Aπό τον Lee Marvin

H απόλυτη ηδονή!

Η απόλυτη εκδίκηση.

Οι πολίτες-ψηφοφόροι μύρισαν αίμα και σπεύδουν σαν τους καρχαρίες να κατασπαράξουν το θηρίο που λεηλάτησε τις ζωές τους με τα χαράτσια, τους χυδαίους φόρους, το μίσος απέναντι στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Οι πολίτες μύρισαν αίμα και σπεύδουν για την μεγάλη εκδίκηση με φονικό όπλο την κάλπη.
Ο Βενιζέλος της Κολομβίας των Βαλκανίων, του χυδαίου πελατειακού κράτους, της ανέγγιχτης διαπλοκής, των Nονών που βγαίνουν από τις φυλακές Κορυδαλλού για να μπουν στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο Βενιζέλος των υποβρυχίων, ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο αγαπημένος του  Μega, o απόλυτος άρχων, ο μαέστρος της συγκάλυψης.
Και στα δεξιά του η ΝΔ των Μπαλτάκων και του βαθέως κράτους.

Πάμε παρακάτω; Γιατί ο Βενιζέλος επανέρχεται στον τόπο του εγκλήματος; Γιατί προετοιμάζει το έδαφος για πρόωρες εκλογές.
Σ΄αυτό το σημείο το Κουρδιστό Πορτοκάλι αποκαλύπτει το σκηνικό που στήνεται με την σύμπραξη των Βενιζέλου-Σαμαρά.
Το Μεγάλο Κόλπο έχει τίτλο Κυβερνητική Παρένθεση ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κ.κ. Σαμαράς-Βενιζέλος έχουν αποφασίσει να πάνε σε βουλευτικές εκλογές τον Ιούνιο-το αργότερο Σεπτέμβριο-και στην ουσία να παραδώσουν την κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ- ως την Ανοιξη του 2015- που πρέπει να έχουμε εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Να πετάξουν δηλαδή το μπαλάκι της συζήτησης για το χρέος στον ΣΥΡΙΖΑ και να περιμένουν την πανωλεθρία του καθώς το δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε θα θελήσει να τσαλακώσει μια κυβέρνηση Τσίπρα αρνούμενο ουδεμία συζήτηση για το χρέος.

Το σχέδιο σατανικό μεν αλλά στην πολιτική όλα επιτρέπονται...Τι θα κάνει ο λαός; Είπαμε, οι πολίτες μυρίστηκαν αίμα και θα τους κατασπαράξει-όπως θα κατασπαράξει και τον ΣΥΡΙΖΑ αν τα σκατώσει.

Το αίμα πληρώνεται με αίμα στους βίαιους καιρούς μας...

Από .......... kourdistoportocali