Ραντεβού Καραμανλή-Σαμαρά απόψε στην Ραφήνα.

Το Fimotro αποκαλύπτει ότι ο Σαμαράς τηλεφώνησε στον πρώην πρωθυπουργό.
Ο Καραμανλής βρισκόταν στο πολιτικό του γραφείου. Ο Σαμαράς σύμφωνα με πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" θέλει  να ρωτήσει ανοιχτά τον Καραμανλή εάν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην ηγεσία της ΝΔ.

Σ΄ αυτή την περίπτωση ο Σαμαράς θα παραιτηθεί για χάρη τού Καραμανλή.
-Θα εγκαταλείψω την ηγεσία της ΝΔ μόνο εάν ενδιαφέρεσαι προσωπικά να επιστρέψεις...
Αυτή θα είναι η πρόταση του Σαμαρά προς τον πρώην πρωθυπουργό. Σε περίπτωση που ο Καραμανλής απαντήσει ότι δεν ενδιαφέρεται για την ηγεσία της ΝΔ ο Σαμαράς δεν θα διστάσει να διαγράψει τους αντιφρονούντες...

Στο μεταξύ στην έκδοση εντάλματος για τη σύλληψη του Αμερικανού πρώην υπαλλήλου της πρεσβείας των ΗΠΑ William B. προχωρά ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας που ερευνά το μεγάλο σκάνδαλο υποκλοπής τηλεφωνικών συνομιλιών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή αλλά και μελών της κυβέρνησης του.

 Ο συγκεκριμένος πρώην πράκτορας, σύμφωνα με την έως τώρα έρευνα των δικαστικών αρχών, είναι ο πρωταγωνιστής στην υπόθεση των υποκλοπών, που είχαν αποκαλυφθεί και ενώ τη διακυβέρνηση της χώρας είχε ο Κώστας Καραμανλής.

Ειδικότερα, από  τα στοιχεία που έχουν έως τώρα συγκεντρωθεί, προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες, πως ο 65χρονος ήταν αυτός που αγόρασε από τον Πειραιά τα καρτοκινητά-σκιές, και πως πηγαινοερχόταν στις ΗΠΑ το επίμαχο διάστημα που γίνονταν οι υποκλοπές, έως τον Μάρτιο του 2005 δηλαδή.

Από ........  kourdistoportocali