Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Θα έχουμε βαφτίσια αύριο στα Καμένα Βούρλα - Αλλάζει ονομασία ο Δήμος


Αναρτήθηκε από .........   energoipoliteskv.blogspot.com



Συνεδριάζει στις 11:30΄ το πρωί της Κυριακής το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα "Μετονομασία Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου"

Η νέα Δημοτική Αρχή γνωρίζει πολύ καλά ότι το μοναδικό όπλο που έχει στα χέρια της για την ανάπτυξη της περιοχής και την προσέλκυση τουριστών και επενδυτών, είναι το όνομα των Καμένων Βούρλων.

Έτσι μετά από ώριμη σκέψη και διαβούλευση, φαίνεται ότι καρποφόρησαν οι πρωτοβουλίες και οι ενέργειες του νέου δημάρχου Γιάννη Συκιώτη και ο "Δήμος Μώλου - Αγίου Κων/νου" θα βαφτιστεί σε "Δήμο Καμένων Βούρλων"

Όπως είναι φυσικό υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις από τις περιοχές του Μώλου και του Αγίου Κωνσταντίνου, αλλά όπως όλα δείχνουν η εισήγηση του Δημάρχου θα περάσει αύριο από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Από .........  lamiareport

AΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ 40% ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ OXFORD ECONOMICS-BΡΕΤΑΝΙΚΑ “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ” ΜΕ ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ-ΑΠΟ ΠΟΥ “ΚΛΕΒΕΙ” Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ Η ΝΔ

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com


Mελέτη από το Ινστιτούτο Oxford Economics διέρρευσε στην Κουμουνδούρου και σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας.

 Η μελέτη υπογράφεται από τον Γκάμπριελ Στερν, έχει τον εύγλωττο τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ στο κατώφλι αποφασιστικής νίκης»

– κάνει λόγο μάλιστα για ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ που θα φτάνει το 40,8%! Φυσικά με ένα τέτοιο ποσοστό η αυτοδυναμία είναι δεδομένη.

Στην μελέτη, που διαβάζεται με προσοχή από την Κουμουνδούρου, επισημαίνεται πως οι εκτιμήσεις για αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και ποσοστό 40% προκύπτουν από την επεξεργασία των τελευταίων 20 δημοσκοπήσεων. Δύο είναι τα στοιχεία στα οποία βασίζεται το Oxford Economics:

α) από την επεξεργασία των τελευταίων 8 ερευνών προκύπτει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με 38% και 145 έδρες
β) από τις 5 πιο πρόσφατες έρευνες το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται σε 40%.
Οι σημαντικότερες εκτιμήσεις του Οxford Economics είναι:

-δεν υπάρχει «τάση» για κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα περί του αντιθέτου ευρήματα των δημοσκοπήσεων.

-το δίλημμα «έξοδος ή παραμονή στο ευρώ» προκαλεί πόλωση, αποδυναμώνει τα μικρά κόμματα και θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει μια αποφασιστική νίκη. «Δεν είναι ότι η ΝΔ τα πάει ιδιαίτερα άσχημα στις δημοσκοπήσεις. Η δημοτικότητά της έχει διατηρηθεί καλά για ένα κόμμα που εφαρμόζει τέτοια σκληρή λιτότητα. Αλλά η υποστήριξη προς τον ΣΥΡΙΖΑ έχει αυξηθεί μετά από τον περασμένο Μάιο, εν μέρει διότι ο ηγέτης του κόμματος έχει μαλακώσει την ριζοσπαστική ρητορική του», σημειώνεται.

-η ΝΔ έχει λιγότερα κόμματα σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ από τα οποία θα μπορέσει να αντλήσει ψήφους.

Η μελέτη εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πιάνει το 36% που είναι κατά βάση το όριο της αυτοδυναμίας, αναφέροντας πως στις έρευνες της κοινής γνώμης «οι επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι σύμφωνες με αυτό, σε κάθε μία από τις τελευταίες 20 δημοσκοπήσεις». Στις περιπτώσεις αυτές έχει σημασία η μέθοδος που επιλέγεται για να προκύψει η τελική εκτίμηση.

Η Οxford Economics απέκλεισε τα κόμματα που είναι κάτω από το όριο του 3% στις δημοσκοπήσεις (δηλαδή την ΔΗΜΑΡ από τις ευρωεκλογές και μετά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες από τις 21 Δεκεμβρίου και εντεύθεν) και ακολούθως «μοίρασε» τους αναποφάσιστους στα εναπομείναντα κόμματα ανάλογα με το ποσοστό που παρουσιάζουν σε κάθε δημοσκόπηση.

Από .....  makeleio


Πρέπει να πληρώσουμε 291 δις ευρώ ως το 2030!

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com






ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟ 160% ΤΟΥ ΑΕΠ

 Tα 291 δισεκ. ευρώ ανέρχονται οι υποχρεώσεις από τοκοχρεολύσια που καλείται να αποπληρώσει η Ελλάδα μέχρι το 2030, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. 

 Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξήγησε πως το ποσό αυτό ισοδυναμεί με το 160% του ΑΕΠ και εξέφρασε την άποψη πως το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο.

 «Πρέπει οι εταίροι να καταλάβουν ότι το κεντρικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι το υπερβολικά υψηλό χρέος της», είπε ο κ. Ρουμελιώτης.

 Από ...... kourdistoportocali

O Kωνσταντίνος Ζούλας γράφει για τα σούργελα - υποψήφιους των κομμάτων

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


ΜΕΤΑΞΥ ΝΟΝΗΣ ΔΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

Από τον Κωνσταντίνο Ζούλα

Αν ζούσαμε σε άλλη χώρα, είναι βέβαιο ότι με όσα συμβαίνουν στην τόπο μας θα κάναμε ακόμη και την πλάκα μας. «Κοίτα», θα λέγαμε μεταξύ μας, «ποιους επιλέγουν για να τους βγάλουν από την κρίση. Οι μεν τσακώνονται για την Αντζελα Γκερέκου και ο δε πανηγυρίζει ως μετεγγραφή της τελευταίας στιγμής τη Ραχήλ Μακρή»!

Δυστυχώς, όμως, φίλες και φίλοι, οι περισσότεροι ούτε ζούμε σε άλλη χώρα ούτε έχουμε τη δυνατότητα να φύγουμε γι’ αλλού και επομένως όσα ιλαροτραγικά συμβαίνουν ούτε πικρά πλέον δεν μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάσουμε. Ειλικρινά, όμως, και προσπαθώντας ειδικώς τις τελευταίες μέρες να μπω νοερά στα παπούτσια των πολιτικών αρχηγών, αναρωτιέμαι:

Δεν έχει καταλάβει άραγε ο κ. Σαμαράς πόσο έβλαψε το κόμμα του ο αλλοπρόσαλλος ανασχηματισμός και οι επιλογές τύπου Ντινόπουλου και Βούλτεψη; Δεν συνειδητοποιεί ότι ένα σημαντικό τμήμα ψηφοφόρων της Ν.Δ. είναι έτοιμο σήμερα να ψηφίσει το «Ποτάμι» ακριβώς γιατί ουδέποτε κατάλαβε πώς είναι δυνατόν στην κρισιμότερη στιγμή της κυβέρνησής του να επιλέξει ως υφυπουργό Ανάπτυξης τον Γερ. Γιακουμάτο; Κι αν έχει περάσει από το μυαλό του κ. Σαμαρά ότι όλα τούτα ήταν λάθη και ότι μια αυτοκριτική θα βοηθούσε, πώς εξηγούνται επιλογές τύπου Γκερέκου και Νόνης Δούνια; Δεν αντιλαμβάνεται ότι, ακόμη και σε επίπεδο συμβολισμού, ένα κόμμα που καταφεύγει σήμερα σε ηθοποιούς και μοντέλα δείχνει εκτός τόπου και χρόνου;

