Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ιδού όλα τα ονόματα των αιρετών μελών της νέας ΠΕ της ΝΔ

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΝΔ όλα τα ονόματα των νέων αιρετών μελών της
 Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, ύστερα από την ψηφοφορία που έγινε
 στο πρόσφατο Συνέδριο.


Διαβάστε εδώ όλα τα ονόματα των αιρετών μελών της νέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

«Βόμβα» Βύρωνα Πολύδωρα: Ζητά συνεργασία και με τη Χρυσή Αυγή



Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com


Nέο «μπουρλότο» στο πολιτικό σκηνικό, λίγες μόνο ημέρες μετά τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη που άναψαν φωτιές στην κυβέρνηση,  βάζει ο βουλευτής της ΝΔ Βύρων Πολύδωρας ο οποίος τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος προς τη  Χρυσή Αυγή.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real ανέφερε πως χρειάζεται μια ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα και απάντησε καταφατικά σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή

«Αμα ακούω εγώ, μποξ και πυγμαχία και πως να εξουδετερώσουμε και να λιώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Χρυσή Αυγή, έλεος είμαστε εκτός τόπου και χρόνου.
Πως να σας το πω καθαρά εδώ χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα» ανέφερε αρχικά ο Βύρων Πολύδωρας για να δεχθεί τη διευκρινιστική ερώτηση του δημοσιογράφου που προκάλεσε την άπάντησή του που βάζει «μπουρλότο» στο πολιτικό σκηνικό.

«Θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο κ. Πολύδωρας απάντησε:«Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκατ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης.

Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορία του συνταγματικού δικαίου της ιστορίας;

Οσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Άρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, Γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάσταση μας;».

Ο κ. Πολύδωρας αναφέρθηκε και στο success story της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς το «ψυχολογική ένεση» και σημείωσε πως η ελληνική κυβέρνηση συνεχώς υποχωρεί στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.
«Είμαι σαν το θηρίο στο κλουβί. Βλέπω μια επιμήκυνση και μια συνέχιση του δικαίου της ανάγκης και αυτό θα πρέπει να διακοπεί όχι γιατί πρέπει να κάνω τον μάγο ότι μπορώ να εξουδετερώσω την θεομηνία, αλλά συγκεκριμένα όλα τα πυρά θα έπρεπε να τα είχα στρέψει εγώ στην απόκρουση της τρόικας.
Αυτό που με ενοχλεί και που ήταν το κεντρικό στοιχείο της πολιτικής μας εμφάνισης στον λαό και τις εμπιστοσύνης που μας έδειξε το 2012 είναι ότι πάμε για αναδιαπραγμάτευση, αυτή η έννοια της αναδιαπραγμάτευσης κάθε 24ωρο που περνάει γίνεται εντονότερη.

 Διότι όλα τα μερικότερα που είναι σαν μέσα σωτηρίας είναι βηματισμοί στο τέλμα.

Γίνεται προσπάθεια αλλά υποχωρούμε διαρκώς, δεν βλέπω ότι νικάμε στην διαπραγμάτευση. Αυτό που με ενοχλεί είναι η στάση της τρόικας.

Βιάζουν την λογική μας, παραβιάζουν τους κανόνες της λογικής, αυτό είναι ίδιο των αυταρχιών.»

H απάντηση της Νέας Δημοκρατίας
Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα, η Νέα Δημοκρατία έδωσε την απάντησή της μέσω της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος. Απάντηση λιτή, περιεκτική και με σαφάστατο νόημα. «Περίεργη δήλωση... Γιατί είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί», είπε χαρακτηριστική η Αννα Ασημακοπούλου.

Από ........  iefimerida

Και ξαφνικά ο Αμερικανός πρέσβης πήγε στη Λαμία να μιλήσει για ιαματικά λουτρά και να φάει στην Πλατεία Λαού [εικόνες]

Αναρτήθηκε  από ..........  energoipoliteskv.blogspot.com



Συνοδεύομενος από τη συζυγό του και πλήθος σωματοφυλάκων ο νέος Αμερικανός πρέσβης έκανε σειρά συναντήσεων στη Λαμία το Σαββατοκύριακο ενώ δεν παρέλειψε να δοκιμάσει τοπικές γεύσεις σε φημισμένη ταβέρνα στην Πλατεία Λαού.

Στο αναλυτικό του ρεπορτάζ το lamiareport γράφει πως ο Ντάνιελ Σμιθ ήθελε να διερευνήσει τις δυνατότητες επενδύσεων στην περιοχή. Πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη Αμερικανού πρέσβη στη Λαμία, μετά τον Νίκολας Μπερνς το 1997.


Ο πρέσβης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Νικόλαο αλλά και την μητέρα του και στη συνέχεια μετέβη στο κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς όπου επί μία ώρα συζήτησε τις προοπτικές συνεργασίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.


Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν πήγε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος απουσίαζε (βρισκόταν στη Χίο) και έτσι τον υποδέχτηκε στο Δημαρχείο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Φώσκολος, μαζί με τους αντιδημάρχους.

Στην ατζέντα οι ιαματικές πηγές, το ιστορικό τρίγωνο Θερμοπύλες - Αλαμάνα - Γοργοπόταμος, οι Αμφικτιονίες και άλλες προτάσεις και ιδέες για επενδύσεις και ανάπτυξη γύρω από τον τουρισμό.



Πριν αποχωρήσει επισκέφθηκε το μουσείο στο Κάστρο της Λαμίας και έκανε μια στάση στην Πλατεία Λαού, όπου στο εστιατόριο - ταβέρνα "Φυτιλής", γεύτηκε την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.



Από ..........  lamiaReport