Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Εχουμε πια πολλούς ακόμη λόγους για να πάμε στα Καμένα Βούρλα ! ΦΩΤΟ

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com



 Ο καιρός έφτιαξε και σιγά σιγά μπαίνουμε στην Άνοιξη, επομένως θα αρχίσουμε τις βόλτες μας. Δείτε γιατί θα επιλέξουμε Καμένα Βούρλα. Κάτι καινούργιο μας περιμένει


Το καφέ-παντοπωλείο της περιοχής μας για το οποίο έγραψε η διεθνής έκδοση των New York Times
!




Ο καιρός αρχίζει και ζεσταίνει κι εμείς θέλουμε βόλτα στη θάλασσα !
Πάμε στα Καμένα Βούρλα, στην παραλία, στο Δελφίνι .

 Εδώ θα απολαύσουμε τη θέα και θα γευτούμε μυρωδάτο καφέ, φρέσκους χυμούς, υγεινά smoothies για ενέργεια, τσάι από ελληνικά βοτάνα ή superfoods, διαλεχτά σνάκ όπως ωμοφαγικά γλυκίσματα και πολλές άλλες νοστιμιές…

Πρώτα δοκιμάζουμε και μετά αγοράζουμε !










Στο καφε-παντοπωλείο Δελφίνι2 θα βρεις ελληνικά, τοπικά αλλά και βιολογικά τρόφιμα, χύμα και συσκευασμένα, επιλεγμένων μεγαλύτερων και μικρότερων παραγωγών και αλληλέγγυου εμπορίου. Όλα τα προϊόντα είναι επιλεγμένα από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες από τοπικούς παραγωγούς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να διασφαλισθεί η άριστη ποιότητα και γεύση τους ,ενώ μεγάλη βάση έχει δoθεί στην ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής, ώστε παραγωγοί και καταναλωτές να είναι ικανοποιημένοι και να καλλιεργηθούν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ όλων μας!





Το Δελφίνι όμως δεν είναι μόνο αυτό.Είναι ταυτόχρονα ένας χώρος που φιλοξενεί και διοργανώνει σεμινάρια και ομιλίες σε σχέση με την ψυχολογία, το περιβάλλον, την ευεξία,κ.α.
Είναι ένα γρανάζι που κινεί και κινείται από την τοπική κοινωνία, την τοπική οικονομία και το περιβάλλον. Στόχος του είναι να ενισχύει την επιχειρηματικότητα μέσω spin-off projects όπως το «Καραβάνι της Ελιάς», ένα επιχειρηματικό project δίκαιου εμπορίου μεταξύ Ελλάδας και Βελγίου.

Η Αναστασία και ο Δημήτρης Κιτσικόπουλος ,τα δύο αδέρφια, αφού σπούδασαν και εργάστηκαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποφάσισαν να επιστρέψουν και δημιουργήσουν στην περιοχή που γεννήθηκαν.

Έχοντας ως φιλοσοφία μιας άλλης μορφής επιχειρηματικότητας που έχει ως σκοπό να προσφέρει ενημέρωση,ευκαιρίες για συμμετοχή σε δημιουργικές δράσεις, ψυχαγωγία και βελτίωση της ποιότητας ζωής , οδηγήθηκαν στο να ανοίξουν το Δελφίνι2 ,με τον αριθμό 2 να συμβολίζει την συνέχεια και την εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης...το πρώτο «Δελφίνι» ειναι το παλιό , κλειστό πια, ξενοδοχείο που βρισκόταν στην ίδια θέση, στον παραλιακό δρόμο των Καμένων Βούρλων.







Ετσι, χάρη στην δημιουργική όρεξη και τις φρέσκιες ιδέες των ιδιοκτητών του , μέσα σε ένα χρόνο μόλις λειτουργίας το Δελφίνι έχει καταφέρει πολλά !Συγκεντρώθηκαν 4250 πλαστικά καπάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις σε τοπικά σχολεία για περιβαλλοντικά ζητήματα, διακινήθηκαν προϊόντα μικρών παραγωγών, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ κ.α.

Τέλος στα πλαίσια της διάδοσης του υγεινού τρόπου διατροφής το Δελφίνι ξεκίνησε την υπηρεσία catering για σεμινάρια, εκδηλώσεις, πάρτυ, με μενού βασισμένο σε βιολογικά και ωμοφαγικά τρόφιμα.


















Δελφίνι

Γ. Βασιλειάδη & Δ. Καραολή,
Καμένα Βούρλα, Φθιώτιδα
Τηλ: 22350 22208


email : info@delfini2.gr
www.delfini2.gr
Facebook/Delfini2

Από ..........  mag24