Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Βουτιά αυτοκινήτου το πρωί στη θάλασσα των Καμμένων Βούρλων - ΦΩΤΟ


Αναρτήθηκε από ...........  energoipoliteskv.blogspot.com



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες, λίγο μετά τις 7:00΄ σήμερα το πρωί, ενώ κινούνταν στην κεντρική παραλιακή οδό της λουτρόπολης, ξαφνικά "πέταξε" πάνω από το πεζοδρόμιο και την παραλία και προσγειώθηκε μέσα  στην θάλασσα.

Ο οδηγός, ο οποίος είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, ευτυχώς κατάφερε να βγει σώος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.



Πλήθος κόσμου στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com





Ξεκίνησε να πορεύεται το πλήθος διαδηλωτών που συγκεντρώθηκε στο Πεδίον του Άρεως.

 Με παλμό και κυρίαρχο σύνθημα «Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» και «Κόστος δεν είναι οι εργάτες, είναι τα παράσιτα οι κεφαλαιοκράτες», συνδικάτα και μαζικοί φορείς από την Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, καθώς και από τη Λαϊκή Επιτροπή 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αττικής και τη Λαϊκή Επιτροπή Κεντρικού Τομέα Αττικής διαδηλώνουν στην Πατησίων.

 Σημαίες του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, της ΟΓΕ και του ΜΑΣ πλέκονται σε μια σφιχτή γροθιά, καθώς εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, μαθητές και φοιτητές μέσα από τους φορείς που συμμετέχουν κατευθύνονται προς την Πανεπιστημίου.

 Μαζικότατη με κυρίαρχη την παρουσία της νεολαίας ήταν η προσυγκέντρωση στα Προπύλαια, που ήδη έφτασε τώρα στο Σύνταγμα, με το πανό των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα στην κεφαλή της. Ακολουθούν δεκάδες Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, ενώ κυρίαρχη είναι η παρουσία των Φοιτητικών και Σπουδαστικών Συλλόγων της Αττικής.

Μαζικά είναι επίσης τα μπλοκ των σπουδαστών από τους χώρους της Κατάρτισης, καθώς και της ΟΓΕ.

 Από νωρίς το πρωί εργαζόμενοι από τον κλάδο των ΟΤΑ που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο των απολύσεων, τον Επισιτισμό - Τουρισμό που πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, εργαζόμενοι του Δημοσίου, αλλά και της Λαϊκής Επιτροπής Νότιου Τομέα της Αττικής συγκεντρώθηκαν στο σημείο της προσυγκέντρωσής τους, τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, ενώ τώρα πραγματοποιούν πορεία προς το Σύνταγμα.

 Από κάθε γωνιά της χώρας ταξίδεψαν οι συνταξιούχοι για να παραβρεθούν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο.

 Η συμμετοχή, όπως φαίνεται και από την προσυγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, είναι ιδιαίτερα μεγάλη με παλμό και με συνθήματα όπως «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι του κεφαλαιοκράτη». «Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις - Ασφαλιστικό. Μπορούμε να τους σταματήσουμε», αναγράφει το κεντρικό πανό των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων. 

Με κάθε μέσο όλοι στο Σύνταγμα Από τον Έβρο έως την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τα Δωδεκάνησα, με λεωφορεία και καράβια, οι διαδηλωτές κατέφθασαν οργανωμένα από το ξημέρωμα στην Αθήνα, έχοντας διανύσει πολλοί από αυτούς εκατοντάδες χιλιόμετρα, ταξιδεύοντας όλη τη νύχτα.

 Χαράματα έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά οι διαδηλωτές από την Κρήτη, όπου τους υποδέχτηκαν τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία.

 Λίγο μετά τις 8 π.μ. έφθασαν στο ΟΑΚΑ τα πούλμαν από Μακεδονία - Θράκη. Στις 11 π.μ. είχαν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις σε εννέα σημεία της Αθήνας όπου θα συρρεύσουν σταδιακά προς το Σύνταγμα. Εκεί που στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η συγκέντρωση.

 Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ.

 Στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα θα παραβρεθεί ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

 ΠΗΓΗ: 902.gr