Τρίτη 10 Μαΐου 2016

∆ημοσίευση Εκτέλεσης Προϋπολογισμού ∆ήμου Μώλου Αγίου - Κωνσταντίνου Απρίλιος 2016


Αναρτήθηκε από ......   energoipoliteskv.blogspot.com




Για να  διαβάσετε  τον Προϋπολογισμό του  Δήμου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου  Click  Εδώ







Aυτές είναι οι ομάδες της Α Φθιώτιδας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com




Το πρωτάθλημα της Α Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε. Πρωταθλητής και διεκδικητής της ανόδου στην Γ Εθνική ο Ολυμπιακός Λαμίας ο οποίος ξεκινά την δοκιμασία των μπαράζ την Κυριακή 15 Μαΐου στο ΔΑΚ Λαμίας υποδεχόμενος την Θήβα.

 Από την Γ΄Εθνική επανέρχεται στο τοπικό πρωτάθλημα ο Οπούντιος Μαρτίνου. Και με την ολοκλήρωση των play off kαι play out γνωρίζουμε και τις ομάδες που ανεβαίνουν από την Β΄κατηγορία.

 Όποιο και αν είναι λοιπόν το σχήμα στο νέο πρωτάθλημα από Σεπτέμβρη και υπό την αίρεση μη καθόδου κάποιας ομάδας λόγω οικονομικής δυσπραγίας, αυτή την στιγμή οι ομάδες που προορίζονται για την Α΄Φθιώτιδας είναι:

Οπούντιος Μαρτίνου
Μαλεσίνα 2008
Ένωση Δυτ. Φθιώτιδας
Στυλίδα
Καλαπόδι
Αταλάντη
Άρης Αγ. Κων/νου
Δάφνη Λιβανατών
Καμένα Βούρλα
Ευρυτανικός Λαμίας
Αστέρας Σταυρού
Μώλος
Νέο Κρίκελλο
Κηφισσός Κ. Τιθορέας
Προοδευτική Λάρυμνας
Ακαδημία/Ηρακλής
Καλύβια
Ομβριακή

Θεωρούμε πως ο Ολυμπιακός Λαμίας θα περάσει το τεστ των μπαράζ και θα ανέβει στην Γ΄κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση υποβιβάζεται και ο Κηφισσός Κ Τιθορέας και μένει στην Α Φθιώτιδας ο Ολυμπιακός Λαμίας.

Από ......    Lamiafm1

Αυτοί είναι οι Ελληνες στη λίστα των Panama Papers -Ολα τα ονόματα

Αναρτήθηκε από ............   energoipoliteskv.blogspot.com


ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ

Η Διεθνής Κοινοπραξία Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ) ανέβασε στο διαδίκτυ το βράδυ της Δευτέρας 214.000 λογαριασμους offshore και στοιχεία των κατόχων τους που προέροχνται τα Panama Papers.

Ανάμεσά τους και πολλά ελληνικά ονόματα.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία, που προέρχονται από την απύθμενη δεξαμενή των Panama Papers, βρίσκονται πλέον «φάτσα κάρτα» στο διαδίκτυο, χωρισμένα σε κατηγορίες και προσβάσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος μπορεί μάλιστα να καταδυθεί στον σκοτεινό κόσμο των offshore προχωρώντας σε σχετικές online αναζητήσεις με βάση λέξεις-κλειδιά.

Στην εν λόγω βάση δεδομένων μπορεί κανείς μάλιστα να βρει πλέον και πολλές... ελληνικές πτυχές. Πιο συγκεκριμένα, επιλέγοντας τη λέξη «Greece» στην πτυσσόμενη μπάρα αναζήτησης με τις χώρες στον ιστότοπο offshoreleaks.icij.org εμφανίζονται ξαφνικά στην οθόνη στοιχεία για: 223 υπεράκτιες εταιρείες, με τις οποίες σχετίζονται 400 ονόματα δικαιούχων-στελεχών, 77 μεσάζοντες και 313 διευθύνσεις, οι περισσότερες στην Αθήνα.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη λίστα. 

Από ........  iefimerida

Κατρούγκαλος για "κόφτη"

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com




Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com