Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Αγριεύει το πρωτάθλημα.Πόλεμος στα Καμ. Βούρλα για ένα πέναλτι.

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com


  Όλοι ήξεραν ότι στα Καμ. Βούρλα το απόγευμα του Σαββάτου θα γινόταν ένα δυνατό παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ των γειτονικών ομάδων του Άρη Αγ. Κων/νου και των Καμ. Βούρλων.

Κανείς όμως δεν περίμενε την κατάληξη αυτού του παιχνιδιού. Μέχρι το 90΄που  το σκορ ήταν 0-0 υπήρχε ψιλοένταση αλλά τίποτα περισσότερο.

Στο 91΄ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι σε βάρος του Άρη για ανατροπή του Μπουγιώτα.

Σε δευτερόλεπτα έγινε το έλα να δεις. Ποδοσφαιριστές του Άρη που αμφισβήτησαν το πέναλτι,επιτέθηκαν στον διαιτητή και εκείνος για να προστατευτεί σφύριξε διακοπή του αγώνα.

Απερίγραπτες σκηνές που δυστυχώς δυσφημίζουν και αμαυρώνουν το Φθιωτικό ποδόσφαιρο αφού ήδη ταξιδεύουν διαδικτυακά.

Όσο για το αποτέλεσμα του αγώνα αυτό θα αποφασιστεί από την ΕΠΣΦ. Η διοργανώτρια αφού εξετάσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της θα αποφασίσει για το αποτέλεσμα αλλά και τις ποινές .

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η 19η νίκη της Μαλεσίνας, με 4 γκολ του Κ Ρούση που βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της κατηγορίας, ενώ το τρίτο στη βαθμολογία Αρχάνι πήρε ξεκούραστα  τους 3 βαθμούς από τον Δομοκό που φέτος δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα.
 
Όλα τα αποτελέσματα:

Τα αποτελέσματα :

Μαγνησιακός-Αταλάντη 2-0 (τα γκολ  43’, 79’ Μπούσιος)

Προοδευτική Λάρυμνας-Ολυμπιακός Λαμίας 1-0 ( το γκολ 10’ Αργ. Δάρρας)

Καμένα Βούρλα-Άρης Αγ. Κωνσταντίνου διεκόπη στο 91΄λόγω επεισοδίων.

Παγκρατιακός-Δάφνη Λιβανατών 2-1 ( τα γκολ 9’ Mυλωθρός, 43’ Διαμαντής 39’ πεν. Πούλος)

Νέο Κρίκελλο-Ένωση 2010 0-1 ( το γκολ 52’ Χαλλής)

Μαλεσίνα-Ευρυτανικός 4-0 ( τα γκολ 32’, 50’, 80’, 90+ Ρούσσης)

Κηφισσός Κ. Τιθορέας-Παμμωλιακός 3-2 ( τα γκολ 11’ πεν., 54’ Καρακατσάνης, 81’ Μεμάι-42’ Ριζάδης, 86’ Βαρυπάτης)

Καλαπόδι-Στυλίδα 0-1 ( το γκολ 51’ Αργυρίου)

Αρχάνι-Αχιλλέας Δομοκού 3-0 ά.α.

Η βαθμολογία:
ΜΑΛΕΣΙΝΑ 57
ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ 49*
ΑΡΧΑΝΙ 43
ΣΤΥΛΙΔΑ 37
ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ 31
ΕΝΩΣΗ 2010 31
Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ 30
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 29*
ΚΑΛΑΠΟΔΙ 29
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ 29
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ 23
ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ 22
ΚΗΦΙΣΣΟΣ 21
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 18
ΑΤΑΛΑΝΤΗ 18
ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ 14
ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ  9
ΑΧΙΛ. ΔΟΜΟΚΟΥ  -


Και η επόμενη αγωνιστική (21/1, 15:00):

ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ  
ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ  
ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ  
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ - ΑΡΧΑΝΙ  
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ - Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ  
ΑΧΙΛ. ΔΟΜΟΚΟΥ - ΜΑΛΕΣΙΝΑ 0-3 α.α.
ΕΝΩΣΗ 2010 - ΚΗΦΙΣΣΟΣ  
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ - ΚΑΛΑΠΟΔΙ  
ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ - ΣΤΥΛΙΔΑ      





Από .......  lamiafm1

Την 'Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας επισκέφθηκε σήμερα ο Γιώργος Κοτρωνιάς

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com




Την 'Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας επισκέφθηκε σήμερα ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κοτρωνιάς.

