Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο Ντίνος Αναστασίου πρόεδρος του ΤΕΙ Λαμίας.

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Ο Ντίνος Αναστασίου, καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Τ.Ε.Ι. Λαμίας και πρώην Πρόεδρος του Ιδρύματος, είναι ο νικητής της διαδικασίας ανάδειξης νέου προέδρου στο ΤΕΙ.
Η διαδικασία που κράτησε μήνες και πέρασε μέσα από πολλές δυσκολίες και αντιδράσεις έγινε με το νέο σύστημα και από τους 8 αρχικά υποψήφιους με ψηφοφορία επιλέχθηκαν οι δύο που σήμερα το μεσημέρι, ανέπτυξαν τα οράματά τους για το ίδρυμα στην ολομέλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Οι 71 καθηγητές που συμμετείχαν αμέσως μετά στην εκλογική διαδικασία έδωσαν το προβάδισμα στον κο Αναστασίου που συγκέντρωσε 50 ψήφους ενώ ο συνυποψήφιός του Γιώργος Σταμούλης Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πήρε 12 ψήφους. Βρέθηκαν και 9 λευκά ψηφοδέλτια .
Από .......  lamiafm1

"Καθαρό παιχνίδι" για την ΔΕΠΑ ζήτησε από τον Σαμαρά ο πρόεδρος της Gazprom

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Μήνυμα να γίνει «καθαρό παιχνίδι» στην υπό αποκρατικοποίηση ΔΕΠΑ, έλαβε ουσιαστικά το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός, κ. Αντ. Σαμαράς κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Management Committee του ρωσικού ομίλου Gazprom Αλεξέι Μίλερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία της ρωσικής πλευράς είναι ο διαγωνισμός να διεξαχθεί αντικειμενικά, χωρίς επηρεασμό από έξωθεν πολιτικές παρεμβάσεις, ώστε να ληφθεί απόφαση με βασικό κριτήριο την τιμή. Αυτή ήταν και η βασική γραμμή του κ. Μίλερ, στενού φίλου και πιστού συμμάχου του Προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι Ρώσοι είναι αρκετά δύσπιστοι και είναι πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους, αλλά δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και φροντίζουν να στέλνουν τα κατάλληλα μηνύματα, τη σωστή στιγμή. Γι’ αυτό δεν ήταν και τυχαία η αιφνιδιαστική επίσκεψη του κ. Μίλερ που σήμανε «κόκκινο συναγερμό» σε πολλά οικονομικά κέντρα, αλλά και πρεσβείες, όπως αυτή των ΗΠΑ.

Η αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ και του ΔΕΣΦΑ, θεωρείται για την ελληνική κυβέρνηση μια εξίσωση με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ενώ είναι πολυπαραγοντική. Και αυτό, διότι υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ Ρωσίας, ΗΠΑ και ΕΕ, με την ευρωπαϊκή και αμερικανική πλευρά να εκφράζει πολλές ανησυχίες.
Στη Ρωσία υπάρχει η φράση «η νεκροψία θα δείξει» και αναμένουν όταν θα ανοίξουν οι φάκελοι με τις προτάσεις, να ληφθεί η σωστή απόφαση, για να μην υπάρξουν παρενέργειες σε άλλα επίπεδα, καθώς και προσφυγές.

Από το πρωθυπουργικό γραφείο δεν θέλουν να μεταδίδεται μήνυμα ότι υπάρχει προτίμηση προς τη μια ή την άλλη πλευρά. Εξάλλου, όπως αναφέρουν συνεργάτες του κ. Σαμαρά, ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει επισημάνει πολλές φορές σε συνομιλητές του, είναι πως καθοριστικός παράγοντας στις όποιες αποφάσεις θα είναι η τιμή.

Η επίσκεψη Μίλερ θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για το ευρύτερο γεωπολιτικό παιχνίδι που παίζεται στην περιοχή ενόψει και των αποκρατικοποιήσεων, κομβικής σημασίας εταιρειών για τις οποίες ενδιαφέρεται η Ρωσία, αλλά και άλλοι ισχυροί παίκτες στη διεθνή σκακιέρα, όπως οι ΗΠΑ. Οι Ρώσοι θεωρούν ζωτικής σημασίας την εξαγορά της ΔΕΠΑ, ενώ αυξάνονται οι πιέσεις και οργιάζει το παρασκήνιο, καθώς η προθεσμία για την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών λήγει στις 12 Απριλίου.

