Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει

Αναρτήθηκε από .......    energoipoliteskv.blogspot.com




Εστάλη στο  Blog από αναγνώστη

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει (Τίτλος εφημερίδας της Φθιώτιδας)

Η προσπάθεια δικαιολόγησης των πολιτικών λιτότητας από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση του Μητσοτάκη και τα τοπικά τους στελέχη, βρίσκουν μιμητές και στο δήμο μας.

Το ξεπούλημα του λιμανιού με ενοίκιο όσο μία διανυκτέρευση ξενοδοχείου, όταν έχει στοιχίσει 1,5 εκατομμύρια ευρώ,  δείχνει σε ποιο δρόμο θα κινηθούν.


 Για να γίνει καθαρό πως γίνονται οι διαγωνισμοί, σας επισυνάπτω τη διαπίστωση ακυρότητας από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, για την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Αγ. Κωνσταντίνου, σχετικά με την επιλογή αγοράς οικοπέδου για τον ΒΙΟΚΑ στον Άγιο Κωνσταντίνο.












 Τα συμπεράσματα δικά σας.

Θέλω να σημειώσω ότι η σχετική μελέτη έγινε από το ίδιο μελετητικό γραφείο, που πήγαινε βόλτα τα λύματα από τον Άγιο Κωνσταντίνο στα Καμένα Βούρλα.

Γιάννης  Φραγκούλης

Καμένα  Βούρλα



Αναρτούμε  και  τις  προσφυγές  του  Εξωραϊστικού  και Εκπολιτιστικού  Συλλόγου    << Ο ΠΛΑΤΩΝ >> και  της Εταιρείας  << NUTRIA A.E >>  οι  οποίες  απορρίφθηκαν .

Η  απόφαση που  πάρθηκε  από το  Δημοτικό Συμβούλιο του  Δήμου  Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου  για την  χωροθέτηση   του  τελικού  αποδέκτη  της  ΕΕΛ  Αγίου  Κωνσταντίνου  είναι  για  την  θέση  << Ρίπια >>  που  δεν  είναι ιδιοκτησία                κ.  Καπογιάννη.

Κακώς βέβαια  συμμετείχε  στην  συνεδρίαση  του  Συμβουλίου  της  Δημοτικής Κοινότητας  Αγίου Κωνσταντίνου   ως Πρόεδρος  ο  κ.  Καπογιάννης , διότι   για την  χωροθέτηση  του  αποδέκτη  της  ΕΕΛ Αγίου Κωνσταντίνου ,  είχε  προταθεί μεταξύ  των  άλλων  και  ιδιοκτησία του  κ. Καπογιάννη, άρα είχε  έννομο συμφέρον και δεν  έπρεπε να  συμμετέχει.


ΠΡΟΣΦΥΓΗ  ΤΟΥ  ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ  ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  <<Ο ΠΛΑΤΩΝ>>











ΠΡΟΣΦΥΓΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  << NUTRIA  A.E >>





Νέα δημοσκόπηση: Διαφορά 9,6% υπέρ της ΝΔ - Απογοητευμένοι και θυμωμένοι οι πολίτες [πίνακες]


Αναρτήθηκε από .........    energoipoliteskv.blogspot.com


ΤΗΣ MARC ΓΙΑ ΤΟΝ ALPHA
Με 10 περίπου ποσοστιαίες μονάδες (9,6%) προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα πανελλαδική δημοσκόπηση. Η έρευνα αποτυπώνει τον θυμό και την απογοήτευση του κόσμου από την κυβέρνηση αν και η αξιωματική αντιπολίτευση δεν εισπράττει όσο θα περίμενε ως εναλλακτική λύση.
Στην πανελλαδική έρευνα που διενήργησε η εταιρεία Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha προκύπτουν τα εξής:
Ταύτιση με πολιτικούς αρχηγούς:
Ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει να ταυτίζεται με τις απόψεις του ένα 14% ενώ με εκείνες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, το 21%.
Ωστόσο, ένα εντυπωσιακό ποσοστό της τάξης του 39,5% απαντά αυθόρμητα ότι δεν ταυτίζεται «με κανέναν» πολιτικό αρχηγό.








Παράσταση νίκης:
Εντυπωσιακό προβάδισμα στην παράσταση νίκης έχει η ΝΔ καθώς το 64,9% προβλέπει ότι θα κερδίσει τις εκλογές, έναντι του αντίστοιχου 15,5% που προβλέπει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.





Πρόθεση ψήφου
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 7,5 μονάδες, συγκεντρώνοντας 22,3% έναντι 14,8% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν με 6,3% η Χρυσή Αυγή, με 5,8% το ΚΚΕ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 4,7%. Εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ με 2,5%, η Ενωση Κεντρώων επίσης με 2,5%, η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 2%, το Ποτάμι με 1,9%. Εξαιρετικά υψηλά είναι τα ποσοστά όσων δηλώνουν ότι θα επιλέξουν Λευκό ή Ακυρο (7,5%) και όσων δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν (12,9%)











Πρόθεση ψήφου με αναγωγή
Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή η διαφορά ανεβαίνει στο 9,6% με την ΝΔ να παίρνει 28,4% έναντι 18,8% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν με 8% η Χρυσή Αυγή, με 7,4% το ΚΚΕ, με 6% Δημοκρατική Συμπαράταξη, με 3,2% οι ΑΝΕΛ, με το ίδιο ποσοστό η Ενωση Κεντρώων, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,6%, το Ποτάμι με 2,4% και η ΛΑΕ με 1,5%. Αναποφάσιστοι δηλώνουν το 11,9% των ερωτηθέντων.










Μετακινήσεις ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ









Από ..........   iefimerida




Επίθεση Ρουβίκωνα σε κτίριο υπουργείου μεταφορών

Αναρτήθηκε από ........ energoipoliteskv.blogspot.com


 

"Έκρηξη" Γεωργιάδη κατά Κουρουμπλή στην εκπομπή του Παπαδάκη

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com