Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 10.10.16

Αναρτήθηκε από ............   energoipoliteskv.blogspot.com




Θέμα: Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης

Παρακαλείσθε τη Δευτέρα  10 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 13.30 μ.μ., όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπής),  για να συζητήσουμε και λάβουμε απόφαση στο παρακάτω μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Άνοιγμα οικονομικής προσφοράς , βάσει του άρθρου 31  της διακήρυξης (βελτίωση οικονομικής προσφοράς), για τη «Μακροχρόνια  μίσθωση καταφυγίου τουριστικών σκαφών» και κατακύρωση αποτελέσματος.
 Ο Πρόεδρος
 Συκιώτης Ιωάννης

Σε διαπραγμάτευση το Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών Κ. Βούρλων

Αναρτήθηκε από ........   energoipoliteskv.blogspot.com




Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου το πρακτικό του ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την «Μακροχρόνια μίσθωση του καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Καµένων Βούρλων», χωρίς ωστόσο να κάνει δεκτή τη μοναδική προσφορά.
Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της ΟΕ θα κληθεί η εταιρία που συμμετείχε να βελτιώσει την οικονομική της προσφορά που ανέρχεται στο ποσό των 20.010 ευρώ.
 Το σκεπτικό των ανθρώπων του Δήμου είναι ότι «τα διδάγµατα κοινής εµπειρίας και λαµβάνοντας υπόψη τα οικονοµικά στοιχεία…. η δοθείσα οικονοµική προσφορά κρίνεται µη συµφέρουσα για το ∆ήµο».
Θυμίζουμε ότι με ανάλογο σκεπτικό - για το συμφέρον του Δήμου - η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων δεν έχει κατακυρώσει τρία έργα σε μειοδότες προσδοκώντας εκείνη βέβαια μεγαλύτερη έκπτωση και όχι αύξηση όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Από ..........    efthia