Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Γεωργιάδη – ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα ( Video )

Αναρτήθηκε από ......  energoipoliteskv.blogspot.com








Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε τις κατηγορίες του οτι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ψηφίζει υπέρ της μείωσης των τιμών των φαρμάκων γιατί οι πολυεθνικές εταιρείες διαφημίζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο».

 Συνεχίζεται η σφοδρή αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ - Υπουργού Υγείας για τις τιμές των φαρμάκων.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε τις κατηγορίες του οτι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ψηφίζει υπέρ της μείωσης των τιμών των φαρμάκων γιατί οι πολυεθνικές εταιρείες διαφημίζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο» που όπως ειπε ελέγχει η Κουμουνδούρου.

Μάλιστα, ο υπουργός αναφερόμενος στην τροπολογία για τον εξορθολογισμό των τιμών των φαρμάκων, είπε ότι το κράτος θα γλιτώσει 480 εκατ. ευρώ, υπέρ των πολιτών, εκ των οποίων μόνο τα 90 αφορούν ελληνικές εταιρίες.

 «Δεν περίμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ να έπαιρνε το μέρος των μεγαλοβιομηχάνων» είπε ο κ. Γεωργιάδης. «Η κυβέρνηση κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Εμείς δεν είμαστε πλασιέ πολυεθνικών εταιρειών. Δεν πετάμε πυροτεχνήματα. Ακολουθούμε υπεύθυνη πολιτική και δεν θα την ενοχοποιήσετε εσείς.

 Πάνε να απορυθμίσουν εντελώς την αγορά των φαρμάκων με το δέλεαρ περί μείωσης» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

 «Ψηφίστε ναι στην τροπολογία για να σας ζητήσω συγγνώμη», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

 Από ...... Skai