παράνομη η απεργία στον Προαστιακό και τον ΟΣΕ.

Από ......  newsit

Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com