Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ένταση στο Πρωτοδικείο με την υποψηφιότητα Παταργιά. Γιατί τον κατηγορούν οι αντίπαλοί του

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com



Επεισοδιακή ήταν η κατάθεση του συνδυασμού του Κώστα Παταργιά υποψηφίου δημάρχου για τον δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου στο Πρωτοδικείο της Λαμίας.


Αρχικά ο κύριος Παταργιάς κατηγορήθηκε από υποψηφίους αντίπαλου συνδυασμού με επικεφαλής τον Γιάννη Συκιώτη, πως έφτασε καθυστερημένα, μετά τα μεσάνυκτα στο δικαστικό μέγαρο και αφού η κεντρική είσοδος είχε ήδη κλείσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κύριος Παταργιάς αφού διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να μπει στο κτήριο από την πόρτα, χρησιμοποίησε ως είσοδο το παράθυρο της τουαλέτας.


Εκείνη την ώρα, επικράτησε ένταση, αφού οι αντίπαλοί του αντέδρασαν έντονα. Μάλιστα κλήθηκε και η αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, κάτι που τελικά επετεύχθη λίγο αργότερα.

Ωστόσο η ηρεμία δεν κράτησε πολύ. Νέα ένταση επικράτησε όταν συνεργάτες του κυρίου Παταργιά, μέσα τα κάγκελα της κλειδωμένης κεντρικής εισόδου, προσπάθησαν να περάσουν κάποια επιπλέον έγγραφα , προκειμένου να κατατεθούν στον φάκελο του συνδυασμού.
Ο υπάλληλος των δικαστηρίων άρπαξε τα έγγραφα, επικράτησε νέα ένταση με τους υποψηφίους του αντίπαλου συνδυασμού και η υπόθεση έφτασε μέχρι την πρόεδρο.
Τελικά μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις η πρόεδρος, αφού κατέγραψε τι ακριβώς είχε συμβεί, παρέλαβε τον φάκελο του συνδυασμού και περίπου στις 3 και μισή τα ξημερώματα ο Κώστας Παταργιάς πήρε στα χέρια του το αποδεικτικό έγγραφο της κατάθεσης.


Ωστόσο το αν τελικά θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου θα γίνει γνωστό το ερχόμενο Σάββατο 3 Μαΐου, μετά την ανακήρυξη του συνδυασμού από το δικαστήριο.
Αυτό βέβαια ισχύει και για τους υπόλοιπους συνδυασμούς σε όλη τη χώρα.

 Διαβάστε επίσης:


Ολοκληρώθηκε η κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο Λαμίας. Όλα τα ονόματα

Από .........  lamiastar

Το Blog οι Ενεργοί Πολίτες Καμένων Βούρλων, διενεργούν Ηλεκτρονική Δημοσκόπηση για τους υποψηφίους Δημάρχους του Δήμου Μώλου – Αγ.Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com



Το  Blog  οι   Ενεργοί   Πολίτες  Καμένων Βούρλων,  διενεργούν  Ηλεκτρονική   Δημοσκόπηση  για  τους  υποψηφίους  Δημάρχους  του  Δήμου Μώλου – Αγ.Κωνσταντίνου ,  που συμμετέχουν  στην  εκλογή  των   Δημοτικών  Αρχών  της  18ης   Μαϊου  2014

Τα ονόματα που μπήκαν στην δημοσκόπηση καταχωρήθηκαν αλφαβητικά και είναι αυτά που    επίσημα  κατατέθηκαν  στο   Πρωτοδικείο   Λαμίας.

Η δημοσκόπηση  είναι υποκειμενική και εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τους επισκέπτες του σαϊτ που επιθυμούν  να ψηφίσουν και σε καμιά περίπτωση δεν  προδικάζουν   κανένα  αποτέλεσμα.


Η ψηφοφορία είναι μυστική και δικαίωμα ψήφου υπάρχει μόνο μια φορά ανά αναγνώστη.


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Συμμετέχω - Πετρόπουλου Κωνσταντίνου


Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com




ΔΗΛΩΣΗ συνδυασμού Ελεύθερη Κίνηση Πολιτών Παταργιά Κώστα


Αναρτήθηκε από ........   energoipoliteskv.blogspot.com










ΔΗΛΩΣΗ συνδυασμου "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" του ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με Υποψήφιο Δήμαρχο τον ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΚΙΩΤΗ


Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com