Η Gazprom, που έχει έχει συμβούλους τους ομίλους JPMorgan Chase & Co, Credit Agricole και Gazprombank, είναι μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες που συμμετέχουν στον υπό εξέλιξη διαγωνισμό και ελπίζει σε θετική εξέλιξη.

Πάντως, μετά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο επιχειρηματίας Δ. Κοπελούζος, η ρωσική αποστολή εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένη και δήλωνε αισιόδοξη.

Από ........  kourdistoportocali

Πρωτοδικείο Ξάνθης: Προθάλαμος απολύσεων η διαθεσιμότητα

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Αντίθετη με τα συνταγματικά δικαιώματα δύο εργαζομένων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης τους οποίους και δικαίωσε, διατάζοντας να επιστρέψουν στις θέσεις τους, έκρινε με την υπ’ αριθμόν 90/2013 το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης.
Πρόκειται για την τρίτη απόφαση Πρωτοδικείου μετά από αυτές της Αθήνας και της Λαμίας, που κρίνει αντισυνταγματική τη διαθεσιμότητα και έρχεται ως συνέχεια της σχετικής απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την εφεδρεία. Μάλιστα στην απόφαση, η διαθεσιμότητα, στην ουσία χαρακτηρίζεται προθάλαμος απολύσεων, καθώς, όπως αναφέρεται,  «πιθανολογείται βάσιμα πως θα επιφέρει την οριστική απώλεια της θέσης εργασίας αυτών»
Σύμφωνα με την απόφαση – καταπέλτη κατά τη διαθεσιμότητας του Πρωτοδικείου Ξάνθης με την υπαγωγή τους σε καθεστώς διαθεσιμότητας πλήττονται καίρια τα συνταγματικά δικαιώματα των δύο υπαλλήλων που εργάζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στον κλάδο ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων και ειδικότερα ο πρώτος στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και η δεύτερη στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Μάλιστα, καταδικάζετε η ΠΑΜ-Θ «σε χρηματική ποινή ύψους εκατό (100) ευρώ, για κάθε ημέρα που δεν αποδέχεται τις υπηρεσίες καθενός από τους αιτούντες.»
Οι πέντε λόγοι
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην απόφαση «η πιο πάνω ρύθμιση που αποτελεί βλαπτική μεταβολή της εργασιακής τους σχέσης, προσβάλλει στον πυρήνα τους τα συνταγματικά δικαιώματα των αιτούντων και ειδικότερα, αυτά που έχουν θεσμοθετηθεί στα άρθρα 2 παρ.1, 4 παρ.5, 22 παρ.1 εδ.α’, 25 παρ.1 εδ.δ’ και παρ.4 Σ, που επιβάλλουν το σεβασμό και την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την ισότιμη συνεισφορά στα δημόσια βάρη, την προστασία της εργασίας και παραβιάζει τις αρχές της αναλογικότητας και της αξιοκρατίας, διότι:
α) μεταβάλλει προς το χειρότερο τους όρους εργασίας αυτών, μειώνοντας αφενός κατά 25% τις αποδοχές τους και αφετέρου καθιστώντας αβέβαιο το μέλλον της ίδιας της εργασιακής τους σχέσης. Αυτό, διότι βάσιμα πιθανολογείται πως η διαθεσιμότητα θα επιφέρει την οριστική απώλεια της θέσης εργασίας αυτών, δεδομένου ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4093/2012, αν οι αιτούντες δε μεταταχθούν ή δε μεταφερθούν σε άλλη υπηρεσία ή φορέα – πολύ πιθανό με τα σημερινά δεδομένα – η εργασιακή τους σχέση θα λήξει με το τέλος της διαθεσιμότητας. Η μεταβολή αυτή της εργασιακής σχέσης των αιτούντων είναι αναιτιολόγητη, καθόσον δεν πιθανολογήθηκε ότι αποτελούν πλεονάζον προσωπικό, αντίθετα, είναι απολύτως απαραίτητοι για τη λειτουργία του καθ’ ου, ενόψει και της αποχώρησης υπαλλήλων λόγω συνταξιοδότησης, το οποίο (καθ’ ου) με το με αριθμό 19875/31-12-2012 έγγραφό του ζητεί την ενίσχυσή του με δύο υπαλλήλους του κλάδου ΔΕ διοικητικών γραμματέων.
β) οι αιτούντες τίθενται σε διαθεσιμότητα με μοναδικό κριτήριο την κατηγορία και τον κλάδο που υπηρετούν, χωρίς επαρκή αιτιολογία για ποιο λόγο επιφυλάσσεται διαφορετική μεταχείριση σε άλλους εργαζόμενους της ίδιας κατηγορίας και του ίδιου κλάδου, κατά παράβαση της αρχής της μη διάκρισης. Μάλιστα το κριτήριο που χρησιμοποιείται, δηλαδή ότι για την πρόσληψή τους δεν τηρήθηκε η διαγνωστική διαδικασία του ΑΣΕΠ, είναι παντελώς προσχηματικό, καθόσον ως προς τον πρώτο τηρήθηκε η σχετική διαδικασία του ΑΣΕΠ που ίσχυε για την πρόσληψή του και ως προς τη δεύτερη, αυτή προσλήφθηκε δυνάμει δημόσιας προκήρυξης με σύμβαση έργου από το Τ.Ε.Ι. Αθήνας, συνέχισε να εργάζεται με διαδοχικές συμβάσεις έργου και ο χαρακτηρισμός της σχέσης της ως αορίστου χρόνου έγινε με τα κριτήρια που έθετε ο νόμος.
γ) όμως ακόμη και αν υποτεθεί ότι οι αιτούντες αποτελούν πλεονάζον προσωπικό, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα χωρίς να προηγηθεί αντικειμενική και αξιοκρατική διαδικασία αξιολόγησής τους, αντιμετωπιζόμενοι από το νομοθέτη με τον ίδιο τρόπο οι ικανοί και ευσυνείδητοι υπάλληλοι με τους ανεπαρκείς.
δ) προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, καθόσον ανεξάρτητα από την προσφορότητα και την αποτελεσματικότητα του μέτρου, ανατρέπεται άρδην η ζωή των αιτούντων και τίθεται στο περιθώριο ο άνθρωπος μετατρεπόμενος ως μέσο για την επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού της περιστολής των κρατικών δαπανών. Προσβάλλεται βάναυσα λοιπόν η προσωπικότητα των αιτούντων, καθόσον απομακρύνονται κατ’ ουσία από τη θέση εργασίας τους και τους αποστερείται το δικαίωμα να εργαστούν. Εξάλλου η καταβολή του 75% των αποδοχών των αιτούντων, που ούτως ή άλλως υπό καθεστώς πλήρους απασχόλησης έχουν ήδη υποστεί δραματικές μειώσεις, σε συνδυασμό με την αλλεπάλληλη επιβολή νέων φόρων και «εισφορών», έχει ως συνέπεια τη διακινδύνευση της αξιοπρεπούς διαβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους, η οποία έχει τεθεί ως συνταγματικό όριο των μειώσεων των μισθών (βλ. ΟλΣτΕ 668/2012 ΤΝΠ ΝΟΜΟΣ, σκέψη 35, ΟλΣτΕ 1285/2012 ΤΝΠ ΝΟΜΟΣ, σκέψη 16) και επιβάλλεται από το άρθρο 4 παρ.1 του Μέρους ΙΙ του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη, που κυρώθηκε με ο τν. 1426/1984 και κατά το άρθρο 28 παρ.1 Σ υπερισχύει κάθε αντίθετης διάταξης νόμου, που αναγνωρίζει το   δικαίωμα των εργαζομένων για αμοιβή αρκετή να εξασφαλίζει σ’ αυτούς και τις οικογένειές τους ένα αξιοπρεπές επίπεδο        διαβίωσης.
ε) εκτός των μειώσεων του εισοδήματός τους που έχουν υποστεί ήδη οι αιτούντες, όπως όλοι οι μισθωτοί, και των άμεσων, έμμεσων φόρων και «εισφορών», που έχουν επιβληθεί, τους επιβλήθηκε επιπλέον και το ειδικό μέτρο της διαθεσιμότητας, με συνέπεια πέραν της αρχικής μείωσης των εισοδημάτων τους, να υφίστανται περαιτέρω μείωση των μισθών τους κατά 25%, η σωρευτική δε αυτή επιβάρυνση είναι προφανώς δυσανάλογη σε βάρος τους, με μοναδικό κριτήριο την ειδικότητα και το αντικείμενο της εργασίας τους και αντίκειται επιπλέον στην αρχή της αναλογικότητας, καθόσον ο νομοθέτης μπορεί κατ’ αρχή να επιβάλλει στους πολίτες επιβαρύνσεις για την αντιμετώπιση επείγουσας ανάγκης ή κατάστασης κρίσης προς εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης, με την προϋπόθεση αυτές να κατανέμονται ισότιμα και ανάλογα με τις δυνάμεις αυτών και με την τήρηση των προσφορών της αναγκαιότητας και της προσφορότητας έτσι ώστε να μην επιβαρύνουν δυσανάλογα ορισμένες κατηγορίες πολιτών (βλ. σχετ. γνωμοδότηση των Κ. Χρυσόγονου και Α. Καϊδατζή για τη συνταγματικότητα του σχεδίου νόμου «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 – Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν. 4046/2012 και Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016»). Σύμφωνα με τα παραπάνω πιθανολογήθηκε ότι η μείωση των αποδοχών των αιτούντων έχει ως συνέπεια τη διακινδύνευση της αξιοπρεπούς διαβίωσης αυτών και των οικογενειών τους και ότι η αποξένωση από τις θέσεις εργασίας τους θα οδηγήσει σε τετελεσμένες και μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Ακολούθως, συντρέχει κατεπείγουσα περίπτωση για την προσωρινή ρύθμιση της κατάστασης με την από το καθ’ ου αποδοχή των υπηρεσιών των αιτούντων με τους ίδιους όρους που αυτοί παρείχαν πριν τεθούν σε διαθεσιμότητα, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της τακτικής αγωγής, που υποχρεούνται να ασκήσουν, κατ’ άρθρο 693 παρ.1 ΚΠολΔ, εντός προθεσμίας τριάντα ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας. Πρέπει επίσης να καταδικαστεί το καθ’ ου σε χρηματική ποινή 100 ευρώ για κάθε ημέρα που δεν αποδέχεται τις υπηρεσίες καθενός από τους αιτούντες.