Για να το πω και διαφορετικά, ποιος φωστήρας στο Μαξίμου πιστεύει ότι θα προσφέρει ψήφους στη Ν.Δ. η επιλογή τού (έχοντος αλλάξει 3 κόμματα σε 2 χρόνια) Βασ. Οικονόμου και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας;

 Κι αν θεωρεί η Ν.Δ. τόσο σημαντική αυτή τη μετεγγραφή, γιατί δεν αξιοποίησε τον εν λόγω πολιτικό όσο ήταν «ελεύθερος»; Θυμάται άραγε κανείς στη Συγγρού τους λόγους που ο ιδρυτής της Ν.Δ. καθιέρωσε τη λίστα Επικρατείας και ότι το τελευταίο που είχε στο μυαλό του ήταν να βολέψει κολλητούς του ή πολιτικούς γυρολόγους;

Ειλικρινά, αδυνατώ να αντιληφθώ πώς σκέφτονται οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού και ακόμη περισσότερο οι αντίστοιχοι του κ. Τσίπρα. Πιστεύουν στ’ αλήθεια εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ότι την αξιοπιστία που τους λείπει θα την αναπληρώσει ο Χάρρυ Κλυνν; Εχει διαβάσει κανείς το μπλογκ του εν λόγω «κωμικού»; Θα σας μεταφέρω μια παράγραφο από το χθεσινό άρθρο του κ. Κλυνν για να αντιληφθείτε πώς ο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται τη νέα Ελλάδα. Τιτλοφορείται «ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ».

 Ο κ. Κλυνν μάλιστα έχει κατασκευάσει και φωτογραφία εμφανίζοντας με στολές φυλακισμένων τους κ. Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά, Σημίτη, Παπαδήμο και Βενιζέλο και από κάτω γράφει: «Oύτε ένα από αυτά τα καθάρματα δεν αξίζει την ψήφο μας. Το μόνο που πρέπει στους νενέκους που παρέδωσαν τη χώρα στους Ευρωφασίστες της Μέρκελ είναι το γιαούρτωμα και η ροχάλα.

 Οπου τους βρείτε κάντε τους τη ζωή μαρτύριο μέχρι την άγια μέρα που θα στείλει στο Γουδή όλα αυτά τα πολιτικά αποβράσματα». Εύγε στον κ. Τσίπρα που ήθελε να βάλει στη Βουλή αυτό το τεφαρίκι που δεν αντιλαμβάνεται καν ότι είναι ποινικό αδίκημα η δημόσια παρακίνηση στη βία. Κατά τα άλλα, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μας πείσει ότι οι δικές του επιλογές δεν γίνονται με παλαιοκομματικά κριτήρια.

Θα μπορούσα να γεμίσω σελίδες απαριθμώντας φαιδρές επιλογές και των άλλων κομμάτων, αλλά δεν έχει νόημα, γιατί όλες τελικά αποδεικνύουν το ίδιο πράγμα. Οτι οι εκπρόσωποί μας πέντε χρόνια τώρα αποδεικνύονται ανίκανοι να διαχειριστούν την κρίση, απλούστατα γιατί αρνούνται να συνειδητοποιήσουν τους λόγους που την προκάλεσαν.

Και καθώς οι κομματικοί φωστήρες μοιάζουν να εθελοτυφλούν απέναντι στο αυτονόητο, θα το θέσω ακόμη πιο απλά. Η κατάσταση της χώρας εδώ και πέντε χρόνια φωνάζει ότι χρειάζεται είκοσι σοβαρούς ανθρώπους από τον ιδιωτικό τομέα με άριστη τεχνοκρατική κατάρτιση και εμπειρία στη διοίκηση, που να μην υπολογίζουν το πολιτικό κόστος για να πολεμήσουν τις δύο γάγγραινες του κομματισμού: τον λαϊκισμό και το πελατειακό σύστημα.

Τι κάνουν γι’ αυτό σήμερα η Ν.Δ. κι ο ΣΥΡΙΖΑ; Αντί να προσπαθούν με κάθε τρόπο να εντοπίσουν και να προσελκύσουν στην πολιτική αυτούς τους ανθρώπους, συνεχίζουν να επιλέγουν «Νόνες Δούνιες» και «Ραχήλ Μακρές». Συνεχίστε έτσι. Και μετά κοιτάξτε να δείτε ποιος θα προλάβει να πρωτοφύγει στο εξωτερικό...

ΥΓ.: Με την παράδοση του κειμένου, έγινε γνωστό ότι η μετεγγραφή του κ. Κλυνν χάλασε την τελευταία στιγμή, καθώς ο ίδιος επέμενε να κατέβει στην Α΄ Θεσσαλονίκης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄. Κρίμα πραγματικά...


Πηγή

Από ........  kourdistoportocali

Τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού Πράσινοι - ΔΗΜΑΡ

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του συνδιασμού Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών.





Α' ΑΘΗΝΩΝ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ
ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΖΙΑΚΟΥ ΕΛΕΑΝΑ
ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΛΑΜΠΑΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
ΝΙΑΣΤΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ
ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΤΣΙΤΗΛΟΥ ΣΟΝΙΑ
ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΜΑΡΘΑ

Β' ΑΘΗΝΩΝ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΑΝΑΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ
ΒΛΑΜΗ ΕΛΕΝΗ
ΒΟΣΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΒΟΥΒΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
ΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΓΚΟΛΙΟΜΥΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΚΟΡΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΔΟΜΝΑ
ΔΕΣΗΝΙΩΤΗ ΚΟΝΔΥΛΩ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΟΝΗΣ
ΕΞΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΛΑΔΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΚΙΝΙΟΥΑ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ
ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΝΗ ΣΟΥΛΑ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΝΤΟΥ ΡΕΝΑ
ΚΟΥΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΑΓΕΙΡΟΥ ΕΛΕΝΑ
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΟΣΙΝΑΚΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΝΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΛΛΑΤΟΣ ΑΡΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΣΑΚΑΛΗ ΖΩΗ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΤΣΙΚΝΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΘΡΑΣΟΣ
ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ ΝΤΙΝΑ
ΚΑΡΑΒΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΠΟΥΡΙΑΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΕΤΡΙΤΗ ΚΙΚΗ
ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΤΖΑΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΣΙΑΛΤΑ ΣΟΦΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΔΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΕΦΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΛΤΕΖΗ ΑΝΝΑ
ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ ΧΑΡΗΣ
ΤΡΑΙΦΟΡΟΥ ΕΛΙΝΑ
ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΤΤΙΚΗΣ (ΥΠΟΛΟΙΠΟ)
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΘΕΟΔΟΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΚΑΣΟΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΚΟΤΣΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΜΙΣΑΗΛ
ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΚΥΡΑΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΑΝΤΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΓΑΖΙΛΑ ΒΕΝΕΤΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΟΥΒΛΕΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ
ΣΟΦΙΑΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΥΡΠΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΧΕΪΡ ΡΙΚΑΡΝΤΟ

Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΡΑΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΡΑΓΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΚΟΥΤΡΟΥΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΙΩΤΗ ΕΥΛΑΜΠΙΑ
ΠΑΛΑΣΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΒΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΕΥΤΑΞΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΒΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΓΕΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΝΑΣΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΡΤΑΣ
ΚΑΤΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΕΝΕΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΑΡΗΣ

ΑΧΑΪΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΓΙΑΛΥΨΟΣ ΦΑΝΗΣ
ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΖΑΚΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΝΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΑΙΤΑΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΙΠΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΤΕΠΕΡΙΚΙΔΟΥ ΓΑΛΗΝΗ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΚΟΚΩΝΗ ΚΑΛΙΟΠΗ
ΜΙΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΛΑΜΑΡΙΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΒΡΟΥ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΑ
ΣΤΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΥΒΟΙΑΣ
ΒΟΥΚΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΕΓΑ ΑΝΝΗ
ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΚΙΤΣΑ-ΜΑΡΙΝΑ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ ΜΩΥΣΗΣ
ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ ΑΘΗΝΑ
ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΗΛΕΙΑΣ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΡΙΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ
ΠΟΖΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΣΠΙΓΚΟΥ ΑΝΝΑ
ΦΩΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΡΟΥΛΑ)
ΧΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΑΡΑΝΤΕΜΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΑΡΕΤΗ
ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ
ΝΤΡΙΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΓΚΟΓΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΑΝΘΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΣΣΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΝΟΛΛΑΣ ΚΑΜΙΛΟ
ΣΚΟΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΒΑΛΑΣ
ΓΑΛΕΤΖΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΣΙΜΠΙΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΜΕΝΤΣΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ
ΜΙΧΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΙΣΜΗΝΗ ΜΩΡΟΥ
ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗ ΔΩΡΑ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΓΕΡΑΓΟΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΑΡΑΒΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΙΛΚΙΣ
ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΓΚΙΟΥΛΝΑΡΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ (ΓΙΟΣΚΑΣ)

ΚΟΖΑΝΗΣ
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΑΡΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΦΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΚΩΛΕΤΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΛΟΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΛΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΟΥΚΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΑΒΕΡΚΙΟΣ
ΚΟΜΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΦΗ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΛΕΣΒΟΥ
ΒΕΛΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΟΓΓΙΟΥ ΝΙΚΗ
ΣΠΙΛΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΝΑΣΕΡ ΕΣΜΑΟΥΙ ΕΥΤΥΧΙΟΣ
ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΚΟΥΓΙΑ ΑΝΝΑ
ΡΑΛΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΡΟΧΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΑΠΟΓΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΑΛΒΑΤΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΞΑΝΘΗΣ
ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΑΣ Π.
ΤΡΑΙΦΟΡΟΥ ΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΕΛΛΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΑΝΟΜΕΝΙΔΗΣ
ΣΑΠΟΥΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΡΟΔΟΠΗΣ
ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΦΑΝΗ
ΤΖΙΚΑΣ ΤΑΚΗΣ
ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΠΑΤΑΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΣΑΜΟΥ
ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΠΑΣΤΟΥΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΜΙΧΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΣΕΡΡΩΝ
ΓΟΥΜΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΖΟΡΚΑΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΜΑΚΙΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΠΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΑ
ΤΑΓΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΖΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΛΕΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΟΛΓΑ
ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΘΩΜΑΣ

ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΕΛΦΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΦΩΚΙΔΑΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΧΑΝΙΩΝ
ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΡΟΥΛΑ
ΜΠΟΝΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΚΟΥΛΑ ΜΕΛΠΩ
ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΧΙΟΥ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΞΗΝΤΑΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 ΧΑΡΙΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Από ......  naftemporiki

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε ολόκληρη τη χώρα

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com


Δείτε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι οι εξής: 
  1. Παπαρήγα Αλέκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
  2. Μαργαρίτης Γιώργος, ιστορικός, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνεργαζόμενος
  3. Χιώνης Θοδωρής, Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ
  4. Γκικόπουλος Γιώργος, στέλεχος της ΠΑΣΥ, περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας
  5. Ορκόπουλος Παύλος, ηθοποιός
  6. Παναγιωτακοπούλου Χριστίνα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γραφείου Τύπου της ΚΕ
  7. Πετρόπουλος Κώστας, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
  8. Πρωτούλης Γιάννης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής
  9. Στεφανίδη Μαιρήνη, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)
  10. Παπαδόπουλος Μάκης, μηχανολόγος μηχανικός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
  11. Ράζου Λουίζα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  12. Σοφιανός Νίκος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθήνας
Δείτε παρακάτω τους υποψήφιους του ΚΚΕ σε μορφή PDF.

Αττική:
Κεντρική Μακεδονία:
Αιγαίο:
Ανατ. Μακεδονία - Θράκη:
Βορειοδυτική Ελλάδα:
Δυτική Μακεδονία:
Κρήτη:
Πελοπόννησος:
Στερεά Ελλάδα:
Θεσσαλία:

Από .....  902.gr

Οι υποψήφιοι με την "Τελεία" (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Αναρτήθηκε από .......energoipoliteskv.blogspot.com


Τα ψηφοδέλτια του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ψηφοδέλτια του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου, "Τελεία".
Ακολουθούν όλα τα ονόματα ανά περιφέρεια: 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Α’ ΑΘΗΝΩΝ
  1. Φιλιππίδης Δημήτριος
  2. Κωτσάκη (Ρομανού) Ανδριάννα 
  3. Ισάρης Νικόλαος
  4. Παπαδάμ Θαλασσινή
  5. Κουμπάνη Έλενα

Β’ ΑΘΗΝΩΝ
  1. Αποστολόπουλος Αλέξανδρος
  2. Ρούσση Ρεβέκκα
  3. Μποταίτης Αντώνιος
  4. Ταμήλιας Σπύρος
  5. Πατεράκης Βασίλειος
  6. Σιώρης Δημήτριος
  7. Κουρτόπουλος Χαράλαμπος
  8. Ζαφειρόπουλος Γεώργιος
  9. Αλαϊάδης Γεώργιος
  10. Μιλτιάδους Παναγιώτης
  11. Αρώνης Ιωάννης
  12. Κουρούκλης Γιώργος
  13. Κολιός Ζώης
  14. Ρουσόπουλος Κωνσταντίνος
  15. Νάσιος Γιάννης
  16. Κιαμούρη Σταυρούλα
  17. Τσιτσιγκού Φωτεινή
  18. Τσατάλα Γεωργία
  19. Θεοδωράκη Άννα – Ασπασία
  20. Γεωργίου Νίκος

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  1. Χατζητρακόσιας Νικόλαος
  2. Παναγιωτακόπουλος Ιωάννης
  3. Ρούτης Ανδρέας
  4. Βελιώτη Ευεργέτα
  5. Μαναβέλη Πελαγία
  6. Κουρτίδης Σάββας
  7. Πέκας Στέφανος
  8. Μαλαλιτζόγλου Γεώργιος 
  9. Ζάννου Αλεξάνδρα
  10. Ασήμογλου Ιωάννης


Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  1. Λιάκος Ιωάννης
  2. Ζωβοίλη Κατίνα
  3. Κουμπάνης Συμεών
Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  1. Κωνσταντινίδης Ιωσήφ
  2. Δημητριάδης Βασίλης
  3. Δαρδαμάνη Δήμητρα
  4. Λασιθιωτάκη Ειρήνη

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
  1. Γραμμένος Σπυρίδων
  2. Κατσάμπας Γεώργιος
  3. Λυπημένος Στέλιος

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
  1. Καπαρέλος Κωνσταντίνος
  2. Μποζιονέλος Ηλίας
  3. Ρασιδάκη Ευαγγελία
  4. Κοταλίδου Ιωάννα

