Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΣ Λαμία: Χρυσή ισοπαλία στα Γιάννενα (1-1)


Αναρτήθηκε από ...........   energoipoliteskv.blogspot.com



Δεν έχασε ούτε στα Γιάννενα η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, που είχε "ψυχή" και κατάφερε να πάρει έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό, εκτός έδρας.

Ισόπαλο έληξε το ματς στα Γιάννενα πριν από λίγο με τη Λαμία να φεύγει έχοντας στις αποσκευές της έναν ακόμη βαθμό.

Ούτε ο ΠΑΣ… έβαλε κάτω τη Λαμία! Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν στους «Ζωσιμάδες», αλλά η ομαδάρα του Τεννέ αποδείχθηκε ξανά πολύ σκληρή για να πεθάνει και με το 1-1 παρέμεινε για 7ο σερί ματς αήττητη!

Η... μάχη των Ζωσιμάδων δεν έβγαλε νικητή! Το 1-1 ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Λαμία, είναι η 4η σερί ισοπαλία (και με το ίδιο σκορ) για τους Ηπειρώτες.

 
Απίθανες επεμβάσεις του Μελίσσα στο φινάλε! 
Παρότι βρέθηκαν -σε ακόμη ένα ματς- πίσω στο σκορ στους «Ζωσιμάδες» (63’), οι «κυανόλευκοι» της Φθιώτιδας αποδείχθηκαν ξανά επτάψυχοι και με τον Τσούκαλο να ισοφαρίζει στο 77’ και τον Μελίσσα να… κατεβάζει ρολά στο τελευταίο τέταρτο, πήραν το 1-1!
Έτσι, οι νεοφώτιστοι παρέμειναν αήττητοι για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα, αγνοώντας την ήττα από τις 15 Οκτωβρίου!
Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έμεινε στο 1-1 για τέταρτη σερί φορά (έχει να πετύχει… τρίποντο από τις αρχές Νοέμβρη) και βλέπει το «τρένο» της πεντάδας να απομακρύνεται…
Τεννές: «Είχαμε ψυχή»
Μετά τον αγώνα ο προπονητής της Λαμίας Μπάμπης Τεννές είπε στη NOVA:
«Είχαμε πολλές και σημαντικές ελλείψεις, αλλά τα παιδιά που τους αντικατέστησαν ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και σήμερα ήμασταν μια ομάδα με ψυχή. Σε τελική ανάλυση πήραμε ένα δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως τα Γιάννενα».
Μέτριο παιχνίδι
Το παιχνίδι δεν ήταν καλό από πλευράς θεάματος. Οι δύο ομάδες δεν ξεδίπλωσαν ορθολογικά τις επιθετικές τους ενέργειες, αφού μόνο με μακρινά σουτ προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικές. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 29' στην πρώτη οργανωμένη φάση για τον ΠΑΣ, ύστερα από συνεργασία του Κόντε με τον Γιάκο και το σουτ του τελευταίου που αποκρούστηκε από τον Μελισσά.
Η Λαμία απάντησε δεκά λεπτά αργότερα στις ευκαιρίες με το σουτ του Βασιλαντωνόπουλου να μπλοκάρεται από τον Βελλίδη που ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος και στο 64' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά του Μαυροπάνου. Οι Γιαννιωτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 2-0 στο 67' με τον Χαλκαδάκη και το πλήρωσε. ]
Στο 77' η Λαμία βρήκε τη λύση και ισοφάρισε με την αλλαγή του Τεννέ, τον Τσούκαλο.
Το ματς πήρε άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά, όπου οι Ηπειρώτες πίεσαν για να πετύχουν το γκολ της νίκης, είχαν δοκάρι στο 89' και στο 92' ο Μελίσσας έκανε φοβερή απόκρουση σε πλασέ του Μαυροπάνου από κοντά. Στο 92' ο γκολκίπερ της Λαμίας έκανε άλλη μία φοβερή απόκρουση κρατώντας την ισοπαλία για την ομάδα του.

Από ..............    lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια: