Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Το τουριστικό περίπτερο των Καμένων Βούρλων στην 47η ΠΕΛ (photos+video)


Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com


Τα Καμένα Βούρλα έδωσαν δυναμικό παρών στην 47η Πανελλήνια Εκθεση Λαμίας!



 To τουριστικό περίπτερο που στηθηκε πρόκειται για μια πρωτότυπη κίνηση απο το Σύλλογο Επαγγελματιών και το Σύλλογο ξενοδόχων που αντικατοπτρίζει πλήρως τα Καμένα Βούρλα παρουσιάζωντας όλα αυτά που προσφέρει ξεγνοιασιά και χαλάρωση αλλά και άφθονη διασκέδαση!



 Οι όμορφες παρουσίες αλλά και το εντυπωσιακό σκηνικό προσέλκυσαν και ενθουσίασαν τους επισκέπτες της Εκθεσης ενώ παράλληλα το Περίπτερο του δήμου Μώλου - Αγ. Κων/νου είναι αξιόλογο καθώς παρουσιάζει εκτός απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό της περιοχής και όλα τα παραδοσιακά και όχι μόνο προϊοντα της περιοχής!



 Δείτε βίντεο απο το περίπτερο παρακάτω ενώ για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε το http://www.mylamia.com/


Κόβουν το νερό στο Δήμο Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου σε όποιον δεν πληρώνει !!!!!!!!!

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αγ. Παντελεήμονα 8
Email: kvourla@hol.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρακαλούνται, όσοι δημότες δεν έχουν τακτοποιήσει παλαιές οφειλές από τέλη ύδρευσης κ.λ.π., αν και εκλήθησαν από το Δήμο για εξόφληση ή ρύθμιση, να προσέλθουν εντός 10 ημερών στο Δήμο για την τακτοποίηση των οφειλών τους.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Δήμος υποχρεούται από το Νόμο να ενημερώσει την Εφορία (δέσμευση Α.Φ.Μ.) και να προβεί στη διακοπή παροχής υδροδότησης αν και δεν το επιθυμεί.

Καμένα Βούρλα, 17-5-2012

  Από το site του Δήμου μας...

ΕκΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ | 20/05/2012

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

Άδωνις για Βορίδη: «Άλλο χουντικός όμως άλλο ναζί»!

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com

Σάλο έχει προκαλέσει ένα "τιτίβισμα" του Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter που αναφέρεται στο πολιτικό παρελθόν του φίλου του και Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μάκη Βορίδη
 
 
Άδωνις για Βορίδη: «Άλλο χουντικός όμως άλλο ναζί»!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σε συζήτηση που είχε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στον αντιρατσιστικό νόμο. Στη συνέχεια απαντώντας σε "συνομιλητή" του που αναφέρθηκε στον βουλευτή Μάκη Βορίδη ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο Βορίδης δεν ήταν ποτέ ναζιστής ούτε καν ανεκτικός σε αυτά. 


Και συνέχισε απαντώντας σε ένα νέο tweet με το παρακάτω:




Ο κ. Μάκης Βορίδης φανταζόμαστε ότι δεν θα είναι και πολύ ικανοποιημένος από την "πολιτική υπεράσπιση" που του παρείχε ο φίλος τους Άδωνις Γεωργιάδης...
 
Από .......  epikaira

Η ΔΕΠΑ στο τραπέζι Σαμαρά - Μίλερ

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com



Σε κρίσιμο σημείο οι διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία


Ένα από τα πιο κρίσιμα και καθοριστικά ραντεβού θα έχει σήμερα ο Αντώνης Σαμαρά, ο οποίος συναντάται με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Gazprom και δεξί χέρι του προέδρου Πούτιν, Αλεξέι Μίλερ.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη επίσκεψη του αντιπροέδρου της Gazprom στην Ελλάδα το τελευταίο δίμηνο, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία πώλησης της ΔΕΠΑ, για την οποία έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον οι Ρώσοι.

Κατά τις επαφές του στην Αθήνα ο κ. Μίλερ, ο οποίος συνοδεύεται, μεταξύ άλλων, από τον επικεφαλής του τομέα διεθνών δραστηριοτήτων της Gazprom, Πάβελ Οντέροφ, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να θέσει με κατηγορηματικό τρόπο τις ρωσικές απαιτήσεις για την εξαγορά της ΔΕΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μίλερ ζητά διασφαλίσεις για την αποπληρωμή χρεών, ύψους περίπου 400 εκατ. ευρώ, από ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγούς προς τη ΔΕΠΑ, καθώς και την παροχή δυνατότητας επιστροφής της εγγυητικής επιστολής του πλειοδότη στην περίπτωση που υπάρξει κώλυμα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Επίσης, ο κ. Μίλερ θα έχει συναντήσεις και με την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ.

Από ......... parapolitika

Νέα τραγωδία στις ΗΠΑ: Φονικός ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε την Οκλαχόμα

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com


Ολοκληρωτική καταστροφή προκάλεσε ο φονικός ανεμοστρόβιλος που χτύπησε στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Ο ανεμοστρόβιλος πλάτους περίπου 3 χιλιομέτρων που ανέπτυξε ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 200 μίλια την ώρα σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του. Σχολεία, σπίτια και καταστήματα ισοπεδώθηκαν και το τοπίο σε πολλές περιοχές της Οκλαχόμα θύμιζε βομβαρδισμένο.
Ο απολογισμός της θεομηνίας τραγικός. Τουλάχιστον 91 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και ανάμεσα στους νεκρούς τα 30 είναι παιδιά. Οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 250. Οι διασώστες που έχουν σπεύσει στην περιοχή προσπαθούν να εντοπίσουν ανθρώπους ανάμεσα στις άμορφες μάζες από συντρίμμια. Η πιο τραγική εικόνα ήταν όταν οι διασώστες εντόπισαν σε έναν καταψύκτη μια μητέρα με το νεογέννητο μωρό της. Εκεί είχαν προσπαθήσει να βρουν καταφύγιο.
Δύο δημοτικά σχολεία -το «Briarwood» και το «Plaza Towers»- εξαφανίστηκαν από το χάρτη της περιοχής καθώς ο ανεμοστρόβιλος τα διέλυσε ολοσχερώς. Μάλιστα οι αρχές εκτιμούν πως οι δάσκαλοι και οι μαθητές του δεύτερου σχολείου που αγνοούνται δεν θα εντοπιστούν ζωντανοί.
Ομπάμα: Σε κατάσταση «μέγιστης καταστροφής» η Οκλαχόμα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κήρυξε την Οκλαχόμα σε κατάσταση «μέγιστης καταστροφής» και διέταξε την παροχή ομοσπονδιακής βοήθειας για τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η βοήθεια αυτή μπορεί να περιλαμβάνει χρηματική ενίσχυση για προσωρινή στέγαση και επισκευές στα σπίτια που υπέστησαν ζημιές ή βοήθεια για τα ανασφάλιστα ακίνητα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την κυβερνήτη της Οκλαχόμα Μαίρη Φέιλιν νωρίς χθες Δευτέρα, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου

Δείτε ΕΔΩ τις εικόνες της καταστροφής

Από .......  iefimerida

Φακέλωμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων - Στοιχεία για 10 χρόνια θα “βλέπει” η εφορία

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com

- “Μητρώο τραπεζικών λογαριασμών” δημιουργεί το υπουργείο στο... όνομα της φοροδιαφυγής
- Δεν εξαιρείται κανείς από το φακέλωμα των καταθέσεων σε όλα τα επίπεδα
- Ακόμη και κινήσεις για τα έτη μετά το 2008 θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν

Όλα τα τραπεζικά δεδομένα φυσικών και νομικών προσώπων θα αποθηκεύονται στο μητρώο τραπεζικών λογαριασμών το οποίο θα δημιουργηθεί με ειδική διάταξη που θα περιληφθεί σε νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή.

Είναι πλέον θέμα χρόνου οι υπηρεσίες να γνωρίζουν το ύψος και τις κινήσεις των καταθέσεων όλων, ελεύθερων επαγγελματιών, μισθωτών συνταξιούχων κλπ.

Στο μητρώο τραπεζικών λογαριασμών θα περιληφθεί ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού, η ημερομηνία δημιουργίας, τα στοιχεία δικαιούχου και συνδικαιούχων, αλλά και το σύνολο των καταθέσεων και των αναλήψεων.

Οι ελεγκτές θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης στους λογαριασμούς των ελεγχόμενων από το 2002, ενώ θα έχουν και πρόσβαση στα στοιχεία κινήσεων (αναλήψεις και καταθέσεις) από το 2008 και μετά.

Ουσιαστικά θα δημιουργείται αυτομάτως μέσω στοιχείων των τραπεζών μια βάση δεδομένων στην οποία μετά από σχετικό αίτημα εντός δύο ημερών οι αρμόδιοι ελεγκτές θα αποκτούν πρόσβαση για τον έλεγχο των ύποπτων για φοροδιαφυγή ατόμων.

Για τους ύποπτους για φοροδιαφυγή το μητρώο θα ενημερώνεται καθημερινά, για όλους τους υπόλοιπους καταθέτες η ενημέρωση θα γίνεται μια φορά το χρόνο.


Από ....... newsit

Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com