ΑΡΚΑΔΙΑΣ
  1. Κοκοσιούλης Νίκος 
  2. Γαλάνη Παναγιώτα
  3. Παπαγεωργίου Καίτη

ΑΡΤΑΣ
  1. Πανέτας Νικόλαος

ΑΧΑΪΑΣ
  1. Τζάκης Γιώργος
  2. Παπαδόπουλος Αλέξανδρος
  3. Δαρδαμάνη Βασιλική

ΒΟΙΩΤΙΑΣ
  1. Λιάκου Άννα
  2. Σταυρίδου Ευαγγελία

ΓΡΕΒΕΝΩΝ
  1. Κατσαούνου Ξανθή

ΔΡΑΜΑΣ
  1. Τσολίας Πέτρος
  2. Πελικπατσίδης Δημήτρης

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
  1. Καστρούνης Φώτης
  2. Τρουμούχη Ευτυχία
  3. Θεοδωροπούλου Γεωργία

ΕΒΡΟΥ
  1. Καλούμενος Αντώνης

ΕΥΒΟΙΑΣ
  1. Σπανού Μαγδαληνή  
  2. Παπακωνσταντίνου  Δήμητρα

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
  1. Μούρτος Κωνσταντίνος

ΖΑΚΥΝΘΟΥ
  1. Σκουφά Αικατερίνη

ΗΛΕΙΑΣ
  1. Καρόγιαννης Κωνσταντίνος
  2. Δημακόπουλος Νίκος
  3. Γκούμας Παντελεήμων
  4. Περσιμιτζής Φώτης
  5. Κροκυδάκης Μανώλης
  6. Καλικάς Ιωάννης

ΗΜΑΘΙΑΣ
  1. Ζαρκάδας Χρήστος
  2. Δίμπαλας Νικόλαος
  3. Στανίση Αικατερίνη

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  1. Παντουβάκης Χαράλαμπος
  2. Μπαλή Μαρία
  3. Παπαδογιωργάκη Αγγελική – Ειρήνη

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
  1. Κοντογιώργου Γεωργία

Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  1. Σιάνος Κώστας
  2. Κεσογλίδης Γεώργιος
  3. Κυρατζόπουλος Κώστας
  4. Παρασκευοπούλου Μαριάννα
  5. Σιαμίδης Ιωάννης
  6. Γκιάλη Θεανώ
  7. Γκουσμπουράνης Ιωάννης

Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  1. Χριστάκη Παναγιώτα
  2. Κωταίδης Γρηγόριος
  3. Δούκα Δινομάχη


ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
  1. Κοντογιάννη Ελένη

ΚΑΒΑΛΑΣ
  1. Ορφανίδης Μιχάλης

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
  1. Κολοκύθας Απόστολος
  2. Σαμαράς Κώστας

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
  1. Ταβουλάρη Θεοδώρα

ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  1. Χασιώτη Μαρία
  2. Αθανασίου Μαρία

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
  1. Σκουφά Μαγδαλινή

ΚΙΛΚΙΣ
  1. Ζαρογιάννη Κυριακή

ΚΟΖΑΝΗΣ
  1. Παπαθανασίου Δμήτρης
  2. Βελιώτης Γεώργιος

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  1. Τερζή Πετρούλα (Πέτρα)
  2. Σάββα Χρυσούλα

ΚΥΚΛΑΔΩΝ
  1. Λουκιανός Γεώργιος
  2. Βαλβη Μαρουλία

ΛΑΚΩΝΙΑΣ
  1. Αϊβαλιώτης Ντίνος

ΛΑΡΙΣΗΣ
  1. Γεωργιάδης Θωμάς
  2. Σαντές Ανδρέας
  3. Μικιρτζής Ιωάννης
  4. Βογιατζής Λάμπρος
  5. Μέρα Ιωάννα

ΛΑΣΙΘΙΟΥ
  1. Πολυσάκη Δήμητρα

ΛΕΣΒΟΥ
  1. Λουλη Γεωργία

ΛΕΥΚΑΔΟΣ
  1. Μπράτση  Βασιλική

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  1. Γιαννή Μαρία
  2. Ζαρκάδας Ηλίας
  3. Τρύπας Γεώργιος
  4. Κουρέντης Δημήτριος
  5. Δημητριάδου Μαρία

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  1. Μιχοπούλου Άννα  

ΞΑΝΘΗΣ
  1. Καβοπούλου Ζωή

ΠΕΛΛΑΣ
  1. Μαυρίδης Νίκος

ΠΙΕΡΙΑΣ
  1. Γκοτόβα Ειρήνη
  2. Νικολαίδου Μαρία
  3. Πινακάς Αντώνιος
  4. Λάγιος Απόστολος

ΠΡΕΒΕΖΗΣ
  1. Αγγελή Μαρία
  2. Αυγέρης Μιχάλης

ΡΕΘΥΜΝΗΣ
  1. Τισκινα Άννα

ΡΟΔΟΠΗΣ
  1. Καραμήτσου Κλεοπάτρα

ΣΑΜΟΥ
  1. Βακιάρου Αθηνά

ΣΕΡΡΩΝ
  1. Γεωργιάδης Σάββας

ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  1. Θεοχάρης Χρήστος
  2. Ζάχος Ευθύμιος

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
  1. Κιαμούρης Χρήστος
  2. Ζωβοίλη Αθανασία
  3. Ταβουλάρης Νίκος  
  4. Βλάχου Αικατερίνη

ΦΛΩΡΙΝΑΣ
  1. Καμακάρης Ιωάννης
  2. Κουτσογιώτας Χρήστος  

ΦΩΚΙΔΑΣ
  1. Αγοράς Γιάννης

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
  1. Γραμμένος Ιωάννης
  2. Γκρέζιος Θρασύβουλος

ΧΑΝΙΩΝ
  1. Κορωνάκης Νίκος
  2. Μητσοτάκης Εμμανουήλ

ΧΙΟΥ
  1. Καθαροπούλου Μαρία

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
  1. Γκανής Βάιος
  2. Σπυροπούλου Νίκη
  3. Καρβούνης Σταύρος
  4. Καρλή Γιώτα

 Από ........  kalpes15

Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Αναρτήθηκε από ..........energoipoliteskv.blogspot.com



Η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, που συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, ενέκρινε τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ στo kalpes15.gr


Από .......  parapolitika

Οι υποψήφιοι του κόμματος Παπανδρέου [λίστες]

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Με νέα ονόματα στις λίστες, αλλά και παλιά στελέχη, όπως ο Δημήτρης Δρούτσας στη Μεσσηνία,  ετοιμάζεται για την πρώτη του εκλογική μάχη το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Μάλιστα, απόψε ανακοινώθηκαν και όλοι οι υποψήφιοι του ΚΙΔΗΣΟ με τον πρόεδρο του κόμματος να βρίσκεται στα ψηφοδέλτια για την Αχαία και την Β' Αθηνών.

Αναλυτικά όλοι οι υποψήφιοι:
Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα και στην Β’ Αθηνών.