Επομένως, η ένδικη αίτηση πρέπει να γίνει δεκτή ως ουσία βάσιμη και το καθ’ ου να καταδικαστεί στην πληρωμή των δικαστικών εξόδων των αιτούντων, που παραστάθηκαν με την ίδια δικηγόρο (άρθρο 176 ΚΠολΔ). 

Να σημειωθεί ότι ότι το ίδιο δικαστήριο με δύο αποφάσεις του είχε δικαιώσει αρχικά προσωρινά και στη συνέχεια και οριστικά εργαζόμενους στο Δήμο Ξάνθης.

Από ........  aftodioikisi

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com



Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας
http://www.pepla.grΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
Ταχ θυρίδα 142  35100 Λαμία
Τηλ 2231045910 6946285099 6932837696


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμία, 12/3/2013

Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση των μελών της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στην αίθουσα του ΤΕΕ.

Μέσα σε ένα ενωτικό και δημιουργικό κλίμα συζητήθηκαν τα θέματα του Απολογισμού, του Προγραμματισμού της δράσης μας μέχρι το τέλους του Α’ εξαμήνου, της οργανωτικής ανασυγκρότησης της Κίνησης και έγινε μια πρώτη συζήτηση σχετικά με το θέμα της στάσης μας για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, που θα γίνουν τον Ιούνιο του 2014

Οι εισηγήσεις στο σώμα έγιναν από τον συντονιστή της Συντονιστικής Επιτροπής Γιάννη Κούτσικο και τον δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Στασινό

Αναλυτικότερα, σε ό,τι αφορά στον απολογισμό, έγινε κυρίως αναφορά στην ποιότητα της παρουσίας μας, τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όσο και εκτός, με τις παρεμβάσεις και προτάσεις μας στα πλαίσια της δημιουργικής αντιπολίτευσης, αλλά και στις εθελοντικές δράσεις σύμφωνα με τις αρχές λειτουργίας της Πρωτοβουλίας

Στον προγραμματισμό της δράσης μας, συζητήθηκαν οι προτάσεις για συγκεκριμένες εκδηλώσεις, συζητήσεις/εκδηλώσεις για επίκαιρα θέματα αλλά και δραστηριότητες εθελοντισμού, που θα γίνουν μέχρι το τέλος του Α’ εξαμήνου 2013
Στη συζήτηση για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, μετά από έναν πλούσιο και γόνιμο διάλογο, επικράτησε η άποψη ότι είναι μεν πρόωρη μια τέτοια συζήτηση, όμως η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών οφείλει και θα προσπαθήσει, με απόλυτο σεβασμό στις ιδρυτικές της αρχές, να φανεί χρήσιμη για την πόλη, μέσα στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει σήμερα η κοινωνία μας, παρακολουθώντας τις εξελίξεις ή και παίρνοντας πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή. 

Τέλος, στην οργανωτική ανασυγκρότηση της Κίνησης, εκλέχτηκε η νέα 15μελής Συντονιστική Επιτροπή και η 7μελής Γραμματεία και ορίστηκαν οι θεματικές επιτροπές με τους επικεφαλής τους. Ορίστηκε δε η επόμενη Συνέλευση στο τέλος του Εξαμήνου, δηλαδή το τελευταίο 10ήμερο του Ιούνη


Η Επιτροπή Τύπου

Νεκρός αξιωματικός του στρατού από έκρηξη οβίδας -Δυο τραυματίες

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Ενας ανθυπολοχαγός πυροτεχνουργός του Στρατού σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν κατά τη διαδικασία εξουδετέρωσης άσκαστων οβίδων στο πεδίο βολής «Ψηλός Στάλος». Ο άτυχος πυροτεχνουργός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε. Μαζί του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και δύο άλλοι πυροτεχνουργοί, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.
Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του νοσοκομείου οι δύο άνδρες έχουν θλαστικά τραύματα σε όλο το σώμα και το κεφάλι και αυτή τη στιγμή υποβάλλονται σε εξετάσεις.
Το τραγικό το συμβάν λίγο πριν τις 11:00 κοντά στα Λάβαρα του Έβρου, όταν οι τρεις πυροτεχνουργοί ήταν κοντά στην οβίδα και σημειώθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο ένας από αυτούς.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Στρατοδικείου Ξάνθης και έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τις αρμόδιες Στρατιωτικές Αρχές.
Στον Εβρο θα μεταβεί ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού για να επιληφθεί και αυτός των ερευνών για τις συνθήκες δυστύχημα

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την 13 Μαρτίου 2013, στις 10:10, στο Πεδίο Βολής – Πεδίο Ασκήσεων «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ» στα Λάβαρα Διδυμοτείχου, κατά την πραγματοποίηση προγραμματισμένων εργασιών καταστροφής πυρομαχικών, σημειώθηκε έκρηξη οπλοβομβίδας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός Ανθυπολοχαγού (Υλικού Πολέμου-Πυροτεχνουργού) και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός Ταγματάρχη (Υλικού Πολέμου-Πυροτεχνουργού) κι ενός ΕΜΘ Επιλοχία (Υλικού Πολέμου-Πυροτεχνουργού), της δυνάμεως της 389 Προκεχωρημένης Αποθήκης Πυρομαχικών.
Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Στρατοδικείου Ξάνθης και έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τις αρμόδιες Στρατιωτικές Αρχές.
Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος.

Από .......   iefimerida

Διαμαρτυρία για χαράτσι ΔΕΗ

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com

Τα καλύτερα των πρωινών

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com