 Ο Γ.Κοτρωνιάς συναντήθηκε τόσο με τη Διοίκηση όσο και με τους εργαζόμενους στην ένωση, συζήτησε μαζί τους καίρια προβλήματα που αφορούν στον οργανισμό και δεσμεύτηκε ότι, αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου 2015, η επίλυση τους θα είναι από τις πρώτες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ως νεοεκλεγής βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

 Ο Γ.Κοτρωνιάς χαρακτήρισε την ένωση ως έναν από τους πιο σημαντικούς φορείς της περιοχής μας ο οποίος πρέπει πάση θυσία να επιλύσει τα προβλήματα που τον αφορούν αφού πιστεύει ότι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της επόμενης ημέρας.






















Ενεκρίθη ο Οργανισμός Σύστασης, Λειτουργίας και Περιοχής Ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Καμένων Βούρλων .

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αγ. Παντελεήμονα 8
Email: kvourla@hol.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από ενημέρωση που είχαμε από την Υποδ/τρια της 5ης Υγειονομικής Περ/ρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Μπριάνη Ιωάννα, σήμερα 16-1-2015, ενεκρίθη ο Οργανισμός Σύστασης, Λειτουργίας και Περιοχής Ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Καμένων Βούρλων .
Ως Δήμος Μώλου Αγίου Κων/νου, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Χρήστο Σταϊκούρα, διότι με τις καίριες παρεμβάσεις του, κατόπιν έντονων πιέσεων από τον Δήμαρχο Μώλου Αγίου Κων/νου Συκιώτη Ιωάννη, έδωσε λύση σε σημαντικότατο πρόβλημα του Δήμου μας, το οποίο εκκρεμούσε για πάρα πολλά χρόνια ( από το Φεβρουάριου του 2003, όταν πήρε ΦΕΚ ιδρύσεως το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας).

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται περίτρανα το ενδιαφέρον και η αμέριστη συμπαράσταση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Χρήστου Σταϊκούρα, για θέματα μείζονος σημασίας που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Καμένα Βούρλα, 16-1-2015

Ο Δήμαρχος
Συκιώτης Ιωάννης

Προβάδισμα 3,8 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της RASS για την ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Σε έρευνα της Rass για λογαριασμό της εφημερίδας «Επένδυση», ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 3,8 μονάδες της ΝΔ.

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων:

ΣΥΡΙΖΑ, 29,6%

ΝΔ 25,8

Ποτάμι 6,1%

ΚΚΕ 5,2%

Χρυσή Αυγή 5%

ΠΑΣΟΚ 4,2%

Ανεξάρτητοι Ελληνες 3,5%

ΚΙΔΗΣΟ 2,1%

Από .......... parapolitika

«Εφυγαν» 700 εκατ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες μέσα σε μια ημέρα

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com



ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΚΡΟΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, σε σχέση με την Πέμπτη, οι αναλήψεις ήταν αυξημένες κατά 10% στους μεγαλοκαταθέτες και κατά 15% στους λογαριασμούς ταμιευτηρίου.

Στελέχη από τον τραπεζικό τομέα εκτιμούν ότι το «κύμα φυγής» θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αλλά επισημαίνουν ότι υπήρχε ήδη μια πιο αυξημένη εκροή κεφαλαίων τις τελευταίες ημέρες.

Οι εκροές αυξήθηκαν σήμερα μετά την είδηση ότι δύο τράπεζες προσέφυγαν στον ELA υποβάλλοντας αιτήσεις για έκτακτη ρευστότητα. 

Στον έκτακτο μηχανισμό παροχής ρευστότητας και οι 4 Ελληνικές τράπεζες

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com


Αίτημα για ένταξη στο μηχανισμό παροχής έκτακτης ρευστότητας (ELA - Emergency Liquidity Assistance) για προληπτικούς λόγους και για τις 4 συστημικές τράπεζες, είτε με δική τους πρωτοβουλία, είτε με πρωτοβουλία της Τράπεζας της Ελλάδος, έχει υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), σύμφωνα με ασφαλείς τραπεζικές πηγές.


Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ότι δυο από τις 4 συστημικές τράπεζες, η Eurobank και η Alpha Bank, επιβεβαίωσαν ότι αιτήθηκαν χρηματοδοτική γραμμή στήριξης από τον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας (ELA) μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σύμφωνα με στελέχη των τραπεζών αυτών, με τα οποία επικοινώνησε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα δυο πιστωτικά ιδρύματα δεν προτίθενται να κάνουν χρήση των κεφαλαίων που μπορούν να εξασφαλίσουν μέσω του ELA, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς διαθέτουν εχέγγυα για χρηματοδότηση από την ΕΚΤ, αλλά η σχετική αίτηση έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους και λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Η προσφυγή στο ELA βαρύνεται με αρκετά μεγαλύτερο κόστος, με επιτόκιο 1,55% έναντι επιτοκίου 0,05% με το οποίο δίδεται η βασική χρηματοδότηση της ΕΚΤ.