Αθήνα Α
Αηδόνης Χρήστος, Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Αλεξάκος Κωνσταντίνος, Αρχιτέκτονας
Αντωνόπουλος Άγγελος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Αρσένης Γιώργος
Γκίνου Μαρία, Οικονομολόγος
Γώτη Δήμητρα, Συνταξιούχος Δημοσίου
Κατσίνα Σοφία, Δικηγόρος
Καψής Κωνσταντίνος
Κοιμήσης Αλέξης
Μπάστας Κωνσταντίνος, Οικονομολόγος
Μπιλιάνη Κυριακή (Σάντυ), Πρόεδρος, D.A.E.M S.A. City of Athens IT Company
Νικολοπούλου Ράνια, Δημόσιος Υπάλληλος
Παπαηλιού Άσπα, Πυρηνικός Ιατρός  
Παπαχατζής Παναγιώτης, Συμβουλος Επικοινωνίας
Σιόλας Άγγελος, Αναπληρωτής Αντιπρύτανης
Σπυροπούλου Παναγιώτα, Ελ. Επαγγελματίας
Σώτας Παύλος, Δικηγόρος
Χατζής Τάσος, Ιατρός, π. Πρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Μετασμοσχεύσεων ΕΜΠ
Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα και στην Β’ Αθηνών.
Αθήνα Α
Αηδόνης Χρήστος, Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Αλεξάκος Κωνσταντίνος, Αρχιτέκτονας
Αντωνόπουλος Άγγελος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Αρσένης Γιώργος
Γκίνου Μαρία, Οικονομολόγος
Γώτη Δήμητρα, Συνταξιούχος Δημοσίου
Κατσίνα Σοφία, Δικηγόρος
Καψής Κωνσταντίνος
Κοιμήσης Αλέξης
Μπάστας Κωνσταντίνος, Οικονομολόγος
Μπιλιάνη Κυριακή (Σάντυ), Πρόεδρος, D.A.E.M S.A. City of Athens IT Company
Νικολοπούλου Ράνια, Δημόσιος Υπάλληλος
Παπαηλιού Άσπα, Πυρηνικός Ιατρός  
Παπαχατζής Παναγιώτης, Συμβουλος Επικοινωνίας
Αττική
Αγγελοπούλου Αριάννα, Περιβαλλοντολόγος
Ασπραδάκης Παντελής, Διευθυντής Λειτουργίας ΕΡΤ
Αφεντούλη Δέσποινα, Εκπαιδευτικός
Βουδούρης Μάκης, Ιατρός, Π. Πρόεδρος ΕΟΠΠΥ
Γεωργιάδης Βασίλης, Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών
Γεωργοπούλου Κατερίνα, Ιδιωτική Υπάλληλος
Γκοτοβός Νίκος, Δικηγόρος
Γουδέβενου Δεβόρα, Φυσιοθεραπεύτρια
Δήμα Μαργαρίτα, Γεωπόνος
Δρούγκας Σταύρος, Ελεύθερος Επαγγελματίας, - Αντιδήμαρχος Παλλήνης
Ζάρας Γιώργος, Υπάλληλος ΟΣΕ
Κανελλάκης Γιάννης, Δημοσιογράφος
Καπλάνη Ελένη, Συγγραφέας
Λιακόπουλος Χρήστος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Μουστακάκη Γεωργία, Ιδιωτική Υπάλληλος
Πάζιου Ηρώ, Δικηγόρος
Παπαθεοδώρου Χριστίνα, Αγρότισσα
Στεφάν Άννα Μαρία, Σύμβουλος Εκδόσεων
Τζομάκας Γιώργος, Αντιπρόεδρος Ομονοιας-Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Παλλήνης-Ομογενής
Β΄Αθήνας
Αναγνωστού Κωνσταντίνα, Αρχαιολόγος
Ανδρουλακάκης Νίκος
Αντεργιώτη – Μακροπούλου Κωνσταντίνα
Αντωνίου Ευαγγελία, Καθηγήτρια
Αργυρούλης Δημήτρης, Υπάλληλος Τραπέζης Ελλάδος
Βαονάκη Ανδριανή
Βαρελά Κατερίνα, Ιστορικός
Βασιλείου Χρήστος, Ιατρός
Γεωργάκη – Μπουρούση Αμαλία
Γεωργίου Γεωργία, Δικηγόρος
Γκέρου Βασιλική, Εφοριακός
Δανέζη – Λούρα Αναστασία
Δραγώνα Βίβιαν
Ζενέτου Νικολέτα – Σταυρούλα
Ζυγομήτρου Άννα, Επιχειρηματίας
Καββαδάς Βασίλειος, Χημικός Μηχανικός
Καββαθάς Τρύφωνας, Υπάλληλος ΣΔΟΕ
Καρανικόλας Σπύρος, Δικηγόρος
Καρπούζος Χαράλαμπος, Επιχειρηματίας
Καρχιμάκης Μιχαήλ, Υπάλληλος Ο.Α.
Κολτσίδα Κατερίνα, Αρχαιολόγος – Αιγυπτιολόγος
Κοντογιάννης Κώστας, Καθηγητής ΕΜΠ
Κορακίδης Οδυσσέας, Σύμβουλος Επικοινωνίας και Τύπου
Κωνσταντόπουλος Χαράλαμπος, Ηλεκτρολόγος
Λύτρας Αριστείδης, Ιατρός
Μαϊμαρέλης Γιώργος, Πωλητής Οπωροκηπευτικών σε υπαίθριες αγορές
Μουστάκη Κατερίνα, Αρχιτέκτων
Μπάκας Ευθύμιος
Μπόκαρης Νίκος
Μπράβος Παναγιώτης, Εισοδηματίας
Μωραΐτης Αθανάσιος, Επικοινωνιολόγος Οικονομολόγος
Ντόγια Ειρήνη, Ιατρός Μικροβιολόγος
Οικονόμου Δημήτρης, Οικονομολόγος
Παπαδοπούλου Θεοδώρα, Επιχειρηματίας
Παρρά Κατερίνα, Οπτικός
Πατίλη Ζαρανικά Αργυρώ (Ρούλα), Συγγραφέας, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Συλλόγου ΑΜΕΑ Φιλαδέλφιας Χαλκηδόνας
Πλασκοβίτης Λευτέρης, Θεατρικός Παραγωγός
Ράπτη Μάγδα, Ιατρός Παθολόγος
Σαλαμάνου Ιωάννα
Σαλτερή Νάντια, Δικηγόρος
Σιουτάρης Γιώργος, Υποπτέραρχος Ιπτάμενος ε.α.
Σπονδυλίδης Θανάσης, Αρχιτέκτονας
Τσαγγίρη Δήμητρα, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Φωτόπουλος Ευάγγελος, Δημόσιος Υπάλληλος ΣΤΑΣΥ
Χάλαρη Μπαραδάκη Ελένη, Ιατρός
Πειραιάς Α΄
Αθανασιάδης Λάζαρος, τραπεζικός
Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος, Δικηγόρος
Δαρσινού Ελευθερία
Καράβης Αλέξανδρος, Δικηγόρος
Κατσαφάδος Βασίλειος, Δικηγόρος
Μανάγου Βαρβάρα, Επαγγελματίας Δύτης
Παλαιολόγου Δέσποινα, Νοσηλεύτρια
Παρασκευόπουλος Δημήτρης, Επιχειρηματίας
Πειραιάς Β
Διαμαντίδης Δημήτριος, Οικονομολόγος
Λέκκα Κωνσταντίνα, Διοίκηση Επιχειρήσεων
Λίμιαλης Γιώργος
Παιδιαδίτου Αλέκα, Εθελόντρια Δικτύου Αλληλεγγύης
Στεφανίδου Σταυρούλα
Συκιανάκη Αλεξάνδρα, Ιδιωτική Υπάλληλος
Σφενδύλης Άγγελος, Χρυσοχόος
Τερζής Θανάσης, Γυμναστής
Τσακαλίδου Παναγιωτα, Πολ. Μηχανικός
Χατζηευσταθίου Μιχαήλ, Ιχθυολόγος, Τ.Ε. - Μηχανικός Περιβάλλοντος, M.SDc.
Χατζημανώλης Βαγγέλης
Αιτωλοκαρνανία
Ζαμπάτη Φωτεινή, Δικηγόρος
Κατερινόπουλος Αθανάσιος, Απόστρατος Αστυνομικός
Κόκκαλης Γεώργιος, Δικηγόρος
Κοτσαρέλη Μαρίζα
Κουτσαγγέλης Γιώργος, Δικηγόρος
Μοσχολιός Παύλος, Πολιτική Μηχανικός
Μπέκος Γιάννης, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ
Ταμπάκης Αντώνης, Οικονομολόγος
Τορουνίδης Θανάσης, Φαρμακοποιός
Αργολίδα
Γκαργκάσουλας Κώστας, Ασφαλιστής
Γουζούαζης Βαγγέλης
Κατσαλούλη Βασιλική, Έμπορος
Κονοπισόπουλος Μιλτιάδης, Επιχειρηματίας
Κωστοπούλου Αλεξάνδρα, Πολιτικός Επιστήμονας
Αρκαδία
Μιχόπουλος Κώστας
Ντάνος Θεόδωρος, Συνταξιούχος Τραπεζικός
Σαραντοπούλου Αδαμαντία
Σπηλιωτόπουλος Ηλίας
Τομάρας Πέτρος, Καθηγητής ΤΕΙ
Άρτα
Κοτσιάφτης Σωτήρης, Μηχανικός
Οικονομίδης Πάνος, Π Δήμαρχος, Π. Βουλευτής
Παπαλέξης Ιωάννης, Πολιτικός Μηχανικός
Τάτσης Δημήτρης, Δ/ντής ΙΕΚ Άρτας
Τσιμπερλένιος Διομήδης, Δικηγόρος
Αχαΐα
Αγγελόπουλος Γιώργος
Αλέφαντος Νίκος, Δάσκαλος Ακράτα
Ανδρικόπουλος Θανάσης, Επίκουρος Καθηγητής Παν/μίου Ιωαννίνων & Πάτρας
Βουλδής Χρήστος
Γεωργακοπούλου – Μπάστα Δήμητρα, Πολιτικός μηχανικός
Κολιόπουλος Γιώργος
Μπούτου Χριστίνα
Νικολοπούλου Λεμονιά, Οικονομολόγος
Σταυρόπουλος Δημοσθένης, Συνταξιούχος Τραπεζικός
Τσιμπλοστεφανάκης Βαγγέλης, Πολιτικός Μηχανικός
Βοιωτία
Ζάγκας Λάμπρος, Δικηγόρος
Κουλουργιώτης Νίκος, Δικηγόρος
Μαμμής Ελισσαίος, Δικηγόρος
Παπαδήμου Παγώνα
Πέππας Γιώργος
Γρεβενά
Γκαλογιάννης Νικόλαος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Κυραλέος Κίμων, Μηχανικός Περιβάλλοντος
Ψευτογκάς Δημήτριος, Iατρός Χειρούργος Ορθοπεδικός
Δράμα
Ορφανίδης Αλέξανδρος, Επιχειρηματίας
Παπαδόπουλος Αριστοτέλης, Συνταξιούχος
Παπαδόπουλος Γρηγόρης, Οικονομολόγος
Παπουτσής Γιάννης, Εκπαιδευτικός
Δωδεκάνησα
Διακομανώλη Αρχοντούλα
Ηρακλείδης Αριστοτέλης
Καραγιάννης Θεόδωρος, Δικαστικός Υπάλληλος, Μελισσοκόμος
Παπαζαχαρίου Μαρία, Δημοσιογράφος
Χανιώτης Μιχάλης
Χατζηστέργου Αρετή Ελευθερία, Διεθνολόγος
Έβρος
Μπέρδου Κατερίνα, Δικηγόρος
Τσοκαναρίδης Χρήστος
Χανός Γιώργος
Εύβοια
Κατσαρός Νίκος, Δημοσιογράφος
Κεδίκογλου Συμεών, Ιατρός
Πάντζαλης Χρήστος, Εκπαιδευτικός
Φουτζόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομολόγος Διεθνολόγος
Χάρσα Μαρία
Ευρυτανία
Ραπτογιάννης Ευθύμιος, Συνταξιούχος
Στασινός Νικόλαος, Υποστράτηγος ε.α.
Χαλκιάς Χρήστος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Ζάκυνθος
Μαρκουτσάς Χαρίλαος, Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ
Καράμπελα Μαρία, Τουριστικός Υπάλληλος
Ηλεία
Δελέγκος Γιάννης
Ζάγκλαρη Αγγελική, Συνταξιούχος ΟΤΕ, Ιστορικός
Ζαφειρόπουλος Αλέκος, Ιατρός
Κράλλης Γιώργος
Κυριαζής Νώντας, Δικηγόρος
Λυμπέρης Γιάννης
Παναγιωτόπουλος Γιώργος
Ημαθία
Ασλάνογλου Στυλιανός
Βαλσάμης Χρήστος, Ξεναγός
Λαμπίρη Άννα
Πετρακόπουλος Ευστράτιος, Δικηγόρος
Τόλκας Άγγελος, Δικηγόρος
Ηράκλειο
Βρυσανάκης Γιώργος, Χειριστής ιατρικών μηχανημάτων
Ζερβάκης Εμμανουήλ, Επιμελητήριο Ηρακλείου Δ.Σ
Ξυλούρης Κώστας
Παπαδάκη Σοφία, Φοιτήτρια Νομικής
Παπαδάκης Γιώργος, Διευθυντικό Στέλεχος Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
Παπαδάκης Σπύρος, Συνταξιούχος ΟΤΕ
Παρασύρης Φραγκίσκος, Φαρμακοποιός, Π.Βουλευτής
Πετράκης Εμμανουήλ, Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου
Σταματάκης Γιώργος, Πολιτικός Μηχανικός
Στρατάκης Χρήστος, Εργάζεται στο ΙΤΕ
Χαριτάκης Γεώργιος, Τραπεζικός Υπάλληλος
Θεσσαλονίκη Α
Αγκαθίδου Δήμητρα, Αρχιτέκτων
Αθανασίου Αλέξανδρος, Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων
Βασιλάκη Μαρία, Γυμνάστρια
Βασιλειάδου Ελπίδα, Δικηγόρος
Δρογούδη Αναστασία, Επιχειρηματίας
Εδίρνελης Σωκράτης, Εργοδηγός/μηχανολόγος
Εμμανουλίδης Βασίλης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Ζαχαριάδης Λάζαρος
Καλλιπολίτης Χαράλαμπος, Δικηγόρος
Καρατζάς Ιορδάνης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Μάντατζη Δόμνα, Αρχαιολόγος
Μέρκος Χάρης, Οικονομολόγος
Τζαμπάζη Ευαγγελία, πρώην ευρωβουλευτής
Φωτιάδου Ζωζώ, Νοσηλεύτρια
Θεσσαλονίκη Β
Βέργος Χρήστος, Πολιτικός Μηχανικός - Βιοκαλλιεργητής
Κεμανεντζής Θεόδωρος, Στέλεχος ΕΛΠΕ
Κιλαζίδου Μαρία, Λογίστρια
Ουζούνη Θάλεια, Γεωπόνος
Σάμου Αναστασία, Επιχειρηματίας
Ιωάννινα
Βαβάτσικος Μάριος
Γαρδίκου Βαρβάρα
Γώρου Ανθούλα, Διευθύντρια Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων στο ΥΠΕΠΘ
Ζήκου Μαργαρίτα, Επιχειρηματίας
Μπάρμπας Βασίλης, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Πανακούλιας Στέφανος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Χατζηεφραιμίδης Μάκης
Καβάλα
Δεμερτζής Ιωάννης, Δημοσιογράφος
Ηλιόπουλος Νικόλαος
Θωμαΐδης Γιάννης
Μπουτσουρης Παναγιώτης
Πακαταρίδου Σοφία
Πούλιος Κώστας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Καρδίτσα
Βαΐοπουλος Γιώργος, Γεωργοκτηνοτρόφος - Επιχειρηματίας
Ντράχας Στέφανος, Γεωπόνος - Αγρότης
Νταρακλίτσης Κώστας, Αγρότης
Καστοριά
Κάκκος Νικόλαος
Μπούσης Ναούμ, Ελεύθερος Επαγγελματίας (Γουνοποιός)
Ναούμ Βασίλης, Ιατρός
Ντίνα Σοφία, Δασοπόνος
Κέρκυρα
Αλεξάκης Αλέξης, Επιχειρηματίας
Δεσύλλας Αλέξανδρος, Εκδότης - Συγγραφέας
Ιωάννου Ντίνα, Νοσηλεύτρια Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας
Κοντομάρη Δέσποινα, Ιδιωτική Υπάλληλος
Μπούκας Χρυσόστομος, Ιατρός
Κεφαλληνία
Ευαγγελάτος Ξενοφών, Εκδότης Εφημερίδας
Κιλκίς
Στεφανίδου Αλεξάνδρα
Τριανταφυλλίδης Αθανάσιος, Λογιστής
Κοζάνη
Αλειφέρης Περικλής, Οικονομολόγος
Αποστολίδου Ιωάννα, Ιδιωτική Υπάλληλος
Καψάλης Βασίλης, Υπάλληλος ΔΕΗ
Κυτίδης Κώστας, Υπαλληλος ΟΑΕΔ
Τσαραμπουλίδου Κυριακή, Ιδιωτική Υπάλληλος
Κορινθία
Αλευράς Άγγελος
Δομετίου Εμυ, Υπάλληλος Νοσοκομείου Κορίνθου-Μέλος ΝΕ
Καποκάκης Γεώργιος, Τεχνικός Η/Υ
Λάμπρου Γιάννης, Δημοσιογράφος Εκδότης
Σπηλιωτόπουλος Στέλιος
Χελιώτης Γιώργος, Γεωπόνος – Αγρότης
Κυκλάδες
Γαλανός Νικόλαος, Συνταξιούχος
Κοντοπίδη Άννα, Συμβολαιογράφος
Πολυχρονάκος Γιάννης, Οικονομολόγος
Χάλκου Μαρία, Δημοσιογράφος
Λακωνία
Κανελλοπούλου Τασία
Καραβίτης Παναγιώτης, Ιατρός
Κοντάκος Μπάμπης, Επιχειρηματίας
Λαζαράκος Ηλίας, Υπάλληλος ΕΛΤΑ
Πουλοκέφαλος Γιώργος, Πολιτικός Μηχανικός
Λάρισα
Γκάτσικος Αλέξανδρος, Γεωπόνος
Ζαούτσος Γιώργος
Καγκελάρης Κώστας, Ελεύθερος Επαγγελματίας Ζαχαροπλάστης
Κουτσούκη Αγλαΐα, Ιδιωτική Υπάλληλος
Μαυρατζά Νανά, Δικηγόρος
Ντούλας Βασίλη, Μηχανικός
Παπανώτας Στέφανος Νικόλαος, Τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών - Καθηγητής ΙΕΚ
Σακοράφα Ελένη, Ιατρός Αναισθησιολόγος
Σαχινίδης Φίλιππος, Τραπεζικός
Τσιοφλίκης Μιλτιάδης, Συνταξιούχος
Τσουβελακίδης Χαρίλαος, Αγρότης
Λασίθι
Γιαλίτη Κακουράκη Δέσποινα, Λογίστρια
Ζήβας Κώστας, Μαθηματικός - Επιχειρηματίας
Μηλιός Σήφης
Χριστοδουλάκης Παύλος, Υπάλληλος ΙΚΑ
Λέσβος
Γεωργέλλη Ανδρονίκη, Εκπαιδευτικός
Τσιότρας Δημήτρης, Ελ. Επαγγελματίας
Χαλκιώτης Δημήτρης, Εκπαιδευτικός, Οικονομολόγος Εκπαίδευσης
Λευκάδα
Πολίτης Βησσαρίων, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Σκιαδαρέσης Γιώργος, Συνταξιουχος Δημοσίου
Φερεντίνος Παναγιώτης, Υποπλίαρχος Εμπορικού Ναυτικού
Μαγνησία
Αντώνογλου – Κασσαβέτης Γιώργος, Μηχανικός
Κοφινάς Φώτης
Μπαρμπάτσιαλου – Αγρόγιαννου Χρύσα, Οικονομολόγος - Πληροφορική
Παπαβασιλείου Μαρία, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Παπαρούνας Χρήστος
Σαμαράς Βασίλης, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Σκαρίμπας Ιωάννης, Οικονομολόγος
Τσαλίκη Νερατζούλα, Αρχιτέκτων Μηχανικός
Μεσσηνία
Αλεξόπουλος Αριστείδης, Δημοσιογράφος
Αργυράκης Γιάννης, Τοπογράφος Μηχανικός
Γερονικολός Μενέλαος, Επιχειρηματίας - Εξαγωγέας
Δρούτσας Δημήτρης, Νομικός, Πρώην ΥΠΕΞ
Κανάκης Ηλίας, Επιχειρηματίας
Καραΐσκος Δημήτρης, Αγρότης
Μανέτα Δήμητρα, Εκπαιδευτικός
Ξάνθη
Αθανασίου Κώστας, Λέκτορας Δημοκριτείου Πανεπιστημίου
Κοτένογλου Μαρία, Θεολόγος
Μάντατζη Τσετίν, ιατρός
Ξυνίδης Σωκράτης, Δικηγόρος
Ουζούν Ιρφάν, Γυμναστής
Πέλλα
Μυρίδου Αντιγόνη
Παππάς Αντώνης, Επιχειρηματίας
Σπανός Αθανάσιος, Λογιστής
Τζεχελίδου Χρυσούλα, Αγρότισσα
Χωραφά Γεσθημανή
Πιερία
Κοσμαδάκης Μανώλης, Οικονομολόγος
Προβατίδης Λάζαρος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Σαραϊλίδου Καλλιόπη, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Τσακιρίδης Νίκος
Τσικούρας Χρήστος, Πολιτικός Μηχανικός
Χιονίδης Γιώργος, Δικηγόρος
Πρέβεζα
Κώστας Σταύρος, Επιχειρηματίας
Ντάση Κατερίνα, Εκπαιδευτικός
Ντούσκα Μαρίνα, Γεωπόνος ΠΕ
Φραγκούλης Παύλος, Μηχανικός
Ρέθυμνο
Βολτυράκη Χατζάκη Ματίνα, Εκπαιδευτικός
Γύπαρη Μαρία, Συνταξιούχος Δημοσιογράφος
Σκουλάς Μύρων
Χαγκ Μωχάμετ Αλή, Ιατρός
Ροδόπη
Πετκίδου Νικολέτα
Σερήφ Ιμπραήμ, Αγρότης, π. Δήμαρχος
Σάμος
Γαϊτάνης Γιώργος, Φοιτητής
Παπιαμώνης Μανώλης, Συνταξιούχος δάσκαλος
Φρατζής Τίτος
Σέρρες
Ανδρεάδης Ανδρέας, Εκπαιδευτικός
Βουβούσης Χρήστος, Αγρότης
Κώστογλου Χρήστος, Αγρότης
Λεζκίδου Αθηνά, Επιχειρηματίας
Παυλίδου Αναστασία, Εκπαιδευτικός
Πουλτουρτζίδης Δημήτρης, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Τόσιος Πασχάλης, Επιχειρηματίας - Παραγωγός
Ψαθάς Κωνσταντίνος, Εκπαιδευτικός
Τρίκαλα
Γκάγκα Πολυξένη, Υπάλληλος Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μανώλης Γιώργος, Λογιστής
Μπλέτσας Σωτήρης, Αρχιτέκτων Μηχανικός
Ντιντή Χρύσα, Δικηγόρος
Παπαχρήστος Σωτήρης, πολιτικός μηχανικός
Σπαθής Γεώργιος, Επιχειρηματίας
Φθιώτιδα
Αρναούτογλου Θεόδωρος
Γεωργαντάς Γιάννης, μαθηματικός
Θανασιάς Παναγιώτης
Κυριάκου Παναγιώτης, Δικηγόρος
Κυριόπουλος Διονύσης, Αγρότης
Παπανδρέου Άννα
Τσώνης Νικόλαος, Ιατρός
Φλώρινα
Γραμματικού Τάνια, Πολιτικός Μηχανικός
Καραούλη Αφροδίτη, Πτυχιούχος Πληροφορική
Μυλωνάς, Μηχαήλ, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Φωκίδα
Ασημάκης Αθανάσιος
Παπαθανάση Αφροδίτη, Οικονομολόγος
Πήττας Γιώργος, Δικηγόρος
Χανιά
Ζεκάκη Σγουρομάλλη Σοφία, Εκπαιδευτικός
Μαρακάκης Γιάννης, Συνταξιούχος
Πολυουδάκης Γιώργος, Συνταξιούχος
Σαμιωτάκης Αντώνης,  Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος
Σημαντηράκη Αριστέα, Εκπαιδευτικός
Χαλακατεβάκης Ηλίας, Αγρότης
Χίος
Ζερβούδη Ευανθία
Κλεισάς Ηλίας, Δάσκαλος


Από ......  iefimerida

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ/Δημοκρατική Παράταξη σε όλη την Ελλάδα [pdf]

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com



Την πλειοψηφία των ονομάτων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη σε όλους τους νομούς της χώρας, ανακοίνωσε η Χ. Τρικούπη το βράδυ της Παρασκευής.

Ο πλήρης κατάλογος των ονομάτων θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Δείτε εδώ τους υποψήφιους βουλευτές σε μορφή pdf.

psifodeltia_2015-_3neo.pdf


Από .......  iefimerida

Ολοι οι υποψήφιοι του Ποταμιού σε όλη την Ελλάδα [λίστα]

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com



Οι υποψήφιοι με το Ποτάμι ανά περιφέρεια θα είναι οι ακόλουθοι:

Οι Χάρης Θεοχάρης, Σπύρος Λυκούδης, Πέτρος Τατσόπουλος, Γρηγόρης Ψαριανός, Γιώργος Αμυράς, Κατερίνα Μάρκου, Άννυ Ποδηματά και Αντιγόνη Λυμπεράκη αποτελούν τα «δυνατά χαρτά» του κόμματος που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών. Αναμένονται τα ονόματα που θα συελεχώσουν το ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Οι υποψήφιοι με το «Ποτάμι» ανά εκλογική περιφέρεια θα είναι οι:












Από ....... iefimerida

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές 2015: Εκπληξη ο Λαπαβίτσας – Εκτός ο Γλέζος [λίστα]

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com




Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και οι οριστικοί συνδυασμοί του κόμματος, έπειτα από μαραθώνιες συνεδριάσεις -υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας- καθώς την Παρασκευή εξέπνευσε η προθεσμία κατάθεσής τους.

Στην Α’ Αθήνας και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άρτα, θα είναι υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας, επιλογή στρατηγικού χαρακτήρα, αφού προφανώς εκτιμούν πως θα κερδίσουν τις δύο από τις τρεις έδρες.

Η μάχη των... λεόντων
Στη «μάχη του σταυρού», στη Β' Αθήνας κατεβαίνει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, o Γιάννης Δραγασάκης, ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο προερχόμενος από το Επικρατείας Δημήτρης Τσουκαλάς, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής , o Ηλίας Λιβάνης, πρώην ευρωβουλευτής Νίκος  Χουντής, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο Κώστας Πουλάκης (που το΄12 ήταν υποψήφιος στη Μαγνησία), η Νάντια Βαλαβάνη και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Από το Αριστερό Ρεύμα, είναι υποψήφιοι  οι Δημήτρης Στρατούλης, Σόφη  Παπαδόγιαννη, Δέσποινα Σπανού, Κώστας Ήσυχος,  Γιάννης Τόλιος.
Από τους δημοσιογράφους, υποψήφιοι  στη Β’ Αθήνας είναι μεταξύ άλλων ο Νίκος Ξυδάκης, ο Γιώργος Κυρίτσης, η Αννέτα Καββαδία.

Οι ανεξάρτητοι
Στην Πέλλα κατεβαίνει Θεοδώρα Τζάκρη, στην Κοζάνη η Ραχήλ Μακρή, στη Β’ Αθήνας ο Οδυσσέας Βουδούρης, ενώ όπως πληροφορείται το iefimerida.gr η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη απέσυρε όλες τις υποψηφιότητες.
«Ναι» και στον Λαπαβίτσα
Τη «μάχη» του σταυρού θα δώσει στην Ημαθία και ο Οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας.

Α' ΑΘΗΝΑΣ
Πέραν του Αλέξη Τσίπρα, δεδομένες είναι οι υποψηφιότητες του Νίκου Βούτση και της  Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ για την Α’ Αθήνας επιστρατεύεται ο υποψήφιος δήμαρχος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, προκειμένου να δώσει περαιτέρω ώθηση στο κόμμα. Υποψήφιος και ο διευθυντής της Αυγής Νίκος Φίλης.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Στην Περιφέρεια Αττικής, θα είναι υποψήφιοι ο γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, ο Νάσος Αθανασίου, ο Γιώργος Πάντζας, ο Αλέκος Καλύβης και ο Πάνος Σκουρολιάκος.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Στην Α' Πειραιά αναμένεται να  «κατέβει» ο Θοδωρής Δρίτσας, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Στάθης Λεουτσάκος, ενώ στη Β' Πειραιά ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Νίνα Κασιμάτη.

Κατεβάστε τη λίστα για όλες τις εκλογικές περιφέρειες ΕΔΩ

Από ......  iefimerida

Στα άκρα η πολιτική κόντρα! Ο δημοσιογράφος Κ. Αρβανίτης αποκάλεσε μ@λ@κ@ τον Αντώνη Σαμαρά - Ν.Δ σε ΣΥΡΙΖΑ: Διώξτε τον τώρα από το ραδιόφωνό σας

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com




- Ο Κώστας Αρβανίτης από τη Λαμία αναφέρθηκε στα γαλλικά δημοσιεύματα για τον Αντώνη Σαμαρά
 - Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως το ραδιόφωνο στο οποίο είναι διευθυντής ο κ. Αρβανίτης λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ
 - Η Μαρία Σπυράκη κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

 Στα άκρα οδηγείται η πολιτική κόντρα 15 ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο", Κώστα Αρβανίτη κατά του πρωθυπουργού, που ξεπερνούν τα όρια της κριτικής και του πολιτικού πολιτισμού.

 Ο δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο κόκκινο 105,5" μιλώντας σε εκδήλωση στη Λαμία είπε χαρακτηριστικά "είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε.

Είναι ότι είναι...". Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα μερίδας των γαλλικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία καυτηρίαζαν τη στάση και τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για το αιματοκύλισμα στο σατιρικό περιοδικό στο Παρίσι.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

 


 Άμεση ήταν η αντίδραση της της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως οι "οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν.

 Η κα Σπυράκη στην ανακοίνωσή της σημείωσε πως ο κ. Αρβανίτης είναι διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο" που όπως αναφέρει, λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και πως με αυτό το υβρεολόγιο αποτυπώνεται "τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο".

 Μάλιστα, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει το ερώτημα εάν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη και σημείωσε πως η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου "που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη". 

Τέλος, η κα Σπυράκη κάλεσε τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν την "υβριστική συμπεριφορά" του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη.

 Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

 Από ....... newsit

Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com