Το αίτημα για ένταξη και των τεσσάρων συστημικών τραπεζών στο ELA θα συζητηθούν στην ΕΚΤ την ερχόμενη εβδομάδα.

Η προσφυγή των τραπεζών στο ELA, όπως αναφέρουν τραπεζικά στελέχη, πραγματοποιείται προληπτικά για να αντιμετωπιστούν οι παρούσες ανάγκες ρευστότητας, που προκύπτουν μεταξύ άλλων λόγω της σχετικής και ελεγχόμενης υποχώρησης που εμφανίζεται στο επίπεδο των καταθέσεων αλλά και τη συμμετοχή των τραπεζών στις εκδόσεις εντόκων γραμματίων του Δημοσίου, καθώς και των εξελίξεων περί το ελβετικό φράγκο που ζημιώνει περισσότερους από 60.000 δανειολήπτες.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Από ........  newsit

Fitch: Αρνητική η προοπτική της Ελλάδας -Πιθανό σενάριο ο δεύτερος γύρος εκλογών

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ «Β»

Στην αναθεώρηση της προοπτικής της Ελλάδας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Fitch, διαμορφώνοντας τη σε «αρνητική» από «σταθερή», εκτιμώντας ότι η πολιτική αβεβαιότητα που επικρατεί εν όψει των εκλογών μπορεί να καθυστερήσει την πρόσβαση της χώρας στην αγορά και να βλάψει την ανάκαμψη της οικονομίας της.

Παράλληλα, ο οίκος αξιολόγησης προειδοποιεί ότι ένα παρατεταμένο πολιτικό αδιέξοδο μπορεί να σημάνει επιστροφή στην ύφεση και εκτιμά ότι είναι πιθανό το σενάριο για τη διεξαγωγή δεύτερου γύρου εκλογών, αν και θεωρεί πιθανή τη συμφωνία της νέας κυβέρνησης με την Τρόικα.

Οι δημοσκοπήσεις για την 25η Ιανουαρίου δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που έχει δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με τη δημιουργία κυβερνητικής πολιτικής, ενώ παράλληλα καθιστά τις προοπτικές αβέβαιες, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο οίκος αξιολόγησης.
Αν και ο Fitch εκτιμά ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της νέας ελληνικής κυβέρνησης και της Τρόικα, καθώς υπάρχουν ισχυρά κίνητρα και από τις δύο πλευρές, σημειώνει ότι υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ των προτάσεων πολιτικής και των δύο πλευρών, κάτι που ενδέχεται να περιπλέξει περαιτέρω τις διαπραγματεύσεις.

«Ενα παρατεταμένο πολιτικό αδιέξοδο έως το καλοκαίρι δεν είναι στις προσδοκίες του Fitch, αλλά κάτι τέτοιο θα αύξανε τον κίνδυνο χρηματοδοτικών προβλημάτων και την επιστροφή στην ύφεση», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του οίκου, διατηρώντας την αξιολόγηση της Ελλάδας σε «Β».
Αναφέρεται επίσης ότι από το 2012, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετριάσει την πολιτική του στάση, αφού πλέον τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, ενώ παράλληλα έχει δεσμευτεί να τηρήσει τις υποχρεώσεις της Ελλάδας προς τους πιστωτές. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οίκου αξιολόγησης η διεξαγωγή και δεύτερου γύρου εκλογών αποτελεί πιθανό σενάριο.

«Οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα αναμένεται να επιδεινώσουν τις τριβές μεταξύ και εντός των πολιτικών κομμάτων, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση ενός αδύναμου κυβερνητικού συνασπισμού. Εναλλακτικά, ο αρχικός σχηματισμός ενός συνασπισμού θα μπορούσε να αποδειχθεί κάτι το ακατόρθωτο, όπως συνέβη το 2012», υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ο Fitch.

Ο οίκος εκτιμά επίσης ότι η οικονομία σημείωσε ανάπτυξη το 2014 κατά 0,5%, με τον ρυθμό αυτόν να αυξάνεται στο 1,5% το 2015.

Από ..........  iefimerida

Σ.Θεοδωράκης για συνεργασία

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com


 

Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com